Just Abigale

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.11.12
18:19

09.11.12г.

Ден 9 Insanity Pure Cardio

10.11.12г.

Ден 10 Insanity Plyometric Cardio Circuit

11.11.12г.

Ден 11 Insanity Cardio Recovery

15.11.12
20:12

12.11.12г.

Ден 12 Insanity Cardio power & resistance

13.11.12г.

Ден 13 Insanity Pure cardio + Cardio abs

14.11.12г.
Ден 14 По програма - почивен ден

15.11.12г.

Ден 15 Insanity Fit test
1.Switch kicks - 142 (+5)
2.Power jacks - 56 (+4)
3.Power knees - 102 (+7)
4.Power jumps - 42 (+6)
5.Globe jumps - 14 (+1)
6.Suicide jumps - 23
7.Jack push ups - 32 (-2)
8.Low plank oblique - 67 (+1)

Имах големи очаквания за днешния тестов ден,обаче усетих,че ме боли отново подбедрицата.писна ми значи...ама не се дадох.Или поне 1-вите няколко упражнения.Много се постарах да подобря техните повторения и на последните щях да остана без дъх.И все пак с подобренията на рекордите си поздравявам Lucifer заради надъхването ;)

Мнението беше редактирано от abigale099 на 15.11.12 20:16.

15.11.12
22:05

Това е един от най-хубавите моменти,когато чувстваш болката,но продължаваш и успяваш.Няма предаване!
И все пак в рамките на здравословното - “Form,over speed.”
Благодаря ти и продължавай в същия дух.Очаквам  с интерес следващите резултати. :]

15.11.12
22:12

казано от Lucifer на 15.11.12, 22:05:

Това е един от най-хубавите моменти,когато чувстваш болката,но продължаваш и успяваш.Няма предаване!
И все пак в рамките на здравословното - “Form,over speed.”
Благодаря ти и продължавай в същия дух.Очаквам  с интерес следващите резултати. :]

Благодаря,ама ако все пак можеше да не ме болят...Толкова много ми се бягаше и днес беше супер подходящ ден,ама пустите му крака... не знам вече какво да и правя.Реших поне да не се насилвам,за да може все пак да мога утре да продължа с любимото Insanity.Засега се мажа с гел за болката,ама не съм супер редовна,а се сещам,естествено,само като ме заболи.Приемам предложения ако някой нещо се сеща :)

16.11.12
20:27

Здравейте,приятели :)

16.11.12г.
Днес бе Ден 16 Insanity Plyometric Cardio Circuit

От утре освен тренировки почвам да описвам и храната.Днес,докато тренирах,ме осени мисълта,че така с яки тренировки,пък несъобразено хранене доникъде няма да я докарам.До този извод стигнах като видях,че дори и като ми свърши цикъла все още съм подута,което означава,че явно съм се поомазнила.Е,не е много,но бях толкова горда как се бях стегнала и отслабнала.Бях достигнала преди месец най-добрата си форма за последните поне 3 години и даже имах още по какво да работя.Така че от утре вече ще имате право да ми коментирате и храната.Не претендирам за супер здравословно хранене,ама ще се старая.Спирам сладкото,тестеното,натурални сокове(не пия често,ама се случва).Ще ям като сладко само мед,ще приемам бавни въглехидрати,без вечер.И да увелича водата,че като е студено много не ми се пие,а и ме е страх да не ме заболи гърлото,че съм много кекава,но ще я пшритоплям леко ако трябва.Неслучайно от две седмици така започвам деня.Затова пък през нощта се събуждам да пия и си разбивам съня.
В плановете ми влиза сутрин след обичайните чаша-две вода да си направя закуска от овесени ядки,мед и канела.Колебая се и за орехи.За обяд-каквото съм готвила примерно.за вечера може каквото съм готвила ако не съдържа въглехидрати,или пък някакви задушени зеленчуци.Между храненията ще ям ядки и плодове в съобразени количества.Имам като план и преди всяко хранене да пия поне чаша вода.И ще гледам последното ми ядене да е до 20ч.
Айде,от утре надявам се да покажа дисциплина и в тази сфера от живота ми ;)
Лека вечер (sun)

Мнението беше редактирано от abigale099 на 16.11.12 20:33.

