Лаф моабет - том седми

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.10.12
21:07

Тоя скача в момента! Ще оживее ли?

14.10.12
21:10

най-накрая скочи...
http://www.youtube.com/watch?v=MrIxH6DToXQ&feature=player_embedded

14.10.12
21:19

И оживя! И кво от тва? Ма може ли да дигне 100 на лежанка? А има ли 45 бицаги?
Кой не може да скочи от космоса? С неговия костюм и армията от инженери и други учени зад него и Фейс оф или Тийн пауър може да скочи. Нали така. Те поне ше кажат нещо повече освен “Много е високо” Единия ще напсува всички, а другия просто ще псува до долу.

Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 14.10.12 21:22.

14.10.12
21:42

мисля че всеки 2 би се насрал от страх,така че не се прави на остроумен  ;)

14.10.12
22:28

Не мисля, че 50 % от потребителите тук са страхливци и посерковци, но щом казваш...А аз не съм толкова остроумен. Не харесвам палячовците.

14.10.12
22:30

казано от Ramon Dekkers на 14.10.12, 19:49:

http://www.youtube.com/watch?v=C3ZAWFKhZ-0
щом си почнал с побоищата.

Побой? Учи се от мастера!

14.10.12
23:25

казано от Камен Илиев на 14.10.12, 21:19:

Кой не може да скочи от космоса? С неговия костюм и армията от инженери и други учени зад него и Фейс оф или Тийн пауър може да скочи. Нали така. Те поне ше кажат нещо повече освен “Много е високо” Единия ще напсува всички, а другия просто ще псува до долу.

А ти ако скочиш какво? До долу ще нареждаш Фейс Офф и Тийн Пауър ли (което явно напоследък ти е хоби)? Имах по-добро мнение за теб, но напоследък само хейт бълваш...

Мнението беше редактирано от Петър на 14.10.12 23:26.

14.10.12
23:58

Я ми покажи нещо хейт от мене. Почти се разплаках като разбрах, че съм ти “паднал” в очите. Хобито ми е да тренирам,да стрелям и много други, а фейс оф и тийн пауър, особено последния е един от най активните писатели във форума, за които не съм не съм постнал нито веднъж нещо обидно. С какво съм ги обидил или хейтнал в поста по-горе? Както казах и двамата биха били не по-малко смели от оня пич дето скокна. Не стига това ами съм изказал предположение, че ще кажат нещо запомнящо се или развеселяващо. Къде е хейта тук? Стига с тая черта на българина да се търси и намира негативното във всичко и всеки?
Пак те питам и би ми било интересно да покажеш къде съм измразил някого?

15.10.12
08:43

казано от Камен Илиев на 14.10.12, 22:28:

Не мисля, че 50 % от потребителите тук са страхливци и посерковци, но щом казваш...А аз не съм толкова остроумен. Не харесвам палячовците.

(с риск да обидя някой) аз пък мисля....Говориш и за българското,а твоя коментар за събитието е именно типично БГ.И на края незнам какво палячовско виждаш в това да се изправиш очи в очи със смърта.Аз виждам само мъжество,смелост и голямо сърце.Можеш да ми определиш % от потребителите тук които ще го направят.

п.п.Нядявам се не се обиждаш,но има и различно мнение и го изразих.Не искам да преминем на мерене на пишки,накъдето отиват нещата,за това спирам до тук.Поздрави

След напускането на Хеда ... рейтинга ми рязко падна....

С риск типично по български и аз да започна да хейтвам като Камен Илиев ще кажа, че съм съгласен с него. Естествено, че не е шега работа да скочиш от 39км височина, но цялото превъзнасяне на това постижение ми идва малко в повече - какъв невероятен триумф на човечеството било, каква поредна огромна крачка в развитието му... дрън дрън. Освен това още преди 50 години има скок от 30км, а също и самият Баумгартнер е скачал от 30 км. А относно колегата горе, който изрази мнение, че всеки втори би се “насрал от страх” - по тази логика излиза, че около 3,5 милиарда не биха имали проблем да скочат така че отново се връщаме на прекаленото превъзнасяне на постижението (или по-точно здравото рекламиране на Ред Бул).

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 15.10.12 08:59.

