Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:
LA

31.08.05
20:17

И тва си го направил СЪС стероиди!?  :?

_M

31.08.05
20:23

[quote author=“largozol”]И тва си го направил СЪС стероиди!?  :?

това което е постигнал хич не е малко,а и правя евала на хора като него които не крият ,че взимат стероиди

LA

31.08.05
20:25

Прави... :?

31.08.05
21:07

Снимките с мацките са на лента :)
Трябва да извадя снимките и после да ги сканирам :)

Правил съм през целия си тренировъчен стаж (от 2 години) 2 цикъла:
1вия 3 седмици (от него видях САМО сила)
2рия (сегашния) - 16-17 дена (от него по-горните резултати)

П.С. днеска пробвах единица на 90 на лег и ги бутнах до мъртвата точка и не успях повече, но последните 4 дена тренирах всеки ден и вчера и трицепс правех и не се бях въстановил хубаво дееба. скоро пак :(

Утре ако не съм скапан ще направя снимки :)

31.08.05
21:40

Браво Ванишър добър напредък но не харесвам дето използваш зоб млад си може да постигнеш много без нея
ЯЯ кажи как и аз да си вдигна силата  :D

JI

31.08.05
23:16

ванишер маса ти трябва :) иначе мисля че гърдите ти най силно вървят .
крака що не си дал тренираш ли ги ?
и защо е тоя зоб нали се модераторите казват след 3 -4 години  :wink:

мисля че това което си постигнал( със зоба )  и без зоб би го направил
аа и какво става  тея тениски виждам ти носиш на едната снимка с щампа бб тийм нали щяхте да правите !  :evil:  за всички  които желаят аз така и си мисля че процеса е замразен ....

PR

31.08.05
23:49

vanisher - браво за постигнатото !
все си мисля ,че и без химия би го постигнал, но за малко повече време ;)
Но ЕВАЛА че поне си казваш ,че има нацепени по залите - дето твърдят ,че са натурални  :roll:

LA

01.09.05
00:05

e PROMPT заради те такива изказвания никой на мене не ми верва че съм натурален!Аз си качих с месо и мръвки 20 кила за 12 месеца,нацепих си се, и кво?Ванишер колко кила си бе?

PR

01.09.05
00:23

/off
Дай снимка :) - щ’ти кажа !

Аз говоря за големите мастодонти по залите - 50+ ръце,100+ кила и 85 талия !

Иначе - що да не вярвам !
Химика го познавам по талията ;) и очертаноста
Не може - хем да си масивен - хем тежък и релефен - хем с малка талия - пък и да си на чисто - не фЪрфи некак :)

Така че ,аз си ги познавам - спокич ;)
Отделно като се позапотят и позамирише специфично.

Както и да е - явно криво си ме разбрал !

01.09.05
01:12

Така е аз съм доста масивен но талията ми куца яко много е деа

PR

01.09.05
18:14

galant - имаш потенциал за големи обеми ,кила и маса :)
от теб зависи, как ще го употребиш !

01.09.05
23:31

Ами какво да ти кажа галант добре вървиш продължавай не се май (каза когато вдигах)

01.09.05
23:54

към vanisher
нищо особено и то при положение че си зимал химии!
а и гръбчето нещо не си го дал?
също и краката?
уважавам труда ти но ......слабо! :?

vanisher, трапеца много слаба работа, брат  :?  Другото е добре, но май не ядеш достатъчно .. с прохормон и стероид би трябвало повече да качиш ... знам ли  :roll:  А имаш ли проблеми или странични ефекти? Найстина ме интересува, ако не тук, кажи да ти драсна едно ЛС.

Иначе успех и все по-голям. No matter how big you are, there is always room to grow!

01.09.05
23:57

[quote author=“WESTA”]към vanisher
нищо особено и то при положение че си зимал химии!
а и гръбчето нещо не си го дал?
също и краката?
уважавам труда ти но ......слабо! :?

Абе виж сега, зависи и колко химия е взимал все пак! Не може да се отрече напредъка, но може и по-добре да! Може да не е улучил кое как, трябва, може и така да му влияе това, зависи си! Виж вече за гърба съм съгласен! Поне си признава че е взимал, а не както някои други, да не казвам, че ще стане скандал! По здрави

02.09.05
00:01

за признаването няма спор еваларката!!!
но според мен има много малък напредък да не кажа почти никакъв!
но незнам може и да си е до организъм един мой приятел си направи един цикъл и вдигна много силата а качи само 1 кг мм! :(

02.09.05
00:04

за това че си признава еваларката!!!
но напредък съдя по снимките -минимален !
не знам с какво и колко е зобил но имам чуството че с хранителни добавки щеше да качи повече маса!за сила незнам!!!

02.09.05
00:04

vanisher що се занимаваш с тая химия бе, това тяло се постига и без нея, само постоянство и хубаво папане му е майката, не се занимавай с глупости, плюс това за къде бързаш...ама ти си знаеш!

