Малко лирическо отклонение с филмче за адаша -Ангел Генчев. най-тежкият до момента щангист вдигнал три пъти собственото си тегло на изтласкването. като преди това е така лежерно поставя и рекорд на изхвърляне. Дава положителен допинг тест за форосемид и му отнемат медала. И все пак - нечовешко постижение. Аз толкова мога да вдигна тяга 1 път.
Също и колко дълбок клек прави на изхвърлянето - нова дефиниция на ATG squat.
И последно вписване за днес. Щото няма форумкини да ме задяват ;( и си пиша сам :D
Пробна тренировка по БДД. Групата на момента е малка (отпускарски сезон), но ми хареса, че момчетата са още в началото - тоест ще се впиша добре. В момента тренировките ги води един бразилец с лилав колан. Майстора с черен е на почивка.
Beast mode: ON
От другата седмица - понеделник - МТ, вторник и четвъртък МТ и след това БДД.
Също си купих BCAA - да видим как ще реагирам на тренировките. установявам, че до сега просто не съм се напъвал достатъчно. не че не съм се напъвал хич, но просто съм си оставял много резерв. Цел - да стигна доста по-близо до моментния ли лимит и да го подобрявам в бъдеще.
31.8
силова в залата
Упражнение Тежест Кръг 1 Кръг 2 Кръг 3
клек 120 5 5 5
тяга 150 5 4 4
раменна преса 65 5 5 5
високо изтегляне 80 5 5 4
тесен лег 100 4 4 3
широк лег 90 4 3 3
наб.неутрален BW 6 6 5
наб. подхват BW 3 3 4
По-кратка от преди и съм по-свеж след края. Мисля да се пробвам на четвърти кръг в неделя като сваля тежестите с по 5-10 килограма на упражненията. Може и да е защото днес за пръв път в живота си взимам БЦАА.
Гледам на клека и тягата да съм 2 повторения преди отказа поне. Искам да видя, как ще реагирам на четвърти кръг, след което може пак да върна на три, но да кача тежестите. Още съм на ниво - опознай тялото си, за да о обикнеш :D
Открих си няколко синини по ръцете от снощи.
Остава да си взема едно Ги втора ръка от ибей :)
2.9 Силова
За пръв път реших да правя 4 кръга.
Клек 5х120, 5х120, 5х120, 5х110
тяга 5х150, 5х150, 5х150, 5х130
военна преса 5х65, 5х65, 5х65, 5х60
високо изтегляне 5х80, 5х80, 5х80, 5х70
тесен лег 5х100, 5х100, 5х100, 6х90
широк лег 4х90, 4х90, 4х90, 3х90
набиране енутрален хват BW 6, 5, 5, 3
набиране подхват BW 3, 3, 3, 2
Всичко със загрявка ~45 минути
Доволен съм
Имах доста сила и доста въздух. Тягата и военните преси ми бяха по-леки от преди. Все още може още да се подобрявам де. Този път си отмъкнах още един лост и го ползвах само за тяга. Гледах да изпълнявам и самите повторения възможно най-бързо (контролирано изпълнение).
Доволен съм. Другия път пак :)
След тренировката - BCAA и доза суроватка.
Е така се чувствах към края:
3-4 минути почивка между кръговете в момента. Гледам да я намалявам, но за сега без почивка ми свържва въздуха.
Нормално и аз бях така в началото много се задахвах,но с времето не се усещат кръговете :).Успех!
3.9
кондиция с пудовки
А-Б-А-Б с по минута почивка между тях
16 кг пудовки. лицевите и подскоците със собствените 100 кила.
A:
Сталкер 6 4
лицеви с пляскане 9 8
куца жаба 8 7 (на страна)
дърпане-въртене 15 10 (на страна)
Б:
тръстър 12 10
борческо въртене 6 5 (на страна) - още ме тормози, но е по-добре от предния път
изхвър. една ръка 10 8 (на ръка)
ам. подскоци 15 9
заминавам на МТ сега.
