12.11.12
16:13
Здравейте!
Казвам се Алекс.Приятно ми е да съм част от общността на bb-team.След дълги колебания реших,защо пък не да споделям дейността си в собствен дневник(освен в черният ми ‘тефтер на справедливостта’ lol).
Като цяло идеята ми за здравословен,до колкото е възможно,начин на живот дойде преди 2 и половина някъде години.Един ден просто осъзнах,че трябва да направя нещо за себе си,а не да стигам до затлъстяване поради заседналия(геймърски затворен) начин на живот.Реших,че не е достатъчно да стимулирам и обогатявам ума си,а тялото ми да гние под влиянието на джънк и заспалата ми воля.На мнение съм,че когато физическата сила е в хармония с духовната,тогава се постига върховна форма.Тялото ми имаше нужда от това,за да постигне целите,които ума поставяше.
Тук,за да пропусна един голям filler ще обясня накратко,че дълго време се лутах през режими,програми и различни методики.Голяма спънка е факта,че нямам достъп до фитнес - свързано с пътувания,финанси,време,а аз като един беден ентусиаст трябваше да се задоволя само с това което мога да постигна в къщи – тоест от нищо да направя нещо.Започнах с бягане(което си беше пълна пародия),след това скачане на въже,интервални тренировки(bodyrock tv),отнякъде ми падна един степер на разположение и него експлоатирах,след това тае-бо.Лошото е,че не се хранех правилно(почти не се хранех),претренирах постоянно и накрая се срина имунната ми система,но нали съм си твърдоглава...След това реших да започна на чисто и като равносметка може да се каже,че тази година(2012г) придобих знания,изградих някакъв режим и стегнах дисциплината на макс,а изтезанията през които се подлагах ми дадоха сносна основа.
Аз съм максималист и мазохист.Рядко пропускам физически дейности,изолирам дискомфорта си,неразположението,използвам амбицията като оръжие и се стремя да стимулирам мотивацията си.Големите цели изискват големи жертви,а върховете трябва да бъдат покорявани.Водя битки със себе си и вечния духовен конфликт ме изправя пред изпитания.
И така...от нищо-нещо.
До момента Insanity,P90X - завършени. - Общо взето допринесоха за една добра основа и по-голяма увереност.
> Продължавам с тренировки в къщи.Каквото си харесам го модифицирам според оборудване,продължителност и т.н.Предимно интервални тренировки със собствено тегло + тук-там тежести,по моя схема.
Храната.
Тук е малко сложно.Редица заболявания на стомаха и избягвам доста храни.Скалъпвам по две хранения на ден – закуска и следтренировъчно хранене.Често пропускам вечерята или ако я има е до 20ч.Организмът ми просто е привикнал към този начин на хранене.Нямам огромно разнообразие в менюто,така че няма да описвам винаги храната си.Стремя се иначе да е здравословно,полезно и хранително.
Edit: Циклично хранене от 07.01.2013. /Warrior Diet/
Финални размисли...че стана един голям философски локум :].
Виждам резултати въпреки спънките,и продължавам устремено напред с едно на ум,че промяна към по-добри условия за тренировки ще дойдат.Винаги има какво да се изисква.За сега имам за цел повече издържливост,мускулна маса пък по-нататък и релеф евентуално.
„Силата не идва от физическия капацитет,а от неукротимата воля.”
Темата беше редактирана от Kuroi Kenshi на 01.05.13 17:16.
Отдавна ти гледам ника във форума и се чудех кога ще си направиш дневник, да видим кой се крие зад Великия Повелител ;)
Успех!
12.11.12
16:27
12.11.2012
Храненето горе-долу ми е по този пример всеки ден.
6:15 обичайната закуска от 4 с.л. овесени ядки накиснати във вода,с половин чаена лъжичка мед,канела и 1 ябълка + отскоро филийка хляб “Бонус” със сусамов тахан.
12:30 се прибирам от училище и започвам тренировка - днешната P90X Core Synergistics .
14:40 варени броколи и моркови + 2 парчета пуешко месо на скара.
Тази вечер се очертава да не съм си в къщи,така че no dinner for me. :}
Иначе забелязвам подобрение от първия месец,макар че все още ми куцат някой core упражнения.
