27.12.12
21:51
Здравейте.. Нужен ми е съвет как да съчетая тридневния си сплит.Мисля от нова година да пробвам нещо ново.
Стаж 1г. и 2месеца год.21 175/72-3кг.
Задължително искам ръцете да са в 1 ден.
Защото сам правил другите обикновенни програми гърди + бицепс , гръб + трицепс и обратно...
Спрял сам се на нещо такова:
Пон:КРака + ръце
Сряда:Гръб + трапец + задно рамо
Петък:Гърди + предно + средно рамо..
Чудя се да ли тренировките в петък да са понеделник или така да ги оставя.
27.12.12
21:56
Опитай така, може да ти хареса
Пон.-Гърди+ръце
Ср.-Крака+корем
Пет.-Гръб+рамене
Мнението беше редактирано от Александър Георгиев на 27.12.12 21:57.
Ето ти програма:
http://www.bb-team.org/workout/1289_pokachvane-na-muskulna-masa-v-tri-dni
Но не изглежда никак лека .. :)
казано от Алекс Д. на 27.12.12, 23:28:
Ето ти програма:
http://www.bb-team.org/workout/1289_pokachvane-na-muskulna-masa-v-tri-dni
Но не изглежда никак лека .. :)
Да и тази мислих да почна , но всички ми казват да не правя ГРЪБ и КРАКА в един ден.. :)
28.12.12
19:22
Аз мисля да започвам да тренирам по този начин :
Пон. - Гърди,трицепс и предмишница.
Сря. - Гръб,бицепс и задно рамо.
Пет. - Крака и предна, и странична част на рамото.
Може да ти допадне...
казано от krNbarca на 27.12.12, 21:51:
Здравейте.. Нужен ми е съвет как да съчетая тридневния си сплит.Мисля от нова година да пробвам нещо ново.
Защото сам правил другите обикновенни програми гърди + бицепс , гръб + трицепс и обратно...Спрял сам се на нещо такова:
Петък:Гърди + предно + средно рамо..Чудя се да ли тренировките в петък да са понеделник или така да ги оставя.
Трябва ти още един ден -не виждаш ли?
Искаш рьце и си готов да ги тренираш в един ден с краката и кое ще ти е приоритет ?ще претупаш краката за да си направиш рьцете или ще си напраскаш рьцете и няма да имаш сила за краката?примерно те питам без да се заяждам ,че по форумите много се обиждат хората -лице в лице е малко по трудно да се обиждаме))).Или това което най много ти вьрви го сложи след рьцете колкото да си минеш от номера -но на този рьст и този стаж ?????????Например силен ти е гьрба или не ти е толкова важен сега слагай го след рьцете ,основни движения няколко с добра концентрация за да го напомпаш и това е .Но ,на твое място бих добавил един ден -щом имаш време за 3 ще имаш и за 4 ))))))))))))
Хайде весели празници .
казано от loke на 28.12.12, 21:53:
казано от krNbarca на 27.12.12, 21:51:
Защото сам правил другите обикновенни програми гърди + бицепс , гръб + трицепс и обратно...Спрял сам се на нещо такова:
Петък:Гърди + предно + средно рамо..Чудя се да ли тренировките в петък да са понеделник или така да ги оставя.
Трябва ти още един ден -не виждаш ли?
Искаш рьце и си готов да ги тренираш в един ден с краката и кое ще ти е приоритет ?ще претупаш краката за да си направиш рьцете или ще си напраскаш рьцете и няма да имаш сила за краката?примерно те питам без да се заяждам ,че по форумите много се обиждат хората -лице в лице е малко по трудно да се обиждаме))).Или това което най много ти вьрви го сложи след рьцете колкото да си минеш от номера -но на този рьст и този стаж ?????????Например силен ти е гьрба или не ти е толкова важен сега слагай го след рьцете ,основни движения няколко с добра концентрация за да го напомпаш и това е .Но ,на твое място бих добавил един ден -щом имаш време за 3 ще имаш и за 4 ))))))))))))
Хайде весели празници .
Ами да ясно ми е , че ми трябва още един ден , но искам в 3 дена да ги съчетая затова сам пуснал и темата.
Относно ръцете ще ги правя в петък сас Краката тоест:
Клекове 3х8
повдигане на прасци 2х15-20
А ръцете ще ги правя в суперсерии и това е общо взето :) Сериите ще ми бъдат 3х8-10 повторения
Е как,краката - като най-малкия мускул,с подобен обем на тренировката не те ли е страх от претрениране :D?