Отговарял съм на този въпрос. Тренирам в http://www.pahuyuth-bremen.de/ и МТ и от миналата седмица и БДД. МТ го води един от доста известните учители в Германия.
Днес:
МТ:
загрявка . въже и тн.
бой със сянка
Техника на ритници на крушата
2 рунда само ръце на чувал
2 рунда лапи/падове предимно крака
десерт - 4 х 20 американски подскока
след това малко техника за клинч с едно момче
веднага след това БДД
загрявка - ставни ротации, малко тичане, кълбета (е тука ме върнаха в трери клас :D), други упражнения, които сега не мога да обясни
сингъл и дабъл лег тейкдаун (без поваляне само влизането и повдигането на противника)
техника - ключ на ръка от маунт, предотвратване на същия ключ - доста повторения
20 минути спаринг от колена без ключове на ръцете. Тук 3 месеца разлика си личаха брутално, особено като ми е втора тренировка. Все пак един път бях много близо до choke, ама не се получи
Тениски, шорти, гащи - всичко плува в пот.
Храната:
сутринта - едно кафе, към 3 часа следобед - пиле фрикасе с ориз
Сега - питка пълнена с гирос, няколко броя пържени картофки, 3 тарелки с вчерашно суши, 2 бири. Вода за деня - 4 литра и повече може би.
Днес имаше и 4 нови тийнейджъри. Гледах ги и си мисля. дали и аз съм бил толкова зле... На тях пне ще им е по-лесно стига да са редовни. Доста хора идват, започват тренировки, накупят си екипировка за 100+ кинта и след 2 седмици спират. Аз от такива си купуих всичко що имам на далавера :D
5.9
Пети септември и пета тренировка за седмицата. След два дни с двуразови - една силова с щанги. Реших да се понапъна
Четири кръгчета
Клек 5х120, 4х130, 5х120, 5х120
тяга 5х155, 5х155, 3х155, 3х150
раменна преса 4х70, 4х70, 3х70, 3х70 (мислех последния кръг да е на 65, но не ми се сваляха 25-иците от щангата)
високо изтегляне 4 пъти 5х80
тесен лег 6х100, 6х100, 6х100, 4х100 (може и да имах сили за пето, но нямаше кой да ме пази и не ми се рискуваше)
широк лег 5х90, 4х90, 4х90, 3х90
набиране неутрален хват 7, 6, 5, 4
набиране подхват 4 пъти по 3
~ 45 минути понеже преди четвъртия кръг си дадох малко повече пауза
Доволен съм. Вече не оставам без дъх на края на тренировката. Но определено мога още да съкратя почивките. И от тежестите съм доволен за сега.
По време на тренировката - 10 грама BCAA (неовкусени) разтворени в някаква вода със сироп с вкуса на развалено сокче от 10 стотинки (от безплатните във фитнеса).
Храна: 5 яйца, 250 грама сирене, 5-6 филии хляб с лютеница, литър мляко, 30 грама суроватка след трен. остатъци от суши, малко суши, един вурст, фъстъчено масло
Добавки: 3 броя трибулус, 1 таблетка now adam, 10000IU D3, 10мл рибено масло
От вчерашния спаринг имам синини и по ръцете и по краката и отстрани на носа едно червено като от очила, но е прекалено ниско. За момента енергия има.
Утре - двуразово МТ и БДД едно след друго.
и оффтопик:
Това искам да го гледам!
Мнението беше редактирано от CarnalK на 05.09.12 21:22.
За да не си копирам целия пост относно Митко Воев, тук оставям само линк
http://www.bb-team.org/forums/viewreply/815035
Ние сме Нова генерация
завинаги
И въпросите са ни към цяла
нация
ЗАВИНАГИ
Да напиша и аз нещо:
Вчера:
МТ:
загрявка, бой със сянка, техника на удари с ръце на чувал, 8 рунда лапи/падове (4 удрям, 4 държа), 5 рунда клинч с колена и лакти (само маркиране ест.)
