Mr. Olympia 2012

Прескочи до:

На мен ми харесваше Джей : ) ... като цяло харесвам хората които прекъсват хегемонията на някой друг... ;dd

22.09.12
23:16

и аз искам джей да спечели.. Ама той като гледам как мъсълтеч го е резнала шансът намалява още повече .. :D

22.09.12
23:23

Георги Гайдов, мерси за инфото. :) Абе много почна да ме кефи Еван е.. страшната физика има тоя..

22.09.12
23:44

казано от kristiancho на 22.09.12, 23:00:

На мен ми харесваше Джей : ) ... като цяло харесвам хората които прекъсват хегемонията на някой друг... ;dd

казано от Teen Power на 22.09.12, 23:16:

и аз искам джей да спечели.. Ама той като гледам как мъсълтеч го е резнала шансът намалява още повече .. :D

казано от tomboxer на 22.09.12, 23:23:

Георги Гайдов, мерси за инфото. :) Абе много почна да ме кефи Еван е.. страшната физика има тоя..

И аз исках да спечели, но няма да е тази година.Дори за първи път много се бях въодушевила да гледам състезанието.:(

23.09.12
09:47

Бранч, Фил, Сентопани, Уолф и Кай сякаш са с най-големи шансове. Кътлър и затворника на този етап е по-добре да не си развалят подготовката за догодина, а да си трупат маса.

23.09.12
11:45

Виктор никакъв късмет няма, след всичко това и счупена ръка.. дано се подготви до другата Олимпия, че е на годинки вече. Разполага с доста време, тамън да наблегне на крака и праци със тази счупена ръка ;-)

23.09.12
12:12

казано от Riko на 23.09.12, 11:45:

Виктор никакъв късмет няма, след всичко това и счупена ръка.. дано се подготви до другата Олимпия, че е на годинки вече. Разполага с доста време, тамън да наблегне на крака и праци със тази счупена ръка ;-)

Джей е на възраст вече според теб,Виктор също, а Фил не е така ли? До колко години според теб могат да се състезават? До 20 сигурно-това да не е художествена гимнастика.И на 50 да е ако ги “слага в джоб” всички младоци защо не !? Още по-малко, че говорим за хора, които нямат 40 ! ;)

23.09.12
12:36

Наталка - много пламенна разбирателка си. Джей Кътлър НЯМА да стане повече Мистър Олимпия. Прочетена книга е. Направи им реклама на които трябваше, вече е старо лице, а физиката му не е чак толкова впечатляваща, за да го спаси. Примири се. Сега е времето на Фил Хийт и Кай Грийн.

23.09.12
12:53

казано от Камен Илиев на 23.09.12, 12:36:

Наталка - много пламенна разбирателка си. Джей Кътлър НЯМА да стане повече Мистър Олимпия. Прочетена книга е. Направи им реклама на които трябваше, вече е старо лице, а физиката му не е чак толкова впечатляваща, за да го спаси. Примири се. Сега е времето на Фил Хийт и Кай Грийн.

Камен, изобщо не съм разбирателка дори напротив.Няма какво да се примирявам след като не мисля, че е “прочетена книга” както го наричаш ти.Все пак си мисля, че живеем във време, в което състезателят сам си определя кога е приключил с кариерата си.И това време със сигурност не е, когато ТИ или НЯКОЙ друг го каже.А що се отнася да физиката му-май има други хора, които да я определят каква е и се наричат съдии.Не искам да бъда груба, но това не е спорт, в който феновете изграждат състезателя-харесван или не, отписван от теб или някой друг той няма да се откаже да се подготвя за 2013 и сам си го каза.;)

23.09.12
13:22

Сега е времето на Фил Хийт и Кай Грийн.