Недостатъка ми е слабия коремен пояс...
П.С: като за начало една снимка на “обяда”;
П.С 2: благодаря на един човек за мотивацията и за това,че ме накара да се реша,да направя дневника. : )
12.11.12
16:27
казано от Блага на 12.11.12, 16:18:
Отдавна ти гледам ника във форума и се чудех кога ще си направиш дневник, да видим кой се крие зад Великия Повелител ;)
Успех!
Благодаря! :}
12.11.12
16:29
Каква приятна изненада, честит дневник, Bringer of Light !!! :)
Абонирах се пръв :)
12.11.12
16:32
казано от NightCrawler на 12.11.12, 16:29:
Каква приятна изненада, честит дневник, Bringer of Light !!! :)
Абонирах се пръв :)
Благодаря!
Хахах, докъде се били развили социалните мрежи...Аз пък ще чакам на Св. Петър дневника! :D
13.11.12
07:59
Сподели малко повече за тренировките, както и коя точно версия използваш на 7 CORE SYNERGISTICS
Според Tony Horton има три основни версии Lean, Classic и Doubles Version.
А и налага ли ти се да модифицираш системата, според някои особености или възможности и точно как?
13.11.12
08:53
Добре дошла и от мен.Определено първият ти пост и на мене ми се стори много надъхващ.Ще те следя с интерес,още повече,че тренировките ти са сходни с моите :)
Успех (sun)
13.11.12
15:27
казано от NightCrawler на 13.11.12, 07:59:
Сподели малко повече за тренировките, както и коя точно версия използваш на 7 CORE SYNERGISTICS
Според Tony Horton има три основни версии Lean, Classic и Doubles Version.
А и налага ли ти се да модифицираш системата, според някои особености или възможности и точно как?
Според целите,които имам си избрах Lean версията.
Минах първата фаза по график,като допълнително имаше и спринтове на няколко пъти.В началото на втората фаза реших,че ми трябва повече интензитет и започнах да добавям тренировки от P90X+ edition.Като понякога замествам базова тренировка от Lean с Plus или към Lean добавям Plus.Например вместо Ab Ripper Х,аз правя Abs Core +.Хибриден стил,които прави заниманията ми по-интересни.Относно Core Synergistics,стремя се да поддържам темпо и следя повторенията,които правя.Обаче все още има неща,които леко ме затрудняват.Например имам проблемни лакти,които ми пречат да изпълнявам “sphinx push ups”.Както вече споделих слабия ми коремен пояс също ме съботира при някой core упражнения.Обаче модификациите не са много тук. : )
Аbigale,Gips благодаря.
13.11.12
15:34
13.11.2012
6:15 обичайната закуска от 4 с.л. овесени ядки накиснати във вода,с половин чаена лъжичка мед,канела и 1 ябълка + филийка хляб “Бонус” със сусамов тахан. /имаше и две кафета без захар,попринцип го карам на едно/
12:40 тренировка – днешната: по график е кардио ден – Cardio X,но моя избор е P90x+ Interval X Plus.
14:45 3 яйца на омлет с чушки и малко натрошено сирене в тефлона + варени броколи останали от вчера.
Имам си „ръчен миксер” с който разбиването на яйца е забавно,но не се увличам,че забавата свършва когато яйцата се окажат върху косата ми... lol.
До вечерта най-вероятно ще се отдам на билкови чайове.Гърлото ми не е в ред.
Стремя се след тренировка да има интервал час-час и половина до хранене.Доброто интервално кардио.Една от любимите ми тренировки в седмицата.Динамиката просто увлича.Изключвам си мозъка и се съсредоточавам в дишането,пулса и работата на мускулите.Изолирам дискомфорта.Единство между дух и тяло.
Между другото макар,че “Септември” отмина,искам да споделя част от приятно четиво,което обичам да рецитирам на един дъх,въпреки че аудиторията ми е от един човек,които често съм самата себе си,обаче здраве да е.
„По небесните мостове
високи без край
с въжета и лостове
ще снемем блажения рай
долу
върху печалния
в кърви обляния
земен шар.