15.10.12
09:25

Не знам защо се сравнявате с Феликс Баумгартнер. Той е от сравнително рядката порода хора, при които химията на мозъка е леко “сбъркана” и отделянето на ендорфин и серотонин е обвързано с отделянето на адреналин. Затова и в наши дни тези хора стават търсачи на силни усещания - занимават се с катерене по сгради без осигуровка (Ален Робер), скокове с парашут от сгради и високи обекти (самият Феликс), стават пилоти от Формула 1 и други такива. В миналото именно на такива хора сме дължали разширяването на географските си хоризонти, затова и този ген се е запазил - нужен е на човечеството като цяло. В бъдеще също ще имаме нужда от тях - ще трябва да се ходи на Марс, ще има нужда от още изследвания на океанските дълбини, а някой ден - и на планети извън нашата Слънчева система. Това, че настоящият скок на Феликс е почти безсмислен от научна и технологична гледна точка (но не и от рекламна), не променя нещата. За него нещата са прости - ако не направи нещо такова, ще е в тежка депресия. Ако го направи, депресията се отлага.
При мнозинството от нас нещата не стоят така и връзката между адреналин от една страна и серотонин и ендорфин от друга не е толкова пряка. Това отново е оправдано от еволюционна гледна точка - тези скачащите от балони / ръчкащите пещерни мечки с подострена пръчка / тръгващите да търсят път към Индия и случайно откриващи Америка обикновено не са много успешни в размножаването и отглеждането на потомство (особено във второто). :)
Аз си знам, че съм от вторите и съм спокоен. Знам също, че ако ми се наложи да направя такова нещо, вероятно ще мога да се преборя със себе си, но със сигурност няма да тръгна да го търся умишлено. :) Съветвам говорещите за “посиране от страх” да определят към коя група принадлежат и да си живеят живота в съответствие с това. ;)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.10.12 13:35.

15.10.12
09:33

казано от Тайсън на 15.10.12, 08:43:

казано от Камен Илиев на 14.10.12, 22:28:

(с риск да обидя някой) аз пък мисля....Говориш и за българското,а твоя коментар за събитието е именно типично БГ.И на края незнам какво палячовско виждаш в това да се изправиш очи в очи със смърта.

п.п.Нядявам се не се обиждаш,но има и различно мнение и го изразих.Не искам да преминем на мерене на пишки,накъдето отиват нещата,за това спирам до тук.Поздрави

Пак ми изкривяваш думите - не съм казал, че да скочиш е палячовско. Казвам, че евтините остроумници, за какъвто ме смяташ, са палячовци в моите очи, а аз не го харесвам това. Я ми покажи къде съм хейтнал скока му? Не го превъзнасям наистина, но и не го осмивам и със сигурност не се подигравам. Има разлика да си направиш шега и да хейтваш, бе човек.
С какво си меря пишката с някой?

15.10.12
09:46

Боби е прав - всеки при подходяща мотивация би го направил. Само прагът на мотивацията се достига с дразнители с различен интензитет при различните хора.
Айде кажете къде е подигравателното в това, което казах сега? :)
Я кажете какво мислите за референдума за Белене или за данъка върху лихвите по депозитите?
Чух, че доста хейтъри се навъдили във форума напоследък. Някои не харесвали някой си фейс оф, други не харесвали тийна, трети не им харесвало, че дневниците приличат на извадка от сапунен сериал, в която определени хора лижат задните части на други хора, които им връщали услугата. На други не им харесвало, че форумът се е свил до около 20 човека, за които важало по-горното. Пак казвам - само чета коментари относно по-горните твърдения. Те НЕ са мое мнение. Да не ме изкара някой нещо.
Колкото до мен - “аз избирам вафла хипер и цяло лято на плажа”;)

15.10.12
10:43

казано от Камен Илиев на 14.10.12, 23:58:

Пак те питам и би ми било интересно да покажеш къде съм измразил някого?

Вчера, преди коментара ти четох това(макар и малко старо, но...), след това ти видях коментара тук - ако нещо съм се подвел или не съм разбрал идеята на споменаването на двамата потребителя, се извинявам.

Колкото до хейта -

казано от Камен Илиев на 14.10.12, 21:19:

- целият ти коментар звучи хейтърски, но подчертаното е отявлен хейт. Това за лежанката и бицагите се надявам да е било опит за сарказъм...

И после си тръгнал на нравоучителстваш:

казано от Камен Илиев на 14.10.12, 23:58:

Стига с тая черта на българина да се търси и намира негативното във всичко и всеки?

Мнението беше редактирано от Петър на 15.10.12 10:53.

15.10.12
12:16

Ти между майтап и подигравка (хейт) правиш ли разлика? Не съм им много фен, ама цялото шоу на Слави трябва да е хейт според тебе, а шоутата като господарите, на канала и други. Не мога и да се сравнявам по акъл с екипите им от сценаристи, но далеч не мисля, че моето изказване е дори близо до хейта.
Сега чети добре - Нямам намерение да се извинявам и да разяснявам какво и с какъв умисъл съм направил пред никого, камо ли пред теб и читателите тук. Ако някой трябва да се свърже с мен по отношение на коментарите ми във форума в случай, че ги намира в нарушение с някакви морални и други норми, това са модераторите или друг член от екипа на ББ тийм. Къф си ти да се надяваш на каквото и да било от мене? ами ако не е било опит за сарказъм изказването ми за бицагите? Тогава какво би се случило? Ще пропуснеш ли едно от яденетата си или какво?
Не обиждам никого, за това и не искам някой да подскача като ощипана стара мома. А и да подскача аз пак ще го преместя в другия джоб и готово.;)

15.10.12
12:25

ето че стигнахме и до пишките...

