17.10.12
17:01
[quote
Никоя от трите не е обявила фалит.
Това не прави минималната заплата в България да изглежда по-голяма или по-поносима. :) Може би не обявяват фалит, защото от ЕС им правят непрекъснато финансови траншове, платени (може би) в една част и от българските граждани.
17.10.12
17:56
казано от Камен Илиев на 17.10.12, 17:01:
Това не прави минималната заплата в България да изглежда по-голяма или по-поносима. :) Може би не обявяват фалит, защото от ЕС им правят непрекъснато финансови траншове, платени (може би) в една част и от българските граждани.
Не обявяват фалит понеже ситуацията е голям гювеч.Обявяването на държавен фалит,въпреки същия термин,е доста по-различно от това в частния бизнес сектор.В случая Гърция ако обяви фалит наред с пасивите по рейтинга и последващите проблеми ще има огромна полза - ще занули голяма част от спекулативните дългове,ерго няколко банкови империи имат изгода да се подържа кризисната икономическо-политическа атмосфера,а целта може да е трета,под втори знаменател,но това е извадено от контекста,като няколко квадратчета от цялата мрежа,в която има много и париращи се интереси.С Испания,Португалия,Италия и Ирландия нещата са подобни.Истинската криза е мутирането на индустриалния капитализъм във финансов такъв,а отказването от златния стандарт е един от ключа за този процес.А това,че с контролираното девалвиране на активите и политическата ситуация ще се преразпредели собствеността и пренастроят ориентирите са проблеми на нас плебса.
Българската минимална работна заплата също няма много общо с глупостите по новините по националните телевизии (това като метафора за “ала бала” )
Мнението беше редактирано от donsir на 17.10.12 18:00.
17.10.12
19:06
казано от Denny Crane на 17.10.12, 17:56:
казано от Камен Илиев на 17.10.12, 17:01:
Не обявяват фалит понеже ситуацията е голям гювеч.Обявяването на държавен фалит,въпреки същия термин,е доста по-различно от това в частния бизнес сектор.В случая Гърция ако обяви фалит наред с пасивите по рейтинга и последващите проблеми ще има огромна полза - ще занули голяма част от спекулативните дългове,ерго няколко банкови империи имат изгода да се подържа кризисната икономическо-политическа атмосфера,а целта може да е трета,под втори знаменател,но това е извадено от контекста,като няколко квадратчета от цялата мрежа,в която има много и париращи се интереси.С Испания,Португалия,Италия и Ирландия нещата са подобни.Истинската криза е мутирането на индустриалния капитализъм във финансов такъв,а отказването от златния стандарт е един от ключа за този процес.А това,че с контролираното девалвиране на активите и политическата ситуация ще се преразпредели собствеността и пренастроят ориентирите са проблеми на нас плебса.
Българската минимална работна заплата също няма много общо с глупостите по новините по националните телевизии (това като метафора за “ала бала” )
Се едно аз съм го казал ама с повече думи и по-ерудирано. Браво аз лайк.
Аз одеве пуснах една тема за бафталина ама я сиктирдосаха, та ще попитам тук, някой взимал ли е, и ако да: какви са отзивите ви, благодаря предварително.
казано от dontoni на 17.10.12, 19:27:
Аз одеве пуснах една тема за бафталина ама я сиктирдосаха, та ще попитам тук, някой взимал ли е, и ако да: какви са отзивите ви, благодаря предварително.
А какво е БАФТАЛИН?
17.10.12
22:10
казано от dontoni на 17.10.12, 19:27:
Кое не разбра от причината, поради която темата ти беше затворена?
С разговорите на тази тема - до тук!
17.10.12
22:24
Обясни какво е бафталин, моля.
Ясно, сега вече разбрах каква е причината. Одеве мислех че може и да е друга.
Иначе бафталин е препарат който спомага за постигането на улти-барационално състояние, тоест измислен препарат. Нарочно го измислих да преценя акъла на форумците.