16.11.12
21:50

Здравей. Как върви с програмата Insanity? Аз съ правила абсолютно всяка от тренировките, но в различно време, по различни поводи, а не защото съм следвала програмата...та ми е любопитно как се отразява на някой, който я следва ?

17.11.12
09:09

казано от Kath на 16.11.12, 21:50:

Здравей. Как върви с програмата Insanity? Аз съ правила абсолютно всяка от тренировките, но в различно време, по различни поводи, а не защото съм следвала програмата...та ми е любопитно как се отразява на някой, който я следва ?

Ами аз лично се чувствам много добре,тонизирана и стегната.Само забелязах,че не е достатъчно,което е нормално де.Няма начин да се яде безразборно и да има невероятен напредък.Аз и преди я правих,но изкарах само 1вия месец и определено бях много доволна.Дълго време не бях мръднала килограмите си и Insanity ми помогна.Хубавото беше,че тогава беше лято,пък и сесия и бях намалила храната.Ръцете ми се бяха оформили.Определено е доста интересна програма и като я свърша мисля да премина към Insanity Asylum.Имам планове и за след това,ама да не дърпам дявола за опашката :)

17.11.12
16:24

17.11.12г.

9:00 овесени ядки,настъргана ябълка,канела и мед
10:00 кафе без захар
12:30 пилешка супа,собствено производство
14:30 Insanity Ден 17 Pure cardio & Cardio Abs
16:00 шепа орехи и 1 зелена ябълка
19:30 задушено броколи, морков и 2 варени яйца
,1 супена лъжица цедено кисело мляко.
Дотук водата ми е само литър,но има време да наваксам ;)

П.П.Съжалявам,че снимките са наобратно,ама не мога да ги обърна :(

Мнението беше редактирано от abigale099 на 17.11.12 19:11.

17.11.12
21:38

Здравей. Видя, че правиш Insanity. Чистиш ли с него и ако да, засега виждаш ли някакви резултати? И аз го започнах, но няма да го правя всеки ден, а по 2-3 пъти на седмица и ми беше любопитно за резултатите, които си постигнала с него.

17.11.12
22:55

казано от Cvetomira Giaurova на 17.11.12, 21:38:

Здравей. Видя, че правиш Insanity. Чистиш ли с него и ако да, засега виждаш ли някакви резултати? И аз го започнах, но няма да го правя всеки ден, а по 2-3 пъти на седмица и ми беше любопитно за резултатите, които си постигнала с него.

Здравей :)По-горе съм отговорила на Kath на същия въпос.Определено усещам благотворното влияние на програмата.Цялостно се чувствам много стегната и тонизирана,но определено ефектът щеше да е двойно,че и тройно по-добър ако от началото на програмата бях започнала и хранителен режим.Успех и на теб!

17.11.12
22:58

Благодаря ти много. :) И извинявай, не бях прочела по-горния отговор към Kath и затова те питах.

Мнението беше редактирано от Cvetomira Giaurova на 17.11.12 22:59.

17.11.12
23:59

Хей поздравления за новото решение и успех за напред!Само не се насилвай с водата,отначало е малко трудно,но се свиква. : )

18.11.12
08:53

казано от Lucifer на 17.11.12, 23:59:

Хей поздравления за новото решение и успех за напред!Само не се насилвай с водата,отначало е малко трудно,но се свиква. : )

Аз поначало проблеми с водата нямям.Много обичам да си пийвам.Пък и Инсенити засилва нуждата ми от хидратация.Ама като е студено и имам чувството,че ще ме заболи гърлота-доста слабо място ми е.Иначе и организмът ми усеща малкото количество вода,защото понякога през нощта се будя да пия.

