Ейми дневник

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.09.12
12:50

Здравейте!! :)  Чета тук редовно и реших да си направя и аз дневник! Целите са ми: здраве,издържливост,покачване на мускулна маса,контрол във всичко! Висока съм 170 мазнини 9,1%. Тренирам със свободни тежести и от месец насам съм си променила програмата.Търся си тренировката-тази,от която ще изглежадм и ще се чувствам най-добре.Все още търся... :)  До сега тренирах много тежко и с малък брой повторения,сега намалих килограмите и увеличих бройката. Лутам си се и експериментирам. Ще се радвам на съвети и мнения! Храната...ще се види по натам.Ям основно свинско,яйца,риба! Пия витамини всякакви,бира,вино и така. Пожелавам си успех! :))) И на вас,разбира се!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.09.12 21:52.

14.09.12
15:00

тренировката за вчера:
          - повдигане на пръсти    3х30
          - клек с щанга          4 серии  8х30кг
          - добро утро            4 серии  8х30кг
          - ренегатско            3х17,5кг на пейка
          - повдигане на краката от високо 3х20
          - набирания и лицеви

лицеви!!! пълна пародия! Не бях правила от година и повече и си викам я да се пробвам.Мислих,че с лекота ще направя поне 15 и ПРОВАЛ!! Аз освен,че направих само 5,а и те бяха толкова криви! Лактите ми сами отиват настрани!Ще ги оправя аз тез лицеви!!

Храната:
                -закуска -3яйца със сланина за тигана
                -обяд  -салата,яйца,малка вратна
                - редбул
                - пилешки сърчица с масло и лук,част от вратна пържола и бира

MF

14.09.12
18:32

Харесва ми как си се критикуваш :D Само така ще задобряваш.
Съвет от мен - не търси “идеалната” тренировка. Променяй я. Мани го тоя Редбул и прибави повече свежест в менюто. По-малко удивителни знаци.

14.09.12
20:12

казано от Miss Fight на 14.09.12, 18:32:

прибави повече свежест в менюто

знаех си,че трябваше и Узо да пия :)

14.09.12
21:07

Разгеле, момиче, което всъщност яде (не че няма и други де, но тук сте малцинство) !!! Определено началото на дневника ти ми харесва. Успех с целите ти и този дневник определено ще си струва следенето :)

п.с.
На колко години си?

14.09.12
21:47

9,1 % мазнини? Извинявай за публичното възклицание, ако искаш ми отговори на лично, ама цикъл имаш ли?
едит: ако са толкова наистина.

Иначе +1 за тренировката, и аз ще следя.

Мнението беше редактирано от BGDN. на 14.09.12 21:50.

14.09.12
21:52

Узото те издаде, ей! И сърчицатааааа!

14.09.12
22:46

казано от Nathan на 14.09.12, 21:07:

На колко години си?

аз съм вашата леля-на 32години!

15.09.12
09:49

казано от Eimi Welch на 14.09.12, 22:46:

казано от Nathan на 14.09.12, 21:07:

На колко години си?

аз съм вашата леля-на 32години!

Е, това обяснява защо си нормална :) (нищо лично към останалите). Още веднъж - успех!

15.09.12
10:30

казано от BGDN. на 14.09.12, 21:47:

9,1 % мазнини? Извинявай за публичното възклицание, ако искаш ми отговори на лично, ама цикъл имаш ли?
едит: ако са толкова наистина.

Дали е истина? -мерят ме с калипер.Преди 3 години,когато започнах с режим и тежко бях 11,6% .Разбира се,може  да има и по-точен начин за меренето на мазнини и там да ми даде едно 20% :) И публично да ти отговоря: имам цикъл!

Мнението беше редактирано от Eimi Welch на 15.09.12 11:25.

15.09.12
12:18

тренировка за вчера:
                              - повдигане на пръсти  3х30   ( направо ме гори в прасците)
                            И сега следва кръгова:  Х 3
                              - напади с щанга 25кг х 13
                              - добро утро      25кг х 13
                              - на машина разтваряне на краката    35кг х 20
                              - на машина събиране на краката      40кг х 20
                              - дърпам все едно греба    30кг х 15
                              - на пейка лежа и вдигам гири нагоре за гърди  6кг х 15
                              - сядам,повдигам ръце от ушите нагоре 5 кг х 13
                              - помпички 12
                              - за рамо -изправена ръце настрани,долу,напред,долу-изправени  2кг х 12   (мн гадно)
                              - за бицепс с въртене на китки 6 кг х 15
                              следва кръгова за корем. пак х 3:
                                - лежа и повдигам заедно крака и ръце,за да ги събера  х 15
                                - лежа,краката са на 90% и местя една 5кг гира от ляво и от дясно на мен си  х15
                                - полукоремни с крака на 90%  х 15
                                - колело  х 15
                                - за страничните- на една страна на лакти и стъпала се подпирам и повдигам ханша  х 15 на страна
                                - нижица - х 15
                              стречинг

