Вапрос:)

MO

27.08.05
18:24

Ще има ли ефект ако досега сам правил всички опражнения на пирамида(4 серий-12-10-8-6 и саответно дигам тежеста) и сега започна да правя едно опражнение на пирамида за 1 група и 1 с едни и сащи кила 3х8?

27.08.05
18:27

[quote author=“Monster98”]Ще има ли ефект ако досега сам правил всички опражнения на пирамида(4 серий-12-10-8-6 и саответно дигам тежеста) и сега започна да правя едно опражнение на пирамида за 1 група и 1 с едни и сащи кила 3х8?

Вапрос > вЪпрос
Опражнения > Упражнения
Няма проблем даже е желателно да сменяш защото организма привиква към едно и също а сега като минеш на 3 серии с едни и същи кила ще го стресираш по непознат начин
С две думи това се търси в културизма нещо различно

MO

27.08.05
18:38

Мерси много и пиша така не щото незнам как се пише а щото така ме кефи!:)Са ако се намерат още 1,2ма да ми кажат че е добре почвам от по другата седмица:)

27.08.05
18:42

няма проблем дори е много добре да се прави смяна.ако правиш едно и сьщо организма свиква с него и после няма ефект.почвай от другата седмица и си готов :wink: успех.

27.08.05
19:15

и аз съм на същото мнение.

27.08.05
23:22

[quote author=“Monster98”] Са ако се намерат още 1,2ма да ми кажат че е добре почвам от по другата седмица:)

Ти не вярваш ли ми на мен не съм седнал да те лъжа  :?

5C

28.08.05
00:54

Не,те просто бяха останалите 2 мнения копия на djgorgio.

28.08.05
12:41

[quote author=“bolkers”]няма проблем дори е много добре да се прави смяна.ако правиш едно и сьщо организма свиква с него и после няма ефект.почвай от другата седмица и си готов :wink: успех.

Ако не беше ти кой ли щеше да повтаря всички постове??

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1