Всичко писано от философи, поети -
ще се сбъдне!
- Без бог! без господар! „
Още една снимка,докато храната е интересна /макар,че техниката ми е на жалко ниво и евентуално качеството на снимката/ и музикално настроение.
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 13.11.12 15:35.
Поздравления по повод поемата ! Гео М. е майстор!
А омлета изглежда мнооого вкусен (:
Ще те следя!
13.11.12
16:15
Мерси за разясненията.
Звучи сериозно, особено това “sphinx push ups” .
Мога да дам за съжаление само един глас на последната ти публикация, макар че и хранителния режим (който ми се стори много стриктен, но аз съм истинска свиня :) а и не разбирам от хранителни режими) и снимката на омлета и клипа заслужават по един глас отделно сами за себе си! :)
13.11.12
16:36
казано от NightCrawler на 13.11.12, 16:15:
Мерси за разясненията.
Звучи сериозно, особено това “sphinx push ups” .
Мога да дам за съжаление само един глас на последната ти публикация, макар че и хранителния режим (който ми се стори много стриктен, но аз съм истинска свиня :) а и не разбирам от хранителни режими) и снимката на омлета и клипа заслужават по един глас отделно сами за себе си! :)
За нищо. :)
Не,че аз разбирам много,много,просто се нагодих към нещо умерено,което ме кара да се чувствам добре.И на мен ми се случва да се отклонявам от режима понякога.Но се стремя да има ред и дисциплина,а ако я нарушава се самонаказвам :D.
14.11.12
15:46
14.11.2012
6:20 закуската от предишните постове (овесените ядки,ябълка,сусамовия тахан.) и две кафета отново;
12:00 тренировка – P90X Chest,Shoulders & Triceps и Abs Core Plus.
Продължи около час и 20-30 минути,заради бонусите,които си добавях;
14:30 3-4 варени моркова,1 средна бяла ряпа(която е собствено прозводство),3 парчета пуешко на скара,сирене.Очерта ми се и десерт – половин домашна ябълка (само толкова отбрах,че беше започнала да се съсипва,а неможех да я пропилея така или по-скоро глада си каза думата);
Смятам до края на деня да съм отново на чайове.
- Стремя се да изпивам по 1,5-2л вода на ден.
- В храната не добавям никаква сол (освен от сиренето).
Харесва ми тази тренировка,понеже съчетава в себе си много базови упражнения.Най-много се радвам на лицевите опори – бавно изпълнение,бързо темпо,съчетания,изометрия...Въпреки,че донякъде се справям с лицевите на една ръка(с малко модификации) все още не умея лицеви с пляскане.Има огромен риск да се срещна отблизо с пода и “да го целуна”. : ) Обаче ще работя по въпроса за успех.
В Abs Core Plus модифицирам упражненията на лоста с повдигане на крака от лег и тежести.
(“Squat twist with reach,pick something light.” ,за да е малко по-забавно исках да изпробвам точно обратното - изпълнение с 11кг.Успявам да поддържам темпо,лошото е,че има вероятност да изпусна тежестта на главата си,заради потните длани.Тук обаче има две положения - или ще повторя случката с Нютон и ще ми проблесне велика идея след удара или...не съвсем ;D .)
За мой късмет,днес не натоварих значително долната част на тялото.След вчерашните интервали имам странното усещане,че бедрата ми ще се пръснат.Утре ще е по-разтоварващо.
I feel like…
14.11.12
17:49
Мисля че, трябва да папкаш повече. :)
Адмирации за класиката в жанра (знаеш какво имам предвид)!
15.11.12
07:16
казано от Kath на 14.11.12, 17:16:
Не гладуваш ли с тези количества храна?
Понякога огладнявам зверски,но рядко.Обикновено замазвам положението като съм в движение.Често се случва да не съм си в къщи вечер и заради това да не мога да се нахраня както подобава.Прибирам се по-късно и дори не си помислям за храна.От известно време организма ми е привикнал без вечерното хранене (уникалността на човека е как може да се нагажда към всяка ситуация било физически или психически и аз се възползвам максимално),а и имам лошо храносмилане,като хапна по-късно оставам с впечатлението,че стомаха ми е спрял да работи и се появява “тегавото” усещане.
