30.09.12
22:04
...
Темата беше редактирана от Do`it на 01.03.13 22:24.
Смени си името на дневника, не прави добро впечатление за отношението ти към самата теб. Успехче иначе :)
И все пак смени го ;) .
Идеята е не да впечатляваш някого с името на дневника си, а да му дадеш индивидуалност.
Мнението беше редактирано от maria на 30.09.12 22:44.
Ехее... Почнахте ме от заглавието на дневника...не знам какво ще е утре като напиша храненията си за деня...
Мнението беше редактирано от Do`it на 30.09.12 22:46.
казано от Iva на 30.09.12, 22:49:
Дано сте доволни хаха ;)
Не знам какво е било заглавието на дневника, не ме и интересува, но не мисля,че това е начинът, по който ще спечелиш уважението на колегите ти съфорумци. Някак си още от началото ти самата почваш без уважение (да не използвам други думи) и това може да тръгне в кофти посока...Просто го имай го в предвид...ако искаш. Успех иначе!
Мнението беше редактирано от Петър на 30.09.12 23:28.
Аз не можах да разбера защо почнаха да се заяждат с името на дневника ми...Все пак аз не съм го направила заради името, а да обменям опит, информация относно хранене и тренировки
Не бой се. Ти започни да пишеш тренировки и хранене и ще видиш колко бързо ще забравят заглавието :)))))))
Успех!!!
Никой не се заяжда, дава ти се съвет, който ако пренебрегнеш гордостта си, ще ти е полезен отвъд форума. На мен не ми пука какво ти е заглавието.
Добро утро на всички :) Днес денят з е слънчев и приятен. Ето какво съм свиршила до този момент:
Ставане-8 часа
Шуслерова сол 1
Тренировка във фитнес залата: 8:30-9:20, която вкл. 15 мин. велоаргометър(3.8 км); 15 мин. кростренажор(3,8 км); 3х10 коремни преси+0.5 литра вода
Закуска: 300гр кисело мляко(2 %)+40 гр (мюсли с ядки)+30 гр сирене+2 маслини+1 чаша зелен чай
11.40- средно голяма ябълка
Шуслерова сол 10
14.30- 220 грама дроб с лук на фурна+чаша вода+зелен чай+ малко сирене
16.00- Витамин Дейли Витс на Нау+ нар+чаша вода
17.00- около 50 гр орехи+кайсиеви ядки+ пилешки кренвирш
Още 2 чаши с вода
20.00- 20 грама кашкавал, 20 грама шунка, 100 мл прясно мляко(1.5%)
21.00-20гр. свинско филе+ зелена салата
Шуслерова сол 9
Мнението беше редактирано от Do`it на 01.10.12 21:38.
Ставане-8 часа
Шуслерова сол 1
Тренировка- вкл. Рамо, гръб, трицепс, бицепс, гърди+5 мин загрявка
Закуска 9 часа- 300 мл прясно мляко(1.5%)+40 гр мюсли с ядки+30 гр сирене+2 маслини+0.5 литра вода и зелен чай
10.40- мляко с нес кафе без захар
11.00- малка ябълка
12.00 шуслерова сол 10
14.10- пълнозърнести макарони с шунка и кашкавал на фурна-250 грама
3.30-50 грама орехи+кайсиеви ядки
Шуслерова сол 9
18.40-Таратор+ риба на скара(мряна) около 100 грама
Зелен чай+2 чаши вода..обаче водата много, много не я пиша :)
23.00 зелен чай+ 50 грама грах(сварен, без добавки)
23.30- готвих пълнозърнест ориз на Ънкъл бенс с грах, царевица, гъби и соев сос и нямаше как да не го опитам..та.... си хапнах 3-4 лъжици, знам че не трябва толкова късно въглехидрат, но....
Лека нощ от мен :))
Мнението беше редактирано от Do`it на 02.10.12 23:47.
02.10.12
11:34
Каква е тази сушлевора сол? За какво я пиеш или ядеш?
Недей да ядеш кренвирши!