На времето в едно предаване по добро утро бяха направили такъв експеримент, питаха хората дали обичат да субординират, и ако да - кога, и по колко пъти на ден, и хората за да не се излагат отговаряха да, по няколко пъти, като явно се разбра че не знаят смисъла на думата. Аз мисля извън рамките на традиционното мислене, а ти ?
казано от Кольо Пияндето на 17.10.12, 22:24:
Обясни какво е бафталин, моля.
:D :D :D
Е убао де, що му затворихте темата на мочето, щом не знаете какво е бафталин? :D
То се е видяло, пак ще имам бан, ама кво от тва. Искам да ви питам, уважаеми модератори, някой в този сайт като каже нещо по-така и го сиктирдосвате, а? Можете да контролирате мненията в този сайт, и да го цензурирате колкото искате, но не това е начин за борба с простотията. Не ти харесва нечие мнение, преборваш го с доводи, иначе се превръщаш в един обикновен смотанист, който не търпи чуждо мнение. Можете да ми сложите бан за пореден път, но можете ли да спрете гората да се разлиства?
17.10.12
22:44
Не виждам защо трябва този форум да се превръща в място за социални експерименти.
Нямам идея кой от екипа е затворил темата, но е постъпил напълно правилно, включително с оглед на твоето разяснение. Решил си да направиш игричка - не стана. Сега го раздаваш обиден. Твоя воля, уважаеми потребителю.
Този форум отдавна се е превърнал в нещо много по-кофти от място за социални експерименти. Но до тук. Няма да задълбавам. Време ми е за поредна тримесечна почивка от този форум.
17.10.12
23:04
Аз пък си мисля следното - всеки, който е задал въпросите си културно и интелигентно във форума на BB-Team, е получил съдействие. Останалите е добре първо да помислят върху себе си и едва след това да раздават квалификации на BB-Team.
17.10.12
23:49
казано от dontoni на 17.10.12, 22:53:
Този форум отдавна се е превърнал в нещо много по-кофти от място за социални експерименти. Но до тук. Няма да задълбавам. Време ми е за поредна тримесечна почивка от този форум.
Аз предлагам да е перманентна.
18.10.12
01:10
Че ‘що бе пича е свеж и си прави гаргара.Няма само дървета да стоим тук,без чувство за забавление.
18.10.12
01:15
донтони - Антоне,да не си ти психар такъв?Дето ти виках Цанко,дето Иво ти викаше Тодор,а оня дебелия Борис те обърка за Калин,а ти сам се нарече Недко в началото на 11 клас?Дето ме събуди рано сутринта,когато трябваше до Чадър-Могила да те водя за 5те лева дето онзи циганин ти дължал,дето той те знаеше като Ивелин.Ти ли си бе,Диче?
Мнението беше редактирано от lordinario на 18.10.12 01:16.
18.10.12
05:56
казано от dontoni на 17.10.12, 22:39:
То се е видяло, пак ще имам бан, ама кво от тва. Искам да ви питам, уважаеми модератори, някой в този сайт като каже нещо по-така и го сиктирдосвате, а? Можете да контролирате мненията в този сайт, и да го цензурирате колкото искате, но не това е начин за борба с простотията. Не ти харесва нечие мнение, преборваш го с доводи, иначе се превръщаш в един обикновен смотанист, който не търпи чуждо мнение. Можете да ми сложите бан за пореден път, но можете ли да спрете гората да се разлиства?
Не намерих абсолютно никаква информация за нещо, наречено “бафталин”, сметнах го за някой забранен медикамент, за който информацията е кът и архивирах темата.
Съжалявам, че съм провалих социалния ти експеримент, но това е малко като човек да размахва изкуствен пистолет по улиците, а хората да не бягат и полицията да не го сгащи. :)
Пускай по едно ЛС поне на един от модераторите в случай, че имаш други подобни идеи.
Поздрави!
