23.08.05
23:06
я кажете това дали ще действа у дома ако си го купя дали ще има същия ефект от фитнес залата без да ходя?
http://www.telestar.bg/core/view_produkt.php?produktId=16
dimitar.mihaylov: Заглавието е променено, тъй като беше прекалено дълго.
[quote author=“bolkers”]дай линк да видим кое :lol:
Дал е по горе така се прави fitnes_boy за да е активен линка
http://www.telestar.bg/core/view_produkt.php?produktId=16
23.08.05
23:10
ми то заглавието е линка бе виж го
23.08.05
23:10
С такива уради можеш просто да си поддържаш формата....да тренираш за тонус..но ако целта ти е МАСА няма да има ефект....може би само релеф ще напраиш с него....а пък и за толко пари по-добре си вземи добро протеинче и си вдигай в залата..сигурно ше имаш за 3 месеца...100% ще има ефект...
мерси за пояснението djgorgio-ASTOR.
fitnes_boy-тоя урет ако искаш да го ползваш за маса няма да има никьв ефект :wink: той е само за тонус 8)
23.08.05
23:20
да де същото...за поддържане на формата...
24.08.05
22:28
Няма смисъл от този уред ако целта ти е да качваш маса.Той по скоро е за релеф според мене.
на него целта му е релеф а не маса :wink: , така че уреда може да доведе до успехи 8)
Релеф не става с упражнения! Изобщо, тия уреди са загуба на пари и време, ама щом имате излишни.
ахахахахаххах уреди за релеф! :lol: :lol: :lol: я кажете още някой уред за релеф,че ми стана много интересно!
а този уред е за хора които не могат да правят лицеви та да им е по лесно поне аз така мисля!
По принцип този уред сам по себе си въобще не е лош - един приятел
има такъв и съм го пробвал.Проблема е там,че само той не е достатъчен - нали затова във фитнеса има толкова много уреди.Така или иначе с него се натоварва само една част от тялото. Иначе
е идеален за момичета и за ,хора които по една или друга причина не
могат да ходят в зала и търсят заместител на лицевите опори
[quote author=“KoRn”]Няма смисъл от този уред ако целта ти е да качваш маса.Той по скоро е за релеф според мене.
Това в бисери
Този уред е напълно безмислен. Прави си лицеви и те ти удеда вкъщи. А пък това за релефа. Има управнерия с които се офоря тялото има и такива с които се набляга над масата. Ако искате мога да ви изръся поне десетина за 1мин.
Аз имам такъв уред.
Преди всичко искам да ти кажа да не го взимаш не заради целите, които искаш да постигнеш, ами заради самия уред.Няма нищо общо със снимките - просто частите са други(БГ сме все пак :wink: ) та уредът не е добре конструиран, все нещо скърца, не си пасват отделните лостчета, защото са кръгли :shock: ,а не плоски...сглобявал съм го 3-4 пъти за да избегна разгхлабването и др. проблеми, но нищо не става.
Иначе с него се стегнах доста, но няма фитнес ефект.
Просто те съветвам да НЕ го взимаш.
26.08.05
19:40
Между другото пи4а дето го показват в рекламата ако си мисли6 4е си е направил тялото с тая бракма , жестоко се лъжеш......
Ако искаш маса , залата няма да ти се размине!