22.08.05
22:06
8 часа - 1 кофичка кисело мляко 3,6%
10 часа - 1 кутийка солена трицона с 1 или 2 филийки хляб
13 часа - 2 филийки с луканка
16 часа - 2 чаши прясно мляко с овесени ядки
18 часа - тук се чудя изобщо да се храня ли в 18 или да прпускам вие кажете :P
20:30 - квото е зготвила майка някоя манджичка с месе или пържени картофи пак с някой наденичка и след това сладолед или някви сладки работи ;)
Как е според вас ?
Ами според мен трябва да дигнеш малко повече храната, защото ми се струва,че това е сякаш малко ... ако някой друг също има мнение...?
22.08.05
22:23
Като ги събера калориите на всички храни стават над 2300 калории така че аз лично не мисля че храната е малко но наистина нека някой изкаже дргу мнение ;)
според мен не е добър!
а за 18 часа слагаш месо или яйца!
а сметнал ли си протеините и въглехидратити?
напиши ги!
Закуска-9:Овесени ядки с 0.5л мляко
11часа:една салата,или нещо такова с пресни зеленчуци(без хляб,нито олио в салатата може зехтин)
Обяд:някакво месо-пилешко,свинско каквото и да е(да не е пържено)
Следобедна закуска:два сандвича с каквото искаш(шунка луканка кашкавал и т.н.т)
Вечерята си остава като твоята(каквото е сготвила “мама” :twisted: :twisted:
Мисля че това е по-добре за качване на тегло,ама както ти решиш!!! :D :D :D :D
22.08.05
22:34
Несъм ги сметнал и незнам как ;( , смятам да ходя да прая набирания и кофички на стадиона през ден или по точно-
пон - кофички и набирания
вторник - бягане
сряда - кофички и набирания
четвъртак - бягане
петак - кофички и набирания
Добре ли ви се струва ?
Първо - колко тежиш? Тея 2300 калории може да не са нищо за теб.
Второ - тея сладки работи и сладоледи вечерта ги махаш.
Трето - белтъчините ми се струват под всякаква норма, но това може да се каже, едва след като кажеш колко тежиш.
Четвърто - луканката и наденицата не са подходяща храна.
[quote author=“Barcelona_FC”]Несъм ги сметнал и незнам как ;( , смятам да ходя да прая набирания и кофички на стадиона през ден или по точно-
вторник - бягане
сряда - кофички и набирания
четвъртак - бягане
петак - кофички и набирания
Добре ли ви се струва ?
Ако разчиташ с този режим и с това хранене да качиш, откажи се.
22.08.05
22:36
[quote author=“Dark_Evil”]Закуска-9:Овесени ядки с 0.5л мляко
11часа:една салата,или нещо такова с пресни зеленчуци(без хляб,нито олио в салатата може зехтин)
Обяд:някакво месо-пилешко,свинско каквото и да е(да не е пържено)
Следобедна закуска:два сандвича с каквото искаш(шунка луканка кашкавал и т.н.т)
Вечерята си остава като твоята(каквото е сготвила “мама” :twisted: :twisted:
Мисля че това е по-добре за качване на тегло,ама както ти решиш!!! :D :D :D :D
Е да ето това исках , и на мене това ми допада доста повече хем няма да м и е толкова рано ставането наявам се в 9 отиван на стадиона до 10 и 30 тренирам 11 пак ям ;) да това е.Мерси много :)
22.08.05
22:37
[quote author=”Петко К”]Първо - колко тежиш? Тея 2300 калории може да не са нищо за теб.
Второ - тея сладки работи и сладоледи вечерта ги махаш.
Трето - белтъчините ми се струват под всякаква норма, но това може да се каже, едва след като кажеш колко тежиш.
Четвърто - луканката и наденицата не са подходяща храна.
Тежа 58 кг 184 висок :oops:
22.08.05
22:38
Ако можете да ми съставите с помоща на знанията си някакъв хранителен режим чще съм ви много благодарен :wink: все пак почти нищо не разбирам само това което чета тук :?
според мен изобщо не става режима!
за тренировките
вторник - бягане
сряда -почивка
четвъртак -кофички и набирания
петак - бягане
събота и неделя почивка!
ето тука http://www.bb-team.org/nutrition/000195.php можеш да прочетеш внимателно и сам да си съставиш режим!
и след това да го пуснеш в форума и да се дискутира става или не става!
