Манджаре допо 19 ори ди фаме: Зелена салата, луканка, кашкавал, 4 фЕлии добруджа с майонеза + 1 краишник, доядох ризотото от вчера, 2 фЕлии добруджа с масло и мед, черен шоколад, 3 водни чаши червено вино за нервата, ако не заспя буш с пуебло за прочистване :)
Бахти тряха ми КАЛОРИИ!!!
Суплементация - глюкозамина 3 капсули, наклофен дуо 1 капсула, 2 дейли вита, 3 паматона, 4 аспирина, 2гр. витамин Ц.
Всичко тва ако не е тласнало имунната не знам кво трябва да направя след следващото тичане, сигурно да си опека бивол деба и да изям една леха зарзават! (devil)
Вчера никъф фаст, офанзивата продължи на обяд с 3 арабски питки с луканка, кашкавал, сирене, лютеница и салата и 2 фЕлии с масло, мед, банан и ядки.
Вечерта празнувахме рд на един приятел вкъщи, майка му беше направила уникална баница и руска салата, та погълнах незнайни количества от тях плюс хрупанки и ядки, по-късно опънах и едно парче торта пак хендмейд всичко това до към 1-2 през ноща съпроводено с незнайни количества уиски (сетих се за вица класика с г-н Иванов и руската салата ще го постна в нуждната тема по някое време).
Спах има няма 4-5 часа и решението беше кардинално - никаква тренировка и днес! :D
С един приятел сглобявахме малко ЛЕГО за възрастни (скрин от ИКЕА) и след 16ч. фаст праснах половин събуей. Сега съм мариновал едни каренца и ребърца в лютив сос уинчестър (ако така се чете) и ще си ги гризнем със зелена салатка. Алкохол тая вечер май няма да има. :)
Тия дни ще гледам да сваля малко въглехидратите, че днес кантара ме уплаши...
89 до час бях на 88 :D след тренировка съм 2кг надолу. Сутрин като се събудя съм задържал явно яко вода освен разни малки и големи работи :D
Преди тренировката щото съм само на кафе и/или чай (бтв последните 1-2 седмици пия по 1.5л бял, зелен, улунски или черен чай като ги редувам) съм вече изхвърлил бая вода заради горните диуретици. Та толеранса за деня ми е някъде 3кг...
Преди месец, два бях 82-3кг сега съм с 4-5кг отгоре, а гънките на корема не са ми много по-големи, съответно по пътя на логиката животинските тренировки + повече хапване на въглени (ротационно в седмицата) + креатин и бца съм качил некой мускал... съдя го и по вдигане на силата на някои движения в залата, единствения негатив за сега е, че съм по-тромав на беговите :(
“щангистка” кондиция в залата
Загрявка и сработване с лостовете, установих, че пак все още не мога да правя обръщания и изхвърляния с някви нормални тежести заради бицепса, но поне вече мога да правя тяга :)
4 кръга от
Преден клек@80 : 3,3,3,3
Широка тяга@110 : 3,3,3,3
Тласкане@80 : 3,2,2,2 (последните не успявах да заключа горе)
Военна преса@50 : 3,3,3,3
Мъртва тяга@110 : 3,3,3,3
Горна лежанка@70 : 3,3,3,3
Ам. подскок : 10,10,10,10
Прескок пейка : 10,10,10,10 (по 5 на страна)
Скок височина : 10,10,10,10
Общо време : 29мин. - почивки до 30сек. раздишване м/у сериите и м/у 1-ви и 3-ти кръг, 2-3мин. почивка преди 4-ти кръг.
Този път не си взех магнезий и се прецаках дори с хук грип изпусках на широката тяга, защото не само дланите, но и пръстите ми бяха яко потни... та почвам с хук докато мога после прихващам, абе ужас... за това пуснах още една тяга, която си беше почти румънска да има малко повече за задната верига и без това сигурно 2 седмици не съм я тренирал. Тласкането си ми тежеше, но беше на 80 щото тъпо си подредих тежестите на стойката, а и не ми се занимаваше да разтоварвам толкова много. Пуснах от немай къде и горната лежанка, защото беше свободна :)
Като цяло доста раздишване можех да си дам още малко зор, ама нещо куцо ми и тръгнаха нещата и много ме хвана яд за магнезия...
казано от gotcha на 05.10.12, 23:27:
Манджаре допо 19 ори ди фаме: Зелена салата, луканка, кашкавал, 4 фЕлии добруджа с майонеза + 1 краишник, доядох ризотото от вчера, 2 фЕлии добруджа с масло и мед, черен шоколад, 3 водни чаши червено вино за
Без месо няма да стане работата.
Пък и с толкова бързане само мога да си представям с каква техника изпълняваш нещата, с никаква, нали ?
Я сметни след като имаш общо около 36 серии за 30 минс с почивките дали ти остава време за някакво мислене ?
Мнението беше редактирано от Madboy на 08.10.12 18:06.
Прави си лудак, ама изпитвах неописуем глад за въглени и гадни холестеролни калории :D
По-скоро ми трябва нещо преди и/или след, което да направи така, че да не ми пада имунната? Това става само като се натягам на макс при беговите...
Някъф имунностимулатор или нещо антивъзпалително? Само с храна не става... не зависимо каква.
казано от Madboy на 08.10.12, 18:01:
Я сметни след като имаш общо около 36 серии за 30 минс с почивките дали ти остава време за някакво мислене ?
Понякога ако не си се научил да мислиш бързо—жална ти майка! ;)
Проблема съм го описал - пада ми имунната система и съм като болен само и единствено след бегови на които съм се раздал на макс. В залата дори и да лазя накрая нямам такъв проблем.
Относно техниката със сигурност може да се подобри :)
Храната днес след 20ч. + глад - купа грозде, две арабски питки със свинска флейка, горчица и лютеница, биричка, няколко бонбона от тия сиропираните бананчета :P
После бях на концерт и там се почерпих с винце, малко сиренце и ядки, малко бисквитки и тунквана фафла боровец.
Преди лягане още сиренце, “пишки” и винце и май ще си боцна още някое бонбонче (blush)
Един ден с по-ниски въглени и повече фаст и 87кг сутринта и 85 след тренировката...
Ванка пробвай една седмица с три основни хранения + малки закуски и виж , пък нищо няма да ти стане толкова.
Може и да се подобрят нещата или по-зле надали ше станат ;)
Добро утро първо :)
Ивчо имам епизодични и случайни хранения през деня, ментално се чуствам отвратително и съм напълно неработоспособен, явно мозъка ми е привикнал към това да работи на гладно... А в крайна сметка той ми е най-важен ;)
Имам и някой друг опит да тренирам на няколко часа след хранене и положението не е по-различно.
Не е като да не съм пробвал се и аз си олабвам душицата понякога :)
Нали знаеш - нещо като работи не го пипай...
Потретвам единствения ми проблем е при беговите, най-лесното е да не се напъвам толкова на тях, ама тогава пък кел файда?
09.10.12
09:59
Направи ми една цигулка и ше ти кажа ;)
Аре, в краен случай съм съгласен на лула по мой проект :P
Ако ти направя цигулка ще трябва да ми станеш личен треньор лайфтайм :)
За лулите без струг, фреза и некой друг инструмент ще ми е по-трудно от колкото да направя цигулка :D
казано от gotcha на 09.10.12, 10:05:
Сещам се и за друг ‘музикален инструмент’, но няма да влизам в подробности :D
И ако обичаш не кради личните треньори на хората, не е етично :@
09.10.12
10:28
Ако я докараш като Амати ;)
За лулите без струг, фреза и некой друг инструмент ще ми е по-трудно от колкото да направя цигулка :D
Може и без тях ;) Живот и здраве тоя или другия уикенд ще изкопая една дърта шипка и като изсъхне хубаво ще ти покажа :P
Амати е първия, ама не значи, че е най-добрия ;)
То ще стане и на ръка, ама си е гъзобрък и няма да е толкова симетрична, ма давай да те видим майсторе :)
казано от gotcha на 09.10.12, 10:36:
Амати е първия, ама не значи, че е най-добрия ;)
То ще стане и на ръка, ама си е гъзобрък и няма да е толкова симетрична, ма давай да те видим майсторе :)
Ти вземи сглоби едни халки ..... нещо по-така за народа ,цигулки-мигулки :)
09.10.12
11:16
Бах го, ти струг нямаш, фреза нямаш, зеге нямаш...е с какво ги правиш тия цигулки - с длето ли ? Ами ако дойде поръчка за контрабас...да не се окаже, че нямаш и тесла :)
Всичко е на ръка братле... само един малък банциг имам, че с бичкията не е леко :D
С контрабаси не се занимавам... много правилно спомена теслата тва си е работа за дърводелци вече хаха.
