recоvery

Прескочи до:

25.11.12
18:32

казано от Jikata на 25.11.12, 17:12:

Аз пък вчера изядох 18 варени яйца (mooning) (да се чете,завиждам ти за кекса) :D

Пръц

25.11.12
23:35

Пилешка супа, пърленка с кашкавал и чесън, свински дроб на скара с гарнитура, половин бисквитена торта, голяма бира.
Салата домати и краставици с дресинг от балсамико, зехтин и горчица, две наденици от кълцано месо, две вратни пържоли, три филии хляб 100 зърна, три ракии, 3-4 филийки козуначено руло с няколко парчета шоколад.

25.11.12
23:40

казано от gotcha на 25.11.12, 23:35:

Пилешка супа, пърленка с кашкавал и чесън, свински дроб на скара с гарнитура, половин бисквитена торта, голяма бира.
Салата домати и краставици с дресинг от балсамико, зехтин и горчица, две наденици от кълцано месо, две вратни пържоли, три филии хляб 100 зърна, три ракии, 3-4 филийки козуначено руло с няколко парчета шоколад.

Големи изречения! (bow)
Иначе и в двете липсва глагола :D

26.11.12
09:50

Хах, глагола е в минало свършено време :)

26.11.12
10:04

Леко разцъква пича :)

Тоя направо ми скри шапката...

26.11.12
16:55

Днес добра форма извадих, не знам дали е от сладкото тия дни или от ракиите, но предполагам е няква съвкупност много могъща, а и тестамакса може да е почнал да действа, гледам сутрин къмпингуването е на ниво ;) :D

6х6 @90кг бързо и експлозивно. Ще пробвам да завърша втората седмица с +10кг всичките дни.
3х10 @50кг военна преса
2х2 едностранен сталкер с редуване на ръцете @25кг
Пробвах и раменна преса седнал с 2х25кг, ама не съм го правил от 7-8г. това упражнение, а и бях изморил вече рамките...
Обръщания-тласкания и изхвърляния на двуподовката с размяна на ръцете. Малко тяга. Прасец на легпресата.
На кантара в залата, който уж е свръх точен, местиш там едни тежести, абе като на Родопа :D ме изкара 89.5 с долнище и чепици... вкъщи гол - 88.

казано от gotcha на 26.11.12, 16:55:

На кантара в залата, който уж е свръх точен, местиш там едни тежести, абе като на Родопа :D ме изкара 89.5 с долнище и чепици... вкъщи гол - 88.

Мери се само на едно място... дори и да не е наистина точно, винаги ще се мериш с една и съща грешка.
Ти си на моите килограми, бре... :)

26.11.12
17:03

Е, аз си се меря само на тоя у дома, който е пълен ташак според мен, но както ти казваш, мен не ми дреме колко кила съм,а да си следя просто кво става...
Иначе понеже един пич всеки път се мери в залата и изглежда двойно на мене, а е 87кг исках просто да видя колко ще ме изкара мене... :)
Интересно, че китката ми е по-тънка от неговата (имам лек кокъл), по-нисък е с 2см някъде, верно имам фронт и сайд бегс, ама бахти разликата... :D

Е, то телесното тегло се определя от куп неща... аз имам китки и глезени като на гимнастичка, ама си тежа на мястото. :)

26.11.12
17:09

Прав си Коле, ама много хора ми казват като ме видят, че тежа повече... как да е мен не ми е самоцел да съм нагърмян :)
А ти си резачка не се праи ;)

26.11.12
18:26

Нали почна Смолов бе....
Или бъркам

26.11.12
19:13

Да ве... днес почнах 2-рата седмица. Само първия ден и най-много втория може да си позволя некви други упражнения, четворките и тройките ме смазват... ей го дей :)

26.11.12
21:00

След 18+ (часа :))

Следтренировъчно - 5 бъркани яйца с масло и пушени свински гърди, домашно сирене, лютеница и кисели краставички, чаша бира.
Вечеря - Две вратни, едно каре, ризото от кафяв ориз с праз, маслини и стафиди, мляко с ориз със запечена коричка, половин “пияно” кремче, голямо парче козуначена млечна баница, литър шуменско.

27.11.12
17:00

Днес по принцип ми е почивен ден, но не мога да си представя, че съботата ще тренирам, а и не се сещам кога, искам да съм на цялото състезание и така днес се напънах за 7х5 на 95кг. Четвъртък и петък ще направя 4-ките и 3-ките, уикенда айлякуване.

27.11.12
17:03

казано от gotcha на 26.11.12, 21:00:

Откогато спрях да фастя, ми се дигнаха постиженията на клека :*

27.11.12
17:04

казано от Блага на 27.11.12, 17:03:

казано от gotcha на 26.11.12, 21:00:

Откогато спрях да фастя, ми се дигнаха постиженията на клека :*

Хахахаах, сипа му...сол в раната :D :D

27.11.12
17:07

А, да, и откогато спрях секса всички спортни постижения се увеличиха (devil)
Надявам се да не е от това, че си трупам тестостеронче, някакси не е възможно (wasntme)

27.11.12
17:08

18+ бейби (rock) :D :*
Еси, права си деба, откак почнах смоловия си пия кафето с мед и ям по 2 понякога 3 пъти на ден, в нетренировъчни дни често обядвам и тогава “фаста” ми е 12-4ч. Как да е засега съм се закотвил на 87-90кг и съм окей, силата на клека се качва пу-пу, па да видим.

