19.08.05
23:07
хора виждам,че плочки вече са се образували ама имам малко слой мазнинки как да го махна че да се виждат само плочките? а за коремната област само коремни преси ли да се правят,няма ли някъкви други упражнения?
Мнението е модерирано.Придържай се към правилата.Повечето ти мнения са на латиница.Вече ще се трият мненията ти.
raz-r
Пиши на кирилица българи сме стига с тия латиници
Трябва диета да си направиш за да доизчистиш мазнините + малко кардио и си готов
Упражнения бол за корем що не правиш например преси от вис или крънчове имаш богат избор
19.08.05
23:50
Диета (Нисковъглехидратен режим да речем) ти трябва. При сваляне от общото тегло ще падне и от корема.
Малко по-интензивни тренировки.
3 пъти кардио по 30-40 минути през седмицата правиш.
За яденето - основното е че трябва да изразходваш повече калории от колкото приемаш, за да свалиш мазнините.
За корема упражненията мисля са ясни .. разгледай и сайта.
20.08.05
00:37
абе хора има доста нещица дето не са ми ясни доста думички ок някой тогава да ми каже диетка за мене 170 60 от 2 месеца ходя на фитнес плс спешно е
Чак толкова спешно, че да не можеш да прочетеш какво пише на сайта за храненето? За къде бързаш? Тея неща не стават бързо. Ефекта от диетата ще е видим едва след няколко седмици или месеца, дори да правиш всичко правилно.
Така че, смятам можеш да си позволиш да загубиш няколко часа и да прочетеш малко из сайта и форума.
20.08.05
00:41
белтък - 199г
мазнини - 116г
въгл. - 65.4
калории- 2112.4 ккал
Това прави по
2.8г белтък на килограм
0.9г въгл. на килограм
ОКП ~ 750 ккал.
Храната(5KB):
http://techni.machines94.com/forum/lcd2.gif
Тая съм я писал аз ... за мен съм я правил, ама като ти гледам знанията .. сам трудно ще си направиш, тъй че ползвай тази
Абе не знам, съмнява ме да сваля с тази диета. Дори аз трудно ще свалям с нея, а той е 60 кила! А и не мисля, че трябва да сваля още при това тегло! Трябва да яде за маса!
Всички си мислят, че имат за сваляне, ама реално много малко хора имат нужда от това.
20.08.05
00:47
Петко К - така е !
просто като са им недоразвити още мускулите - няма как да се забележат с нетренирано око :)
20.08.05
00:47
Е, според мен диетата не е лоша, ама не е писана за него ... според мен ще му свърши работа ... пък и нали е спешно :twisted:
20.08.05
00:49
manson - има хиляди калкулатури из нета !
човека може да си направи сам - ако му се занимава де
fitnes_boy ако на третия месец от започването на тренировките и диетите, твоите плочките дето ги имаш вече, не се превърнат в павета :shock: , няма защо да си губиш времето с фитнес, пък и да задаваш въпроси тук във форума.
С две думички
1. Разбра 2. ли
Тончо две излязоха :roll: