Как е този хранителен режим според вас ?

Прескочи до:

22.08.05
22:06

8 часа - 1 кофичка кисело мляко 3,6%

10 часа - 1 кутийка солена трицона с 1 или 2 филийки хляб

13 часа - 2 филийки с луканка

16 часа - 2 чаши прясно мляко с овесени ядки

18 часа - тук се чудя изобщо да се храня ли в 18 или да прпускам вие кажете :P

20:30 - квото е зготвила майка някоя манджичка с месе или пържени картофи пак с някой наденичка и след това сладолед или някви сладки работи ;)

Как е според вас ?

22.08.05
22:15

Ами според мен трябва да дигнеш малко повече храната,  защото ми се струва,че това е сякаш малко ... ако някой друг също има мнение...?

22.08.05
22:23

Като ги събера калориите на всички храни стават над 2300 калории така че аз лично не мисля че храната е малко но наистина нека някой изкаже дргу мнение ;)

22.08.05
22:27

според мен не е добър!
а за 18 часа слагаш месо или яйца!
а сметнал ли си протеините и въглехидратити?
напиши ги!

22.08.05
22:34

Закуска-9:Овесени ядки с 0.5л мляко
11часа:една салата,или нещо такова с пресни зеленчуци(без хляб,нито олио в салатата може зехтин)
Обяд:някакво месо-пилешко,свинско каквото и да е(да не е пържено)
Следобедна закуска:два сандвича с каквото искаш(шунка луканка кашкавал и т.н.т)
Вечерята си остава като твоята(каквото е сготвила “мама” :twisted:  :twisted:

Мисля че това е по-добре за качване на тегло,ама както ти решиш!!! :D :D :D :D

22.08.05
22:34

Несъм ги сметнал и незнам как ;( , смятам да ходя да прая набирания и кофички на стадиона през ден или по точно-

пон - кофички и набирания

вторник - бягане

сряда - кофички и набирания

четвъртак - бягане

петак - кофички и набирания

Добре ли ви се струва ?

22.08.05
22:35

горе долу е добьр режима но в 18ч добавяш 300гр месо и 2 3 яайца

22.08.05
22:36

Първо - колко тежиш? Тея 2300 калории може да не са нищо за теб.
Второ - тея сладки работи и сладоледи вечерта ги махаш.
Трето - белтъчините ми се струват под всякаква норма, но това може да се каже, едва след като кажеш колко тежиш.
Четвърто - луканката и наденицата не са подходяща храна.

[quote author=“Barcelona_FC”]Несъм ги сметнал и незнам как ;( , смятам да ходя да прая набирания и кофички на стадиона през ден или по точно-

вторник - бягане

сряда - кофички и набирания

четвъртак - бягане

петак - кофички и набирания

Добре ли ви се струва ?

Ако разчиташ с този режим и с това хранене да качиш, откажи се.

22.08.05
22:36

[quote author=“Dark_Evil”]Закуска-9:Овесени ядки с 0.5л мляко
11часа:една салата,или нещо такова с пресни зеленчуци(без хляб,нито олио в салатата може зехтин)
Обяд:някакво месо-пилешко,свинско каквото и да е(да не е пържено)
Следобедна закуска:два сандвича с каквото искаш(шунка луканка кашкавал и т.н.т)
Вечерята си остава като твоята(каквото е сготвила “мама” :twisted:  :twisted:

Мисля че това е по-добре за качване на тегло,ама както ти решиш!!! :D :D :D :D

Е да ето това исках , и на мене това ми допада доста повече хем няма да м и е толкова рано ставането наявам се в 9 отиван на стадиона до 10 и 30 тренирам 11 пак ям ;) да това е.Мерси много :)

22.08.05
22:37

[quote author=”Петко К”]Първо - колко тежиш? Тея 2300 калории може да не са нищо за теб.
Второ - тея сладки работи и сладоледи вечерта ги махаш.
Трето - белтъчините ми се струват под всякаква норма, но това може да се каже, едва след като кажеш колко тежиш.
Четвърто - луканката и наденицата не са подходяща храна.

Тежа 58 кг 184 висок  :oops:

22.08.05
22:38

Ако можете да ми съставите с помоща на знанията си някакъв хранителен режим чще съм ви много благодарен  :wink:  все пак почти нищо не разбирам само това което чета тук  :?

22.08.05
22:39

според мен изобщо не става режима!
за тренировките

вторник - бягане

сряда -почивка

четвъртак -кофички и набирания

петак - бягане

събота и неделя почивка!

ето тука    http://www.bb-team.org/nutrition/000195.php           можеш да прочетеш внимателно и сам да си съставиш режим!
и след това да го пуснеш в форума и да се дискутира става или не става!
успех

22.08.05
22:41

[quote author=“WESTA”]според мен изобщо не става режима!
за тренировките

вторник - бягане

сряда -почивка

четвъртак -кофички и набирания

петак - бягане

събота и неделя почивка!