18.11.12
18:46

Здравейте,приятели :)
За днес храната:
9:45 овесени ядки,настъргана ябълка,мед и канела
11:30 2малки ябълки
13:00 пилешка супа и 1 варено яйце
16:00 зелен чай и 1ч.л. мед;шепа орехи
18:45 мляко с нес
Предстои омлег с чушки,кашкавал,свинско филе и няколко маслинки.Вече съм толкова гладна,че нямам търпение :Р

Тренировка нямаше,понеже си ударих кофти коляното.Ще я правя във сряда,когато ми се пада почивен ден,за да не пропускам програмата.

Мнението беше редактирано от abigale099 на 18.11.12 21:07.

19.11.12
19:11

Лелеее,хора,чувствам се страхотно.За толкова кратко време на здравословно хранене усетих разликата.Ако щете и леко поотслабнах,макар и само за 3 дни.Определено Insanity с подходящ хранителен режим ще има страхотен ефект.Пък и енергията ми е на макс :)

7:00 Овесени ядки,настъргана ябълка,канела и 1ч.л. мед
10:30 омлет от 3 яйца,1 зелена чушка,свинско филе и кашкавал;няколко маслинки и 2 супени лъжици катък
13:00 кафе със сметана,макар че май не трябва да се брои,защото отпих няколко глътки иго изхвърлих,защото не ми беше вкусно
15:30 задушени зеленчуци (карфиол,царевица,чушка и морков) и 3 малки топки варен ориз- не ми се ядеше особено,ама исках да се заредя преди тренировка
17:45 1) Insanity Cardio power & resistance
      2) Инетрвално кардио на пътека - 2км за 13:08мин. (в крайна сметка реших,че пътеката ми е в километри ;) )
19:30 зелен чай с мед

Водата за днес добре се движи .Наближавам 2-та литра,а май ще ги и подмина.
Мислих пак да ям задушени зеленчуци,ама нещо се чувствам много сита.Даже докато тренирах още усещах храната,която бях изяла няколко часа по-рано.Затова пък ще цъкна едно чайче :)
Иначе днес не издържах и най-накрая бягах.Имах нужда да побягам и всеки път като се каних се чувствах уморена или ме боляха краката.Днес пищялите пак ме заболяха малко,но се траеше,коляното също :)
Лека и приятна вечер (sun)

Мнението беше редактирано от abigale099 на 19.11.12 19:13.

19.11.12
22:55

Мм вкусно!Браво продължавай в същия дух. : )

20.11.12
18:58

Здравейте :) Днес отново кипя от енергия.Поначало дните,в които се чувствам много готино почти винаги биват последвани от едно доста мрачно настроение.Дано не ме сполети скоро :P

Та...отчетът за днес:
6:45 обичайните овесени ядки,натъргана ябълка,канела и 1ч.л. мед
7:30 мляко с нес (неразделна част от някои лекции :) )
11:00 1 малка ябълка и шепичка леблебия
12:30 в стола на университета- картофена крем супа(кротоните ги “подарих” на една колежка,защото реших,че ще ми дойдат много въглехидратите) и 1 свинско шишче с 2 топки картофено пюре
13:30 фреш грейпфрут
16:30 Insanity Plyometric Cardio Circuit
18:00 зелен чай (този път без мед)
За вечеря ми хрумна и аз да направя шишчета,ама от моите си-с разнообразни зеленчуци - кромид,домати,чушка и с гъбки) и задушени зеленчуци за гарнитура - карфиол,царевица и морков.
Водата засега е около 1,5л.

Прилагам снимка само на обяда,че моите шишчета сега са във фурната.Утре ще ги покажа :)

Мнението беше редактирано от abigale099 на 20.11.12 20:03.