27.11.12
17:10

Абе секса преди тренировка съм се уверил, че пречи, ей го днес ми тежеше повече от вчера... а ти Благуняк за това си като вулкан явно :D

27.11.12
17:16

Сега ще ти кажа желязната схема:
1. Ставане в 7, разтъркване на очите, удряш една бърза. Казваш: “Ухаааа”
2. Пускаш си кафе, почесваш се, ходиш до тоалетна, пускаш компа, зареждаш клек на Клоков, Илин, отваряш си IWF, гледаш си категорията, викаш си: “Дейба, дейба”
3. Работи и си мислиш: “Дейба, дейба”, междувременно изяждаш 1кг месо, 10 яйца, сметана, сладко от квото си искаш, пускаш си още 200 пъти клек на Колков и Илин
4. Свършваш работа, докато вървиш към залата, си мислиш:”Дейба, дейба”
5. Влизаш, разгряваш добре, влизаш под лоста - Викаш си “Дейба, дейба” и си напраил 5-ца на 140.
6. От кеф се прибираш, хапваш стабилно, размазваш се и заспиваш.
Следващия ден е същото.

Мнението беше редактирано от Блажка на 27.11.12 17:16.

27.11.12
17:19

казано от gotcha на 27.11.12, 17:00:

Днес по принцип ми е почивен ден, но не мога да си представя, че съботата ще тренирам, а и не се сещам кога, искам да съм на цялото състезание и така днес се напънах за 7х5 на 95кг. Четвъртък и петък ще направя 4-ките и 3-ките, уикенда айлякуване.

Че ти можеш да си тренираш на Славия, лостове и дискове до небето има. Място също.
Като се замисля,най-добре е да смениш Раковски със Славия, айляк си не ти е далеко. Цените са същите
Обаче друго е покрай щангистите и бат Здравко може да те тренира

Мнението беше редактирано от ISB на 27.11.12 17:24.

27.11.12
17:24

1. Ставам 6-9, мочам. Мия си гурелите. Пазя си ножката за жената дейба ;)
2. Кафето е готово (таймер, гъзария), чешам се пред форума, тоалет, мия си зъба. Дейба не ми се работи, дейба.
3. Бачкам, дейба.
4. Не ми се кляка дейба, но вървя към залата... дейба.
5. Дееееееййбаааааа как тежи дейба! Мразя да клякам дейба!
6. От кеф, че съм свършил с клякането слагам ракийята и манджата и се почва... Дейба и кефа дейба!

И те така Блажке, па ако стана 5 пъти 140кг си ударим гъзо у тавана дейба. :)

27.11.12
18:27

Как може човек да мрази да кляка, не ми го побира главата :D
Аз само се чудя как да си направя тренировката, да клякам по- често.

27.11.12
19:09

казано от gotcha на 27.11.12, 17:24:

Дейба не ми се работи, дейба.

Като съм гладен, не ми се работи, кат се наям ми се преспи.

27.11.12
19:33

.... Пазя си ножката за жената дейба ;)
...И те така Блажке, па ако стана 5 пъти 140кг си ударим гъзо у тавана дейба. :)

Само така!Пази си жената,клековете няма кой да ти ги вземе.А жената има :D
П.П. Да няма после-абе аз уж правя петици на 140 клек,що жената ми изневери (dull) Жените си имат съвсем други критерии от нашите ;)

27.11.12
19:56

Бате Митко, споко! приоритетите са под контрол - семейство, пиене и ядене, тренировки, работа. Това е формулата на щастливият човек! :D
Объркаш ли нещо си го закъсал...

27.11.12
21:44

:D

27.11.12
22:19

Следтренировъчно - ризото, домашни сирене, лютеница, кисели краставички, наденица с кълцано месо, 1-2 ракийки.
Вечерно - 2 наденици с кълцано месо и картофки на фурна, малко пилешки дробчета на фурна, туршия, джанки с чесън, 2-3 ракийки, 6 парчета кекс, 6 мини кексчета.

28.11.12
23:08

Нетренировъчен ден, храната, режима, ако има такъв отива по дяволите... още на обяд ми пристърга :(
Обяд - Ризото с домашно сирене, пилешки дробчета на фурна с бира, подправки, някъф сос Уин...нещо си и малко свинска мас, супер стават, една бира, парче кекс.
Тоя кекс провокира това - след час-два, половин литър боза, 5 курабии. По-късно още една бира.
Следобеден снакс, шепа сурови лешници, голям ром.
Вечеря - малка пица, наденица с кълцано месо, дробчета, 2-3 чаши домашно червено вино.
Винаги въглените на гладно ми действат зле, приспива ми се и съм дроб. Следтренировъчно и след обилно нормално хранене ми идват дюшиш.
Суплементирам с - 1800гр. АЛА на 3 приема, 4 капсули тестамакс на 2 приема, 2 капсули Ехинацея, 2-4 паматона, 1гр. Ц, 2 хапа Селен, половин хап за кръвното... след вечеря ми се събират една шепа хапове, дразнещо, но уж необходимо...