казано от NightCrawler на 14.11.12, 17:49:
Адмирации за класиката в жанра (знаеш какво имам предвид)!
Чувствай се поздравен. : )
15.11.12
07:27
казано от Lucifer на 15.11.12, 07:16:
казано от Kath на 14.11.12, 17:16:
Не гладуваш ли с тези количества храна?
Понякога огладнявам зверски,но рядко.Обикновено замазвам положението като съм в движение.Често се случва да не съм си в къщи вечер и заради това да не мога да се нахраня както подобава.Прибирам се по-късно и дори не си помислям за храна.От известно време организма ми е привикнал без вечерното хранене (уникалността на човека е как може да се нагажда към всяка ситуация било физически или психически и аз се възползвам максимално),а и имам лошо храносмилане,като хапна по-късно оставам с впечатлението,че стомаха ми е спрял да работи и се появява “тегавото” усещане.
казано от NightCrawler на 14.11.12, 17:49:
Адмирации за класиката в жанра (знаеш какво имам предвид)!Чувствай се поздравен. : )
O, да-ще се чувствам, мерси :)
Между другото, относно храносмилането и апетита-аз съм ужасно злояд и рядко(изключение са последните дни) имам апетит.А бях чел, че ако взимаш ензими,това чувствително може да подобри усвояването на храната и т.н. та мисля да се поинтересувам повече от темата и ще споделя.
Хубав ден ти желая, дерзай и за мен !!! :)
Поздрави!
15.11.12
15:30
15.11.2012
6:15 закуска (овесените ядки,ябълка,сусамовия тахан.) и две кафета;
12:00 тренировка – Yoga X - Продължи около час и 30 минути;
14:40 кафяв ориз с моркови,пуешко месо,сирене.Отново си взех една малка ябълка за десерт;
Понякога с нетърпение чакам четвъртък – деня за йога,но вчера ми беше отмаляло съвсем.От известно време насам страдам от проблеми със съня и не се наспивах,обаче снощи като по чудо заспах в 22:00ч без успокоителни преди това,без да се будя през нощта или преди алармата.На сутринта се чувствах някак отпаднала и нямах желание за особено движение,но графика си е график.Започнах неуверено,но бързо влязох в кондиция.
Да си призная първоначално бях леко скептична относно йогата.Вече се стремя да не съм предубедена,защото твърдя,че ми хареса.Влияе благоприятно на дух и тяло.И останах впечатлена от гъвкавостта,която притежавам на този етап.Обаче все още имам малко спънки с баланса(забелязвам напредък иначе),преди време страдах от проблеми с вестибуларния апарат и още съм неустойчива.Освен това ми куца и позата „crane”.
Правилния начин е човек да се срещне лице в лице с недостатъците и да работи по въпроса с отстраняването им.
Funny(retarded) story: По време на йогата има момент в който трябва да направя „wheel” или така познатият ни „мост”.Всичко беше добре,обаче аз мога да се задържа така определено време,след което просто трябва да се спусна на пода,но... изненадващо забелязвам как една рошава и мъркаща топка се промъква под мен и се настанява на импровизираната ми постелка за йога?!Пълен абсурд,ръцете вече не ме държаха,а котката ми най-лукаво се изтягаше под мен.В крайна сметка всичко завърши добре преди да стане фатален гаф. (Бележка:без домашни любимци в стаята,когато си върша моите неща...)
Интересното е,че въпросната котка се грижи за лошите ми навици,с други думи...веднъж когато си позволих да се изкуша и да си купя обикновени бисквити и ги оставих на достъпно място,той просто ме отърва от тях. ;D
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 15.11.12 15:32.
Ето го дневникът който ще следя!
Lucifer, поздравления за “дипломирането” по Insanity и поздравления за страхотния избор за последваща програма. Колко време възстановяване си даде между двете и какво прави?
16.11.12
13:25
казано от vet1111 на 16.11.12, 12:36:
Ето го дневникът който ще следя!
Lucifer, поздравления за “дипломирането” по Insanity и поздравления за страхотния избор за последваща програма. Колко време възстановяване си даде между двете и какво прави?