как само ги обясних :))) не знам как се казват упражненията.Ше се опитам др път да съм по-конкретна.
          Храната:
                      7.30- вратна пържола
                      14.00- гигантска вратна пържола с люти чушки
                      21.00- 4 яйца и 1 жълтък,масло

16.09.12
10:33

Да напиша сега храната,която е някак странно съчетана.
            по обед- риба тон с горчица,яйце,ориз и прясно мляко!! :D Прецених,че не е добра идея да пия и бира!
          късно вечер- каквото имаше на масата! некви  ядки,мезета,водки и вино!

Тренирах само картинг вчера! Въобще много такъв отвеян ден.А най-странното е,че и днес ме мързи-станАх Мърда :)

Мнението беше редактирано от Eimi Welch на 17.09.12 15:57.

Мила

16.09.12
14:36

казано от Eimi Welch на 14.09.12, 20:12:

казано от Miss Fight на 14.09.12, 18:32:

прибави повече свежест в менюто

знаех си,че трябваше и Узо да пия :)

Узо ли? Малко са му градусите за студения период в който навлизаме ;)

Мнението беше редактирано от Мила на 16.09.12 14:37.

17.09.12
15:36

Този форум е готин! :)  Но има една групичка,която се държи прекалено високомерно с другите.Тези хора се изказват като последна истанция ,а даже ми и трият постовете-то тва си е комунизъм!
    Чудя се как може да ми е.ете майката,за това,че съм изяла наведнъж 7 яйца! Обясних ви,че е инцидентно,НО НЕ!!! И как може такова нещо да ви впечетли така???

Пупи,радвай се,че ти ядеш най-много по 3!!! Що трябва да ми се подиграваш?Сега може би си по-слаба от мен и с по-малко мазнини. Да ти кажа,че съм 170см,49 кг и 9,1% мазнини Гледам,че и ти си много финна и елегантна (clap)
    Тъпо ми било сравнението-що?! Пак да напиша,че нали Маргаритка трие много :)  Ако изядеш 4 яйца, НАМА как да ти стане тежко и да ти се ПРЪСНЕ корема( елепа на Пупката). Ядете един казан салата с царевица,риба тон и бяло пилешко-без кожа,пица и не ви е тежко!!!! Хмм-ти да видиш (giggle)

Тук е от 14 Сеп 2012
12 мнения
Дневник
казано от Margaritka на 17 Сеп 2012 14:35:
Ейми, не е сериозно да сравняваш храната по количества, без да взимаш предвид хранителните и стойности и другите качества. И честно казано, ако нямаш да кажеш нещо наистина смислено, бих предпочела да продължиш размишленията си в твоя дневник.

Маргаритка,аз каквото и да ви кажа,вие смисъл НЯМА да искате и да видите! 
Направило ти е впечетление и споделяш с нас,че за месец си изяла ЦЯЛО яйце!!! този месец ТРЯБВАЛО да увеличиш бройката(внимавай с холестерола),че да не те избивало към млечни!!!       
        Нямам думи!!! Това е като виц за анорексици

ВЕДНАГА  излизам от този дневник!
    п.п.  А,Пупи,внимавай да не си разшириш коремчето,че като те гледам,ти е като шепичка!

17.09.12
15:46

казано от Eimi Welch на 17.09.12, 15:36:

Този форум е готин! :)  Но има една групичка,която се държи прекалено високомерно с другите.Тези хора се изказват като последна истанция ,а даже ми и трият постовете-то тва си е комунизъм!

Добре дошла в клуба! Явно всеки новопопаднал във форума има същото мнение. Нищо, от опит да знаеш, че с времето спират да ти правят впечатление. Успех в целите! И едно голямо “ДА” от мен! :)

Мнението беше редактирано от Mucunka на 17.09.12 15:49.

