All about

Прескочи до:

стига сте се обяснявали, ами излезте да набиете някой такъв :D

12.09.12
14:25

От сутринта си мисля колко може да струва едно състезание тип “универсален атлет”.
Място за провеждане - има перфектно, оборудване - намира се, спонсор - няма, награден фонд - може да се измисли някакъв(примерно една статуетка).

12.09.12
15:36

Мястото е един път, условията наистина там са перфектни за едно готино състезание.
Ама упражненията трябва да се измислят разумно и подходящо, за да стане наистина “универсално”...
Ще се съберете с варненския ветеран и ще сгласите всичко:)
В Пловдив няма да се намерят 3-ма баровеца да дадат по някой лев ли бе баси...

12.09.12
15:41

казано от slavko на 12.09.12, 15:36:

Мястото е един път, условията наистина там са перфектни за едно готино състезание.
Ама упражненията трябва да се измислят разумно и подходящо, за да стане наистина “универсално”...
Ще се съберете с варненския ветеран и ще сгласите всичко:)
В Пловдив няма да се намерят 3-ма баровеца да дадат по някой лев ли бе баси...

Няма. Криза е, иначе досега да съм го провел. Макар да са смешни парите, никой няма да иска да ги даде ей така ако не е свързан по някакъв начин със спорта.
Бе аз да имах 200 лв излишни пак щях да го направя, защото стигат да ги купя нещата за наградния фонд и пак ще е някакъв стимул, ма като нямам...

12.09.12
15:41

казано от James Hinks на 12.09.12, 14:25:

Място за провеждане - има перфектно, оборудване - намира се, спонсор - няма, награден фонд - може да се измисли някакъв(примерно една статуетка).

+ 1 микробус/камионче, резервоар нафта, малко пари, 5-10 доброволци + ентусиазъм и желание ...

12.09.12
15:43

казано от Redalex на 12.09.12, 15:41:

+ 1 микробус/камионче, резервоар нафта, малко пари, 5-10 доброволци + ентусиазъм и желание ...

Не ми трябват - никой няма да превозвам, нито пък нещо ще превозвам - всичко си е на стадиона. В краен случай имам служебно горните неща под ръка... :D

12.09.12
15:57

Все пак би било добре, ако споменеш с какво/как можем да помогнем...

От чичо ви Владо имате едни 100 лв. за начало!

12.09.12
16:13

казано от Владимир Караиванов на 12.09.12, 15:58:

От чичо ви Владо имате едни 100 лв. за начало!

(bow) (bow) (bow)

казано от Витан на 12.09.12, 15:57:

Все пак би било добре, ако споменеш с какво/как можем да помогнем...

Честно да ти кажа Вито - не знам.
Като за начало с идеи по организацията. Не съм съвсем бос, но това не е кучешка изложба. Елементите на състезанието също няма да са проблем, Вик ще помогне да ги избистрим, остава спонсор, награден фонд някакъв и евентуална дата на провеждане.

И аз ще дам някой лев. Ако цял BB-Team форум не съберем малко пари, за какво сме се събрали? Само кажете банкова сметка или нещо от сорта и ще прехвърляме по нещо, кой колкото може. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.09.12 16:25.

12.09.12
16:29

За спонсори ми идва наум:  Нутрима, другите бг фирми за добавки, тоя измисления колеж по спорт в София, някой по-оборотен фитнес в Пловдив (Тотал-а примерно) и т.н.  За дребни суми щом става дума, вярвам, че могат да се намерят желаещи - евтината реклама се търси.
Основният проблем, който аз виждам, е липсата на време за организиране на подобно нещо. Тия на Юнивърсъл това им е част от работата, докато на никой от нас не е - това изисква срещи, телефони, разговори, умуване и т.н. и освен, че самото търсене и подготовка е свързано със средства, ами е много времеемко...
Иначе всеки може да помогне кой както може - ако има някой, който може да прави сайт, може да скалъпи нещо за ден-два. Банери на спонсорите в сайта също е примамлива оферта...Отделно друг може да акцентира на social media marketing-a -фейсбук, туитър, ала-бала. Седне ли се веднъж на чертожната дъска и излезе ли се от фазата на идеята, може да се направи. Аз бих помогнал също, както мога.

Мнението беше редактирано от Петър на 12.09.12 16:47.

12.09.12
21:05

От сутринта си мисля колко може да струва едно състезание тип “универсален атлет”.