Добре ще се съглася за тренировките сега ако съставите и един режим ще сте номер 1 :roll:

22.08.05
22:42

кви са тия мнения бе WESTA :?: пьрво казваш че режиме е хубав после изведньж не е хубав :wink: ще ми поясниш ли как стават тия работи :wink:

22.08.05
22:43

[quote author=“bolkers”]кви са тия мнения бе WESTA :?: пьрво казваш че режиме е хубав после изведньж не е хубав :wink: ще ми поясниш ли как стават тия работи :wink:

Не зацапвай темата моля те  :)

22.08.05
22:44

абе писна ми от такива като тебе,които не четат и спамят темата! :evil:
къде пише че удобрявам режима?
ще те помоля на лично съобщение да ми пратиш отговора!

22.08.05
22:45

няма но  WESTA няма мнение по режима.с тия противоречиви мнения няма скоро да ти помогне :wink:

22.08.05
22:47

[quote author=“bolkers”]няма но  WESTA няма мнение по режима.с тия противоречиви мнения няма скоро да ти помогне :wink:

По добре опитай и ти да ми помогнеш защото колкото и да чета сам немоа си я съставя таз диета

22.08.05
22:58

добре ще се опитам да ти помогна.таози режим може да ти свьрши работа :wink: :

9ч. кофичка кисело мляко от 1 или 2 %
11ч.1 кутийка солена трицона с 2 филийки хляб
17ч.2 чаши прясно мляко с овесени ядки
19ч.300грама месо(каквото има за предпочитане свинско)и 2 яайца
21:30 вечеря(квото има зготвено)

<[[[[[————]]]]]>

22.08.05
23:00

[quote author=“bolkers”]добре ще се опитам да ти помогна.таози режим може да ти свьрши работа :wink: :

9ч. кофичка кисело мляко от 1 или 2 %
11ч.1 кутийка солена трицона с 2 филийки хляб
17ч.2 чаши прясно мляко с овесени ядки
19ч.300грама месо(каквото има за предпочитане свинско)и 2 яайца
21:30 вечеря(квото има зготвено)

<[[[[[————]]]]]>

ЗА мене е перфектна готов съм да я започна още от утре само 1 въпрос имма 9 часа кисолото мляко защо да не е от 3,6 %.

Ако още някой я удобри я почвам от утре ;)

22.08.05
23:03

абе момчете вземете почете ама 10 пъти го прочете
http://www.bb-team.org/nutrition/000178.php

значи тези неща които ги пишете не съдържат повече от 150 гр белтъчини грубо сметнати!
а за ввд трябват доста повече от 150 гр.

22.08.05
23:04

немога точно да ти обесня :( така ми каза татко(стажа му е 14 години :wink: )и сьс сигорност е прав. :wink:

22.08.05
23:05

[quote author=“WESTA”]абе момчете вземете почете ама 10 пъти го прочете
http://www.bb-team.org/nutrition/000178.php

значи тези неща които ги пишете не съдържат повече от 150 гр белтъчини грубо сметнати!
а за ввд трябват доста повече от 150 гр.

Е добре бе много пъти съм го прочел немога да си съставя диета защото нямам необходимия опит и не съм държал никога диети затова търся помощ във форума иначе нямаше да пиша ако можех да си я съставя сам диетата ;)

22.08.05
23:09

кви са тези глупости !така ми каза татко !
а пък на мене мама!

Barcelona_FC—-чети тези неща които ти дадох да се образоваш малко
да знаеш какво ядеш защо го ядеш и ако го изядеш какъв ефект ще има!
ако ти не си помогнеш няма кой дати помогне!!!
успех

22.08.05
23:12

ми да :D така ми каза татко :!: щом стажа му е 14 години едва ли ще греши :wink: Barcelona_FC-пии мляко от 1% :wink:
диетата която ти дадох е добра :wink:

22.08.05
23:16

ще ти помогна малко
протеина трябва да ти е около 160 грама на ден
въглехидратити около 150грама на ден
и вече си ги смятай сам гледай кои храни какво съдържат и т.н.
http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php

22.08.05
23:17

[quote author=“WESTA”]ще ти помогна малко
протеина трябва да ти е около 160 грама на ден
въглехидратити около 150грама на ден
и вече си ги смятай сам гледай кои храни какво съдържат и т.н.
http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php

Охх , по какъв начин да ти оесня че никога не съм държал диета ?
Просто незнам от къде да започна , ЗАТОВА ТЪРСЯ ЧОВЕК С ОПИТ КОЙТО ДА МИ Я СЪСТАВИ , аз си съставих една и ето че е излязла боклук както може да се предположе.Няма как да си я съставя сам ;)

22.08.05
23:22

ми повече от това не мога да ти помогна!
трябва да си помогнеш сам!
няма нищо трудно даже е лесно,но трябва да почетеш малко и да осмислиш!
но ако толкова държиш някой да ти състави диета и си от софия ще се видиме ще ми дадеш пара и ще ти изготвя!