02.09.05
00:11

Това дали ще взимам химия или не си е абсолютно мой проблем.
Второ аз качвам маса изключително трудно, а и не може да има прогрес всеки ден нали ?
От 2 години тренирам супер сериозно без да спирам.
Правя си снимки на всеки 6 месеца и аз лично и по снимките и по метъра виждам доста голям прогрес от миналите ми снимки. Но все пак вие сте “журито”. Няма да коментирам мненията ви само ще чета :)

LA

02.09.05
00:15

ми WeSTA го каза!Пък и вие кво не смеете да критикувате!Човек се учи от грешките си!

02.09.05
00:59

[quote author=“vanisher”]Това дали ще взимам химия или не си е абсолютно мой проблем.
Второ аз качвам маса изключително трудно, а и не може да има прогрес всеки ден нали ?
От 2 години тренирам супер сериозно без да спирам.
Правя си снимки на всеки 6 месеца и аз лично и по снимките и по метъра виждам доста голям прогрес от миналите ми снимки. Но все пак вие сте “журито”. Няма да коментирам мненията ви само ще чета :)

единственият съвет който ще ти дам приятелски е да не бързаш с химията.. Разбирам че си част от “team-a” и искаш бързо да станеш здрав за да си на нужното ниво, но си твърде малък според мен за да зобиш.. Най-лошото което можеш да направиш е да си калцираш костите и да спреш развитието им и по този начин никога няма да достигнеш до максималният си генетичен потенциал.. Колкото и мускулна маса да трупаш тя ще е върху костите които са спрели да растат.. По-добре изчакай още някоя година, да израстнеш да ти се разширят раменете и т.н. и тогава зобни малко за да налееш много по-добър е този вариант повярвай ми.

02.09.05
01:02

[quote author=“PROMPT”]galant - имаш потенциал за големи обеми ,кила и маса :)
от теб зависи, как ще го употребиш !

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами какво да ти кажа галант добре вървиш продължавай не се май (каза когато вдигах)

ммдаа добре върви момчето, сега ако даде и една отпред няма да е зле, да видим коремчето как е ;-)

MI

02.09.05
08:28

за ванишър:
значи...аз госледя от както тренира сериозно , да напредък има и държа да подчертаяче той качва супер трудно маса , така че според мене 1 кг напредъ е доста при него , , поради причината че си личи това кило чиста мускулна маса.Искам да кажа че ванишър е напреднал много , но незнам защо коментират някои доста остро срещу него....май е на личностна основа :roll:  :roll:  :roll:

02.09.05
09:23

[quote author=“mihail.kolev”]но незнам защо коментират някои доста остро срещу него....май е на личностна основа :roll:  :roll:  :roll:

ами... не си ли забелязал колко са злобни хората....
Бтв ванишер, много ми харесаха снимките, браво ;-)
А тоя пич дето викаш че си му фен, колко кила е сега и колко е бил преди? Колко е висок? И на колко години е ;-)

DO

02.09.05
10:23

браво ванишер добър напредак
верно я кажи малко повече инфо за твоя “идол”
в смисъл преди колко кг. е бил ми е по-интересно ... никви снимки ли няма от преди ?

02.09.05
10:49

ми няма снимки отпреди
не знам колко КГ е бил преди и колко сега :)
на години е след 25 някъде.
Висок е около 1.90
От 2та му цикъла единия беше с Омнадрен това го знам :)
За другия не знам.
То ако аз не му бях казал да го снимам сигурно никога нямаше да има популяризация :)

[quote author=“mihail.kolev”]да напредък има и държа да подчертаяче той качва супер трудно маса

Важното е че е упорит и не се отказва, но според мен е друг проблема. И аз супер трудно чистя(отслабвам) ама за диети не иксах и да чуя. Погладувах 3 седмици и я! - отслабнах. Според мен не му е ред яденето или е много малко!

Ако греша се извинявам. Пожелавам бъдещи успехи!

02.09.05
22:01

Ето тука снимките на един човек, който признавам.
Когато почнах да тренирам ми беше идолът във фитнеса (беше три пъти по голям от сега). Сега се занимава с бокс и не толкова активно със фитнес. По едно време каза че не може повече тъй като ядеше от 5 до 8 КГ на ден храна (4 хляба по 1кг + друга храна) за да поддържа уникалното му тяло.

Ванишър, предай поздрави на брато от мен, познаваме се с него! Яко е момчето а и разбира от материята, ще се радвам ако му предадеш поздравите - срещали сме се с него в магазина на Боби Дюнера, на Дондуков, пред Дарик радио! ;)
Браво за формата след цикъла, як си!

PR

02.09.05
22:21

vanisher - за нахпедъка ти няма да се повтарям !

Интересно ми е ония пи4 колко кила е бил че са му трябвали ...
цитирам:
“...тъй като ядеше от 5 до 8 КГ на ден храна (4 хляба по 1кг + друга храна) за да поддържа уникалното му тяло.”

Как 5-8 кила на ден ?
Това е нечовешко - сигурно има някаква грешка !

