Съвет за програма

03.09.12
17:26

Здравейте.
На 16 години съм. Ръста ми е 177-179.Тежа 61 килограма.Хранителен режим нямам, но не пия никакви газирани напитки и се опитвам да ям само полезни храни.Преди 1 година и половина отидох в фитнес и тренирах около 4 месеца, но не много сериозно.След това спрях и ходех на лостове пак несереозно.След около 5 месеца пак ходих на фитнес вече сериозно почти 2 месеца и пак спрях и пак ходех на лостове.... След 1 месец на лостове почнах кик бокс който спортувам вече 5 месеца и преди 2 седмици реших да отида на фитнес и няма да го спирам.Тези две седмици програмата ми беше:
Понеделник:кик бокс
Вторник:Фитнес:гърди и бицепс.
1.хоризонтална
2.Наклонена лежанка с лост или дъмбели за горни гърди
3.флайс с дъмбели пак на наклонена лежанка
4.понякога кросоувър
5.пулоувър.
бицепс:1.бицепсово сгъване с дъмбели
2.скотово сгъване с щанга
3.сгъване с щанга от стоеж или бицепсово сгъване на дикен скрипец.
4.ПОНЯКОГА набирания за бицепс
Сряда:кик бокс
Четвъртък:Фитнес:гръб и трицепс;
1.набиране с широк хват
2.Придърпване на вертикален скрипец с широк хват
3.гребане с щанга или чукчета
4.мъртва тяга
5.пулоувър.
Трицепс;1.трицепсово разгъване на скрипец с въже
2.едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава
3.лежанка с тесен хват
Петък:кик бокс
Събота:рамо и трапец:
1.раменни преси с щанга
2.повдигане на ръце встрани с дъмбели
3.повдигане на ръце напред с дъмбели или вертолет
4.повдигане на дъмбели встрани под наклон.
Трапец;1.повдгане на рамене повдигане на рамене с лост
2.повдигане на рамене с дъмбели.
Неделя:почивка
Всяко упражнение 4 серии 7-8 повторения.Килограмите са толкова че на 4 серия едвам правя 7 повторение пример: на лежнка повторенията правя с 45 кг(килограмите и лоста)
Всеки ден се оптивам да почивам максимално след тренировки.хранителен режим примерно:
8:00 2-3 яйца,сандвичи с фъстъцено масло,сирене или извара
11:00 след тренировка каквото приготви майка ми ) обикновено месо или риба с ориз,спагети и салата.
14:00 пак същото както в 11
18:00 взимам си някакъв джоб или дюнер
19:00 пак нещо от майка ми но винаги с месо
21:00 пак месо)
Мисля че имам твърде много упражнения за гръб и гърди за моя опит.Въпроса ми е дали програмата става, ако не какво трябва да променя.Целта ми е мускулна маса.А и дали краката мога да ги включа към рамо и трапеца.

Съжалявам забравих да допълня че корем го правя  през ден понеделник,сряда и т.н.

03.09.12
18:18

Махни този джоб / дюнер. Можеш да добавиш плодове, млечни продукти, някакви ядки.. Изборът е многоброен.

Тук идва въпросът за програмата и кое ти е по - важно. В сайта има доста фитнес програми, които са свързани с втори спорт. Много е важно кое ти е приоритет на теб.

А каква ти е целта с тази програма?
Ако е за подобрение на резултатите в кик-бокса, мисля че кросфита ще ти свърши страхотна работа.
Ако искаш да дигаш маса и едновременно да продължиш тренировките с кик бос мисля че добър хранителен режим за ММ + добавки за въстановяване ще са ти нужни.
Ако е само за тонус... има програмки в сайта които ще са ти полезни.

Мерси за отговори.Целта ми е да кача мускулна маса и няма да е проблем ако малко ще ми пречи на кик бокса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1