На Кай не знам дали ще му дойде някога времето :) За Джей си прав. Да не говорим, че по мое лично мнение, титлата си я заслужи на 100% един единствен път (максимум 2, като втория е по инерция).
@Наталка - зарежи ги съдиите, не са обективни! Кътлър трябва да се назоби зверски и да излезе във формата на живота си (каквато само веднъж е докарвал и е трудно да я изкара пак), ако иска да помирише топ 3. Просто има нови лица, потенциални рекламни такива, които тепърва ще се развиват - Сентопани и Хиит са такива.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.09.12 13:25.

23.09.12
13:26

казано от Стоянчо на 23.09.12, 13:22:

Сега е времето на Фил Хийт и Кай Грийн.

На Кай не знам дали ще му дойде някога времето :) За Джей си прав. Да не говорим, че по мое лично мнение, титлата си я заслужи на 100% един единствен път (максимум 2, като втория е по инерция).

И кой беше този един единствен път ? Вторият по инерция, а третия и четвъртия път са му подарени ей така да се радва. ;) ?! ?! ?!
Стоянчо, не ми убивай ентусиазма моля ти се.За Еван съм съгласна, а на Фил си кефите всички-добре изглежда човека, ама това е.:) Ще я изкара тази форма Джей ще видиш ! :)

Мнението беше редактирано от Нати на 23.09.12 13:29.

23.09.12
13:29

2009г, душа, 2009. Само тогава е заслужавал на 100%! ;)
http://1.bp.blogspot.com/_mC1TEdZ4gks/S0eHvu4xgRI/AAAAAAAAFI0/sIoRtcxrhds/s400/Jay+Cutler+Mr+Olympia+2009+-+www.musclebase.blogspot.com.JPG

2010г. трябваше Фил да е първи! Кътлър бе и със скъсан и насинен бицепс (ако не ме лъже паметта).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.09.12 13:35.

23.09.12
13:37

казано от Стоянчо на 23.09.12, 13:29:

2010г, душа, 2010. Само тогава е заслужавал на 100%! ;)
http://1.bp.blogspot.com/_mC1TEdZ4gks/S0eHvu4xgRI/AAAAAAAAFI0/sIoRtcxrhds/s400/Jay+Cutler+Mr+Olympia+2009+-+www.musclebase.blogspot.com.JPG

Тази снимка не е ли от Олимпия 2009 ?! Не съм компетентна чак толкова, че да споря коя титла си е заслужил и коя не.:)
http://www.google.bg/imgres?q=cutler+olympia+2010&hl=bg&biw=1366&bih=600&tbm=isch&tbnid=JroDMG5VCr1AYM:&imgrefurl=http://www.album.bg/bodybuilding/?page=1&view=4&docid=NqjKhXNSP3axCM&imgurl=http://storage1.album.bg/2c3/jay-cutler-olympia-2010_65cf0_25982183.jpg&w=369&h=304&ei=ouVeUNzZMdLY4QSUx4G4Dg&zoom=1&iact=rc&dur=373&sig=114437909878609190420&page=1&tbnh=121&tbnw=147&start=0&ndsp=26&ved=1t:429,r:19,s:0,i:124&tx=78&ty=54
Това е от 2010 :)

23.09.12
13:38

Абе нали ги питах тия какво мислят и как се чувстват за олимпията и Джей вика - “Ей, братле е па не моем се назоби повече. Нема да ми издържи организамчето.” Докато Фил бе по-лаконичен, но и красноречив. Той само се усмихна и продума - “Не моа са запра!”

А Кай какво каза... или той си оправяше прическата през това време :D

23.09.12
13:44

казано от Наталка на 23.09.12, 12:12:

казано от Riko на 23.09.12, 11:45:

Джей е на възраст вече според теб,Виктор също, а Фил не е така ли? До колко години според теб могат да се състезават? До 20 сигурно-това да не е художествена гимнастика.И на 50 да е ако ги “слага в джоб” всички младоци защо не !? Още по-малко, че говорим за хора, които нямат 40 ! ;)

Джей е почти към 40, също и Виктор, а Фил е на 31-2! Мисля, че има години 8 разлика май а?
Абсолютно споделям мнението на Стоянчо за Джей! 2010 трябваше да я вземи Хийт, 2007 Виктор, а 2006 беое също толкова спорна, когато победи Рони, трябваше да го премаже на сцената, а според мен дори не беше по-добър. 2009 му е единствената истинска победа, другите са му по заслуги за реклами на добавките на Джо Уидър. Джей си испя песента. Може би Виктор също.