БДД:
Тук беше сеГс. когати си с ~15 кила над партньора се случват и фалове. При няколко премятания се приземих не-съвсем-леко. Левия хлъбок го отнесе. Спаринга след това беше доста брутален. Отново от лакти, но целта беше да се стигне до choke - за 10 минути успя два пъти, два ключа. накрая много кофти ме натисна с коляно по врата - почти не можех да си завъртя главата на ляво. Последните 2 рунда спаринг ги пропуснах - леко ми се въртеше главата.
храната - цял ден на 2 яйца и две филиики хляб с малко сирене. След това- рожден ден - половин тава с кюфтета и ребърца, ядки, салати и други- Количества - много. 6-7 бири, две ракии.
Днес съм планувал една кондиционна с пудовки, но ще видим. Вероятно по-късно.
В тон с послендия пост - Днес се навържват 34 години от атентата срещу Георги Марков (българият чадър).
Снощи се разминах с тренировката. Тежаха ми алкохолите и тренировките от предните дни. Вместо това четох книжки двуразово :D
попаднах и на една много интересна тема за бойните изкуства и тренировките с тежести тук
Избран цитат:
Под енергетика се имаше предвид потока на енергията в тялото както е според теорията за меридианите, а не по разни космически измишльотини и т.н.
Смисъл сериозна е работата, не са някакви соларни радиации и прочее :D
Освен това в тази връзка искам да ви представя и САИ - доайенът му хиперсей Митко Парашкевов е единствения сертифициран ХИПЕРСЕНС. Личи му, че през живота си не е позволил на тялото си да има допир с гибелната енергия на щангата, дъмбела и пудовката.
Същото важи и за курсистите му. Може да ги видите в някое от другите видео-клипове на хиперсея хиперсенс :D
очаквайте скоро - самоотбрана в градски условия с Митко Парашкевов - вместо с тояга с кибритени клечки.
08.09.12
10:53
- Стана ли ти лошо?
- Да! Завърта мииии ....
- Ами сега?
- Ааа, сега ми стана хубаво! :D
Да добавя днес и една силова
кръгове с по 3-4 минути почивка
клек 4х130, 4х130, 4х130, 3х130 клека ми беше доста по-лек от предния път, но не исках да увеличавам повторенията
тяга 5х150, 5х150, 4х150, 4х150
военна преса 4х70, 4х70, 4х70, 3х70
високо изтегляне 5х80, 5х80, 5х80, 5х80
тесен лег 6х100, 6х100, 5х100, 4х100
широк лег 4х90, 4х90, 4х90, 3х90
набиране неутрален хват 6, 6, 5, 4
набиране подхват 3, 3, 3, 2
Утре ми е почивен ден - само имам да боядисвам у един приятел :D
Затова и резюме на седмицата.
Първа седмица с 5 тренировки по БИ - три МТ и 2 БДД. Уморително си е. Бая. Вместо плануваните 4 силови останаха 3. Една кондиционна с пудовки я пропуснах. Поне си имам причина за това- препих и преядох малко предния ден.
Какво мога да подобря:
МТ: повече спаринги, стига да има с кой
БДД: всичко - липсва ми мобилност за доста неща на момента, нито успявам да си използвам маса и силата както трябва
Силовите: мога да смъкна почивките. Определено. Ще запазя килограмите за момента и ще търся по-малки почивки между кръговете.
И толкова за тази седмица. Отивам да си поправям разстоените чакри :)
Да впиша една тренировка с пудовки вчера:
16 килограмови
Сталкер 6 4
лицеви с пляскане 8 8
куца жаба 8 7 на ръка
дърпане-въртене 15 10 на ръка
Б:
тръстър 12 10
борческо въртене 7 5 на ръка
изхвър. една ръка 8 7 на ръка
ам. подскоци 12 9
Спах много лошо понеже за един ден температурите се качиха с 10 градуса, а аз на топло не мога да спя. Отворен прозореца без завивка и пак - само дето ме продуха сутринта един вятър и се бях схванал.