22.11.12
08:56

Вчерешния ден имаше малко прегрешения,ама не мисля,че са кой знае какво ;)

8:00 овесени ядки,ябълка,канела,мед
9:00 мляко с нес + 1 бонбон(на рожденници няма как да откажа;трябваше да ги издем всичките,ама аз не се дадох :P )
11:00 мляко с нес
13:30 в стола - супа от спанак и сирене;дробчета върху картофено пюре
14:30 фреш от портокал и киви
17:00 Insanity Cardio Recovery
19:30 1 шишче,малко туршия,варени картофки(съвсем малко) и свински гърди на късчета с червено вино

Заседяхме се повече време на масатана приказки,хапване и пийване,ама не мисля,че съм прегрешила кой знае колко :)
Днес направих и тренировката,която ония ден не направих заради коляното(бях разменила двата дни) и от днес отново всичко е по график.Супер доволна съм,че засега не съ, пропуснала и ден.Почнах на 1ви ноември и днес -22ри, ми е 22-ри ден от програмата.Само да не се урочасам нещо.
Слънчев и успешен ден  (sun)

23.11.12
13:59

Здравейте :) Ето и отчетът за вчера :
9:00 овесени ядки,ябълка,мед и канела
12:00 салата Ксатилия(ако ен се лъжа така се казваше) - маруля,айсберг,сушени домати,моцарела,пилешко филе,соев сос;кафе и фреш портокал
14:00 мляко с нес
16:30 Insanity Pure Cardio & Cardio Abs
19:00 2 шишчета и малко туршия

Като цяло храната беше малко ,пък и има голям интервал между обяда и вечерята,ама наистина не бях гладна и съвсем забравих за храната.Усещам,че вече не я мисля толкова храната,ами гледам да спазвам правилата,които си наложих,което е екстра.Идеята беше не да съм на диета,ами да се храня по-здравословно и трябваше да започна чрез повече ръчкане и внимание от моя страна :)

Иначе усещам,че тия дни ще хапна малко сладко,усещам липсата му.За днес ще се опитам да залъжа това желание с малко мед :)

Мнението беше редактирано от abigale099 на 23.11.12 14:00.

23.11.12
15:33

Слушай тялото си.Когато ти се хапва - хапвай,ако пък не...недей.Апетитът е странно нещо,както имаше един виц “може и да е идвал,но аз не съм си била в къщи”.Харесва ми идеята за здравословното хранене,справяш се умело!Продължавай в същия дух.А за сладкото... нищо не вреди ако е в ограничени,малки количества в подходящото време(сутрин например).Insanity all the way.

23.11.12
18:15

По повод менюто ти на 22.11 - ох, толкова обичам дробчета...твоите какви са - свински, пилешки? Пробвай да си направиш свински дроб с лук в глинен гюведж - направих от това 2 кг и 1 седмица ядохме, тоооолкова беше вкусно <3 :D

23.11.12
19:02

казано от Kath на 23.11.12, 18:15:

По повод менюто ти на 22.11 - ох, толкова обичам дробчета...твоите какви са - свински, пилешки? Пробвай да си направиш свински дроб с лук в глинен гюведж - направих от това 2 кг и 1 седмица ядохме, тоооолкова беше вкусно <3 :D

Пилешки бяха,ама не съм ги готвила аз,ами в стола на университета.Поначало много хубаво готвят там.Иначе аз много обичам да готвя пилешки дробчета с кромид,чушки,домат,може и морков на тиган задушени.Много е вкусно :)

23.11.12
19:09

Менюто за днес:
7:00 овесени ядки,ябълка,канела и мед
10:30 овчарска салата(домати,краставици,чушки,настъргани кашкавал и сирене,свинско филе,маслинка и 1 варено яйце);кафе и фреш
14:00 омлет с чушка,кашкавал,свинско филе;няколко маслинки и 2 с.л. катък
18:00 Insanity Cardio Power & Resistance
Засега повече не съм яла,защото май яденето наобед ми дойде в повече.Оше чувствам омлета.Докато тренирах ми стана дори лошо.Иначе за сефте готвя кисело зеле с пилешко и мислих да опитам малко за вечеря,ама хич нямам апетит.Пък и без това не съм голям фен на киселото зеле,ама ме накараха.Утре ще го опитам де.

Водата ми е зле,дори и въпреки цялото количество пот,което се изля при тренировката,но мисля да я откарам до утре на вода.Мед още не съм си взела за засищане на желанието за сладко,просто защото засега леко се поуталожи.