успех
22.08.05
22:41
[quote author=“WESTA”]според мен изобщо не става режима!
за тренировките
вторник - бягане
сряда -почивка
четвъртак -кофички и набирания
петак - бягане
събота и неделя почивка!
Добре ще се съглася за тренировките сега ако съставите и един режим ще сте номер 1 :roll:
кви са тия мнения бе WESTA :?: пьрво казваш че режиме е хубав после изведньж не е хубав :wink: ще ми поясниш ли как стават тия работи :wink:
22.08.05
22:43
Не зацапвай темата моля те :)
абе писна ми от такива като тебе,които не четат и спамят темата! :evil:
къде пише че удобрявам режима?
ще те помоля на лично съобщение да ми пратиш отговора!
няма но WESTA няма мнение по режима.с тия противоречиви мнения няма скоро да ти помогне :wink:
22.08.05
22:47
По добре опитай и ти да ми помогнеш защото колкото и да чета сам немоа си я съставя таз диета
добре ще се опитам да ти помогна.таози режим може да ти свьрши работа :wink: :
9ч. кофичка кисело мляко от 1 или 2 %
11ч.1 кутийка солена трицона с 2 филийки хляб
17ч.2 чаши прясно мляко с овесени ядки
19ч.300грама месо(каквото има за предпочитане свинско)и 2 яайца
21:30 вечеря(квото има зготвено)
<[[[[[————]]]]]>
22.08.05
23:00
[quote author=“bolkers”]добре ще се опитам да ти помогна.таози режим може да ти свьрши работа :wink: :
9ч. кофичка кисело мляко от 1 или 2 %
11ч.1 кутийка солена трицона с 2 филийки хляб
17ч.2 чаши прясно мляко с овесени ядки
19ч.300грама месо(каквото има за предпочитане свинско)и 2 яайца
21:30 вечеря(квото има зготвено)
<[[[[[————]]]]]>
ЗА мене е перфектна готов съм да я започна още от утре само 1 въпрос имма 9 часа кисолото мляко защо да не е от 3,6 %.
Ако още някой я удобри я почвам от утре ;)
абе момчете вземете почете ама 10 пъти го прочете
http://www.bb-team.org/nutrition/000178.php
значи тези неща които ги пишете не съдържат повече от 150 гр белтъчини грубо сметнати!
а за ввд трябват доста повече от 150 гр.
немога точно да ти обесня :( така ми каза татко(стажа му е 14 години :wink: )и сьс сигорност е прав. :wink:
22.08.05
23:05
[quote author=“WESTA”]абе момчете вземете почете ама 10 пъти го прочете
http://www.bb-team.org/nutrition/000178.php
значи тези неща които ги пишете не съдържат повече от 150 гр белтъчини грубо сметнати!
а за ввд трябват доста повече от 150 гр.
Е добре бе много пъти съм го прочел немога да си съставя диета защото нямам необходимия опит и не съм държал никога диети затова търся помощ във форума иначе нямаше да пиша ако можех да си я съставя сам диетата ;)
кви са тези глупости !така ми каза татко !
а пък на мене мама!
Barcelona_FC—-чети тези неща които ти дадох да се образоваш малко
да знаеш какво ядеш защо го ядеш и ако го изядеш какъв ефект ще има!
ако ти не си помогнеш няма кой дати помогне!!!
успех
ми да :D така ми каза татко :!: щом стажа му е 14 години едва ли ще греши :wink: Barcelona_FC-пии мляко от 1% :wink:
диетата която ти дадох е добра :wink:
ще ти помогна малко
протеина трябва да ти е около 160 грама на ден
въглехидратити около 150грама на ден
и вече си ги смятай сам гледай кои храни какво съдържат и т.н.
http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php
22.08.05
23:17
[quote author=“WESTA”]ще ти помогна малко
протеина трябва да ти е около 160 грама на ден
въглехидратити около 150грама на ден
и вече си ги смятай сам гледай кои храни какво съдържат и т.н.
http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php
Охх , по какъв начин да ти оесня че никога не съм държал диета ?
Просто незнам от къде да започна , ЗАТОВА ТЪРСЯ ЧОВЕК С ОПИТ КОЙТО ДА МИ Я СЪСТАВИ , аз си съставих една и ето че е излязла боклук както може да се предположе.Няма как да си я съставя сам ;)
ми повече от това не мога да ти помогна!
трябва да си помогнеш сам!
няма нищо трудно даже е лесно,но трябва да почетеш малко и да осмислиш!