22.08.05
23:27

[quote author=“WESTA”]ми повече от това не мога да ти помогна!
но ако толкова държиш някой да ти състави диета и си от софия ще се видиме ще ми дадеш пара и ще ти изготвя!

Не съм от София но и да бях нямаше да ти дам пари защото знам че тук има много усложливи хора които биха ми помогнали без да мислят само и единствено за парата , засега ще се задоволя с диетата на Bolkers

22.08.05
23:32

никой няма да ти помогне без ти да си помогнеш!
а този болкерс е от 5 дена в форума и не бих казал че е голям капацитет!
и с това нещо дето ти го написал детето на татко нищо няма да направиш да знаеш!
ти за мене си мъзелив неможел да си състави диета!ми ти да не си 1 клас!

22.08.05
23:34

[quote author=“WESTA”]ми повече от това не мога да ти помогна!

Е ся верно, че момчето малко прекали с въпросите ама ти пък и с тея пари утрепа рибата...дай на всеки твое мнение да ти даваме по 5 лв а ?

22.08.05
23:36

WESTA - защо мислиш че няма да постигне нищо с този режим :?:и това че сьм от 5 дни в форума нищо незначи :wink: стажа ми е 2 години и знам доста работи :wink: 
Barcelona_FC - можеш спокойно да ползваш режима :wink:

22.08.05
23:38

[quote author=“bolkers”]WESTA - защо мислиш че няма да постигне нищо с този режим :?:и това че сьм от 5 дни в форума нищо незначи :wink: стажа ми е 2 години и знам доста работи :wink: 
Barcelona_FC - можеш спокойно да ползваш режима :wink:

Определено ще ти се доверя.Хубаво е че има хора които не мислят само какво ще спечелят ако ми помогнат ;] и ти си един от тях мерси много.

22.08.05
23:42

това за парите го казах нарочно да видя дали е *ъп и мързелив едновременно!и да се беше съгласил пак нямаше да му направя диета!
ок нека да се храни така както ти му казваш!
и Barcelona_FC след един месец ако все още тренираш и ядеш напиши дали е имало напредък!ще ти бъда благодарен ако го направиш!

22.08.05
23:43

няма защо :wink:

22.08.05
23:43

[quote author=“WESTA”]това за парите го казах нарочно да видя дали е *ъп и мързелив едновременно!и да се беше съгласил пак нямаше да му направя диета!
ок нека да се храни така както ти му казваш!
и Barcelona_FC след един месец ако все още тренираш и ядеш напиши дали е имало напредък!ще ти бъда благодарен ако го направиш!

Нямаш проблеми ще се постарая да го напиша но само среещу 5 лв. ;)

22.08.05
23:45

То хубаво, ще го използва този режим, може даже и да има някакви резултати с него. Ама не може да се следва постоянно такъв режим наготово.
Не може всеки ден примерно да се яде едно и също! А ако се наложи да се замени някоя храна с друга, и като не се знае кое какво съдържа, как ще разбере кое е адекватна замяна?
Хранителен режим не може да се състави по интернет. Това всеки сам си го изработва, в зависимост от неговите си предпочитания и особености. Или пък от личен треньор, който те наблюдава постоянно как ти се отрязават нещата и променя режима в движение. За което трябват да се изръсиш малко пари естествено. Ако не - сяда се и се учи кое как става и сам си изготвяш режим.
Започва се с общите принципи - какво са белтъчини, мазнини и въглехидрати, коя храна какво съдържа и в какви съотношения, определя се горе - доле от колко калории се нуждае човек дневно и в какво количество да се приемат определените хранителни вещества, и в зависимост от тези принципи всеки сам си избира менюто за деня. Не могат да се дават готови режими по интернет, без дори да сте виждали човека!

22.08.05
23:47

Нямаш проблеми ще се постарая да го напиша но само среещу 5 лв.

тва ми хареса :lol:  :lol:  :lol:

22.08.05
23:50

ето и Петко ви го каза на по цивилизован език!аз съм си първичен и простак и неуспях да го кажа по този начин!!! :lol:  :lol:  :lol:
така че успех с режима!!!

22.08.05
23:55

да наистина Петко К е прав.този режим е до време :wink:слет извесно време ще се наложи да го смениш или промениш , тогава сам трябва да се справяш. :wink:

23.08.05
10:48

westa спри малко.
като неще да си помогне сам не му викай то си е за него.да земе да прочете,да си изчисли калорийте  и от таблицата гледа кво да яде за да си ги набави.но се иска малко усилие за това

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1