All about

Прескочи до:

18.09.12
13:04

казано от James Hinks на 18.09.12, 12:59:

Телесен с хубав тен :D

Язък, моите са сини! Не става ли ? Ще кажем, че от зор зарад’ сталкера са посинели... :D

18.09.12
13:04

Стига бе, то ако не ни заболи нещо ще си мислиме, че сме на 20 :D
Мен ми се прищипа някъв нерв май около лопатката та от вчера ме дърпа, сигурно ще да е било от Сталкера ;)

18.09.12
13:21

казано от Boby_ на 18.09.12, 13:01:

казано от James Hinks на 18.09.12, 11:44:

На всичкото отгоре след тренировка хванах 100 кг за обръщане, обърнах ги един път, на втория път остра болка в лявата ръка и днес продължава да боли по същия начин - като скъсано влакно/разтегнато сухожилие...:@

Много неприятно! Нещо май пак влизаме в сезона на контузиите. Стискам палци да не се окаже нещо сериозно!

Дано е само разтежение. То ще си покаже.
Бах тоя сезон - втора година продължава...

Сменяйте спорта шах, табла, не се сърди човеце :D. Все функционални спортови,  с голямо приложение... :)...
Дано наистина да не е нещо сериозно... Но забелязвам че колкото си по вярвам че съм във форма толкова грешки почвам да правя, да прескачам загрявки, да се напъвам и още не загрял и подобни. Абе от време на време ни се иска да сме супермени ам на не сме...

18.09.12
15:56

Забелязал съм, че трудно понасям смяната на лято с есен..де що имам контузия по мен почва да се обажда и съм предразположен към нови, от наглед чикиджийски упражнения....А какви контузии имам само... по принцип съм чуплив и много се троша от бойните спортове  де..от щангите не толкова ,те ми помагат..просто съм принуден да правя физически у-я , падне ли ми тонуса на мускула ела глей старец с проходилка...Примерно пета година имам възпален нерв на лявата ръка и движенията ми с нея са силно ограничени,макар сега да съм я закрепил с пудувката,но за бокс не мога и да си помисля ..  стажа и опита се плаща..макар да познавам биковати мъже наближаващи 60-те и трениращи с тежести от които дъхът ми секва и нищо не ги боли..поздрави

Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 18.09.12 15:59.

18.09.12
15:59

Дони, при мен е абсолютно същата история. Ако си дам 2 седмици почивка и “ръждясвам”...особено при смяна на сезоните.

18.09.12
16:09

Пишете на Органон и Шеринг да Ви пратят от специалните добавки и ще сте на коне дълго време:)

18.09.12
16:11

ДА.. затуй гледам повече от три -четири дена да не почивам независимо къде съм, тряаа да се ме вързали...или ще препомпя някоя лицева или ще разтреса змиите дет съм ги опасал около талията с някой крос или ластици все файда,а при нормални условия само смъртен случай ме откланя от тренировка поне засега.

Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 18.09.12 16:12.

18.09.12
16:11

http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/press-sit-up

Нямат клип с дъмбели в сайта до колкото виждам. Но по книжките си има различни вариации :)

Но пък това също е доста добре, става и на пейка.
http://www.youtube.com/watch?v=xpxwuuAeshs&NR=1&feature=endscreen

Мнението беше редактирано от Madboy на 18.09.12 16:13.

18.09.12
16:16

казано от Madboy на 18.09.12, 16:11:

Нямат клип с дъмбели в сайта до колкото виждам. Но по книжките си има различни вариации :)

1/3 от Сталкера е това ;)
Казах ти аз, ама нали си млад и зелен...не вярваш на старото куче :)

18.09.12
16:21

казано от James Hinks на 18.09.12, 16:16:

казано от Madboy на 18.09.12, 16:11:

1/3 от Сталкера е това ;)
Казах ти аз, ама нали си млад и зелен...не вярваш на старото куче :)

казано от James Hinks на 18.09.12, 13:21:

На всичкото отгоре след тренировка хванах 100 кг за обръщане, обърнах ги един път, на втория път остра болка в лявата ръка и днес продължава да боли по същия начин - като скъсано влакно/разтегнато сухожилие...:@

Много неприятно! Нещо май пак влизаме в сезона на контузиите. Стискам палци да не се окаже нещо сериозно!

Щом има ясна тенденция травмите да продължават, не мислиш ли ,че трябва да промениш нещо?

18.09.12
16:27

A Вито кво каза, че не разбрах :D ?

18.09.12
16:27

казано от инж. Марин Маринов на 18.09.12, 16:24:

казано от James Hinks на 18.09.12, 13:21:

Щом има ясна тенденция травмите да продължават, не мислиш ли ,че трябва да промениш нещо?