Много благодаря!Радвам се,че дневникът ми представлява интерес за теб.
Между Insanity и P90X имаше интервал около 2 седмици.Бях планирала да е една,но първата седмица не можах да почина,лошо се очертаха нещата.Втората седмица сметнах да я отдам на почивка или при мен е по-скоро активен начин на почиване,тъй като правих ZWOWs през няколко дни,за да поддържам кондиция.
16.11.12
22:05
16.11.2012
6:20 закуска (овесените ядки,ябълка,сусамовия тахан.) и две кафета;
12:00 тренировка – по график е Legs,back and Ab Ripper X,
в моя случай – Total Body Plus & Abs Core Plus.Продължи час и 15 минути.
14:20 ориза от вчера,свинско филе на скара(което е тънко като листче...),сирене и ябълка;
19:15 3 варени яйца,1 домат,червена чушка и 4-5 маслини;
Отново тренировка с динамика.Поизпотих се доста,но обичам да давам максимума от себе си.При липсата на лост,модификацията беше с дъмбели и разни други упражнения,които натоварват същите мускулни групи.Ефекта няма да е същия,но е важно натоварване да има.
Днес съм изключително смазана...
”Често най-добрите моменти от живота са,когато човек не прави абсолютно нищо,просто
размишлява над нещата,обмисля ги.Например,ако кажеш,че смяташ всичко за безсмислено,
тогава то вече не е съвсем без смисъл,защото ти знаеш,че то и без смисъл и твоето знание
за безсмислеността вече й придава известен смисъл.Нали разбирате?Оптимистичен песимизъм.”
П.С споделям последното нещо,което “сътворих”.Описва цитатът според мен.Оксиморон shits…печална красота.Ударило ме е на twisted art в последно време;
17.11.12
07:44
казано от Lucifer на 16.11.12, 22:05:
16.11.2012
Днес съм изключително смазана...
Това нали се досещаш на какво се дължи?
казано от Lucifer на 16.11.12, 22:05:
16.11.2012
П.С споделям последното нещо,което “сътворих”.Описва цитатът според мен.Оксиморон shits…печална красота.Ударило ме е на twisted art в последно време;
Уникално добра рисунка, много ми допада този стил, поздравления!!!
17.11.12
23:57
17.11.2012
7:40 закуска (овесените ядки,ябълка,сусамовия тахан) и кафе;
11:30 тренировка – Kenpo Cardio Plus;
14:00 варени моркови,броколи и месо на скара + ‘райска ябълка’;
До края на деня имаше повече течности..болки в корема,липса на апетит;
Определено това е любимият ми ден от програмата.Ударите,ритниците,ускореното дишане...всеки път стремеж към по-мощен удар,към по-добър баланс.Разбиване на пречките,които съзнанието поставя и реализиране на нови върхове.Боен дух.Обичам през 45те минути да съм напълно сама.Фокусирам се изцяло в това,което правя и закачалката например вече не е обикновен предмет,а мишена.Забелязвам,че тогава физическите занимания са най-сполучливи.Потта влиза в очите ми и щипе,но факта губи своето значение,при забележимия прогрес...даже е приятно.Понякога се увличам твърде много и щеше да пострада остъклената врата. ;D But I like to kick…
Anyway…днес дерзах,като за двама! :}
И по повод “бойните изкуства” и нагласа,се сещам за това епично видео,което никога няма да остарее! lol
“I used my chinese star,to pick the locks…and steal your car!”
18.11.12
22:43
18.11.2012 - нетренировъчен
8:00 закуска (овесените ядки,2 ябълки,сусамовия тахан.) и кафе;
14:00 импровизиран гювеч – пресни домати,чушки,пилешко,малко сирене и отгоре яйце;
(сполучлива комбинация стана)
19:00 един морков;
Никога не оползотворявам напълно нетренировъчния ден.Винаги върша нещо,вместо да почина.Всяка неделя до следобяд съм на крака и вършея из къщата било с прахосмукачка или майсторя нещо.Понякога имам чувството,че се заседявам повече в тренировъчен ден,отколкото сега.Днес използвах свободното време за едно не толкова здравословно хоби(отмъщение!”пекаря отвръща на провала с удар!”)...пекох oldschool сладки,които помня от детството.Отдавна ми се искаше да усвоя техниката с шприца,но се провалях в последните два опита.Днес обаче имаше реванш и победа за мен!В интерес на истината не се изкушавам да дегустирам това,което правя.По-скоро ме увлича процеса на приготвяне,декорацията както и подобаваща презентация.Готвенето като изкуство и терен за импровизации. : )
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 18.11.12 22:43.
