31.08.05
20:17
И тва си го направил СЪС стероиди!? :?
31.08.05
20:23
това което е постигнал хич не е малко,а и правя евала на хора като него които не крият ,че взимат стероиди
31.08.05
20:25
Прави... :?
Снимките с мацките са на лента :)
Трябва да извадя снимките и после да ги сканирам :)
Правил съм през целия си тренировъчен стаж (от 2 години) 2 цикъла:
1вия 3 седмици (от него видях САМО сила)
2рия (сегашния) - 16-17 дена (от него по-горните резултати)
П.С. днеска пробвах единица на 90 на лег и ги бутнах до мъртвата точка и не успях повече, но последните 4 дена тренирах всеки ден и вчера и трицепс правех и не се бях въстановил хубаво дееба. скоро пак :(
Утре ако не съм скапан ще направя снимки :)
Браво Ванишър добър напредък но не харесвам дето използваш зоб млад си може да постигнеш много без нея
ЯЯ кажи как и аз да си вдигна силата :D
31.08.05
23:16
ванишер маса ти трябва :) иначе мисля че гърдите ти най силно вървят .
крака що не си дал тренираш ли ги ?
и защо е тоя зоб нали се модераторите казват след 3 -4 години :wink:
мисля че това което си постигнал( със зоба ) и без зоб би го направил
аа и какво става тея тениски виждам ти носиш на едната снимка с щампа бб тийм нали щяхте да правите ! :evil: за всички които желаят аз така и си мисля че процеса е замразен ....
31.08.05
23:49
vanisher - браво за постигнатото !
все си мисля ,че и без химия би го постигнал, но за малко повече време ;)
Но ЕВАЛА че поне си казваш ,че има нацепени по залите - дето твърдят ,че са натурални :roll:
01.09.05
00:05
e PROMPT заради те такива изказвания никой на мене не ми верва че съм натурален!Аз си качих с месо и мръвки 20 кила за 12 месеца,нацепих си се, и кво?Ванишер колко кила си бе?
01.09.05
00:23
/off
Дай снимка :) - щ’ти кажа !
Аз говоря за големите мастодонти по залите - 50+ ръце,100+ кила и 85 талия !
Иначе - що да не вярвам !
Химика го познавам по талията ;) и очертаноста
Не може - хем да си масивен - хем тежък и релефен - хем с малка талия - пък и да си на чисто - не фЪрфи некак :)
Така че ,аз си ги познавам - спокич ;)
Отделно като се позапотят и позамирише специфично.
Както и да е - явно криво си ме разбрал !
01.09.05
18:14
galant - имаш потенциал за големи обеми ,кила и маса :)
от теб зависи, как ще го употребиш !
Ами какво да ти кажа галант добре вървиш продължавай не се май (каза когато вдигах)
към vanisher
нищо особено и то при положение че си зимал химии!
а и гръбчето нещо не си го дал?
също и краката?
уважавам труда ти но ......слабо! :?
01.09.05
23:56
vanisher, трапеца много слаба работа, брат :? Другото е добре, но май не ядеш достатъчно .. с прохормон и стероид би трябвало повече да качиш ... знам ли :roll: А имаш ли проблеми или странични ефекти? Найстина ме интересува, ако не тук, кажи да ти драсна едно ЛС.
Иначе успех и все по-голям. No matter how big you are, there is always room to grow!
[quote author=“WESTA”]към vanisher
нищо особено и то при положение че си зимал химии!
а и гръбчето нещо не си го дал?
също и краката?
уважавам труда ти но ......слабо! :?
Абе виж сега, зависи и колко химия е взимал все пак! Не може да се отрече напредъка, но може и по-добре да! Може да не е улучил кое как, трябва, може и така да му влияе това, зависи си! Виж вече за гърба съм съгласен! Поне си признава че е взимал, а не както някои други, да не казвам, че ще стане скандал! По здрави
за признаването няма спор еваларката!!!
но според мен има много малък напредък да не кажа почти никакъв!
но незнам може и да си е до организъм един мой приятел си направи един цикъл и вдигна много силата а качи само 1 кг мм! :(
за това че си признава еваларката!!!
но напредък съдя по снимките -минимален !
не знам с какво и колко е зобил но имам чуството че с хранителни добавки щеше да качи повече маса!за сила незнам!!!
vanisher що се занимаваш с тая химия бе, това тяло се постига и без нея, само постоянство и хубаво папане му е майката, не се занимавай с глупости, плюс това за къде бързаш...ама ти си знаеш!
Това дали ще взимам химия или не си е абсолютно мой проблем.
Второ аз качвам маса изключително трудно, а и не може да има прогрес всеки ден нали ?
От 2 години тренирам супер сериозно без да спирам.