За начало един тренировъчен уикенд в бууткемп стил, за проверка на организацията и тестване на оборудването. Все пак, едно е да се занимаваш с 5-6 човека, друго е да ти се яват 20 и нещата да са официални.

Дисциплините/комплексите няма да са проблем (освен за участниците (devil)).

12.09.12
21:08

Нека този път има и за жени :D

И аз ако може да се включа. Ако има нужда от помощ съм на лице (не че и аз имам много свободно време, но все пак). За пари като цяло съм скъсан, но имам и друго предложение. За участниците да има някакъв символичен вход от порядъка на 5, 10лв. И това го предлагам като такъв, който смятам да участва (и понеже знам че няма да съм в първите места), смятам че няма да е лошо, уточнения ще направя малко по долу.
Когато се организира такова нещо, е хубаво да има някаква организация или фирма, която да застане с името си и логото си най-вече, не е задължително да отпусне много пари и такива. По важно е да има някакво лого, тениски за участниците и подобни. Щото нали си представяте 20 мъже всичките различно облякани скачат вдигат едни щанги и за страничния наблюдател ще е много странно. Ако няма лого и подобни, то най-добре си е да си направим една групова тренировка със състезание между нас и така.
Та принципно идеята за фирма може да е бб-теам. С парите за вход за участниците да се поръчат тениски за участниците. Награда поне за мен не е важна... 
Важното за мен е да се получи добра организация и участниците да са поставени под еднакъв знаменател... И да изглежда добре подготвено. А за да е така трябва да има някакво лого, банери и тениски. Иначе и без такива неща пак ще участвам просто смятам че са важни...

Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 13.09.12 11:28.

13.09.12
14:03

казано от Vic на 12.09.12, 21:05:

За начало един тренировъчен уикенд в бууткемп стил, за проверка на организацията и тестване на оборудването. Все пак, едно е да се занимаваш с 5-6 човека, друго е да ти се яват 20 и нещата да са официални.

Много сложно идва за мен цял уикенд да организирам. Самото състезание от друга страна не изисква нищо - стадиона е наличен, лоста, пистата, щангите и тежестите - също.
И 5 да са участниците и 20 да са - когато се знае кое, как и кога всичко минава гладко.

казано от Vic на 12.09.12, 21:05:

Дисциплините/комплексите няма да са проблем (освен за участниците (devil)).

Тихо, тихо...:D
Нали ще търсим универсалния атлет (devil)

казано от Marina на 12.09.12, 21:08:

Нека този път има и за жени :D

Разбира се. Не, че сте много можещите и желаещите, но все пак :)

казано от Марин Маринов на 12.09.12, 22:20:

За участниците да има някакъв символичен вход от порядъка на 5, 10лв.

Ще се откажат с мотива, че организатора иска да печели на техен гръб. Във Варна са отишли защото 1000 лв са 1000 лв и дисциплините бяха смешно измислени.
Инак аз веднага тегля един кредит 10 000 лв, обявявам го за награда за първия и давам Tough enough test за отличен с 30+ и входната такса и парите от спонсорите си остават за мен ...

казано от Марин Маринов на 12.09.12, 22:20:

участниците да са поставени под еднакъв знаменател... И да изглежда добре подготвено.

Разбира се, че всички са под еднакъв знаменател - можеш, правиш, ставаш. Това е. Но нека да седим далеч от мисълта, че който може да се набере 20 пъти, да бутне 180 кг лег и да дръпне 200 тяга е универсален атлет. Както и далеч от другата крайност - че видиш ли Фронинг ще идва и дай да го смажем с един удар ;)

13.09.12
14:08

По въпроса - одеве имах среща с една позната - шефка на рекламна агенция и така между другото й вметнах, че един приятел има идея да организира състезание по фитнес и се чуди дали могат да се намерят спонсори, които да финансират такова начинание?
Първият й въпрос беше “С какъв бюджет”. “1000-2000 лв.” - викам аз.  “С такъв малък бюджет няма да има проблем”. Основният проблем при организирането на такова нещо била както винаги бюрокрацията -  многото разрешителни от най-различни инстанции за най-различни щуротии: Общината, пожарната, Бърза помощ, Полицията, дори имало изисквания за охрана и хигиенисти и сякви такива щуротии. Това ми се струва малко пресилено (търговски ме подхожда ;) ), но мисълта ми е, че явно е осъществимо...Та така...
П.С. Ъъъ, 10 000 лв вече ми се струва друго, Сашо...

Мнението беше редактирано от Петър на 13.09.12 14:16.