П.П.Забравих да кажа,че настроението ми е на нула.Дразни ме всичко и всеки...не се понасям.Мисля след малко да си легна да погледам тв и да почета от книгата ми,та поне да не си го изкарвам на хората.Писна ми това мое ПМС да трае толкова дълго и да има такова въздействие върху настроението ,че и поведението ми...
П.П.2 В крайна сметка ми замириса на вкусно и хапнах от пилешкото бутче и зелето

Мнението беше редактирано от abigale099 на 23.11.12 20:53.

30.11.12
14:35

След едноседмично отсъствие да дам и аз отчет :)
Като за начало само да си признач,че за мен стриктният хранителен режим беше “Всяко чудо за три дни”.Още в събота си позволих няколко бисквитки,но следобед вече “избухнах”.Очевидно са ми слаби ангелите.Аз затова и неслучайно гледам да не си забранявам нещо на 100%,че в един момент нещо в мен се отприщва и става опасно.Тия дни на моменти верно ядях много глупости,но положението е овладяно вече.За мое щастие поне към тренировките и програмата ми съм супер лоялна.Дори вчера ми беше малко лошо,ама не се дадох и след 5 минути забравих,че не съмс е чувствала добре.Тези дни от време на време си позволявам и бягане-дотолкова,че да задоволя силнотос и желание да побягам,а от друга страна да не се претоварвам много,че и без товаподбедриците пак си ме болят,пък не искам да прекъсвам по ниакъв повод програмката.
Та ето го и отчетът по дни:

24.11.12г.
Insanity Plyometric Cardio Circuit

25.11.12г.
Insanity Cardio Recovery
Ab Ripper

26.11.12г.
1)Insanity Pure Cardio
2) Cardio Abs

Няколко часа по късно интервално кардио на пътека - 2,61км./20мин.

27.11.12г.
Insanity Plyometric Cardio Circuit
Пътека интервално - 2,66km./20min.

28.11.12г. По програма ми е почивен и се възползвах,че не бях почивала от седмица и половина заради размяната на дните в програмата като си ударих коляното.

29.11.12г.
Insanity Core Cardio & Balance
Интервално кардио на пътека - 2,88км./20мин.

Те хората са ми дали седмица за възстановяване с по-леки тренировки,ама мен не ми свърта и си добавям бягане,ама много добре се чувствам.Днес също мисля да бягам след тренировката,ама ще видим.Предстои да бъде описана.

А ето го и най-добрият спортист  :) Метнал се е на кака си.За мен е гордост,че давам пример и имам последовател :D

30.11.12
15:50

Тъкмо се питах кога ще обновиш дневника си. :}
Ако това те успокоява,аз бях по същия начин.Трудно е да промениш някой хранителни навици,в началото е така.Понякога ще се появява непреодолимо чувство за посягане към “забранени неща”,които всъщност може да си позволяваш от време на време.Аз пък да призная,че ми е случвало да треперя от яд и гняв и желание да вкуся сладоледа,които човек до мен яде например.Случвало ми се е да избухвам в гняв,когато видя сладкиши в къщи ;D.Изобщо мъчителна ситуация,но всичко е до време.Свикнеш ли веднъж ще се учудиш от волята си.
И на мен ми се бяга!Поздравления за стриктното изпълнение на програмата иначе.Голям сладурковец си имаш за компания.Дано не те съботира като моя. ;D

30.11.12
21:58

Днешната тренировка беше много якааааааа (party) Преди минути приключи ,а аз се чувствам страхотно ,направо летя :)

Първо избягах 4,24км. за 30мин. и след тожа си направих тренировката по програмата на Insanity - Core Cardio & Balance.Определено тичането ми действа много добре.За 1- ви път днес 1-во бягах ,псоле правих програматаи тъй като тя е лека и отпускаща,добре ми дойде след бягането :)

02.12.12
18:55

01.12.12г.

Пътека интервално кардио - 3км./20мин.
Instanity Core Cardio & Balance

02.12.12г.