Правя си снимки на всеки 6 месеца и аз лично и по снимките и по метъра виждам доста голям прогрес от миналите ми снимки. Но все пак вие сте “журито”. Няма да коментирам мненията ви само ще чета :)
02.09.05
00:15
ми WeSTA го каза!Пък и вие кво не смеете да критикувате!Човек се учи от грешките си!
02.09.05
00:59
[quote author=“vanisher”]Това дали ще взимам химия или не си е абсолютно мой проблем.
Второ аз качвам маса изключително трудно, а и не може да има прогрес всеки ден нали ?
От 2 години тренирам супер сериозно без да спирам.
Правя си снимки на всеки 6 месеца и аз лично и по снимките и по метъра виждам доста голям прогрес от миналите ми снимки. Но все пак вие сте “журито”. Няма да коментирам мненията ви само ще чета :)
единственият съвет който ще ти дам приятелски е да не бързаш с химията.. Разбирам че си част от “team-a” и искаш бързо да станеш здрав за да си на нужното ниво, но си твърде малък според мен за да зобиш.. Най-лошото което можеш да направиш е да си калцираш костите и да спреш развитието им и по този начин никога няма да достигнеш до максималният си генетичен потенциал.. Колкото и мускулна маса да трупаш тя ще е върху костите които са спрели да растат.. По-добре изчакай още някоя година, да израстнеш да ти се разширят раменете и т.н. и тогава зобни малко за да налееш много по-добър е този вариант повярвай ми.
02.09.05
01:02
[quote author=“PROMPT”]galant - имаш потенциал за големи обеми ,кила и маса :)
от теб зависи, как ще го употребиш !
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами какво да ти кажа галант добре вървиш продължавай не се май (каза когато вдигах)
ммдаа добре върви момчето, сега ако даде и една отпред няма да е зле, да видим коремчето как е ;-)
02.09.05
08:28
за ванишър:
значи...аз госледя от както тренира сериозно , да напредък има и държа да подчертаяче той качва супер трудно маса , така че според мене 1 кг напредъ е доста при него , , поради причината че си личи това кило чиста мускулна маса.Искам да кажа че ванишър е напреднал много , но незнам защо коментират някои доста остро срещу него....май е на личностна основа :roll: :roll: :roll:
02.09.05
09:23
[quote author=“mihail.kolev”]но незнам защо коментират някои доста остро срещу него....май е на личностна основа :roll: :roll: :roll:
ами... не си ли забелязал колко са злобни хората....
Бтв ванишер, много ми харесаха снимките, браво ;-)
А тоя пич дето викаш че си му фен, колко кила е сега и колко е бил преди? Колко е висок? И на колко години е ;-)
02.09.05
10:23
браво ванишер добър напредак
верно я кажи малко повече инфо за твоя “идол”
в смисъл преди колко кг. е бил ми е по-интересно ... никви снимки ли няма от преди ?
ми няма снимки отпреди
не знам колко КГ е бил преди и колко сега :)
на години е след 25 някъде.
Висок е около 1.90
От 2та му цикъла единия беше с Омнадрен това го знам :)
За другия не знам.
То ако аз не му бях казал да го снимам сигурно никога нямаше да има популяризация :)
02.09.05
10:57
Важното е че е упорит и не се отказва, но според мен е друг проблема. И аз супер трудно чистя(отслабвам) ама за диети не иксах и да чуя. Погладувах 3 седмици и я! - отслабнах. Според мен не му е ред яденето или е много малко!
Ако греша се извинявам. Пожелавам бъдещи успехи!
Ето тука снимките на един човек, който признавам.
Когато почнах да тренирам ми беше идолът във фитнеса (беше три пъти по голям от сега). Сега се занимава с бокс и не толкова активно със фитнес. По едно време каза че не може повече тъй като ядеше от 5 до 8 КГ на ден храна (4 хляба по 1кг + друга храна) за да поддържа уникалното му тяло.
Ванишър, предай поздрави на брато от мен, познаваме се с него! Яко е момчето а и разбира от материята, ще се радвам ако му предадеш поздравите - срещали сме се с него в магазина на Боби Дюнера, на Дондуков, пред Дарик радио! ;)
Браво за формата след цикъла, як си!
02.09.05
22:21
vanisher - за нахпедъка ти няма да се повтарям !
Интересно ми е ония пи4 колко кила е бил че са му трябвали ...
цитирам:
“...тъй като ядеше от 5 до 8 КГ на ден храна (4 хляба по 1кг + друга храна) за да поддържа уникалното му тяло.”
Как 5-8 кила на ден ?
Това е нечовешко - сигурно има някаква грешка !
Аз съм 100-тина кила и ям по 1-2 кила на ден максимум
дори и по-малко !