И какво е било името на дневника ти, че такива остри реплики предизвика??? Това от чисто любопитство питам естествено, няма да го коментирам. :)
02.10.12
11:44
Тренираш ли със свободни тежести/машини ?
казано от Mad Madame на 02.10.12, 11:34:
Каква е тази сушлевора сол? За какво я пиеш или ядеш?
Недей да ядеш кренвирши!
И какво е било името на дневника ти, че такива остри реплики предизвика??? Това от чисто любопитство питам естествено, няма да го коментирам. :)
http://www.schusslersalts.com/wcm/mb/schuessler/bg/schuessler-salts/index.html Ето това са:))За дневника казваше се: Дневника на едно момиче и всички се хванаха за него...
Относно кренвиршите не хапвам често , просто исках да опитам новият пилешки уж с по- малко мазнини и сол хехе
казано от Мила на 02.10.12, 11:44:
Тренираш ли със свободни тежести/машини ?
да, тренирам вторник ми е ден за тежести, понеже съм още начинаеща така да се каже:))
02.10.12
12:37
Интересно това със солите, чувстваш ли някакво въздействие от тях? Аз казах, че нямаше да коментирам, ама: много си е яко било името на дневника, не е трябвало да го сменяш, само защото тука на някой не му е харесало... :) Харесва ми менюто ти за 1.10., аз бих намалила малко млечните обаче за сметка на някакво мазно месо. Замисляла ли си се за ВМ НВД? Като гледам какво ядеш може да ти пасне идеално този начин на хранене.
казано от Mad Madame на 02.10.12, 12:37:
Интересно това със солите, чувстваш ли някакво въздействие от тях? Аз казах, че нямаше да коментирам, ама: много си е яко било името на дневника, не е трябвало да го сменяш, само защото тука на някой не му е харесало... :) Харесва ми менюто ти за 1.10., аз бих намалила малко млечните обаче за сметка на някакво мазно месо. Замисляла ли си се за ВМ НВД? Като гледам какво ядеш може да ти пасне идеално този начин на хранене.
аз ги пия от доста кратко време, пише че за да има ефект трябва да се пият 2-3 месеца, защото са хомеопатични. Относно храненето: гледам да хапвам всичко, мазно месо не обичам, по принцип много мазно не ям:)иначе месо , сирене и кашкавал обожавам:п. Не знам с точност дали храненето ми е най- подходящо за изчистване на подкожни мазнини и орефляване;)не че имам толкова много за чистене, паласки малко...
казано от Mad Madame на 02.10.12, 11:34:
Недей да ядеш кренвирши!
Както и кисело мляко, прясно мляко, сирене, кашкавал, луканка, суджук и т.н.
Хайде стига, ясно е, че понякога на човек му се прияжда и яде нещото, което му се яде без оглед на това колко е полезно или не.
Единственото, за което аз не правя компромис е киселото и прясното мляко, защото там картинката е повече от ужасна. В България пак сме що-годе добре, в чужбина е адът на тези продукти.
Прясното го взимам от мандрата, сварявам го и го правя на кисело.
02.10.12
12:56
Сиренето и кашкавала са доста по-мазни от една вратна свинска пържола. Има какво да се оптимира по храната ти, но не е нужно да се изпада в крайности за чистене на мазнини. Мазнините се чистят с мазнини принципно. :) За релефа- трябват си тежки тренировки, за да пораснат мускулите и режим хранителен, за да се намалят мазнините.
Пъпи, по-добре е кашкавал или суджук отколкото кренвирш... Не е плачебно състоянието на млечните в чужбина. Съвета ми беше с оглед на това, че момичето не беше споменало след кренвирша например “Ядеше ми се кренвирш и затова го изядох”.
Мнението беше редактирано от Mad Madame на 02.10.12 13:01.