Insanity Max Interval Sports Training
По програма имам право ако преценя да сменя тази седмица Core Cardio & Balance със Max Interval Sports Training i poneve 1-вото е много яко,ама е и доста по-лесно и реших да мина на другото.Затова пък сега спирам бягането,или поне днес.Утре ще имам възможност за двуразова тренировка,така че може да бягам вечерта.
Това е от мен,а на вас лека и усмихната вечер (sun)

05.12.12
08:22

03.12.12г.

Insanity Max Interval Sports Training

След 1-вия път усещах сладка болка,но нали всеки път упражненията се изпълняват все по-добре и като този ден ги направих отново,мускулната треска се усещаше по-силно,но определено не беше нещо страшно.

04.12.12г.

Това беше последната тренировка от възстановителната седмица.Днес е почивен ден и от утре започвам по-яките тренировки :)

05.12.12
16:27

Започва веселата част при теб. : )

07.12.12
20:37

Здравейте.Време е и аз да се отчета :P

06.12.12г.

1) Fit test
Switch kicks - 139 (-3)
Power jacks - 58 (+2)
Power knees- 101 (-1)
Power jumps - 42
Globe jumps - 12 (-2)
Suicide jumps - 20 (-3)
Push up jacks - 38 (+6)
Low plank oblique - 70 (+3)

Резултатите като цяло с атрагични.Имам много малко подобрения.Единствено за спада в резултата на Globe jumps си го обяснявам с това,че този път го изпълнявах абсолютно точно(преди по невнимание неглижирах някои факти).

2)Insanity max Interval Circuit

07.12.12г.

Insanity Max Interval Plyo

Забележка:Чувствам се супер,виждам и усещам промяната.За съжаление не си взех мерки,както правя ,когато имам fit test,защото съм пред цикъл и съм се подула.Смисъл не виждам.Може като ми дойде,ще видим.
Лека и спокойна вечер :)

10.12.12
17:53

08.12.12

Insanity Max Cardio Conditioning

09.12.12г.

Insanity Max Recovery

10.12.12г.

Ден 40 :) Insanity Max Interval Circuit

Днес най-накрая и аз достигнах до уникалното прозрение,до което много хора от форума отдавна са достигнали, и с гордост си го признавам - От днес кантарът е аут от моя живот.Осъзнах,че човек стига до това заключение ,когато наистина се чувства добре в кожата си и вижда напредъка.Определено има какво да подобрявам в себе си,но ще го следя с метър.До скоро мразих ,когато задържам вода и съответно това се отразява и в килограмите.Днес имах съшия случай,но дори не се трогнах,защото се чувствах страхотно и виждах напредъка.Че какво са едни цифри,когато се чувстваш добре.КАкто неведнъж съм чела-никой не ни оценява с кантар по улиците или където и да е било.Но за мен беше важно сама да се оценя и да осъзная,че той доста често спъва и депресира.Евала!

Приятна и усмихната вечер от мен :)

10.12.12
22:41

Смърт за кантара! ;}

18.12.12
21:25

Дойде и моето време за доста дълъг отчет.Много сериозна се оказах,поне засега.Да не се урочасам нещо.Днес,по-точно утре(понеже е почивен ден),завършвам 7-ма седмица от Insanity.Остават още две и започвам Insanity Asylum.НЯмам търпение вече.Изглежда доста интересно,ама по-нататъка ще споделям впечатления :)

11.12.12г.

13.12.12г.

Insanity Max Cardio Conditioning

14.12.12г.

Insanity Max Interval Circuit

15.12.12г.

16.12.12г.

Insanity Max Recovery

17.12.12г.

Insanity MAx Cardio Conditioning + Insane abs

18.12.12г.

Усещам разликата в тялото си,кантарът все още не ме вълнува.Онзи ден получих комплимент за дупето ми от моя приятел,който поначало е много критичен.Щом е рекъл,значи наистина има разлика.Ще очаквам още хвалби,т.е. ще продължавам да работя за тях ;)

Лека и приятна вечер :)

21.12.12
10:35

Здравейте от мен,Слънчанка (sun) (един приятел каза,че Снежанка звучало много студено :P)

Ето и отчетът от вчерешният Ден 50 от Insanity Deluxe

20.12.12г.