вечерта имаше МТ - по-лека тренировка. Сериозните ги нямаше и изкарах почти час на чувала за техника. Държах лапи на едно момче - първа тренировка му беше.
Днес - 30 минути се мачках с фоум ролер. Голям кеф.
12.9 една силова
клек 4х130, 4х130, 4х130, 2х130 тук послдния кръг се наведох прекалено и почти изгубих равновесие
тяга 5х150, 5х150, 5х150, 5х150 тягата ми беше лекичка и вероятно ще кача килограми
военна преса 4х70, 4х70, 4х70, 3х70
високо изтегляне 5х80, 5х80, 5х80, 5х80
тесен лег 5х105, 4х105, 5х105, 4х105
широк лег 4х95, 4х95, 4х95, 3х95 и на двата вида лег съм доволен и вероятно мога още да кача
набиране неутрален хват 7, 6, 5, 4
набиране подхват 3, 3, 3, 2
Имам мускулна треска в прасците и дънките ми отесняват. Трябва и по-често да се мачкам с фоум ролката - има полза голяма.
Вчера на БДД на спаринга бях с един син колан - 15 кг по-лек. Бая си ме помачка, но не успя да ме задуши в триъгълник, мъчи се над 20 секунди. Каза ми, че имам много здрав врат (зарадвах се) и съм можел да се измъкна без проблем.
Освен това спя като бебе по 7 часа. Смисъл качествен сън.
Вчера МТ и БДД:
МТ: загрявка, бой със сянка, лапи - общо 12 рунда по 3 минути с по 30 секудни почивка. 6 държах аз, 6 партньора. Има значително подобрение в срвнение с отпреди 2 месеца. Десния прав вече става за нещо, почти без балтени стъпки. Усетих и защо roundhouse kick е предпочитаното оръжие за екзекуция в 16 щата. На последния на партньора се наведох прекалено и от пада (който беше над колана) се отклони към брадата. успях да се дръпна малко, но пак - още ми пука челюстта. Сам съм си виновен де.
БДД: Много гърч - 100 коремни, по 100 странични коремни на страна, подскоци, изправяния - всичко по 100. Ги-то подгизна още преди да почнем да се въргаляме. Не мога да направя триъгълник с краката - или са ми прекалено дебели баджаците, или просто не мога да ги отворя достатъчно. Изправянето от седеж без ръце също ми е малко трудно. гз тежи. Спарингите бяха забавни - 5 по 5 минути. Започнах да усещам поне малко нещата. Голям кеф.
Имам лека мускулна треска на гърдите, трицепса и прасците.
Днес ще има и една кондиция с пудовки, но ще я впиша или утре, или в други ден. Нета в къщи нещо не е в ред.
14.09.12
14:09
казано от CarnalK на 14.09.12, 14:03:
На последния на партньора се наведох прекалено и от пада (който беше над колана) се отклони към брадата. успях да се дръпна малко, но пак - още ми пука челюстта. Сам съм си виновен де.
Много рядко влиза такъв ритник, особено без финт и без подготовка.
казано от CarnalK на 14.09.12, 14:03:
Не мога да направя триъгълник с краката - или са ми прекалено дебели баджаците, или просто не мога да ги отворя достатъчно.
Нито едно от двете ;)
На триъгълника няма какво да отваряш, пък и обиколката на крака не е от значение.
Явно не го придърпваш хубаво към теб и за това така си мислиш.
казано от James Hinks на 14.09.12, 14:09:
Много рядко влиза такъв ритник, особено без финт и без подготовка.
Може. Но просто такава беше комбинацията, която упражнявахме.
казано от James Hinks на 14.09.12, 14:09:
На триъгълника няма какво да отваряш, пък и обиколката на крака не е от значение.
Явно не го придърпваш хубаво към теб и за това така си мислиш.
И аз не мога да си го обясня. Чакам тренера да се върне от Бразилия да даде акъл от какво е и как да реша проблема.
Мнението беше редактирано от CarnalK на 14.09.12 14:17.