17.09.12
15:50

Без да влизам в заформилите се скадали, интриги и дразги, за мен няма нищо лошо в това, че си хапнала 7 яйца :)

17.09.12
15:52

Ти бе Муцунке, какъв ти е опита, че не разбрах... Я проследи разговора и си обмисли пак смешния коментар или направо върви в БГ мама, там такива най ги обичат.
И изобщо, от де се нароихте толкова много дразнители:)

17.09.12
15:54

Изтрит, защото на Славко коменатар ме кефи повече от моя :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 17.09.12 15:57.

17.09.12
16:03

казано от slavko на 17.09.12, 15:52:

Ти бе Муцунке, какъв ти е опита, че не разбрах... Я проследи разговора и си обмисли пак смешния коментар или направо върви в БГ мама, там такива най ги обичат.
И изобщо, от де се нароихте толкова много дразнители:)

Ейми, а това е адвокатът на групата. :)

Мнението беше редактирано от Mucunka на 17.09.12 16:03.

Ейми, жена на 32 години не се държи като ощипана принцеса на име Кукла Барбинова. Не е нужно да ползваш удивителни знаци на всяко изречение, защото се набиват на очи и не е приятно. Намери по-умерена реч за спорове и се опитвай да се аргументираш с логика, не с емоции и женско пищене. Ако се държиш така и с мъжа ти - горко му. Аз поне не бих те траял. Относно мерките - 9 % подкожни мазнини са прекалено малко, дори профи атлетките не поддържат толкова ниско. Не може един апарат да показва 20 %, а друг 9 %, просто да си знаеш. Относно зеленчуците са прави - поне малко повече саладка.
П.С. Все пак това си е твоя дневник и можеш да пишеш както искаш и каквото си искаш. По-здрави.

17.09.12
16:08

казано от Puppy на 17.09.12, 15:54:

Изтрит, защото на Славко коменатар ме кефи повече от моя :D

:D   ясно,че ще си го итриеш!! :)  Нали така прави Маргаритка ;)

А на Славчо е СТРАААШЕН коментара!! Е...простак,който не знае,че не може публично да обижда така момичето!!
Разбирач е ГОЛЯМ-Знае и за бг-мама!!

DO

17.09.12
16:09

Форумни лобита като футболни агитки...
... чак се посмях докато си представях да направите една форумна сбирка да се млатите.
ред. не взимам страна,пас съм.

Мнението беше редактирано от donsir на 17.09.12 16:11.

17.09.12
16:11

казано от Denny Crane на 17.09.12, 16:09:

... чак се посмях докато си представях да направите една форумна сбирка да се млатите.

Абе пак скучаем на работа, нали знаеш точно пък нас колко ни боли ****, ама след горния коментар, ще се смея много до 10 мин :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 17.09.12 16:13.

17.09.12
16:13

Нито си наясно с понятието комунизъм, пък като гледам си от 3 дни в този форум, според мен крайно недостатъчно за имаш такива наблюдения.

Чудя се как може да ми е.ете майката,за това,че съм изяла наведнъж 7 яйца! Обясних ви,че е инцидентно,НО НЕ!!! И как може такова нещо да ви впечетли така???

Пупи,радвай се,че ти ядеш най-много по 3!!! Що трябва да ми се подиграваш?Сега може би си по-слаба от мен и с по-малко мазнини. Да ти кажа,че съм 170см,49 кг и 9,1% мазнини Гледам,че и ти си много финна и елегантна (clap)

Никой не е искал информация (най-малко аз в своя дневник) кой колко и какво яде. Още по-малко ме интересуват килограмите ти, процента мазнини и чашката на сутиена ти. Всеки тук има някакви цели и има какво да усъвършенства, затова споделя прогреса си с останалите. Ти явно си постигнала нивото, за което ние само можем да мечтаем, евела за което, но не е необходимо да парадираш със “съвършенството” си пред нас, търсещите.

Тъпо ми било сравнението-що?! Пак да напиша,че нали Маргаритка трие много :)  Ако изядеш 4 яйца, НАМА как да ти стане тежко и да ти се ПРЪСНЕ корема( елепа на Пупката). Ядете един казан салата с царевица,риба тон и бяло пилешко-без кожа,пица и не ви е тежко!!!! Хмм-ти да видиш (giggle)

Тъпо ти е сравнението, защото показва, че не знаеш НИЩО за храненето, храните и тяхните свойства и качества.
Трия, защото пишеш в дневника ми, където вписвам това, което АЗ правя и следя прогреса или регреса си. Там приемам смислени коментари и градивни критики.
FYI, не ям казани нито с риба тон, нито с пилешко със или без кожа, нито дори свинско бонфиле, и това се дължи не на анорексични настроения и изблици, а на убеждения, които не би трябвало да тревожат твоето съвършено същество.