13.09.12
14:17

казано от Петър29 на 13.09.12, 14:08:

многото разрешителни от най-различни инстанции за най-различни щуротии: Общината, пожарната, Бърза помощ, Полицията, дори имало изисквания за охрана и хигиенисти и сякви такива щуротии.

Такова нещо много ме съмнява да има и ми се струва, че малко те пуска по пързалката...но мога веднага да разбера. Но дори и да има - никое от тези не е проблем и не е неразрешимо с един телефонен разговор ;)

казано от Петър29 на 13.09.12, 14:08:

П.С. Ъъъ, 10 000 лв вече ми се струва друго, Сашо...

е, то това беше пример де и отклоняване от темата...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.09.12 14:23.

13.09.12
14:53

Тренировката вчера :

набиране на ръкохватката 4х(+50кг) - кофички 2х(+70кг) - набиране на ръкохватката 8х(+20кг) - кофички 10х(+40кг) - лицеви опори 10х(+50кг). 2 пъти.

клек с тежест в ръцете 6х100кг - 2х100кг - суинг 10х50кг - клек скок с дъмбелите 12х68кг - изхвърляне от земя с една ръка 10х34кг(на всяка ръка) - набиране на ръкохватката 12 - кофички 20.

Още не мога да си оправя болките в ръцете и раменете от носенето на цимента...поне вече е изсъхнал де ;) (devil)

13.09.12
21:02

казано от James Hinks на 13.09.12, 14:53:

Още не мога да си оправя болките в ръцете и раменете от носенето на цимента...поне вече е изсъхнал де ;) (devil)

Е как да не те обича човек!!!
:-)

IS

14.09.12
12:30

Хахахах.......е той дъжда не беше много силен и продължителен....;)

14.09.12
13:41

казано от Ivaylo Stefanov на 14.09.12, 12:30:

Хахахах.......е той дъжда не беше много силен и продължителен....;)

И тръбата уж не е много спукана, ама наводни всичко  :D

Днес няма как да тренирам следобяда, от което останалите най-вероятно ще са много доволни, и реших, че мога да пусна една тренировка по обед :

кофички с подхват 10. 6 пъти през 10 секунди.
двойки широка тяга на 120, 140 и 160 кг.

широка тяга 1х190кг - редувано едностранно сгъване за бицепс с дъмбел - раменна преса с дъмбел 3х34кг(на всяка ръка) - кофички 5х(+60кг) - широка тяга 1х190кг - редувано едностранно сгъване за бицепс с дъмбел - раменна преса с дъмбел 3х34кг(на всяка ръка) - кофички 5х(+60кг).

клек с дъмбели 5х150кг - набиране на въже 1х(+60кг) - набиране на ръкохватката 5х(+40кг) - клек с дъмбели 5х150кг - набиране на въже 1х(+60кг) - набиране на ръкохватката 5х(+40кг).

изхвърляне от земя с една ръка 4х48кг(на всяка ръка, смяна на ръцете на всяка бройка) - 10х34кг(на всяка ръка, смяна на ръцете на всяка бройка) - високо изтегляне от земя 4х100кг - обръщане изтласкване прав с много тесен хват 4х70кг.

Много хубаво разтягане на цялото тяло някъде към 10 минути.

Така написано уж не ми изглежда много, пък бая зор видях...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.09.12 13:42.

14.09.12
13:45

казано от James Hinks на 14.09.12, 13:41:

Абе и малко не изглежда, да ти кажа. :)

14.09.12
13:50

казано от Boby_ на 14.09.12, 13:45:

Да ти кажа честно, важното е, че отбих номера и днес :) Довечера като се наям като свиня няма да ми пука толкова :D

14.09.12
14:47

казано от James Hinks на 14.09.12, 13:50:

Да ти кажа честно, важното е, че отбих номера и днес :) Довечера като се наям като свиня няма да ми пука толкова :D

Много познато чувство. :) Само че аз заради бирата го правя.

14.09.12
14:59

казано от Boby_ на 14.09.12, 14:47:

казано от James Hinks на 14.09.12, 13:50:

Много познато чувство. :) Само че аз заради бирата го правя.

Ооо, говори ми...сега като тренирам с групата и след тренировки 2-3 бири минимум мушвам :)

16.09.12
14:24

(wasntme) какво е Сталкер?

търси, но не открих що е то това нещо :) филма го знам, както и рекламната агенция във Варна.

Благодаря!

