11.09.12
22:44
Ще е много хубаво, ако има се направят тениски на бб тийм, а защо не и анцузи. Така като се тренира в залите ще се види логото и може да има доста посещения.
11.09.12
22:51
Благодаря ти за идеята, която предстои да видите като част от магазина ни. Дано сме си свършили добре работата.
12.09.12
14:14
Малко е странно да си плащаш за да правиш реклама на друг ... ?! не мислите ли :P
12.09.12
14:24
казано от kristiancho на 12.09.12, 14:14:
Малко е странно да си плащаш за да правиш реклама на друг ... ?! не мислите ли :P
Може би... но ако надникнем в гардероба ти дали няма да видим други подобни “странности”? (giggle)
12.09.12
14:26
Криско, прав си, но надали ще ни дадат безплатни.
12.09.12
14:26
казано от Кольо Пияндето на 12.09.12, 14:24:
казано от kristiancho на 12.09.12, 14:14:
Може би... но ако надникнем в гардероба ти дали няма да видим други подобни “странности”? (giggle)
Дамски дрехи ли ???
:D :D :D
12.09.12
14:27
казано от James Hinks на 12.09.12, 14:26:
Дамски дрехи ли ???
:D :D :D
Надявам се не точно дамски де... :P Брандирани дрехи имах предвид.
казано от Ачо на 12.09.12, 14:26:
Криско, прав си, но надали ще ни дадат безплатни.
На повечето места, където съм виждал да предлагат тениски (магазини за добавки имам предвид), ги предлагат по два начина - платени, за такива дето искат просто да си имат и като подарък при поръчка над определена сума.
Мнението беше редактирано от Петър на 12.09.12 14:32.
12.09.12
14:37
Аз бих си купил на bb team, защото не малко работи съм научил точно от този сайт :)
Тениските на bb-team са с подвижна цена. Има тестове за сила, за визия, за издръжливост. Според оценката и цената. Някой ще получват пари да ги носят, други ще плащат. При производители като найк, пума, адидас също е така - балъците плащат, а Кирстияно Роналдо прибира по чукунайсе милиона :D
12.09.12
14:50
казано от Кольо Пияндето на 12.09.12, 14:27:
казано от James Hinks на 12.09.12, 14:26:
Дамски дрехи ли ???
:D :D :DНадявам се не точно дамски де... :P Брандирани дрехи имах предвид.
Е спокойно няма да намерите дамски дрехи но нали не искаш да сравняваш бб-тийм с адидас и прочие ?! :) пак е неуместно ;p
‘’Тениските на bb-team са с подвижна цена. Има тестове за сила, за визия, за издръжливост. Според оценката и цената. Някой ще получват пари да ги носят, други ще плащат.’‘
къде има повече инфо по въпроса ако не е само замисъл за сега ? :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.09.12 14:53.
Че защо не?
Разликата между адидас и един no-name производител е главно в цената и в главата. Продукта може да е идентичен, но в адидас ще си по-добър именно заради марката. Правени са такива изследвания. Същото е и с кока-кола. Ако си мислиш, че пиеш кола ти е по-вкуса, отколкото ако си мислиш, че пиеш дерби-кола (всъщност и в двата случая пиеш смес от 3 различни подобни продукта).
Например в момента съм с памучна тениска на fruit of the loom - най-евтината без щампа. С една щампа “Shut up and squat” дали ще ми се вдигне клека с 10 кила? Или ще съм с една идея по-корав в очите на другите трениращи в залата?
12.09.12
15:00
казано от kristiancho на 12.09.12, 14:50:
...нали не искаш да сравняваш бб-тийм с адидас и прочие ?! :)
Идеята ми беше, че когато една дреха е брандирана, то за да я притежаваш като правило си плащаш по един или друг начин за нея. Нали не се очаква BB-Team да раздаде 50 000 - 60 000 тениски напълно безплатно на своите потребители? ;)
12.09.12
15:06
Неее не очаквам бб-тийм да подарява тениски, не очаквам да клекнеш 10кг повече щото пише squat, не ставам по-хубав като нося адидас ама вие мислите разумно и логично... в национален мащаб ако се търси наистина популярност адидас си е адидас... и те са почнали сигурно от нулата ама някак си са се издигнали... едвали са почнали да гърбят хората за пари отначалото още :) Предложението за променливата цена е готино ама в българската реалност ми се струва мираж :D
12.09.12
15:09
Между другото историята на Адидас и Пума е много интересна.Двама братя и корпоративната им война...
Мнението беше редактирано от donsir на 12.09.12 15:09.
12.09.12
15:36
Просто идеята ми е, ако може bb team да направят тениски,анцузи или каквото и да е спортно облекло. А пък дали ще е на адидас, пума, найк или др. няма значение.
12.09.12
15:38
То една сувенирна тениска като си купиш - плащаш я.
Пък в момента, цяла серия спортно облекло може да изкараш много евтино. Мой приятел точно това прави и изнася за Япония.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.09.12 15:38.
Има вариант да си свалите логото и да го отнесете на някой който щампова тениски и готово.Да не говорим колко сайта има такива... ;)
12.09.12
22:31
И двата варианта, да са платени тениските и да са безплатни тип “промо”, имат своите плюсове и минуси в маркетингово, рекламно, качествено, мотивиращо и качествено отношение. Изграждането на цяла серия облекла е доста по-голяма стъпка така че може все още да не я коментирате предполагам. Дали ще ви я дадат ако направите поръчка над еди колко си лева или ще дадете еди каква си сума за нея разликата вероятно няма да е голяма. В случая най-важна е идеята. Аз бих си купил повече от 1 (за да тренирам само с такива тениски), ако има такава възможност, с цел промотиране на сайта и това, че съм негов потребител.
13.09.12
11:33
Идеята е добра :)
Според мен- най-добрият вариант е , както предложи някой по-горе - Ако искаш само тениска- плащаш си получаваш зелена тениска с логото на bb-team (и афтограф от админите :D) и вълка сит и агнето цяло. Ако поръчаш да речем над 50лв от магазина- получаваш 1 тениска безплатно (пак с автограф разбира се :D). Глупаво е да се мисли, че само като си потребител в даден форум, трябва да получиш нещо безплатно ;) .