Променям аз, но без успех ;)
Истината е, че тяа контузия на лакътя е доста сериозна и иска операция...

18.09.12
16:33

Сашо ,няма да ти помогне операцията..един колега си прави точно на лакътя- полза временна, пари на вятъра и пак го боли.
Мисля ,че трябва да я караме умерено ,обаче като гледам не можем ..не ида ли да се разбия имам чувството че нищо не съм правил и то си е точно така..

18.09.12
16:36

казано от doni dimitrov на 18.09.12, 16:33:

Сашо ,няма да ти помогне операцията..един колега си прави точно на лакътя- полза временна, пари на вятъра и пак го боли.

Тя и без това е последн вариант. При мен проблема е, че мобилността на лявата ръка е силно ограничена. Явно сухожилието е направило як възел при зарастването. Има един друг вариант за действие - рехабилитация, ама тя е свързана с много пари и не мога да си я позволя по никакъв начин.

казано от doni dimitrov на 18.09.12, 16:33:

Мисля ,че трябва да я караме умерено ,обаче като гледам не можем ..не ида ли да се разбия имам чувството че нищо не съм правил и то си е точно така..

Баш баш...

18.09.12
16:43

Мисля да ходя сега при един кинезитерапевт..бил мн добър ..то и аз не съм цъфнал с парите, ама да даде поне някакви насоки ..

18.09.12
16:46

На мен ми ги дадоха безплатно...добър рехабилитатор съсед имам, тренираше мен известно време. Препоръча ми края на септември - до средата на откомври в Стрелча да ида. Боксьорите за 10 дни ставали чисто нови. Каза, че точното време на годината за рехабилитация на такива неща е есента. Ама няма пари...

18.09.12
17:54

В Сайта няма конкретният вариант който търсех, показаното е горе-долу “сталкер”
Но по книжките си го има в няколко варианта, кеф ти сталкер, кеф ти Call of duty кеф ти Mass Effect (:

18.09.12
18:01

казано от Madboy на 18.09.12, 17:54:

В Сайта няма конкретният вариант който търсех, показаното е горе-долу “сталкер”
Но по книжките си го има в няколко варианта, кеф ти сталкер, кеф ти Call of duty кеф ти Mass Effect (:

Да, няма го, няма и да го има ;)
Не се пъни, няма да блеснеш.

18.09.12
20:07

Състезанието Ноември се осра, понеже “българската работа” пак се прояви.
Аде бате Сашо, сега с Вик сте на ред да видим какво ще сгласите.

18.09.12
20:11

Аз пък не мога да схвана,защо тоя ти пише в дневника,след като те е е игнорирал..и продължава индиректно да общува с игнорираните :D ;)
Всъщност,това беше риторичен въпрос..

18.09.12
20:46

Риторичен или не ще ти отговоря.’Щото е батал.

Мнението беше редактирано от lordinario на 18.09.12 20:47.

18.09.12
21:05

Може да е всякакъв.. ама продължава да ходи по състезания и да печели медали, пък вие продължвате да пишете по форуми и да печелите .. хмм ? гласове ?

18.09.12
21:13

Жив и здрав да е още да печели! Но печеленето на медали няма нищо общо със скромността,мъжкото поведение и човещината :)

пп:
А колкото до състезанията,по които ходи...в неделя пих кафе с 2-ма с неговите размери и кг—бивш щангист и брат му...попитах ги за цифри,с които са боравили или боравят в момента—сравнени с топ постиженията от последното състезание и двамата ще са на стълбичката.. ;)

Мнението беше редактирано от Jikata на 18.09.12 21:14.

18.09.12
21:34

казано от m1tak1 на 18.09.12, 21:05:

Може да е всякакъв.. ама продължава да ходи по състезания и да печели медали, пък вие продължвате да пишете по форуми и да печелите .. хмм ? гласове ?

Това не му оправдава поведението и държанието.

18.09.12
21:54

.

Мнението беше редактирано от Витан на 18.09.12 23:59.

DO

18.09.12
22:25

казано от Витан на 18.09.12, 21:54:

Митак, лъскаш ли му медалите, а... да не продължавам с асоциациите :D

Примерно “да му изправя* лоста” ? :D
Медбоя нали е взломаджия,може да са като батман и робин,харликуин да каже.

Мнението беше редактирано от donsir на 18.09.12 22:29.

18.09.12
22:28

.

Мнението беше редактирано от Витан на 19.09.12 00:00.

18.09.12
22:29

Вито, потвърждаваш някои думи от дневника ми.

18.09.12
22:32

Всеки си има гледна точка, Славко. Някои могат да приказват глупости, а аз не ли?
Съжалявам, но простоватите и злобнички мнения ми е трудно да ги подмина.
Много бълвоч има да излея, за да ги стигна първенците. Аз съм ти последната грижа.