23.09.12
13:54

ако мъсълтеч вземе джей хваща топ5 на 150 процента.. :)

23.09.12
13:59

Кай си е плетял плитките  този момент доста време му отнемат.:D Виктор и Джей са родени 1973, а Фил е 1979 простата сметка показва, че разликата им е 6 години.Добре че не сте вие съдии, че да сте го отписали още в началото като ви гледам как хич не ви е по вкуса.Стоянчо, аз мисля, че 2011 му беше контузията на бицепса.И какво разискваме заслужени или ни са му титлите така или иначе няма да му ги вземат и да ги дадът на вашите фаворити за тогава.;)

23.09.12
14:14

Аз говоря обективно, а ти си субективна, осланяш се на симпатии. Сега казвам, че Фил е най-добре изглеждащ въпреки гейския му поглед и някои маниери. Ако ще разликата им да не е 8, а 6г, то тези 6г са от ключово значение. ДОкато едните още се изкачват, Джей вече слиза. Това е биология. На времето чичо Рони също така последните години слизаше надолу, но много хора забравят, че преди това се бе икачил недостижимо нависоко и въпреки 2-3 години спадане на формата, пак удържаше фронта. А Джей се сгромоляса, защото никога не е правил голямата разлика между себе си и претендентите. По-нагледно не мога да ти го обясня.

23.09.12
14:14

Ами какво казах, Фил е на 32, Джей е на 39. 7 години :)

23.09.12
15:12

ГО ГО КАЙ ГРИЙН!

23.09.12
15:15

казано от Стоянчо на 23.09.12, 14:14:

Аз говоря обективно, а ти си субективна, осланяш се на симпатии. Сега казвам, че Фил е най-добре изглеждащ въпреки гейския му поглед и някои маниери. Ако ще разликата им да не е 8, а 6г, то тези 6г са от ключово значение. ДОкато едните още се изкачват, Джей вече слиза. Това е биология. На времето чичо Рони също така последните години слизаше надолу, но много хора забравят, че преди това се бе икачил недостижимо нависоко и въпреки 2-3 години спадане на формата, пак удържаше фронта. А Джей се сгромоляса, защото никога не е правил голямата разлика между себе си и претендентите. По-нагледно не мога да ти го обясня.

Рико, на 32 е, защото е  декември месец.:D Фил,че изглежда добре спор няма, а дали гледа гейски или не е друг въпрос.За какво сгромолясване ми говориш, недей така сега.Не искам да споря с вас,всеки си има мнение и любимци.:) И аз вярвам, че все още не е аут както казвате вие.:)

23.09.12
15:20

деба дано Кай спечели :Х

23.09.12
16:00

На Фил трицепса на сцената ми изглежда 5х трицепса на кай сериозно.. :D

23.09.12
19:50

Битката ще е между Фил и Кай тази година. На Кай шанса е да излезе достатъчно обемен и сух в краката и гърба, особено долната част на гърба, защото никога не я “изцежда” как си трябва, там може да победи Фил и да вземе титлата. Ръце, предмишници не мисля че има шанс срещу Фил, заформя се интересно състезание. Дано Кай победи! :)

23.09.12
20:51

Добре де Кай не ви ли прилича на герой от Костенурките нинджа ? :D
Ето ви една снимка да си изберете фаворита. :)

23.09.12
21:27

off: знам, че няма връзка с темата, но искам да попитам нещо:
Наскоро четох статия за културист, който започва състезателната си кариера на 23 годишна възраст, а на 27 вече е взима голяма титла, НО не мога да се сетя за кого точно ставаше въпрос. Някой дали може да помогне?

23.09.12
21:34

Най-великият. :) Дориан Йейтс.