Мнението беше редактирано от Margi на 17.09.12 16:16.

17.09.12
16:14

Дразнители ? Защо дразнители ? Щото не мислят като тебе и другите’’ просветители’’ в спорта ? Да си давал сметка ,че точно такива като вас са дразнители ? Защото се надхвърляте срещу всеки който каже, не мисли като вас и не ви обяви за спортни богове и да ви гали егото е  идиот и бива пращан веднага в бг мама  ..явно не си давате сметка, че това е една от причините тука да пишат все едни и същи експерти ,а новите идиоти  се отказват бързо бързо..

17.09.12
16:14

казано от Puppy на 17.09.12, 16:11:

казано от Denny Crane на 17.09.12, 16:09:

Абе пак скучаем на работа, нали знаеш точно пък нас колко ни боли ***, ама след горния коментар, ще се смея много до 10 мин :D

Иначе наистина е много скучно и тъкмо се зарадвах, че се задава нещо интересно... скоро и без това не е имало интересни спречквания... пък до бой никога не се стига... Тъжно! ... :))

17.09.12
16:18

Ще се изядете за едни яйца!...

17.09.12
16:19

казано от Тедо на 17.09.12, 16:05:

Относно мерките - 9 % подкожни мазнини са прекалено малко, дори профи атлетките не поддържат толкова ниско. Не може един апарат да показва 20 %, а друг 9 %, просто да си знаеш.

Тедо,чети преди да пишеш. Мерят ме САМО с калипер и съм 9,1% !! 
    Прав си за !!! тези ;)  и за салатката е ОК

Аз съм срещу Комунизмът тук и си изказвам мнението! А някой полудяха! хахаха
  И като си написал жена на 32 години,звучи като жена на 100 :) 
  Хайде,леля да потренира малко :)

17.09.12
16:20

казано от kitana на 17.09.12, 16:18:

Ще се изядете за едни яйца!...

Ти да видиш за един цикъл за какво става въпрос... :)

17.09.12
16:21

казано от Mucunka на 17.09.12, 16:14:

... Тъжно! ... :))

Тъжно е знаеш ли кое? ...това че хора от които НАИСТИНА можеше да се научи много, спряха да пишат в този форум, заради такива “експерти” като вас, драги знаещи дами и госппода.

17.09.12
16:27

Много го плюете тоя комунизъм в спортен форум... не можете едно изречение да напишете (някои) без правописна (заеби пунктуационните) грешка, а иначе големи демократи и родолюбци.  Ако бяхте толкова извисени и не се впечтлявахте от мнението на тази “групичка”, нямаше да си подкрепяте един другиго мненията срещу тях.

17.09.12
16:27

казано от DaniM DFFF на 17.09.12, 16:14:

Дразнители ? Защо дразнители ? Щото не мислят като тебе и другите’’ просветители’’ в спорта ? Да си давал сметка ,че точно такива като вас са дразнители ? Защото се надхвърляте срещу всеки който каже, не мисли като вас и не ви обяви за спортни богове и да ви гали егото е  идиот и бива пращан веднага в бг мама  ..явно не си давате сметка, че това е една от причините тука да пишат все едни и същи експерти ,а новите идиоти  се отказват бързо бързо..

Прочети дискусията и недей машинално да търсиш къде да си излееш комплексите. Простак скоро не са ме наричали, подминавам го, защото приемам че си емоционално възбудена и не ме познаваш.

Идиоти наричаш тези, които влизат във форума и питат как да стана як, какво да ям или как да се разтегна ли...без да се помъчат малко да почетат:) Или тия, дето на 16 ни учат как да тренираме, ядем и живеем...БА, аз не бих ги обидил, даже ще подход с разбиране. Всъщност както съм подхождал винаги, но ти няма как да го разбереш, няма и да го разбереш.

А скоро време, и “експертите” ще спрат да пишат, и ще ходите да давате по 200лв. на батко Ви Лазар Ангелов или Белчо да Ви научат да ядете овесени ядки и по 200 белтъка на ден.

Усещам, че много хора има какво да си изливат и споделят и някак си да излезат от посредтвената си анонимност...бая време само четях и се смеех, но сега ще има яко редене.

Жалко, че Хънтъра се отказа да пише:)))

Сега... хайде да направим дневник, искате ли?

Леля е малко импулсивна, ама не виждам смисъл батко да почиства и тук. :)

Знаем се и ми се струва, че дискусията може да бъде далеч по-конструктивна.

