За корема въпрос

FI

19.08.05
23:07

хора виждам,че плочки вече са се образували ама имам малко слой мазнинки как да го махна че да се виждат само плочките? а за коремната област само коремни преси ли да се правят,няма ли някъкви други упражнения?

Мнението е модерирано.Придържай се към правилата.Повечето ти мнения са на латиница.Вече ще се трият мненията ти.
raz-r

19.08.05
23:44

Пиши на кирилица българи сме стига с тия латиници
Трябва диета да си направиш за да доизчистиш мазнините + малко кардио  и си готов
Упражнения бол за корем що не правиш например преси от вис или крънчове имаш богат избор

Диета (Нисковъглехидратен режим да речем) ти трябва. При сваляне от общото тегло ще падне и от корема.
Малко по-интензивни тренировки.
3 пъти кардио по 30-40 минути през седмицата правиш.
За яденето - основното е че трябва да изразходваш повече калории от колкото приемаш, за да свалиш мазнините.

За корема упражненията мисля са ясни .. разгледай и сайта.

FI

20.08.05
00:37

абе хора има доста нещица дето не са ми ясни доста думички ок някой тогава да ми каже диетка за мене 170 60 от 2 месеца ходя на фитнес плс спешно е

20.08.05
00:40

[quote author=“fitnes_boy”]абе хора има доста нещица дето не са ми ясни доста думички ок някой тогава да ми каже диетка за мене 170 60 от 2 месеца ходя на фитнес плс спешно е

Чак толкова спешно, че да не можеш да прочетеш какво пише на сайта за храненето? За къде бързаш? Тея неща не стават бързо. Ефекта от диетата ще е видим едва след няколко седмици или месеца, дори да правиш всичко правилно.
Така че, смятам можеш да си позволиш да загубиш няколко часа и да прочетеш малко из сайта и форума.

белтък - 199г
мазнини - 116г
въгл. - 65.4
калории- 2112.4 ккал

Това прави по
2.8г белтък на килограм
0.9г въгл. на килограм
ОКП ~ 750 ккал.

Храната(5KB):
http://techni.machines94.com/forum/lcd2.gif

Тая съм я писал аз ... за мен съм я правил, ама като ти гледам знанията .. сам трудно ще си направиш, тъй че ползвай тази

20.08.05
00:43

Абе не знам, съмнява ме да сваля с тази диета. Дори аз трудно ще свалям с нея, а той е 60 кила! А и не мисля, че трябва да сваля още при това тегло! Трябва да яде за маса!
Всички си мислят, че имат за сваляне, ама реално много малко хора имат нужда от това.

PR

20.08.05
00:47

Петко К - така е !
просто като са им недоразвити още мускулите - няма как да се забележат с нетренирано око :)

Е, според мен диетата не е лоша, ама не е писана за него ... според мен ще му свърши работа ... пък и нали е спешно  :twisted:

PR

20.08.05
00:49

manson - има хиляди калкулатури из нета !
човека може да си направи сам - ако му се занимава де

20.08.05
14:09

[quote author=“fitnes_boy”]абе хора има доста нещица дето не са ми ясни доста думички ок някой тогава да ми каже диетка за мене 170 60 от 2 месеца ходя на фитнес плс спешно е

fitnes_boy ако на третия месец от започването на тренировките и диетите, твоите плочките дето ги имаш вече, не се превърнат в павета :shock: , няма защо да си губиш времето с фитнес, пък и да задаваш въпроси тук във форума.
С две думички
1. Разбра 2. ли
Тончо две излязоха :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1