кондиция с пудовки
16 килограмови
Сталкер 6 4
лицеви с пляскане 8 7 много мъка - трицепса ми е дроб
куца жаба 8 7 на ръка
Б:
тръстър 12 10
изхвър. една ръка 10 8 на ръка
ам. подскоци 12 10
натрупала се е умора. Но добрата новина е, че отказват мускулите преди да ми свърши въздуха. Няма го вече онова пуфтене като парен локомотив. Още не съм кой знае колко в кондиция, но просто на момента мускулите отказват преди/по време на свършване на въздуха. Доволен съм.
15.9
девета тренировка за седмицата.
клек 4х130, 4х130, 3х130, 3х130
тяга 4х160, 4х160, 4х160, 3х160 доволен съм
военна преса 4х70, 4х70, 4х70, 4х70 по-добра техника от предния път
високо изтегляне от земя 5х80, 5х80, 5х80, 5х80
тесен лег 4х110, 4х110, 5х110, 3х110
широк лег 4х100, 4х100, 3х100, 2х100 доволно. Трицепсите почти отказаха на последното
набиране неутрален хват 7, 6, 5, 5
набиране подхват 3, 3, 3, 3
Последното кръгче си натежаха килограмите.
Доволен съм от седмицата. Не мога да кажа, че съм свежарка, но не съм и пребит от умора. Трябва да започна да се мачкам редовно с фоум ролера.
Утре го удрям на лежане.
Пресата и лежанките са много добре! :)
Мнението беше редактирано от Old Timer на 15.09.12 21:58.
Пресата и лежанките стават. Като цяло има какво да се желае от силовите показатели. Но бавно и полека става. Но пък не ми личи, че вдигам такива килограми, та затова често има очудени погледи.
кондиция с пудовки
16 килограмови
Сталкер 6 4
лицеви с пляскане 7 7 много мъка - трицепса още е изморен
куца жаба 8 7 на ръка
Б:
тръстър 14 11 тук се напънах. Рамото е позаякнало
ам. подскоци 12 10
Общо взето няма голям прогрес при пудовките. напъвам на сталкера, но просто там дно повторение си е голяма разлика. Като цяло много готини са кръгчетата - за няма и 20 минути (с загрявка) започвам да пръскам пот като фонтанче.
Довечера МТ. Дано е преминал тоя вирус, че няма с кой да се тренира. Всички са с диария и температура.
казано от CarnalK на 17.09.12, 17:39:
Пресата и лежанките стават. Като цяло има какво да се желае от силовите показатели. Но бавно и полека става. Но пък не ми личи, че вдигам такива килограми, та затова често има очудени погледи.
Добре са ти силовите резултати. А иначе за другото, наблегни на бирата и вюрстчетата. :) :D
Добри, добри, колко да са добри? Момчета с по 25 кила под мен тренират с такива тежести и повторения. Не съм съвсем слаб, но има още доста докато покрия минималните нива на tough enough теста. По-назад в дневника също съм писал за това. Визията - тя ще си дойде. А храната - ям си вурстчета и си пия бира. Като ми се прияде нещо - ям си. Естествено гледам да ям повече от правилните храни и да наблягам на месо, яйца и тн. Но си ям и ориз, картофи, манджи. Ясно ми е, че с това хранене преса няма да видя, ама не ми е и цел.
МТ - празно. Много болни. Имаше 4 момчета и 5(!!!) момичета. Такова нещо не се е случвало.
Вчера имах почивен ден и усещах как ще се излежавам докато дойде време за тренировка. Естествено се случи точно обратното де.
Тренировките - нищо забележително. Днес отварям форума - много драма.
Много хора изгарят от желение да си мерят пишките. Предимно такива, които са виждали много малко пишки през живота си.