17.09.12
16:35

казано от Margaritka на 17.09.12, 16:21:

казано от Mucunka на 17.09.12, 16:14:

... Тъжно! ... :))

Тъжно е знаеш ли кое? ...това че хора от които НАИСТИНА можеше да се научи много, спряха да пишат в този форум, заради такива “експерти” като вас, драги знаещи дами и госппода.

Чудесно е, че го разбираш, но продължават и още компетентни хора да напускат точно заради подобни коментари, защото някой нов потребител се появява и пише нещо, различно от Вашето мнение и разбиране по въпроса, без да го налага на никой, и веднага бива охулван, нагрубяван с разни епитети и т.н. Това не е редното, но е въпрос на избор и възпитание. Тук обаче “експертите” са други и това е ясно на всички. Не е лошо човек да изказва мнение, напротив даже, уважавам различното мнение, но и мнението на другия трябва да се уважава. Ако имате различно мнение, обосновете се, защо не?! Но по нормален и човешки начин! А не - “ти си глупав/а”, “нищо не знаеш, ние повече знаем” и т.н.

Малко интелигентни хора биха останали след подобни смешни и повърхностни теми като това защо 3 яйца, а не 2, кога ти идва цикъла, дали тренираш с грим по време на тренировки и т.н. безмислени спорове...

17.09.12
16:35

Конструирай я Коленце, че назрява голяма буря:)

17.09.12
16:38

Да н’ ти пука! Прай си кефа! :D :D

17.09.12
16:41

Само аз ли не виждам проблем да се яде както 1 яйце, така и 7?
Кой, колкото му е кеф...

Мнението беше редактирано от Витан на 17.09.12 16:41.

17.09.12
16:41

Слави, Марги, защо си губите времето хора ??? Не си заслужава.... Хънтъра с право е спрял да пише.
Аз съм тук от 2007 г и все още чета, премислям написаното от другите, търся инфо защо е така и т.н. избягвам спорове, ама виж, някой са се родили знаещи и можещи, аз не съм от тези ” щастливци “

Мнението беше редактирано от Vess на 17.09.12 16:42.

Няма как да пипам дневник по моя лична преценка, знаете, че това не се прави тук...
...а вие все още сте в зоната на Добрия тон. :)

Ясно е, че за всеки от нас Истината има нюанси... естествено - спортуваме различно, гоним различни цели, харесваме различна визия, обичаме различни храни... списъкът е дълъг. Всеки от нас е стигнал до тази истина след някакъв брой опити и грешки, то друг начин няма всъщност. Да спорим кой е по-по-най... някак е неразумно, особено на фона на интелигентността на някои от писалите тук. Та затова предлагам да правим дневник все пак... :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.09.12 16:44.

17.09.12
16:44

казано от slavko на 17.09.12, 16:27:

казано от DaniM DFFF на 17.09.12, 16:14:

Прочети дискусията и недей машинално да търсиш къде да си излееш комплексите. Простак скоро не са ме наричали, подминавам го, защото приемам че си емоционално възбудена и не ме познаваш.

Идиоти наричаш тези, които влизат във форума и питат как да стана як, какво да ям или как да се разтегна ли...без да се помъчат малко да почетат:) Или тия, дето на 16 ни учат как да тренираме, ядем и живеем...БА, аз не бих ги обидил, даже ще подход с разбиране. Всъщност както съм подхождал винаги, но ти няма как да го разбереш, няма и да го разбереш.

А скоро време, и “експертите” ще спрат да пишат, и ще ходите да давате по 200лв. на батко Ви Лазар Ангелов или Белчо да Ви научат да ядете овесени ядки и по 200 белтъка на ден.

Усещам, че много хора има какво да си изливат и споделят и някак си да излезат от посредтвената си анонимност...бая време само четях и се смеех, но сега ще има яко редене.

Жалко, че Хънтъра се отказа да пише:)))

Не съм те наричала простак и  няма за какво да си изливам комплексите  още повече срещу хора който не познавам и най вероятно няма и да се запозная ,другото не оспорвам спортните ти умения нито на теб, нито на останалите ,сложих просветители в кавички ,защото когато се появи момиче без никакви познания което не спортува според вашия мироглед и познания бива пращано в разни сайтове и понякога с разни  епитети , няма лошо да дадеш съвет на някой ,но това да става по цивилизован начин  ,все пак те са тук за да се научат.

Мнението беше редактирано от DaniM DFFF на 17.09.12 16:49.

17.09.12
16:45

какво да ви кажа...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1