Продукт

FI

23.08.05
23:06

я кажете това дали ще действа у дома ако си го купя дали ще има същия ефект от фитнес залата без да ходя?

http://www.telestar.bg/core/view_produkt.php?produktId=16

dimitar.mihaylov: Заглавието е променено, тъй като беше прекалено дълго.

23.08.05
23:09

дай линк да видим кое :lol:

23.08.05
23:10

[quote author=“bolkers”]дай линк да видим кое :lol:

Дал е по горе така се прави fitnes_boy за да е активен линка
http://www.telestar.bg/core/view_produkt.php?produktId=16

FI

23.08.05

ми то заглавието е линка бе виж го

KA

23.08.05

С такива уради можеш просто да си поддържаш формата....да тренираш за тонус..но ако целта ти е МАСА няма да има ефект....може би само релеф ще напраиш с него....а пък и за толко пари по-добре си вземи добро протеинче и си вдигай в залата..сигурно ше имаш за 3 месеца...100% ще има ефект...

23.08.05
23:17

мерси за пояснението djgorgio-ASTOR.
fitnes_boy-тоя урет ако искаш да го ползваш за маса няма да има никьв ефект :wink: той е само за тонус 8)

KA

23.08.05
23:20

да де същото...за поддържане на формата...

23.08.05
23:21

ми може да помогне да :wink:

KO

24.08.05
22:28

Няма смисъл от този уред ако целта ти е да качваш маса.Той по скоро е за релеф според мене.

25.08.05
10:34

на него целта му е релеф а не маса :wink:  , така че уреда може да доведе до успехи 8)

25.08.05
10:46

[quote author=“bolkers”]на него целта му е релеф а не маса :wink:  , така че уреда може да доведе до успехи 8)

Релеф не става с упражнения! Изобщо, тия уреди са загуба на пари и време, ама щом имате излишни.

25.08.05
11:34

ахахахахаххах уреди за релеф! :lol:  :lol:  :lol: я кажете още някой уред за релеф,че ми стана много интересно!
а този уред е за хора които не могат да правят лицеви та да им е по лесно поне аз така мисля!

25.08.05
12:10

По принцип този уред сам по себе си въобще не е лош - един приятел
има такъв и съм го пробвал.Проблема е там,че само той не е достатъчен - нали затова във фитнеса има толкова много уреди.Така или иначе с него се натоварва само една част от тялото. Иначе
е идеален за момичета и за ,хора които по една или друга причина не
могат да ходят в зала и търсят заместител на лицевите опори

25.08.05
22:53

[quote author=“KoRn”]Няма смисъл от този уред ако целта ти е да качваш маса.Той по скоро е за релеф според мене.

Това в бисери

25.08.05
23:34

Този уред е напълно безмислен. Прави си лицеви и те ти удеда вкъщи. А пък това за релефа. Има управнерия с които се офоря тялото има и такива с които се набляга над масата. Ако искате мога да ви изръся поне десетина за 1мин.

26.08.05
14:02

Аз имам такъв уред.
Преди всичко искам да ти кажа да не го взимаш не заради целите, които искаш да постигнеш, ами заради самия уред.Няма нищо общо със снимките - просто частите са други(БГ сме все пак :wink: ) та уредът не е добре конструиран, все нещо скърца, не си пасват отделните лостчета, защото са кръгли :shock: ,а не плоски...сглобявал съм го 3-4 пъти за да избегна разгхлабването и др. проблеми, но нищо не става.
Иначе с него се стегнах доста, но няма фитнес ефект.
Просто те съветвам да НЕ го взимаш.

TO

26.08.05
19:40

Между другото пи4а дето го показват в рекламата ако си мисли6 4е си е направил тялото с тая бракма , жестоко се лъжеш......
  Ако искаш маса , залата няма да ти се размине!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1