23.09.12
21:35

Виж го тук.

и тук най-вече.

Мнението беше редактирано от lordinario на 23.09.12 21:42.

23.09.12
21:44

Да, наистина на това видео Дориан е нереален направо. По-добра смесица от маса, плътност и кондиция, здраве му кажи. Топ форма просто. :)

23.09.12
21:56

Интересно ми е ако сега се съставаше дали щеше да е над фил хит

23.09.12
22:48

казано от Teen Power на 23.09.12, 21:56:

Интересно ми е ако сега се съставаше дали щеше да е над фил хит

Ти сериозно ли смяташ, че твоя Фил е непобедим и няма кой да му отмъкне титлата ?!:) Определено щеше да е над него и не само.Печели 6 поредни титли Мистър Олимпия.Ако не се лъже се състезава 12 години и през тях има поне по една първа място на състезание всяка година ! Никак не е малко през кариерата си да не познаваш друго място на стълбичката освен първото или в два случая второто.:) Може и да прозвуча наивно, но по-старите в този спорт определено са по-достойни за възхищение поне от гедна точка на това, че тяхната химия е била доста назад от сегашната.поправете ми ако греша.:)

23.09.12
22:59

Аааа недей да си толкова категорична, на това видео е в топ-топ-топ форма, по-добра няма в цялата си кариера. Нали се сещаш, че невинаги е изглеждал чак толкова впечатляващ. Симпатизирам на Кай, но когато Фил излезе миналата година на олимпията, такива ръце( както коментаторите повториха 10 пъти - 3Д) не съм виждал, с изключение може би на Прийст, но той пък си имаше други кусури. Та Фил срещу Дориан (от видеото) съм за Дориан, но като цяло мисля, че Хийт е на съвсем ново стъпало от еволюцията така да го кажем. :)

Dorian FOR THE WIN! :) Гърба му е брутален! :)

23.09.12
23:06

Олимпия се печели с гръб,а Хиийт никога няма да има на Йейтс гърба.

23.09.12
23:06

Точно Дориан ми е най-антипатични култуирст, с 97 титла, открадната от великия Насър ел Сънбати, 1995 от Леврони, и 1994 от Шон Рей. 97 е с толкова грозна физика, скъсани ръце, огромен корем (гът), нищо освен прасец пропорционално на гърба.Олимпията се печели от смесица на маса,пропорция,симетрия,структура, и... разбира се пресенция на сцената. Дориан нямаше нищо красиво във физиката му, нито структура, нищо подобно с уникалните Рей,Уилър и Леврони!!! И моля ви се, най-великия от най-великите, единствения и неповторим културист, това е лицето и бащата на културизма Арнолд Шварценегер! А най-добрия, беше определено Рони Колман. Великия Рони Колман от 2003 би направил всеки за посмешище като започнем от Лари Скот до Фил Хийт, Факт!

Мнението беше редактирано от Riko на 23.09.12 23:25.

23.09.12
23:56

казано от Riko на 23.09.12, 23:06:

Точно Дориан ми е най-антипатични култуирст, с 97 титла, открадната от великия Насър ел Сънбати, 1995 от Леврони, и 1994 от Шон Рей. 97 е с толкова грозна физика, скъсани ръце, огромен корем (гът), нищо освен прасец пропорционално на гърба.Олимпията се печели от смесица на маса,пропорция,симетрия,структура, и... разбира се пресенция на сцената. Дориан нямаше нищо красиво във физиката му, нито структура, нищо подобно с уникалните Рей,Уилър и Леврони!!! И моля ви се, най-великия от най-великите, единствения и неповторим културист, това е лицето и бащата на културизма Арнолд Шварценегер! А най-добрия, беше определено Рони Колман. Великия Рони Колман от 2003 би направил всеки за посмешище като започнем от Лари Скот до Фил Хийт, Факт!

