26.12.12
19:00
Здравеите имам 2 години стаж във фитнеса но ми се наложи да прекъсна за около година защото просто нямах време сега започнах отново и реших да ви помоля за съвет какво да вземам по колко и как (за маса). преди съм взимал аминокиселини креатин и протеин на 21 години съм 186 висок 80кг и нямам никакви сланини и никога не съм се притеснявал за релефа си.
мисля си за аминокиселини креатин монохидрат ииии протеин някакви витаминчета и за друго незнам глутамин може би
мс предварително
26.12.12
20:01
Добавките не са най-важното.Няма смисъл да се концентрираш върху тях ,а върху храната,почивката и тренировъчната система.Ако искаш да качиш солидно маса потърси в youtube.com 5х5 програмата .Монохидрата действа без отказно независимо дали е със зареждаща фаза или не.Със зареждаща действа по-бързо.Храната за тебе ти трябват 200 гр протеин на ден(но не протеина е най-важното),300 гр въглехидати и 100 гр мазнини(зехтин,краве масло) на ден.За да се качва много маса трябват много калории.Така се качва маса.
26.12.12
20:06
Креатина го комбинирай с глутамин и таурин.Преди тренировка пий кофеин(кафе или хапчета,за предпочитание силно кафе) и таурин след трен креатин и глутамин.Ако искаш да правиш зареждаща доза за креатина пий 5гр по 4 пъти на ден(сутрин,обяд следобяд и преди лягане в нетренировъчни дни и сутрин обяд преди тренировка и след трен в тренировъчни дни).Глутамина го пий 10до20гр директно след трен,ако искаш да пиеш още по някое време нека е преди лягане още 5 гр.Таурина и кофеина само преди трен.Ако неискаш да правиш горната тренировка да знаеш важно е да се павят крака(клекове с щанга,правилни) и не тренирай повече от 4 дни на седмица.
26.12.12
20:46
мерси с повечето основни неща съм се запознал за тези 2 години знам как трябва да се храня и как да тренирам единствено никога не съм се интересувал от добавките затова и отворих темата тренировачната програма ми е наи лесна иденствено ме интересува какво да взимам кога и как
мс. на всички
Зареждаща фаза на креатин-хабене тялото не може да приеме повече от 5гр креатин.1седмица го пий преди и след след това само след тренировка.Не пий кофеин защото ефекта на креатина ще се неутрализира.Глутамина го пий след тренировка и преди лягане.Изчисли си калорииния баланс и определи как ще ги набавяш..Белтъчините са основна структура на мускула.Как да си съставим хранителен режим за покачване на тегло Източник: Как да си съставим хранителен режим за покачване на тегло
Мнението беше редактирано от М. Коддо на 26.12.12 20:56.
26.12.12
21:19
Лично аз преди да взимам съвет от някой първо виждам какво е постигнал и какво прави.Когато задаваш въпрос имай го в предвид защото не всек исъвет е верен.
Креатин Брато форума е да си помагаме не да се заяждаме.Много ще ти кажат,че кофеин и креатин не е добра комбиниция.Потърси си сам в форума има много теми който обсъждат как монохидрата и кофеина не са приятели. А й от това което написах щом си толкова мъдър какво е грешно?
Мнението беше редактирано от М. Коддо на 26.12.12 21:31.
26.12.12
21:47
Опитвал съм това което го казах да го правя и има ефект.Няма да предлагам нещо или да говоря че е правилно или грешно ако несъм го опитал.Отделно съм събирал мнения от други хора за зареждащата фаза.Отделно съм приемал креатин без и със зареждаща фаза по време което приемах и кодеин и таурин преди трен.Всичко си записвам в дневник.Във всички сайтове могат да се пишат неверни неща.Единствено можеш да знаеш нещо дали действа ако го пробраш.Всичко което го казвам идва от моят опит и пита на много други хора.
26.12.12
22:24
Мъдроста е опит.