18.09.12
11:00

казано от Дилян на 16.09.12, 14:24:

търси, но не открих що е то това нещо :) филма го знам, както и рекламната агенция във Варна.

Благодаря!

Упражнение :)
Няма как да го намериш, трябва някой да ти го покаже ;) Примерно Слави ако някой ден дойде - 100% ще му писне от тоя сталкер и ще може да го показва и обяснява добре.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.09.12 11:01.

18.09.12
11:03

Командироваме го Славко веднага!

18.09.12
11:44

Тренировката вчера :

тяга 1х200кг - редувано едностранно сгъване за бицепс с дъмбел - раменна преса с дъмбел 5х34кг(на всяка ръка) - набиране на ръкохватката 2х(+60кг) - кофички 3х(+60кг). 2 пъти.

широка тяга 2х180кг - едностранен сталкер с двупудовката 6х32кг(на всяка ръка) - сталкер с пудовки 6х32кг - набиране на ръкохватката 20 - кофички 20.

Никаква тренировка, тягата трябваше да е с 210 кг,  кофичките трябваше да са със 70кг, трябваше да има и други неща, обаче на тягата във втория кръг ми причерня, звуците изчезнаха - чист нокаут...как съм довършил кръга не е много ясно. Същата работа и на 180 кила широка тяга, второто повторение...Причина - неизвестна, не бях ял нищо 21 часа, но не ми е за първи път, вероятно от много ядове през деня да се е получило пренапрежение.
На всичкото отгоре след тренировка хванах 100 кг за обръщане, обърнах ги един път, на втория път остра болка в лявата ръка и днес продължава да боли по същия начин - като скъсано влакно/разтегнато сухожилие...:@

18.09.12
11:50

Благодаря!

Лежанка с дъмбели за корем, преименувано друго упражнение.

18.09.12
11:51

казано от Madboy на 18.09.12, 11:50:

Благодаря!

Лежанка с дъмбели за корем, преименувано друго упражнение.

Дрън , дрън... ;)

18.09.12
11:53

Сашо, видя ли, че въпреки моите усилия ( предвид твоите предупреждения) пак никой нищо не е разбрал. :D
Упражението трябва да се показва, не да се обяснява.
Щом го смятат за лежанка с дъмбели...

Мнението беше редактирано от Блажка на 18.09.12 11:54.

18.09.12
11:54

Направо си е раменна преса с дъмбели за корем :D

18.09.12
11:55

Ще ви го снимам като един треньор по футбол ми даде 1 книжка с упражнения от някогашният ВИФ. Вчера не можах да я взема. Ама там топлата вода не се казваше Сталкер :D

Мнението беше редактирано от Madboy на 18.09.12 11:56.

18.09.12
12:09

казано от Madboy на 18.09.12, 11:55:

Ще ви го снимам като един треньор по футбол ми даде 1 книжка с упражнения от някогашният ВИФ. Вчера не можах да я взема. Ама там топлата вода не се казваше Сталкер :D

Да, снимай, ама да не забравиш ;)
После като намеря хубав модел да се снима в клипа, ще видим разликите...да не стане само, че топлата вода не е топла и не е вода :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.09.12 12:09.

Щом търсите модел аз съм навит, няма да ви взема скъпо. Може някав друг съвет и помощ за новата програма... Тамън и аз да го видя тоя сталкер, че нямам понятие какво е?

18.09.12
12:56

казано от Марин Маринов на 18.09.12, 12:50:

Щом търсите модел аз съм навит, няма да ви взема скъпо. Може някав друг съвет и помощ за новата програма... Тамън и аз да го видя тоя сталкер, че нямам понятие какво е?

Такъв модел ми трябва - с плочки ;)
Много важни са за авторитета :)

18.09.12
12:58

казано от James Hinks на 18.09.12, 12:56:

Такъв модел ми трябва - с плочки ;)
Много важни са за авторитета :)

Аз имам няколко теракотчета останали от ремонта на банята - лепя ги и идвам! Имаш ли предпочитания за цвета? :D

18.09.12
12:59

Телесен с хубав тен :D

18.09.12
13:01

казано от James Hinks на 18.09.12, 11:44:

На всичкото отгоре след тренировка хванах 100 кг за обръщане, обърнах ги един път, на втория път остра болка в лявата ръка и днес продължава да боли по същия начин - като скъсано влакно/разтегнато сухожилие...:@

Много неприятно! Нещо май пак влизаме в сезона на контузиите. Стискам палци да не се окаже нещо сериозно!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1