но ако толкова държиш някой да ти състави диета и си от софия ще се видиме ще ми дадеш пара и ще ти изготвя!
22.08.05
23:27
[quote author=“WESTA”]ми повече от това не мога да ти помогна!
но ако толкова държиш някой да ти състави диета и си от софия ще се видиме ще ми дадеш пара и ще ти изготвя!
Не съм от София но и да бях нямаше да ти дам пари защото знам че тук има много усложливи хора които биха ми помогнали без да мислят само и единствено за парата , засега ще се задоволя с диетата на Bolkers
никой няма да ти помогне без ти да си помогнеш!
а този болкерс е от 5 дена в форума и не бих казал че е голям капацитет!
и с това нещо дето ти го написал детето на татко нищо няма да направиш да знаеш!
ти за мене си мъзелив неможел да си състави диета!ми ти да не си 1 клас!
[quote author=“WESTA”]ми повече от това не мога да ти помогна!
Е ся верно, че момчето малко прекали с въпросите ама ти пък и с тея пари утрепа рибата...дай на всеки твое мнение да ти даваме по 5 лв а ?
WESTA - защо мислиш че няма да постигне нищо с този режим :?:и това че сьм от 5 дни в форума нищо незначи :wink: стажа ми е 2 години и знам доста работи :wink:
Barcelona_FC - можеш спокойно да ползваш режима :wink:
22.08.05
23:38
[quote author=“bolkers”]WESTA - защо мислиш че няма да постигне нищо с този режим :?:и това че сьм от 5 дни в форума нищо незначи :wink: стажа ми е 2 години и знам доста работи :wink:
Barcelona_FC - можеш спокойно да ползваш режима :wink:
Определено ще ти се доверя.Хубаво е че има хора които не мислят само какво ще спечелят ако ми помогнат ;] и ти си един от тях мерси много.
това за парите го казах нарочно да видя дали е *ъп и мързелив едновременно!и да се беше съгласил пак нямаше да му направя диета!
ок нека да се храни така както ти му казваш!
и Barcelona_FC след един месец ако все още тренираш и ядеш напиши дали е имало напредък!ще ти бъда благодарен ако го направиш!
22.08.05
23:43
[quote author=“WESTA”]това за парите го казах нарочно да видя дали е *ъп и мързелив едновременно!и да се беше съгласил пак нямаше да му направя диета!
ок нека да се храни така както ти му казваш!
и Barcelona_FC след един месец ако все още тренираш и ядеш напиши дали е имало напредък!ще ти бъда благодарен ако го направиш!
Нямаш проблеми ще се постарая да го напиша но само среещу 5 лв. ;)
То хубаво, ще го използва този режим, може даже и да има някакви резултати с него. Ама не може да се следва постоянно такъв режим наготово.
Не може всеки ден примерно да се яде едно и също! А ако се наложи да се замени някоя храна с друга, и като не се знае кое какво съдържа, как ще разбере кое е адекватна замяна?
Хранителен режим не може да се състави по интернет. Това всеки сам си го изработва, в зависимост от неговите си предпочитания и особености. Или пък от личен треньор, който те наблюдава постоянно как ти се отрязават нещата и променя режима в движение. За което трябват да се изръсиш малко пари естествено. Ако не - сяда се и се учи кое как става и сам си изготвяш режим.
Започва се с общите принципи - какво са белтъчини, мазнини и въглехидрати, коя храна какво съдържа и в какви съотношения, определя се горе - доле от колко калории се нуждае човек дневно и в какво количество да се приемат определените хранителни вещества, и в зависимост от тези принципи всеки сам си избира менюто за деня. Не могат да се дават готови режими по интернет, без дори да сте виждали човека!
Нямаш проблеми ще се постарая да го напиша но само среещу 5 лв.
тва ми хареса :lol: :lol: :lol:
ето и Петко ви го каза на по цивилизован език!аз съм си първичен и простак и неуспях да го кажа по този начин!!! :lol: :lol: :lol:
така че успех с режима!!!
да наистина Петко К е прав.този режим е до време :wink:слет извесно време ще се наложи да го смениш или промениш , тогава сам трябва да се справяш. :wink:
23.08.05
10:48
westa спри малко.
като неще да си помогне сам не му викай то си е за него.да земе да прочете,да си изчисли калорийте и от таблицата гледа кво да яде за да си ги набави.но се иска малко усилие за това