1) Fit test
1.Switch kicks - 145 (+6)
2.Power Jacks - 64 (+6)
3.Power knees - 101
4.Power jumps - 42 (-3)
5.Globe jumps - 12
6.Suicide jumps - 22 (+2)
7.Push up jacks - 42 (+4)
8.Low plank oblique - 73 (+3)

2)Insanity Max Interval Circuit

Определено се получи страхотна тренировка от час и половина.Не очаквах никакви подобрения на резултатите.Чувствах се изтощена.Сутринта ми беше станало лошо,че правих едни експерименти за прочистване на организма(подчертавам,че не се основават на глад) с вода,канела и мед.Явно от канелата ми е паднало кръвното и бях като замаяна доста време.Определено повече не искам да опитвам.Просто имах нужда да си създам някакъв полезен и прочистващ ритуал.Реших,че ще е най-стандартния,хем ще си подсилвам с него имунната система - топла вода с мед и лимон.
Та...много се отплеснах от тренировката... доволна съм,имам много плюсчета,едно минусче и няколко повтарящи се бройки.Определено плюсчетата ме стимулираха и направих страхотна втора тренировка,както е и по програмата.
Наистина вече съм супер нетърпелива за следващата програма,ама сега предстои да оправя проблема с аксесоярите към тренировката.Трябва да си изработя импровизираната им стълбичка.ако някой се е сблъсквал с тоз проблем да дава съвети.
Лек и усмихнат ден и нега повярваме,че “последният ” ни ден всъщност дава началото на нещо ново,градивно,силно положително!

27.12.12
09:07

Честита Коледа и от мен :)

Празниците са си празници,ама тренировките не се зарязват :P Писнало ми е да се обяснявам като ме попитат:Ама днес е еди-какъв си ден,как ще тренираш?... Затова си и продължих по план :)

21.12.12г.

22.12.12г.

Insanity Max Interval Conditioning + Insane Abs

23.12.12г.

Insanity Max Recovery

24.12.12г.

Insanity Max Interval Circuit

25.12.12г.

Insanity Max Interval Sports Training(една от любимите ми тренировки )

26.12.12г. - почивен ден

Остават ми точно седем дни до края.Вече си имам и Agility Ladder,т.е. стълбичката,която трябваше да си набавя за следващото Insanity.В Коледната утрин какво казах на баща ми ,че ми трябва,той погледна клипчето и след няколко часа ми я донесе ...прекрасен коледен подарък.Долу ще приложа и снимка.аматьорска е,ама си е моята и ще ми бъде 100% от полза :)

Искам да споделя с вас,че съм супер очарована от един филм и горещо ви го препоръчвам- Soul Surfer (Душа на сърфист).Уникален филм за силния дух на едно младо момиче.Като тренирам и усещам,че не мога повече,си спомням за нея и ... няма как да не с естегна.А най-трогателното е,че филмът е по истински случай!!

Лек ден :)

Мнението беше редактирано от abigale099 на 27.12.12 09:08.

27.12.12
09:57

Поздравления за стълбичката!И за успешния прогрес по програмата.

27.12.12
22:29

Малко спам (blush)
Abigale, гледах филма, който препоръча (Soul Surfer) още днес. Страшно мнооого ми хареса, заслужава си гледането. И особено, заради факта, че е по истински случай. Страхотен филм, отдавна не бях попадала на такъв.. Много добре изиграна роля на главната героиня, а в нета се разрових за истинската Бетъни Хамилтън (заинтересувах се от снимките след края на филма). Благодаря, че го сподели (F)

Мила

28.12.12
13:22

В духа на същаат тематика, ако не сте гледали Peaceful Warrior ви препоръчвам да го направите;)

28.12.12
13:43

Аби, баща ти е пич!

28.12.12
15:40

казано от Мила на 28.12.12, 13:22:

В духа на същаат тематика, ако не сте гледали Peaceful Warrior ви препоръчвам да го направите;)

Вече се сваля ;)

Към Мария - така е ,само му споменах,че докъм 3-4 януари ми трябва и до 2 часа ми я донесе направена :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1