Малко помощ за двудневен сплит

14.10.12
13:54

Искам да опитам 2дневен сплит като разделя тялото на торс и крайници. Бих искал да видя как изглежда една примерна програма, за да се ориентирам г/д. А искам да акцентирам повече върху крайниците ако е от значение.

14.10.12
14:14

1.
1. Набиране
2. Лежанка
3. Гребане
4. Раменна преса

2.
1. Клек
2. Тяга
3. Сгъване за бицепс
4. Разгъване за трицепс

14.10.12
14:50

А защо тягата е при крайниците ?

14.10.12
14:55

Щото е за крака.

14.10.12
14:56

Щом е при краката може ли да правя римска тяга ?

14.10.12
15:21

Програмата на Петко или виж за някой push/pull routine или upper/lowwer body . Тоест в едното ще разделяш на бутащи/дърпащи в другото горна и долна част.

14.10.12
15:32

казано от Ramon Dekkers на 14.10.12, 15:21:

Програмата на Петко или виж за някой push/pull routine или upper/lowwer body . Тоест в едното ще разделяш на бутащи/дърпащи в другото горна и долна част.

Разделянето ми е ясно.Смятам че торс/крайници е по-добрия вариант за мене.Само не ми е ясно дали трябва да ги редувам по 2 пъти седмично примерно понеделник-торс ,вторник-крайници, четвъртък-торс,петък-крайници или по една тренировка на торс и крайници седмично?

16.10.12
18:06

Пробвай, но без почивка между двете ми се струва, че няма да можеш да се възстановяваш. Ако ще правиш тяга я сложи при краката, защото ако е в другия ден - бедрата ще са изморени и няма да е пълноценна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1