19.9
силова щанги
кръгове
клек 4х130, 4х130, 4х130, 3х130
тяга 4х160, 4х160, 4х160, 4х160 напънах се, но последното в последния определено не биха го зачели на състезание
военна преса 4х70, 4х70, 4х70, 4х70
тесен лег 4х110, 4х110, 4х110, 3х110
широк лег 4х100, 4х100, 4х100, 2х100 третия кръг беше на обратна лежанка щото права нямаше свободна
набиране неутрален хват 7, 6, 5, 5
набиране подхват 3, 3, 3, 3
Доволен съм. Можеше и по-добре мисля. Явно и на мен не ми понасят резките промени в температурите- Онзи ден беше 20 градуса сега през ноща беше 7, а през деня 13 По-дебело одеяло, че иначе не може да се спи на отворен прозорец.
19.09.12
22:43
Колко почиваш между подходите? Имам предвид между сериите и кръговете? Редуваш ли тренировките по някакъв начин? В смисъл, някои дни кондиционни, в друг ден с повече обем, трети път с увеличена интензивност?
Тренировъчната ми седмица в момента изглежда така:
Понеделник: Кондиция с пудовки и МТ
Вторник: МТ и БДД
Сряда: Силова щанги
Четвъртък: МТ и БДД
Петък: Кондиция с пудовки
Събота: Силова щанги
Неделя: почивка
евентуално може да се разместят събота и неделя де според ангажименти и тн. Също може да се случи да изпусна някоя тренировка.
Почивките са по 60-90 секунди про пудовките и към 3-4 минути (с тенденция да намаляват) при щангите. Между отделните упражнения в един кръг почивките са колкото да се преместя от едната щанга до другата. Вече има и други “почивки” където товаря/разтоварвам щангата, които няма как да ги избегна понеже не мога да окупирам всички лостове в залата. В момента натискам колкото мога и съм на макс и до отказ (или 1 повторение преди отказа). Единствено на тягата и клека не слагам максималните възможни килограми за петица понеже след това ми пада скоростта и силата на другите движения.
Да се отчета за вчера
МТ: Положително - защитата от фронт кик е добра. Възстановяването след рундовете се подобрява. Естествено въздух на горе има адски много, но и аз и партньори забелязваме промяна в положителна посока.
БДД: Много съм прост. Май ми липсва агресия малко. И правя елементарни грешки.
Иначе взех трибулус на myprotein. Мисля да го пробвам един месец по три таблетки на ден и един по 6. Евтин е, та да видим дали ще има някакъв ефект.
21.09.2012
кондиция с пудовки
16 килограмови
Сталкер 6 4
лицеви с пляскане 7 7
куца жаба 8 7 на ръка
Б:
тръстър 14 12
борческо въртене 7 5 на ръка Борческото продължава да ме мъчи...
ам. подскоци 15 12
22.09.2012
силова щанги
кръгове
клек 4х130, 5х130, 4х130, 3х130
тяга 4х160, 4х160, 4х160, 4х160
военна преса 4х70, 5х70, 4х70, 4х70
тесен лег 5х110, 4х110, 4х110, 4х110
широк лег 4х100, 4х100, 4х100, 4х100
набиране неутрален хват 7, 5, 5, 5
набиране подхват 4, 3, 3, 3
Набиранията още са зле. Чудя се, дали да не намаля бройката и да сложа допълнителни килограми. Поне на неутралния. Ама ще видим.
Дневника отишъл на трета страница. Явно има много редовно пишещи
Понеделник:
По стечение на обстоятелствата направих първо МТ. След това към 8:30 вечерта едни пудовки:
16 кг 2 броя
Сталкер 6 4
лицеви с пляскане 7 7
куца жаба 9 7 на ръка
Б:
тръстър 15 12
ам. подскоци 15 12
И все не успявам да хвана координацията при борческото...
25.09.12
12:35
Може би си писал някъде в дневника, но ми е интересно как се храниш? Какво е куца жаба ? :)
Храня се с каквото има. Не е съвсем джънк - гледам мръвки, яйца и млечни да има достатъчно, но си ям картофи, ориз, пица, спагети и всичко когато ми се прияде. Не съм много по безалкохолното, но когато съм с приятели си пия кола, бира, фанта, вино. Ям си и шоколади и бонбони.