Да ти кажа честно те май всичките са ти антипатични на теб.Джей му бяха подарени титлите,Дориан окрал половината куртуристи.Не искам да си мислиш, че се заяждам, но не ти решаваш кой е заслужавал да се окичи с първото място.Та тези хора поне заради това, което са постигнали като физика заслужават уважение-ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ независимо дали ти е фаворит или не ! :) А що се отнася до Арнолд- ако се състезаваше сега нямаше да изглежда така както всички го знаем.Не е имал химията, която има сега нито условията за трениране в наше време.Нали не смяташ, че би бил това, което е ако се състезаваше в момента.;)

ааа недей да си толкова категорична, на това видео е в топ-топ-топ форма, по-добра няма в цялата си кариера. Нали се сещаш, че невинаги е изглеждал чак толкова впечатляващ. Симпатизирам на Кай, но когато Фил излезе миналата година на олимпията, такива ръце( както коментаторите повториха 10 пъти - 3Д) не съм виждал, с изключение може би на Прийст, но той пък си имаше други кусури. Та Фил срещу Дориан (от видеото) съм за Дориан, но като цяло мисля, че Хийт е на съвсем ново стъпало от еволюцията така да го кажем.

Аз не съдя за него от това видео, а от това, което съм чела за него.Все пак не разбирам от тези неща и не мога да се изказвам толкова компетентно колкото вас.Харесвам това, което правят.Е да нормално да е на друго стъпало-говорим за 17 години разлика между тях.:) А и мен Дориан не ме впечатлява, имам си друг фаворит.А за сегашната Олимпия съм за този, когото всички отписват- Еван. :)

24.09.12
00:09

Джей не ми е антипатичен, просто имам мнение, който го споделят и повече от 50-60 % от бодибилдинг феновете. Джей можеш да видиш и на другите хора мнението, освен 2009 няма заслужена на 100 % титла, да не говорим за подарената през 2007. Дориан обаче ми е твърдо един от най-противните кулутиристи, също и съдиите на мистър Олимпия и политиката. Именно заради Дориан културизма днес изглежда общо взето така, ако през 1992 бяха дали титлата на Кевин щяха може би да стоят по-ралично нещата, но кой знае.Има много примери за корупция в културизма, веднага се сещам за 1981, когато Колумбу печели с половин крак. Арнолд е подбутал съдиите да направат Колумбу шампион, вместо Падиля или Платз.

24.09.12
00:13

Това е бодибилдинг.

Не това

24.09.12
00:28

казано от Riko на 24.09.12, 00:09:

Джей не ми е антипатичен, просто имам мнение, който го споделят и повече от 50-60 % от бодибилдинг феновете. Джей можеш да видиш и на другите хора мнението, освен 2009 няма заслужена на 100 % титла, да не говорим за подарената през 2007. Дориан обаче ми е твърдо един от най-противните кулутиристи, също и съдиите на мистър Олимпия и политиката. Именно заради Дориан културизма днес изглежда общо взето така, ако през 1992 бяха дали титлата на Кевин щяха може би да стоят по-ралично нещата, но кой знае.Има много примери за корупция в културизма, веднага се сещам за 1981, когато Колумбу печели с половин крак. Арнолд е подбутал съдиите да направат Колумбу шампион, вместо Падиля или Платз.

Но ти на всеки оспорваш титлите.И как Дориан променя нещата ?  Пак ти казвам нашето мнение тук не интересува хората, които коментираме.Те се радват на успехите си и смятат, че ги заслужават.Трудът им трябва да се признава.:) А това последното е говори никак добре за твоя идол Арнолд.На мен пък той ми е антипатичен или по-скоро не ме впечатлява с нищо.Каква е гаранцията, че щом подкупва съдиите за Колумбо не го е правил и за собствените си титли.Кой казва, че си заслужава всичките 7 титли ??? :)
Изненадах се, че не си пляснал Джей отдолу като пример.И на мен един Виктор Мартинез ми харесва много повече от Дориан, но какво разбирам аз от този мъжки спорт. :)

Мнението беше редактирано от Нати на 24.09.12 00:31.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1