и пак качвам :)
А да ядеш хлябове и да блъскаш - това не го разбирам ;)
02.09.05
22:34
prompr ти ме разби пък 1 2 кила
аз съм 7 3
и ям по 200 пържоли и 200 картофи само на обяд ! ( в грамо ве де не в килограми :lol: ) не вярвам да ти стигат 1 2 кила :wink: заблудил си се
а това за 8 кила еееееееее......... разбива ванишер тоя цикъл добре ти се е отразил :)
03.09.05
01:41
[quote author=“JiVk0”]prompr ти ме разби пък 1 2 кила
аз съм 7 3
и ям по 200 пържоли и 200 картофи само на обяд ! ( в грамо ве де не в килограми :lol: ) не вярвам да ти стигат 1 2 кила :wink: заблудил си се
а това за 8 кила еееееееее......... разбива ванишер тоя цикъл добре ти се е отразил :)
ми ок на обяд да речем че преко сили изяждаш половин кило.. колко яденета правиш на ден и имаш ли по тежко от обяда..??
Аз лично не съм смятал но едва ли ям повече от 500-600 грама храна на ден..
бтв кви са тия хлябове по 1 кило ве :-))) отдавна ги правят само подути и леки..
и аз се придържам към мнението на prompt че 7-8 кила дневно е нечовешка доза!!! Той от толкова зоб да не се е помислел за кон тоя пич :-))))))
03.09.05
02:11
“Интересно ми е ония пи4 колко кила е бил че са му трябвали ...
цитирам:
“...тъй като ядеше от 5 до 8 КГ на ден храна (4 хляба по 1кг + друга храна) за да поддържа уникалното му тяло.” “
Аааа :shock: :lol: :shock: :lol: ша са побъркам тоя пич да не е слон или се е готвил за сумо борец, да не говорим че такова хранене е безумно и безсмислено.
Чи добре е Зашев браво има очевАдна разлика избрал си правилния път давай се така
Лично този човек пред мен е изяждал по 1 хляб преди тренировка )сух и е започвал след трен да яде втория an път за вкъщи.
кой не ми вярва това е 8)
мерси djgorgio .
vanisher, въпроса остава ... какво по-точно е целял с това нещо ? и как е бил с мазнините ?
03.09.05
20:18
@vanisher:
Е то един хляб е 500грама обикновено.
можеш ли да си представиш образно 8 кила храна - колко са :roll:
един пример:
в хлябове = 16
или :
4 хляба + 3 кила сиренe + 3 кила месо
тоя човек ако е ял някога толкова, на ден - е щял да колабира ...и да получи натравяне от храна :)
имаш ли идея какво е 8кг - храна ;) ?
Не че не ти вярваме - по-вероятно е ,да си се заблудил в сметките :)
Относно снимките на @Zashev
Евала пич - голям напредък !!!
За какъв период от време го направи... и колко кила беше преди и колко си сега ?
натурално ли тренираш ?
03.09.05
20:28
[quote author=“vanisher”]tuk nqma kirilica molq nqkoi kolega da mi prevede posta
Li4no tozi chovek pred men e izqjdal po 1 hlqb predi trenirovka )suh i e zapo4val sled tren da qde vtoriq an pyt za vkyshti.
koi ne mi vqrva tova e 8)
pak se izvinqvam no sym malko v chujbina i dri kredora ne ba4ka
добре де това момче с какво се занимава.. в смисъл бедно ли е че толкова примитивно го е давал.. на хляб..
03.09.05
20:42
зашев колко килограма качи и за колко време.. има фрапираща разлика в “преди-след”
Я кажи и каква ти е диетата.
Prompt , разликите във времето между снимките е 3 години , но като цяло стана за година някъде , просто нямам снимки от точно преди да почна да тренирам и да си променям из основи храненето ... бях стигнал 67 кила на 193 сантиметра височина в момента съм 96 на 194 някъде .... и да, не съм “зобил” нямам и намерение да го правя (малко съм предубеден на тая тема) а и не мисля че ми е нужно , ако не правя пропуски във тренировките и яденето ефект винаги има...
Лошото на този спорт е, че са нужни доста средства , имах интерес да се занимавам с него още от преди, но докато не стигнах момента в който можех да си позволя да ям пържоли всеки ден просто нямаше как да стане ...
Сега само не започвайте да ми оябснявате че не съм прав и тн, защото истината си е баш такава ... треат кинти.
03.09.05
20:59
@Zashev - браво за скока в килата :)
Иначе за парите си прав ,като сменя по-неволя храната за 1 седмица и веднага си проричава - с 2 думи замазвам яко :)
Но не си съвсем прав - дори и на обща храна да се кара и да се тренира - пак ще има прогрес и е по-добре отколкото да не се тренира !