Сиренето и кашкавала може да са мазни, но имат много белтък и са вкусни и не мисля да се лишавам от тях. Колкото до млякото в днешно време освен ако не си на село и имаш крава не можеда си сигурна за произхода на млякото... Преди вземах от един дядо прясно мляко и се оказа, че слагал маргарин , за да изглеждало с по-голяма масленост е нямам думи
Добро утро на всички съфорумници;) Днес ставам, едно мъгливо, въобще не ми се надигаше от леглото, но няма как университета ме зове. Днес съм почивка от фитнеса.Събудих се много гладна и сега гледам да не прекалявам с приетата храна,която е:
Ставане 7.45
Шуслерова сол 1
Закуска 8.10-Прясно мляко 300 мл(1,5%)+40 грама мюсли с 1 ч.л чия(забравям да я спомена)+зелен чай+супена лъжица фъстъчено масло(аз съм си го правила)+половин нар
11.00 - 60 грама пълнозърнести солети
0.5 вода
Шуслерова сол 10
15.30 -330 мл айран
17.40-Пълнозърнест ориз с царевица, грах и гъби 230 грама+100 грама макарони с шунка и кашкавал(пълнозърнести)+малка круша
Шуслерова сол 9+Дейли витс на нау
22.20 -сирене 60 грама
Лека нощ от мен
Мнението беше редактирано от Do`it на 03.10.12 22:24.
Ставане 9.10
Шуслерова сол 1
Закуска - Прясно мляко 300 мл (1.5 %) с мюсли с ядки 40 грама+1 ч.л чиа+1 супена лъжица фъстъчено масло+1 маслина
Шуслерова сол 10
15.00 Ориз със зеленчуци около 250 гр+ свинско филе около 200 грама+30 грама сирене
16.20-60 грама ядки-орехи+ кайсиеви ядки
20.00- 3 шишчета( свинско месо, гъби,чушка, лук)+зелена салата с зехтин+30 гр кашкавал
Мнението беше редактирано от Do`it на 04.10.12 22:07.
казано от Iva на 02.10.12, 12:21:
За дневника казваше се: Дневника на едно момиче и всички се хванаха за него
Това сега беше сериозно нали? Това ли ти е било името на дневника? :D Баси и аз не го бях видял, но след тоя бой, който ти хвърлиха мислех, че с това заглавие си напсувала всички тук до 9-то коляно :D
Ми мога само, да кажа-много жалко. Язък, че си сменила якото заглавие...
Виждем, че и вече те запознаха с опасния суджук и кисело мляко. Много хора се тук споминаха от кисело мляко :D
То има повече коментари за името отколкото за хранене и упражнения ама айде... Все пак фокуса не е някакво тъпо име!
И аз не разбрах какво му е на името,но нали трябва все пак да има за какво да се заядем .... това е то ... :x
Не мисля, че е нужно да си сменяш името на дневника, само защото някой ти е казал така. Важно е да ти харесва да го водиш, а не да е някакво неприятно занимание. Ако си ти харесва такова, каквото е, оставяш си го и толкова. Стига, разбира се, да не е нещо с откровени вулгаризми и крайно агресивно настроение (каквото се съмнявам, че е било). :)
А, да - за маслините да питам. Някакви гигантски ли са, защото забелязах, че ядеш по 1, в краен случай по 2. Принципно няма проблем да хапваш по повече. Например по 4 или 5. Само казвам. :)
Мнението беше редактирано от Мари А. на 04.10.12 14:39.
казано от Мари А. на 04.10.12, 14:37:
Не мисля, че е нужно да си сменяш името на дневника, само защото някой ти е казал така. Важно е да ти харесва да го водиш, а не да е някакво неприятно занимание. Ако си ти харесва такова, каквото е, оставяш си го и толкова. Стига, разбира се, да не е нещо с откровени вулгаризми и крайно агресивно настроение (каквото се съмнявам, че е било). :)
А, да - за маслините да питам. Някакви гигантски ли са, защото забелязах, че ядеш по 1, в краен случай по 2. Принципно няма проблем да хапваш по повече. Например по 4 или 5. Само казвам. :)
Маслините са гигански, да :D а и не ми се хапват повече, не знам една ми стига
Тия маслини трябва да са с размерите на пъпеши ,или поне на средно големи домати :d
Иначе храненето е добре,но според мен е малко.Особено за спортуващ човек си трябва енергийка.
Дано ти е приятно воденето на дневника и не го занемариш и
Успех :)