Куца жаба е http://www.bb-team.org/forums/viewreply/796920 - това придвижване напред (при мен е напред и след това връщам в изходна позиция) с пудовките.
Вчера се изцедих доста. Такова нещо преди 2 месеца беше абсурд да издържа. Вчера това момче тренираше с нас МТ и БДД - много е як. баси ръцете. Дано остане - добра мотивация е.
После ще впиша и една силова.
силова щанги
кръгове
клек 5х130, 5х130, 4х130, 4х130
тяга 5х160, 5х160, 5х160, 4х160
военна преса 5х70, 5х70, 4х70, 4х70
тесен лег 5х110, 5х110, 4х110, 4х110
широк лег 4х100, 4х100, 3х100, 3х100
набиране неутрален хват +10 x 4, +10 x 4, 5, 4
Днес нещо се бяха наговорили. Boba Skinyfat беше събрал всички петици и ги беше наредил на лег-пресата!!! за да прави четвърт повторения. Саша треньорчето показваше на новата путеса от бара (която някой ден ще стане треньорка) различните уреди, набиваше ѝ broscience мъдрости в главата и твърдеше, че лег-пресата напълно може да замести клека понеже работят едни и същи мускули... Въобще трябва да ми ги дадат на мен да им разклатя каляските - и без това за друго не стават.
Набирането с тежест беше добре. Храната и особено напитките ще ги пропусна.
27.09.12
На МТ беше интересно. Много народ. Бои със сянка, 5 рунда чувал и круша - по-слабо темпо и наблягах на техниката на удари и ритници. После лапи с едно момче със състезателни амбиции - Той 5 рунда не ги усету (дойде по-късно и директно от боя със сянка мина на лапи), но аз на 4-я вече бях гроги и не можех да си вдигна ръцете. Пък и такива ритници вкарваше, че имам синини по предмишниците.
БДД - уча се да въртя таза. Винаги съм бил яко дървен в таза и сега като започнах да го ползвам малко повече - яяяя как ставали работите. Съм доволен.
28.09.12
Утре очкавам да има яко работа и едва ли ще мгоа да тренирам. Ако намеря време за едни пудовки ще е хубаво. Затова дръпнах силовата днес.
силова щанги
кръгове
клек 4х140, 3х140, 3х140, 4х130
тяга 5х160, 5х160, 5х160, 4х160
военна преса 5х70, 5х70, 4х70, 4х70
тесен лег 5х110, 5х110, 4х110, 4х110
широк лег 4х100, 4х100, 4х100, 4х100
набиране неутрален хват +10 x 4, +10 x 4, 5, 5
Доволен съм. Вдигнах килата на клека и тягата тежеше след това. Въпреки това смятам, че имам сили да правя петици на 140 клек и след това петици на 170-180 тяга.
Освен това кантарът сочи, че качвам. Не си броя много калориите, но като количество ми се струва, че не е достатъчно за качване. Особено на мойте килограми и като гледам Breackk колко яде - моето е направо като диетата на др. Байкова. В момента кантара във фитнеса ме изкарва 103 кг, но то показва по-малко и може да съм чукнал 107-108. И си тежат. Определено с едни 10 кг ще се чувствам по-добре.
Та - колкото и да не ми се спазват диети може да пробвам да намаля простите въглехидрати, да мина на нещо като leangains, цикличнo хранене и тн., но в опростен вид - Първо ядене към 15:00 (ставане в 7:30-8:00или по-рано), без хляб, по-малко ориз. Повечко яйца и масло. Не съм много сигурем, как ще ми се отрази намаляването на въглените на тренировките. По принцип като се назобя с оризче и сладичко съм доста по-енергичен.
PS Сори за грешките, но пиша с кирилизатор.
Сложи въглените вечер, след тренировката. Опитай се да почнеш да тренираш на гладно, ще свалиш кг, ще ти е по-леко и няма да загубиш сила, всичко е в главата ти :) Пробвай де, нищо няма да загубиш...