Mr. Olympia 2012

Прескочи до:

29.09.12
18:10

Тамън гледам в един форум един казва нещо от сорта на ‘не мога да разбера уорън защо не се пенсионира,тялото му изглежда изморено детайл-0 кондиция няма,време му е да се маха’ и от долу един му отговаря ‘като го слагат на добри места защо да се маха’ :D

29.09.12
18:26

казано от Riko на 29.09.12, 18:03:

Джей направо е най-красивия културист ако застане до Бранч :D

Не ме провокирай за словесна атака срещу теб пак ! :D Той и иначе си е най-красивият и не ми спори ! :D

Абе на бранч му се продават тренировките... Фил - мр.олимпия ще се продава много ясно и после Бранч продава чрез хардкор тренировките си тъй като никой от известните ( може би джони джаксън тренира така ) .... ако бранч спечели олимпията ще печелят от един фронт ( мр.олимпия и хардкорист в едно ) ... ако махнат бранч пък няма да има хардкор елемента което пак губи фронтове... :) затова все си стои някъде там в топ 6 :)

29.09.12
18:52

Джаксън ако не му бяха теи прасците щеше да излезе доста напред.

29.09.12
19:24

Много съм доволен. Кай най-накрая излезе как си трябва на Олимпия, ще бъде грабеж, ако не му я дадат. Краката, гърба, пресата са му по-добри, гърди, бицепси да ги кажем на кантар, само рамене, трицепси, предмишници са леките предимства на Хийт. Ще видим какво ще стане, дано успее!
Go go Kai!!!

29.09.12
20:40

И аз съм давам глас за Кай!! Тази година е много подготвен, а гърба му е от друга планета :X :)

29.09.12
20:49

аз сега се чудя дали след 4-5 години живот и здраве бихме видяли добри на олимпията .. :D

29.09.12
21:01

Защо пък не? Ако си намери подходящ спонсор.. :)

Добрито сцепва... ако си говорим просто за физика и се абстрахирахме от имената на анцузите защо не в топ 10 :)

29.09.12
22:01

От видяното клипче мога да кажа, че това е годината на Предатора. Дано не го прецакат !

PH

29.09.12
22:53

Това за миналото на Kai е пълна простотия,живота не може да е само птички и пчелички,много ще е глупаво ако заради това не го изберат,по-мотивиращо ще е да се покаже на хората,че от където и да си тръгнал стига да следваш мечтите си винаги можеш да се промениш и да надскочиш себеси,но уви ... Все пак не ми се вярва това да е причината ако не го изберат,по-скоро TEAM MUSCLETECH се бутат навсякъде и това ще да е причината ;)

29.09.12
22:56

казано от boris gecov на 29.09.12, 18:52:

Джаксън ако не му бяха теи прасците щеше да излезе доста напред.

Глупости ;) Дори да имаше прасците на Кай или Фил, който са най-добрите от топ 5 (или пък Бранч?) Нямаше да бъде пуснат по-напред, както и по същата причина, ако Уолф един ден е претендент за Олимпия и наистина е по-добър от конкретния шампион, които и да е той, ще му я дадът. В случая искам да кажа, че прасците не са фактор, никога не са били, никога няма и да бъдат. Геентичен мускул са, а и при някой както Уолф има увреден нерв ли е какво е няма оправяи.. Освен синтола, ала Уолф няма да падне толкова ниско да изпозлва синтол след толкова години очевидно слаби прасци..

29.09.12
23:09

рико какво имаш в предвид под увреден нерв в прасеца ?

моето мнение :
прасците са фактор до момента в който се окаже,че нямаш никакви - тогава си аут.прасци трябва да има,част от цялостния баланс са.
за да дадат олимпията на някой с такъв дисбаланс във физиката(волф примерно) трябва всички останали съзтезатели да са в плачевна форма,което няма как да стане - сами виждате битката е огромна

сандоу-а отива при този с най-голяма,балансирана физика и най-добър кондишън и цялостен външен вид* : ) в случая при кай :D
*или просто при състезателя спонсориран от спонсора и на олимпия :Д

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 29.09.12 23:16.

29.09.12
23:16

уолф една година беше 2ри след Джей.. :)

29.09.12
23:17

Ами прасеца му само регресира от 2007 насам, определено нещо там долу е станало, и голям % от хората мислят, че става дума за много лошо увреден нерв, но щом Уолф, с тия дози от специални добавки (и предполагам страшни мъки в опит за перфектна тренировка на прасеца) не го докарват напред, значи има нещо там в прасеца. Другия му както виждаш, пак е сравнително малък, но в никакъв случай не и атрофирал като другия. Прасеца не е фактор както казах, сам можеш да видиш 2008 Декстър с какъв прасец спечели, както и Рони Колман през годините, прасеца му беше ок, но за някой тежащ 20 килограма по-малко, и както виждаш, това не го спря да гази всички без проблеми.Според мен е по-зле, когато имаш ръце като Дориан..  И както виждаш политиката все пак спаси Дориан с малко или много помощ и той си спечели титлите.