18.10.12
08:42
В началото форумът по моите представи, е бил бодибилдинг насочен с всички теми, които засягат спорта. Сигурно е имало и такива за бафталина.:) С времето обаче някой футболист се е логвал, за да му препоръчат някое упражнение за крака, баскетболист или волейболист за съвет как да си повишат отскока примерно, после някоя леличка или кокона, която е искала “оформяне и стягане” и т.н. Форумът се разширявал със своите теми. С времето хората, които се регистрирали във форума, за да получат съвет относно сваляне на коремчето станали процентно повече от бодибилдерите, внасяли свои теми и рецепти и при търсене в Гугъл все по-често излизала някоя рецепта или въпрос, зададен от такава лелка, кака или чичко, което привличало все повече да се регистрират и да оставят своите коментари и предложения за диетката, коремчето, кифлите с диетичен маргарин ;) и други. Типичните трениращи, готови на всичко младежи, културисти, ставали все по-малко и по-малко като процент от общите потребители. Освен това културизма се изродил в днешния фитнес, с който се занимават доста от тийнейджърите, които are going hardcore с лег екстензии, мъртва тяга на 50 кг и лкек на машината с куките. Ето така в такова общество да попиташ, да потърсиш информация или да дадеш мнение за някоя по-така субстанция вече станало анатема в очите на мнозинството, за които дори думата протеЙн доскоро бе табу. Останалото е вече пред очите на всеки читател.
Форумът и изданието е вече медия, която проповядва здравословния начин на живот, каквото и да означава това и всеки на когото това не му харесва е свободен да напусне форума или да пита другаде. Така,че всеки като антон може да отправи въпроса си и в друг форум. Тук е за други въпроси и коментари.
18.10.12
12:37
Това е да не си разумен според мен :)
18.10.12
13:35
Ебах та в “посланика” на спорта. Представете си вашата приятелка да го гледа това и да знае, че и ти тренираш с тежести. Или детето ти... хахахаха Тоя трябваше да му хвърлят последната тежест на главата.
Здравейте. Някой има ли линк към изявлението на “другаря” Живков в което се споменаваше нещо от рода на: “Трябва да последваме примера на нашите братя отвъд океана и правото- то да бъде право... ” и т.н
казано от Ramon Dekkers на 18.10.12, 21:26:
Здравейте. Някой има ли линк към изявлението на “другаря” Живков в което се споменаваше нещо от рода на: “Трябва да последваме примера на нашите братя отвъд океана и правото- то да бъде право... ” и т.н
Здрасти. Не. :D
казано от Петър29 на 18.10.12, 22:54:
Здрасти. Благодаря за бързия отговор :)
казано от Ramon Dekkers на 19.10.12, 07:18:
Моля! :D
19.10.12
09:23
казано от Valdis на 19.10.12, 08:33:
А?
19.10.12
13:35
стига е цитатковци ;д
19.10.12
13:36
казано от kristiancho на 19.10.12, 09:23:
казано от Valdis на 19.10.12, 08:33:
А?
Б?
Някой да знае къде има лостове във Варна, в района на гръцката махала... в Климент са ги отрязали, останал е само един и е нисък.
21.10.12
00:55
Хубаво,че сте изтрили това за курви*е,да не вземат да го видат децата,аз и без това намерих.
21.10.12
13:23
Някои може ли да ми каже с какво мога да стигна от Илинден до бул. “Арсеналски” 4 – Фитнес център “Левски-Илиана” ?
21.10.12
20:52
почвайте да пишете в разделите за добавки и хранене,че аман от социални виртуалности.
Мнението беше редактирано от donsir на 21.10.12 22:48.
21.10.12
20:59
Играе ли се още кънтър страйк ?
21.10.12
21:07
казано от Denny Crane на 21.10.12, 20:59:
Играе ли се още кънтър страйк ?
Да, петък, събота и неделя :D
21.10.12
21:10
що само тогава?
21.10.12
21:48
Защото през седмицата съм на общежитие и съм на един компютър, който става само за интернет. :D :D