27.08.05
18:24
Ще има ли ефект ако досега сам правил всички опражнения на пирамида(4 серий-12-10-8-6 и саответно дигам тежеста) и сега започна да правя едно опражнение на пирамида за 1 група и 1 с едни и сащи кила 3х8?
[quote author=“Monster98”]Ще има ли ефект ако досега сам правил всички опражнения на пирамида(4 серий-12-10-8-6 и саответно дигам тежеста) и сега започна да правя едно опражнение на пирамида за 1 група и 1 с едни и сащи кила 3х8?
Вапрос > вЪпрос
Опражнения > Упражнения
Няма проблем даже е желателно да сменяш защото организма привиква към едно и също а сега като минеш на 3 серии с едни и същи кила ще го стресираш по непознат начин
С две думи това се търси в културизма нещо различно
27.08.05
18:38
Мерси много и пиша така не щото незнам как се пише а щото така ме кефи!:)Са ако се намерат още 1,2ма да ми кажат че е добре почвам от по другата седмица:)
няма проблем дори е много добре да се прави смяна.ако правиш едно и сьщо организма свиква с него и после няма ефект.почвай от другата седмица и си готов :wink: успех.
[quote author=“Monster98”] Са ако се намерат още 1,2ма да ми кажат че е добре почвам от по другата седмица:)
Ти не вярваш ли ми на мен не съм седнал да те лъжа :?
28.08.05
00:54
Не,те просто бяха останалите 2 мнения копия на djgorgio.