Аз съм 100-тина кила и ям по 1-2 кила на ден максимум
дори и по-малко !
и пак качвам :)

А да ядеш хлябове и да блъскаш - това не го разбирам ;)

JI

02.09.05
22:34

prompr ти ме разби пък 1 2 кила
аз съм 7 3
и ям по 200 пържоли и 200 картофи само на обяд ! ( в грамо ве де не в килограми  :lol: ) не вярвам да ти стигат 1 2 кила  :wink:  заблудил си се
а това за 8 кила еееееееее......... разбива ванишер тоя цикъл добре ти се е отразил  :)

03.09.05
01:41

[quote author=“JiVk0”]prompr ти ме разби пък 1 2 кила
аз съм 7 3
и ям по 200 пържоли и 200 картофи само на обяд ! ( в грамо ве де не в килограми  :lol: ) не вярвам да ти стигат 1 2 кила  :wink:  заблудил си се
а това за 8 кила еееееееее......... разбива ванишер тоя цикъл добре ти се е отразил  :)

ми ок на обяд да речем че преко сили изяждаш половин кило.. колко яденета правиш на ден и имаш ли по тежко от обяда..??
Аз лично не съм смятал но едва ли ям повече от 500-600 грама храна на ден..
бтв кви са тия хлябове по 1 кило ве :-))) отдавна ги правят само подути и леки..
и аз се придържам към мнението на prompt че 7-8 кила дневно е нечовешка доза!!! Той от толкова зоб да не се е помислел за кон тоя пич :-))))))

RH

03.09.05
02:11

“Интересно ми е ония пи4 колко кила е бил че са му трябвали ...
цитирам:
“...тъй като ядеше от 5 до 8 КГ на ден храна (4 хляба по 1кг + друга храна) за да поддържа уникалното му тяло.” “
Аааа  :shock:  :lol:  :shock:  :lol: ша са побъркам тоя пич да не е слон или се е готвил за сумо борец, да не говорим че такова хранене е безумно и безсмислено.

03.09.05
19:09

Чи добре е Зашев браво има очевАдна разлика избрал си правилния път давай се така

03.09.05
20:09

Лично този човек пред мен е изяждал по 1 хляб преди тренировка )сух и е започвал след трен да яде втория an път за вкъщи.
кой не ми вярва това е  8)

03.09.05
20:13

мерси djgorgio .

vanisher, въпроса остава ... какво по-точно е целял с това нещо ? и как е бил с мазнините ?

PR

03.09.05
20:18

@vanisher:
Е то един хляб е 500грама обикновено.
можеш ли да си представиш образно 8 кила храна - колко са  :roll:

един пример:
в хлябове = 16
или :
4 хляба + 3 кила сиренe + 3 кила месо

тоя човек ако е ял някога толкова, на ден - е щял да колабира ...и да получи натравяне от храна :)

имаш ли идея какво е 8кг - храна ;) ?

Не че не ти вярваме - по-вероятно е ,да си се заблудил в сметките :)

Относно снимките на @Zashev
Евала пич - голям напредък !!!
За какъв период от време го направи... и колко кила беше преди и колко си сега ?
натурално ли тренираш ?

03.09.05
20:28

[quote author=“vanisher”]tuk nqma kirilica molq nqkoi kolega da mi prevede posta

Li4no tozi chovek pred men e izqjdal po 1 hlqb predi trenirovka )suh i e zapo4val sled tren da qde vtoriq an pyt za vkyshti.
koi ne mi vqrva tova e 8)

pak se izvinqvam no sym malko v chujbina i dri kredora ne ba4ka

добре де това момче с какво се занимава.. в смисъл бедно ли е че толкова примитивно го е давал.. на хляб..

03.09.05
20:42

зашев колко килограма качи и за колко време.. има фрапираща разлика в “преди-след”
Я кажи и каква ти е диетата.

03.09.05
20:50

Prompt , разликите във времето между снимките е 3 години , но като цяло стана за година някъде , просто нямам снимки от точно преди да почна да тренирам и да си променям из основи храненето ... бях стигнал 67 кила на 193 сантиметра височина в момента съм 96 на 194 някъде .... и да, не съм “зобил” нямам и намерение да го правя (малко съм предубеден на тая тема) а и не мисля че ми е нужно , ако не правя пропуски във тренировките и яденето ефект винаги има...

Лошото на този спорт е, че са нужни доста средства , имах интерес да се занимавам с него още от преди, но докато не стигнах момента в който можех да си позволя да ям пържоли всеки ден просто нямаше как да стане ...
Сега само не започвайте да ми оябснявате че не съм прав и тн, защото истината си е баш такава ... треат кинти.

PR

03.09.05
20:59

@Zashev - браво за скока в килата :)

Иначе за парите си прав ,като сменя по-неволя храната за 1 седмица и веднага си проричава - с 2 думи замазвам яко :)

Но не си съвсем прав - дори и на обща храна да се кара и да се тренира - пак ще има прогрес и е по-добре отколкото да не се тренира !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1