09.10.12
12:02
Да, нямаш всичко необходимо за направа на лула ;)
Нищо, някой ден като дойдеш до Пловдив ще те заведе да видиш с какво разполагам аз(не са мои, но мога да ги ползвам по всяко време).
09.10.12
12:32
казано от James Hinks на 09.10.12, 11:16:
Бах го, ти струг нямаш, фреза нямаш, зеге нямаш...е с какво ги правиш тия цигулки - с длето ли ? Ами ако дойде поръчка за контрабас...да не се окаже, че нямаш и тесла :)
Абе то някой инструменти е хубаво да ги имаш от кумова срама. То аз съм електроинженер, но не пипам ток. Ама един мултимер имам ако някой реши да ми поиска да не се излагам...
Бахти аз са вече се чудя с кво да почна, като/ако дойда до Майна таун ма вероятно подредбата ще е такава - правене на лула, тренировка, ядене, пиене, пушене от лулата, че ако се объркат мое стане страшно :D
Сега си открих томографията на гръбнака, та диагнозата е:
При оглед на лумбалния сегмент - данни за дискова херния по типа на протрузия на L4-L5 с компресивни промени срединно и двустранно парамедианно.
На L5-S1 се открива находка за значително-изразен лумбосакрален ъгъл с релативна дискова протрузия.
Те били две деба, ама коя е по-гадната не схващам... бахти термините?
Демек, кво ще рече това.
Да не спреш да тренираш сега и да почнеш делоуди и раздвижвания и рестартиране и прочие.
Що ходиш на лекар бе,посещавай ги само при открити рани :)
Казаха ли ти,че тренирането ще ти вреди и може би ще те инвалидизира ?
Бягай сега и направи една здрава тренировка (handshake)
Иво, споко бе брат тва ми е от повече от 10 години :D
Иначе скенера си го правих преди 1-2г. до тогава не знаех, че имам протрузия и си дърпах 200 тяга.
Напротив тренирам яко щото така ми е по-добре. И да днес ще се размажа! :)
Размазах се, ама не от тренировки :( Цял ден бачкане, битовизми и ходене по магазини за глупости... по-гадно и изморително от най-животинската тренировка :D (devil)
Малко хранителни факти от тези дни...
Като за начало да спомена, че ще ставам кръстник! Само дето не знаех, че е съпътствано с толкова отговорности и бъркане в джоба :D
Та вчера май никъф фаст не направих, поне не прекалих с въглените през деня, разни месца, сиренце, кашкавал, 2 овесени гофрети, малко сладичко и вечерта бяхме поканени при родителите на кръщелника... Занесох половин килце мускатова от бащата, което беше подобаващо изпито със салатка, брускети, истински хамон, сиренца и тн. После хапнахме печено пуешко с мн готин гъбен сос и за десерт пича извади един Macallan Makers Edition ебахти мазния малц влизаше като у дома си :D За заслаждане разни бонбонки всякакви...
Та днес след 5-6 часа сън и половин кило истински алкохол главата ми беше бистра като планинска водица...
Как да е споменах за ежедневието, хапването беше след 16ч. фаст пак мезенца, лютеничка а у за вечерта зелана салата с пишки и малко чипс. Трябваше повечко въглени да заредя за утре, че вече требе да се тренира!
Айде сос здраве и дано ударите и вие кьоравото с некой истински малц :D
Вчера мъкнах две чувалчета мазилка и понатегнах бицарите, още не са готови за щангистки и дърпащи :(
За това днес - загрявка на стадиона една обиколка и стълбички. В залата разцъках малко с лостовете обръщания и изхвърляния ама до 40кг...
Поредната модифицирана тренировка
1A Преси раменен хват - 3 стриктни + 7 пушпреси @60кг
2A Преси зад врат с широк хват - 3 стриктни + 3 пушпреси @40кг тва ми е супер неудобно
3A Лицеви - 20
5 min.
1B Тръстър 10@60кг
2B Мъртва тяга 10@120кг
3B Повдигане от лег 10@80кг
4B Кофи на халки - 10
5 min.