казано от Lucifer на 18.11.12, 22:43:
Никога не оползотворявам напълно нетренировъчния ден.Винаги върша нещо,вместо да почина.
И ти пожелавам и за напред да продължиш в този дух.
Почивката е хубаво и важно нещо, но добрата почивка от тренировките, не означава цял ден въргаляне в кревата.
Обездвижването не е добра почивка. :)
Това си е мое наблюдение, но съм сигурен, че освен практически, има и немалко научни аргументи, в полза на твърдението ми.
Черепи и сладки :))) Найс! :)
Мнението беше редактирано от 6th на 18.11.12 22:51.
18.11.12
23:02
казано от 6th на 18.11.12, 22:51:
Никога не оползотворявам напълно нетренировъчния ден.Винаги върша нещо,вместо да почина.
И ти пожелавам и за напред да продължиш в този дух.
Почивката е хубаво и важно нещо, но добрата почивка от тренировките, не означава цял ден въргаляне в кревата.
Обездвижването не е добра почивка. :)
Това си е мое наблюдение, но съм сигурен, че освен практически, има и немалко научни аргументи, в полза на твърдението ми.Черепи и сладки :))) Найс! :)
Благодаря.
Мозъкът ми просто е препрограмиран така,не ми дава миг покой,не ми позволява да почивам,когато има толкова неща за вършене.А когато свършат винаги си намирам още. ;D Явно ми отвръща по този начин на мазохизма под който го подлагам,но кой знае. : ) Подкрепям твърдението ти.
18.11.12
23:08
В интерес на истината не се изкушавам да дегустирам това,което правя.
А трябва, особено ако държиш на вкусовите качества. Човек сам трябва да бъде най-големия си критик, винаги ;)
19.11.12
09:35
казано от Мила на 18.11.12, 23:08:
В интерес на истината не се изкушавам да дегустирам това,което правя.
А трябва, особено ако държиш на вкусовите качества. Човек сам трябва да бъде най-големия си критик, винаги ;)
По принцип да.Обаче за мен никога няма да е достатъчно,винаги ще целя да подобря нещо. :}
19.11.12
22:48
19.11.2012
6:15 закуска (овесени ядки,ябълка,сусамовия тахан на филиика) и кафе;
12:40 тренировка – P90X Core Synergistics;
14:50 омлет от три яйца с много чушки и кашкавал,2 парчета пуешко филе;
19:00 две круши;
Навлизам в третата седмица от втората фаза.Оставам с впечатлението,че имам по-добра кондиция,издържливост,повече повторения на упражненията.Вече осъществявам проблемните “sphinx push-ups”.Освен в тренировките,чувствам и промените в тялото си.Някой от тях вече са леко видими,но може и да се заблуждавам.Тази седмица ще си взема мерки и те ще покажат.Определено има подобрение в процеса на работа.
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 19.11.12 22:49.
20.11.12
23:23
20.11.2012
6:15 закуска (овесени ядки,ябълка,сусамовия тахан на филиика) и кафе;
12:45 тренировка – P90X Interval X Plus;
14:45 два варени картофа,два моркова,месо на скара и сирене;
19:00 ябълка;
“My thighs are on fire…”
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 20.11.12 23:24.
