11.09.12
22:44
Ще е много хубаво, ако има се направят тениски на бб тийм, а защо не и анцузи. Така като се тренира в залите ще се види логото и може да има доста посещения.
11.09.12
22:51
Благодаря ти за идеята, която предстои да видите като част от магазина ни. Дано сме си свършили добре работата.
12.09.12
14:14
Малко е странно да си плащаш за да правиш реклама на друг ... ?! не мислите ли :P
12.09.12
14:24
Малко е странно да си плащаш за да правиш реклама на друг ... ?! не мислите ли :P
Може би... но ако надникнем в гардероба ти дали няма да видим други подобни “странности”? (giggle)
12.09.12
14:26
Криско, прав си, но надали ще ни дадат безплатни.
12.09.12
14:26
Може би... но ако надникнем в гардероба ти дали няма да видим други подобни “странности”? (giggle)
Дамски дрехи ли ???
:D :D :D
12.09.12
14:27
Дамски дрехи ли ???
:D :D :D
Надявам се не точно дамски де... :P Брандирани дрехи имах предвид.
Криско, прав си, но надали ще ни дадат безплатни.
На повечето места, където съм виждал да предлагат тениски (магазини за добавки имам предвид), ги предлагат по два начина - платени, за такива дето искат просто да си имат и като подарък при поръчка над определена сума.
Мнението беше редактирано от Петър на 12.09.12 14:32.
12.09.12
14:37
Аз бих си купил на bb team, защото не малко работи съм научил точно от този сайт :)
Тениските на bb-team са с подвижна цена. Има тестове за сила, за визия, за издръжливост. Според оценката и цената. Някой ще получват пари да ги носят, други ще плащат. При производители като найк, пума, адидас също е така - балъците плащат, а Кирстияно Роналдо прибира по чукунайсе милиона :D
12.09.12
14:50
Дамски дрехи ли ???
:D :D :DНадявам се не точно дамски де... :P Брандирани дрехи имах предвид.
Е спокойно няма да намерите дамски дрехи но нали не искаш да сравняваш бб-тийм с адидас и прочие ?! :) пак е неуместно ;p
‘’Тениските на bb-team са с подвижна цена. Има тестове за сила, за визия, за издръжливост. Според оценката и цената. Някой ще получват пари да ги носят, други ще плащат.’‘
къде има повече инфо по въпроса ако не е само замисъл за сега ? :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.09.12 14:53.
Че защо не?
Разликата между адидас и един no-name производител е главно в цената и в главата. Продукта може да е идентичен, но в адидас ще си по-добър именно заради марката. Правени са такива изследвания. Същото е и с кока-кола. Ако си мислиш, че пиеш кола ти е по-вкуса, отколкото ако си мислиш, че пиеш дерби-кола (всъщност и в двата случая пиеш смес от 3 различни подобни продукта).
Например в момента съм с памучна тениска на fruit of the loom - най-евтината без щампа. С една щампа “Shut up and squat” дали ще ми се вдигне клека с 10 кила? Или ще съм с една идея по-корав в очите на другите трениращи в залата?
12.09.12
15:00
...нали не искаш да сравняваш бб-тийм с адидас и прочие ?! :)
Идеята ми беше, че когато една дреха е брандирана, то за да я притежаваш като правило си плащаш по един или друг начин за нея. Нали не се очаква BB-Team да раздаде 50 000 - 60 000 тениски напълно безплатно на своите потребители? ;)
12.09.12
15:06
Неее не очаквам бб-тийм да подарява тениски, не очаквам да клекнеш 10кг повече щото пише squat, не ставам по-хубав като нося адидас ама вие мислите разумно и логично... в национален мащаб ако се търси наистина популярност адидас си е адидас... и те са почнали сигурно от нулата ама някак си са се издигнали... едвали са почнали да гърбят хората за пари отначалото още :) Предложението за променливата цена е готино ама в българската реалност ми се струва мираж :D
12.09.12
15:09
Между другото историята на Адидас и Пума е много интересна.Двама братя и корпоративната им война...
Мнението беше редактирано от donsir на 12.09.12 15:09.
12.09.12
15:36
Просто идеята ми е, ако може bb team да направят тениски,анцузи или каквото и да е спортно облекло. А пък дали ще е на адидас, пума, найк или др. няма значение.
12.09.12
15:38
То една сувенирна тениска като си купиш - плащаш я.
Пък в момента, цяла серия спортно облекло може да изкараш много евтино. Мой приятел точно това прави и изнася за Япония.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.09.12 15:38.
Има вариант да си свалите логото и да го отнесете на някой който щампова тениски и готово.Да не говорим колко сайта има такива... ;)
12.09.12
22:31
И двата варианта, да са платени тениските и да са безплатни тип “промо”, имат своите плюсове и минуси в маркетингово, рекламно, качествено, мотивиращо и качествено отношение. Изграждането на цяла серия облекла е доста по-голяма стъпка така че може все още да не я коментирате предполагам. Дали ще ви я дадат ако направите поръчка над еди колко си лева или ще дадете еди каква си сума за нея разликата вероятно няма да е голяма. В случая най-важна е идеята. Аз бих си купил повече от 1 (за да тренирам само с такива тениски), ако има такава възможност, с цел промотиране на сайта и това, че съм негов потребител.
13.09.12
11:33
Идеята е добра :)
Според мен- най-добрият вариант е , както предложи някой по-горе - Ако искаш само тениска- плащаш си получаваш зелена тениска с логото на bb-team (и афтограф от админите :D) и вълка сит и агнето цяло. Ако поръчаш да речем над 50лв от магазина- получаваш 1 тениска безплатно (пак с автограф разбира се :D). Глупаво е да се мисли, че само като си потребител в даден форум, трябва да получиш нещо безплатно ;) .