15.10.12
13:10

казано от Камен Илиев на 15.10.12, 12:16:

А и да подскача аз пак ще го преместя в другия джоб и готово.;)

Къде тук споменавам мъжки полов член с което и да е от многото му популярни наименования? :) Може би говорех за телефона си, по който чета писнията, а може би имам някой лев за залата и за да не ми дрънчи с другия лев го местя в другия джоб. Всичко е в подсъзнанието ви бе момчета. И “хейта” и “хАЛВАТА уВЕКОВЕЧЕНА яБЛАНСКА”.

http://konkurs.muskuli.com/competition/profile/95 (wasntme)

15.10.12
15:56

А, Мила, кво стана с дневника ти? Що го погуби?

Едит: зАбра’и, сега видях, че си е на мястото :D - явно съм го хванал в някъв трансформационен момент, когато липсваше...

Мнението беше редактирано от Петър на 15.10.12 17:29.

15.10.12
18:28

казано от kristiancho на 15.10.12, 15:00:

Ей, ‘ного си як, бе! :) Я к’во прави MAX-OT с хората! :)
Ако имах профил у лицевата книга, досега да съм гласувал за тебе. :)

15.10.12
19:15

казано от kristiancho на 15.10.12, 15:00:

Ей, недорасляк, я да махаш горната част от подписа, че ще те гази валяко!

Ем Боби само хубави неща прави ама програмата ми е тежка за моментното ми възстановяване иначе бих тренирал идентично с нея при подходящи условия...

Чичо Валди - това аз го измислих 8-)

Знаeте ли някое магазинче в София(онлайн или не) да продават Trap Bar?

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 15.10.12 21:00.

DO

15.10.12
22:34

Черен хайвер
ACB
България
Описание: от есетра

Код  Опаковка  Цена
20105 250 гр  500.00 лв/бр
20106 500 гр  890.00 лв/бр

Хората пари правят.При квота по тон и половина за БГ с цени по 1000+ килото на дребно,износ естествено,
ама и с бутилка водка ‘Белуга’ ,за десерт курвоазе със сушени плодове...тарикатлък.

Мнението беше редактирано от donsir на 15.10.12 22:36.

15.10.12
22:46

Камене, то бива да не ме понасяш, ама чак от 30 и кусур километра да искаш да скоча.. :D Майтапя се, между другото аз и с бънджи няма да скоча, камо ли с парашут, еле от космоса.. :) Като бях 40-50 кила по-лек съм се катерил, но осигурен разбира се, това е единственото ми съприкосновение с екстремните спортове. А за Камен само мога да кажа, че нещо все бива недоразбран в тоя форум, или е просто заради начина му на изказване, но макар и да споря с него, мисля, че има с какво да допринесе в този иначе толкова тинейджърски форум.

Мнението беше редактирано от FaceOff на 15.10.12 22:57.

15.10.12
23:01

Имам проблеми с изказването и въобще с общуването с тийнейджъри. Прав си.

15.10.12
23:03

казано от FaceOff на 15.10.12, 22:46:

..... толкова тинейджърски форум.

Или както казва Хънтара, BB-teen. :D

16.10.12
09:23

казано от Камен Илиев на 15.10.12, 23:01:

Имам проблеми с изказването и въобще с общуването с тийнейджъри. Прав си.

благодаря за комплимента... ;)

Въобще не ми го хвалете тоя Феликс, големия “търсач” на адреналин .... след малко отивам да тренирам крака (клeк) с разтройство :D

16.10.12
16:36

http://www.trolism.com/vrgin.html

16.10.12
17:54

казано от Георги Владимиров на 16.10.12, 15:06:

Въобще не ми го хвалете тоя Феликс, големия “търсач” на адреналин .... след малко отивам да тренирам крака (клeк) с разтройство :D

Задължително един леген отдолу.

16.10.12
18:07

казано от Георги Владимиров на 16.10.12, 15:06:

Виж сега, има разлика между калкулиран риск и гарантирано посиране. ;)

Е, как да тренираш с такива образи по залите?! (giggle)

16.10.12
22:59

Като си говорим за Феликс, ето нещо от съседна Македония. :) Мислех да коментирам нещо, но накрая се отказах - просто няма какво да се каже.

16.10.12
23:47

Лайнари :)

17.10.12
08:59

Така става като се легализира един диалект и се обяви за официална писменост. Те пак като не са изкарали цялата му фамилия македонски бежанци или емигранти пак добре.
Чудно ми е ако бе умрял дали Македония щеше да обяви ден на траур?

Това е колаж. Иначе е забавно, а и едва ли някой би се учудил ако наистина бяха написали подобно нещо...

17.10.12
12:49

Минимална заплата за Държави обявили фалит:
Испания 950 евро
Потртугалия 900 евро
Гърция 750 евро
Държава със стабилна иконома и над 3% ръст за изминалата година.
Минимална заплата България 120 евро

DO

17.10.12
14:11

казано от Pavel на 17.10.12, 12:49:

Минимална заплата за Държави обявили фалит:
Испания 950 евро
Потртугалия 900 евро
Гърция 750 евро
Държава със стабилна иконома и над 3% ръст за изминалата година.
Минимална заплата България 120 евро

Никоя от трите не е обявила фалит.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1