1C Клек 15@80кг
2C Прескок пейка - 10
3C Скок височина - 10
4C Американски подскоци - 10
Замених обръщанията и изхвърлянията с преси със същата ширина на хвата. Почвам със стриктни и завършвам на пуш, добре се получи на първото, ама тва зад врат е бахти криващината... Пуснах и едни лицеви да има.
Следващите кръгове са си по план, само набиранията с тежест ги замених с кофи на халки.
Почивките са само за раздишване м/у упражненията. Не се натоварих нещо много, сложих и по-леки кг от предвидените (като за 80кг човек :D) исках да кача малко бройката...
“Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот.
Да си противоестестен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света.
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!”
Фьодор Михайлович Достоевски
11.10.12
22:17
казано от gotcha на 11.10.12, 20:07:
“—-
Фьодор Михайлович Достоевски
”Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност”. (Иван Вазов) .
Прав си кривчо, добре ти е подшушнал дедо Вазов :)
Ама пък е забавно особено към края :D
Абе преди малко опитах за 5-6-ти път да го подкрепя тоя пост на Достоевски :) неволно...и ся се чудя дали се самоуспокоявам или ме кефи как мисли!? :D
Майната му,важното е ,че тая вечер е футболна,и се очертава да счупя подобаващо прозореца ;)
Първо Весо си е прав, че е некъф ташак (ясно, че не го е написал той).
Второ Жиката е много прав, че ни кефи, защото се самоуспокояваме, че не сме пълни пияндурници :D
Трето смешно си е деба според мен дори и трезвеняците и вегетарианците би трябвало да се изкефят...
ПВТ
Да не остана и аз назад от вчера съм полу-болен и почнах да взимам мерки и теглилки...
Вчера следтренировъчно бухнах двойна доза бца, 10гр креатин и четворна доза бета аланин да видим ко ше стане :)
След 18ч. бъркани яйца с мед и масло, пишки, солети, 3 водни чаши бяло вино, за десерт тахан с банан, шоколад, орехи и домашно сладко. За вечеря направих пълнени чушки с 1кг свинска плешка и чаша ориз в доматен сос станаха супер, та опатках 5 броя с 3 чаши червено видно, 2 уискита, трюфели и фафлички, суплементирането - 2гр. витамин Ц, 3 асперина, 2 дейливита, 4 паматона, нурофени, глюкозамини и незнам кво още...
До някъде успях да пресеча болестта, защото поне нямам температура, но кашлям като изрод :D
Та днес още от сутринта почнах с фафли покрай кафенцето, на обяд 4 фелии добруджа, 4 чушки, голяма бучка сирене, няколко чаши улунски чай с женшен, нурофени, асперини като вчера двойни дози от всичко. Капах си клеева тинктура в носа направо свитки ми излизат от очите :D
За вечеря напълних тиквички и чушки с яйца и сиренце много вкусни станаха, пак уиските, вино, суплементиране...
За неделята трябва да съм чук щото ще ставам кръстник... та сигурно без тренировки уикенда да държа имунната по-висока.
Хау.
казано от gotcha на 12.10.12, 22:53:
двойна доза бца, 10гр креатин и четворна доза бета аланин ... бъркани яйца с мед и масло, пишки, солети, 3 водни чаши бяло вино, за десерт тахан с банан, шоколад, орехи и домашно сладко. За вечеря направих пълнени чушки с 1кг свинска плешка и чаша ориз в доматен сос станаха супер, та опатках 5 броя с 3 чаши червено видно, 2 уискита, трюфели и фафлички, 2гр. витамин Ц, 3 асперина, 2 дейливита, 4 паматона, нурофени, глюкозамини и незнам кво още...
До някъде успях да пресеча болестта,
Имах си хас - след тази атака и “Ебола” не би оцеляла! :D :D
казано от gotcha на 12.10.12, 21:13:
Първо Весо си е прав, че е некъф ташак (ясно, че не го е написал той).
Второ Жиката е много прав, че ни кефи, защото се самоуспокояваме, че не сме пълни пияндурници :D
Трето смешно си е деба според мен дори и трезвеняците и вегетарианците би трябвало да се изкефят...
Мен ако питаш баш той си го е казал. Умен човек е бил и му отива такива мъдри слова да е написал или изрекъл :)