Мнението беше редактирано от Riko на 29.09.12 23:24.

29.09.12
23:21

в крайна сметка може да стане плажен билдър,нали така ? :)) :D :D

30.09.12
01:38

По непотвърдена информация, 2006 зимата си е инжектирал някаква простотия, от която ако не са премахнели част от прасеца, щяло да се наложи да му ампутират крака до коляното, защото му е умъртвило почти всички нерви.

30.09.12
02:44

Малко и за кросфитърите, Кай дали си праи и хспу :D

СК

30.09.12
05:08

Гльодате ли, бре ?

PH

30.09.12
07:29

казано от Стоил Калугеров на 30.09.12, 05:08:

Гльодате ли, бре ?

Дааа :)

30.09.12
08:06

казано от gotcha на 30.09.12, 02:44:

Малко и за кросфитърите, Кай дали си праи и хспу :D

Набиранията му са малко “no rep”, но му е простено, защото е страшно симпатичен в това костюмче на дядо Мраз :) :) :)

Мнението беше редактирано от Atom на 30.09.12 08:07.

Еван е 8ми

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 30.09.12 08:15.

30.09.12
08:20

Нито един бял в топ 3 :Д

Фил отново д*ба, Кай остана втори.

Фил правилно я спечели според мен.

30.09.12
08:40

10) Lionel Beyeke
9) Johnnie Jackson
8) Evan Centopani
7) Toney Freeman
6) Dennis Wolf
5) Branch Warren
4) Dexter Jackson
3) Shawn Rhoden
2) Kai Greene
1) Phil Heath

30.09.12
09:12

тони фрийман 7ми ,а ? А се чудих дали ще излезне 10ти  .. Според мен има бая хора прецакани..

30.09.12
09:20

Kai само да не се откаже да се състезава, че мн ще е ме е яд на 1вата олимпия (май ) като се пусна беше бая се саднал имаше 1 интервю нз дали сте го гледали и си мислеше да се отказва ;х

30.09.12
09:20

казано от Teen Power на 30.09.12, 09:12:

тони фрийман 7ми ,а ? А се чудих дали ще излезне 10ти  .. Според мен има бая хора прецакани..

Кофти да, аз познах за него, че ще е в 8цата, дори бая ги предвидих :)

Еми хора честито на ФИЛ, а на КАЙ не искам да си представям какво му е ! Човека няма да се откаже обаче и догодина, ако не спечели (сигурен съм, че ще е още по-добър) доста ще загуби спорта :(. На клипчето по-горе където са Фил и Кай забележете как Фил изглежда сериозно притеснен от формата на Кай, не че е концентриран вижте му погледа...

Наталка ти къде виждаш твоя любимец Кътлър при наличието на първите 3ма от тази олимпия ? Да не говорим и за другите, които набират сила все повече. Аз не забравям да знаеш, особено когато става за пари ;)

30.09.12
09:21

http://instagram.com/p/QMGVCLKE9r/

30.09.12
09:24

http://www.youtube.com/watch?v=CMH8wRRvZ5o&feature=g-u-u
мн ме е яд за Кай

30.09.12
09:43

Само Бранч няма място в 5цата..

Малко въпроси за размисъл :)
Кой е спонсор на Олимпия ?
Кой състезател е лицето на спонсора на Олимпия ?
Кой е вечно втори спрямо лицето на спонсора на Олимпия  ? :).

30.09.12
10:13

че то и кай не е ли на мъсълтека :))

30.09.12
10:14

musclemeds е на Кай ;д
ако беше мъсълтек едва ли щеше да е 2ри

30.09.12
10:18

аз взе съм си мислел,че мъсълтек спонсорира кай :D И мъсълмедс и още дооста други..Сега ще си направя една справка в официалния му сайт ако има такъв.. :D

прав си май.. :D

Мнението беше редактирано от Teen Power на 30.09.12 10:19.

30.09.12
10:20

Е*ах ти пародията ... Фрийман и Бейеке нямат място в 10-та просто , а Кай беше очевадно ограбен |-(

30.09.12
10:25

кай както винаги сам се прецаква като позира и като жена ;) Но каквото и да е ,ако разликата беше такава както 2011та фил и джей трябваше да му дадат олимпията..

Женското позиране..

30.09.12
10:32

Поредната Олимпия която ме РАЗОЧАРОВА до краен предел!
Единствено се израдвах за третото място на Роден.

30.09.12
10:36

не само в наща яка държавица има корупция :d

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1