28.11.12
23:20

казано от metalex на 27.11.12, 19:33:

.... Пазя си ножката за жената дейба ;)
...И те така Блажке, па ако стана 5 пъти 140кг си ударим гъзо у тавана дейба. :)

Само така!Пази си жената,клековете няма кой да ти ги вземе.А жената има :D
П.П. Да няма после-абе аз уж правя петици на 140 клек,що жената ми изневери (dull) Жените си имат съвсем други критерии от нашите ;)

Зависи от жената... ако мъжо ми кляка по-малко от мен, ще ми е малко неудобно, не че няма да си го обичам, ама все пак... (wasntme)
Иска ми се да съм жената в нашата връзка, баси.

28.11.12
23:22

Есенценце, нали те редиме за Илин, споко ;)

28.11.12
23:41

Абе Илин... Илия.. все доволна ще остана :D

28.11.12
23:44

Още нещо, сега докато си пафкам и си пийвам уискито се сетих за моят начин да си следя подкожните мазнини, ака фронт и сайд ербегс.
Сутрин, докато си седя на тоалетната чиния и гледам как майстора е направил фугите на плочките, поглеждам как са и гънките на коремната област, при мен не са много така, че не е трудно да забележа някаква промяна :D 1,2кг се виждат...
След това се премервам на кантара, който дава някакъв ориентир, не винаги точен, но имаш някаква представа.
Другото, което когато почна да горя сланинки в областа на талията, мазнинките ми стават едни воднисти и като на топченца, гадно на пипане, но радостно усещане :)
Такива ми ти глупости, колеги, лека нощ щангисти, кросфитъри, билдъри и всякакви почитатели на спорта.

П.С. Не винаги неравните фуги на плочките са, заради калпав майстор, понякога плочките са толкова криви и нееднаки, че и Кольо Фичето няма да се справи...

Мнението беше редактирано от gotcha на 28.11.12 23:45.

29.11.12
00:37

казано от gotcha на 28.11.12, 23:44:

Още нещо, сега докато си пафкам и си пийвам уискито се сетих за моят начин да си следя подкожните мазнини

И аз имам такъв начин - на принципа на кожната гънка :D с един ултра надежден калипер :D :
Заставам пред огледалото, с лявата ръка зашепвам дясната паласка (по-точно отзад - lower back-a) и мога до ,1% да ти кажа има ли промяна :D. Ултра надеждно е, нЕма грешка, нЕма ‘лабаво!

Мнението беше редактирано от Петър на 29.11.12 00:38.

29.11.12
16:31

8х4 на 102.5 на кръст накрая дейба, квадрицепсите дават фира... на кръст моа извоза много, ама не е тва идеята. Ако схвана техниката на лоу бар и активирам съответно повече задната верига клека ще е съвсем различно упражнение за мен и със съвсем различни кг.
Стриктна раменна преса на 60кг - 4,3,4,5,4 повторения, доволен съм след борбата с клека.
Едностранен сталкер с 21кг - 4 дясната и 5 с лявата без редуване на ръцете. Пробвах двустранен на 29кг ама увехнах...
Малко тласкане с гюлето.

29.11.12
17:17

един qicktip от мен- придържай се към high-bar ATG (до колкото ти позволява мобилността) и след време ще свикнеш. Лоу-бара не е оферта ;)

29.11.12
18:16

Рамончо, аз само така клякам, щангата е в/у трапеца, гледам да съм максимално изправен, слизам докато гъза ми опре петите :D
Тва имах впредвид, че реално ще ми е много по-лесен лоубара, заради спецификите на тялото ми, но съм инат и ще си клякам щангистката.

29.11.12
18:59

казано от Ramon Dekkers на 29.11.12, 17:17:

един qicktip от мен- придържай се към high-bar ATG (до колкото ти позволява мобилността) и след време ще свикнеш. Лоу-бара не е оферта ;)

И това е така защото?

29.11.12
19:44

казано от Vic на 29.11.12, 18:59:

казано от Ramon Dekkers на 29.11.12, 17:17:

И това е така защото?

Защото- убий ме идея си нямам. Може би защото мимикира предния клек (high-bar ATG-то ) , което пък има доста повече пренасяне към олимпийските движения. Пък и личния ми опит го показва- имам 125 клек на low-bar и 112.5 на high-bar , което ясно показва,че вторият е доста по-труден и взискателен от към техника, но пък дава доста повече. От low-bar-а единствено ми нарастнаха задните бедра и получих дисбаланс :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1