18.09.12
22:37

Да му тренирам хвата ? Мнеее той си е намерил кой даги прави тея работи.. :).

Кучетата лаят, керванът си върви.

Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 18.09.12 22:40.

18.09.12
22:39

казано от Витан на 18.09.12, 22:32:

Всеки си има гледна точка, Славко. Някои могат да приказват глупости, а аз не ли?
Много бълвоч има да излея, за да ги стигна първенците. Аз съм ти последната грижа.

Ами, то затова сме на това положение, защото това е логиката на всеки: щом другите могат да приказват и правят глупости, значи и аз мога...ама никой не се сеща да каже или направи нещо смислено, от което ще имат полза повече от 2-ма човека.
Също: “другите са по-големи простаци от мен”..да, ама защо да сме по-малки простаци, като можем да се държим и действаме интелигентно? Нали именно интелекта ни отличавал от прасетата и маймуните...или май простотията беше!? (wasntme)
ПП: Нищо не е насочено лично към някого, просто размишления, проиозтичащи от горното изказване.
ПП2: Извинявам се за спама по темата.

DO

18.09.12
22:39

Митак,това скрити любовни послания ли са,ех че сте жулиети ! :D

18.09.12
22:40

казано от Витан на 18.09.12, 22:32:

Мой човек си и знаеш, че не се заяждам.

18.09.12
22:45

казано от Margaritka на 18.09.12, 22:39:

Ами, то затова сме на това положение, защото това е логиката на всеки: щом другите могат да приказват и правят глупости, значи и аз мога...ама никой не се сеща да каже или направи нещо смислено, от което ще имат полза повече от 2-ма човека.
Също: “другите са по-големи простаци от мен”..да, ама защо да сме по-малки простаци, като можем да се държим и действаме интелигентно? Нали именно интелекта ни отличавал от прасетата и маймуните...или май простотията беше!? (wasntme)
ПП: Нищо не е насочено лично към някого, просто размишления, проиозтичащи от горното изказване.
ПП2: Извинявам се за спама по темата.

Напротив, много хора се сетиха, за другото си права. Аз просто реших да отвърна по същият начин и логично паднах на същото ниво. Хората поговорки са измислили даже за ситуацията.

Простотията ходи по хората, не по маймуните. Всеки как ще се отличава от останалият животински свят избира сам.

Мнението беше редактирано от Витан на 18.09.12 22:46.

18.09.12
23:01

казано от m1tak1 на 18.09.12, 21:05:

пък вие продължвате да пишете по форуми и да печелите .. хмм ? гласове ?

Последните ми думи по темата.
Митак, замислих се какво съм спечелил. Ама, наистина.
Във форума съм от 2004 (поне). Спечелил съм поне 15-тина приятели. Още толкова уважавам без дори да съм ги виждал и да им знам имената.
Всичките си познания за тренировки и хранене съм добил от тук. НЕ са малко. Дори не искам да ги изчислявам в пари (дори възможно ли е?).

Благодаря, но ако трябва да ги заменя за медали - не, мерси. Ще си направя тиквени.

По-здрави!

18.09.12
23:03

Оф Хора, аз се включвам да ви кажа, че ви обичам и уважавам всички, няма значение, кой - колко и кого е хранил, кой колко медали има или няма, важното е след всичките изпуснати нерви с или без причина, като го видиш човека на улицата или на състезание, или на бира, да си стиснете ръцете, защото така е редно.
Не малко неща съм научила от хора от форума, и продължавам да уча за ползите и вредите, за държанието и отношението.

Цък

Мнението беше редактирано от Блажка на 18.09.12 23:07.

18.09.12
23:03

Абе във всяко малко общество има мизерия независимо в коя сфера.
Що не вземете пример за държание от човека, който е създал нашето тук? И дали му е приятно да гледа всичко това?
Мите, сори ама явно си претръпнал...

18.09.12
23:15

Аз мисля, че се вдига много шум за един спор. Мадбой търси аргументи да покаже, че сталкерът е добре забравено старо, Джеймс Хинкс го опровергава по неговия си начин. Защо трябва да става голямо шоу от това и да се обиждат разни хора? Нито единият, нито другият са паднали на махленско ниво, за да започне сеирът. Някой може да го разтълкува като злобно питането на Мадбой, но в самото питане няма обиди или други неща, предизвикващи бурна реакция. Голяма работа, като спорят! Аз специално научих едно ново движение благодарение на спора, а когато снимат сталкера, ще знам още едно. Оставете хората с успехи и знания да спорят, да изпуснат нещо за масите ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1