21.11.12
06:08
казано от Lucifer на 20.11.12, 23:23:
Как не те домързя да я напишеш тази ябълка? :)
Шегувам се, поздравявам те за стриктния дневник ама наистина, няма да е зле да похапваш повече.Харесва ми ентусиазма ти и подкрепям упоритостта, особено този лаф “днес дерзах,като за двама!”, но...яж като за един поне :)
21.11.12
08:58
казано от NightCrawler на 21.11.12, 06:08:
казано от Lucifer на 20.11.12, 23:23:
Как не те домързя да я напишеш тази ябълка? :)
Шегувам се, поздравявам те за стриктния дневник ама наистина, няма да е зле да похапваш повече.Харесва ми ентусиазма ти и подкрепям упоритостта, особено този лаф “днес дерзах,като за двама!”, но...яж като за един поне :)
Мързела е лошо нещо ;D.
Просто се опитвам да разсея чувството,че карам на “фотосинтеза”.Старая се,да хапвам наистина.
В последно време всеки ден - “не ми е ден”.Не мога да лъжа организма.
21.11.12
09:26
но...яж като за един поне....Това беше хубава приказка!:)Момичето е упорито и това е похвално много.Поздрави от ми хард:)
21.11.12
22:08
21.11.2012
6:20 закуска (овесени ядки,ябълка,сусамовия тахан на филиика) и кафе;
12:45 тренировка – Chest,Shoulders & Triceps и Abs Core Plus;
Продължи около час и 20 минути;
15:00 гювеч (пилешко,чушки,домати,сирене,яйце);
!!! 5 “clap push ups” от колянна опора!И дори не целунах пода. ;D
Допивам си Фервекса и си мъмря под носа нецензурни слова,по адрес на моята скапана имунна система,хремата и объркания климат...
21.11.12
22:25
казано от Lucifer на 21.11.12, 22:08:
21.11.2012
15:00 гювеч (пилешко,чушки,домати,сирене,яйце);!!! 5 “clap push ups” от колянна опора!И дори не целунах пода. ;D
Допивам си Фервекса и си мъмря под носа нецензурни слова,по адрес на моята скапана имунна система,хремата и объркания климат...
“clap push ups” се зачудих какво е, но ме досмеша като потърсих и разбрах поради една стара случка, когато бях точно с хрема и капчиците от носа ми почти точно отброяваха бройката.Напълно те разбирам за моментното ти състояние, повярвай ми!!! :)
Иначе, упражнението според мен а малко по advanced от нормалните лицеви опори, за което отново имаш моите адмирации!!!
21.11.12
22:57
казано от NightCrawler на 21.11.12, 22:25:
казано от Lucifer на 21.11.12, 22:08:
21.11.2012
15:00 гювеч (пилешко,чушки,домати,сирене,яйце);!!! 5 “clap push ups” от колянна опора!И дори не целунах пода. ;D
Допивам си Фервекса и си мъмря под носа нецензурни слова,по адрес на моята скапана имунна система,хремата и объркания климат...“clap push ups” се зачудих какво е, но ме досмеша като потърсих и разбрах поради една стара случка, когато бях точно с хрема и капчиците от носа ми почти точно отброяваха бройката.Напълно те разбирам за моментното ти състояние, повярвай ми!!! :)
Иначе, упражнението според мен а малко по advanced от нормалните лицеви опори, за което отново имаш моите адмирации!!!
Благодаря!Трудоемки са обаче.Като се има в предвид,че ръцете са ми доста неустойчиви даже се учудих как стигнах до тук.Обаче се трудя максимално,да ги вкарам в ред.Така де,или ще ме слушат и ще сме единство или ще има мъчения.
22.11.12
23:01
22.11.2012
12:45 тренировка – Insanity Cardio Recovery;
14:40 две варени яйца,2 моркова,месо;
(и понеже ми се отвори апетит,както никога,си взех допълнително месо);
Реших малко да разнообразя с елемент от Insanity.Или по-скоро се подготвям за хибридната P90X/Insanity версия,която мисля да започна следващия месец.Търся още интензивност...въпреки приятно,гъделичкащата мускулна треска.
23.11.12
00:17
Определено и аз ще следя този дневник.Това, чес и минала Insanity ме впечатли определено,защото и аз съм му фенка,както и на P90x.Аз съм на 6-та седмица от Insanity и се чувствам много добре,правила съм и P90x,но не бях много сериозна.
П.С. Имаш ли някакъв календар на P90x,който да ти показва кой ден ,коя тренировка е ?