Мнение за програма

06.01.13
19:03

Понеделник - Гърди , трицепс
Вторник - Рамо , Бедро
Сряда - Преса (в нас)
Четвъртък - Гръб ,бицепс
Петък - Прасец , Трицепс
Събота -почивка
Неделя - преса (в нас)

Всяка мускулна група по 4 упр. , всяко упр по 3 серии

Тренирам сериозно от 1г. и 4 месеца. Преди това пак съм имал периоди на по 2-3 месеца във фитнеса.

на 18 год съм 62 кг 181височина - малко е но изглеждам добре. Просто не качвам а се оформям. (Ям си нормално ,подбрана храна , не мога да преяждам ,защото после имам много киселини)

Та добре ли е според Вас програмата ми?

07.01.13
00:56

казано от nqmam nqmam на 06.01.13, 19:03:

Понеделник - Гърди , трицепс
Вторник - Рамо , Бедро
Сряда - Преса (в нас)
Четвъртък - Гръб ,бицепс
Петък - Прасец , Трицепс
Събота -почивка
Неделя - преса (в нас)

Та добре ли е според Вас програмата ми?

Не, не е.
Да оставим настрана неподходящата подредба на МГ в понеделник и вторник, ама тренировка за прасец и трицепс в отделен ден ми звучи култово.
Иначе “Тренирам сериозно от 1г. и 4 месеца” рязко противоречи на “Всяка мускулна група по 4 упр. , всяко упр по 3 серии”
Считаш ли, че прасеца, трицепса или бицепса трябва да се тренират със същия обем като крака и гръб например?

казано от nqmam nqmam на 06.01.13, 19:03:

62 кг 181височина - малко е но изглеждам добре

Не се и съмнявам. И имаш плочки, нали? :D :D :D

07.01.13
13:17

Е добре ,като не е добре тази , покажи някаква примерна която да е добра...
И имам плочки да, все пак гледам да се възползвам максимално от структурата си , и не си мисли ,че при ектоморфния тип правиш 20 коремни и вече имаш преса. На седмица правя над 1200 :}

07.01.13
20:48

казано от nqmam nqmam на 07.01.13, 13:17:

Е добре ,като не е добре тази , покажи някаква примерна която да е добра...
И имам плочки да, все пак гледам да се възползвам максимално от структурата си , и не си мисли ,че при ектоморфния тип правиш 20 коремни и вече имаш преса. На седмица правя над 1200 :}

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХА

ПП
На тия килограми и тоя ръст,ако нямаш преса - може спокойно да се хвърлиш от някое високо място :D :D.

07.01.13
20:57

гръб
рамо трицепс
...
крака
гърди бицепс
..
...

спри са с тия коремни, няя станеш як с тях..  ня те харесат мацките зарад 1200 броя...

07.01.13
21:02

бтв и аз съм ектоморф и не правя преси и имам ПЛОЧКИ.. аджаба как става :D

07.01.13
21:46

Аз пък не съм ектоморф, не правя преси и пак имам плочки ;)
Наистина, спри ги тия 1200 преси, няма файда от тях, най-много да си прецакаш кръста. Аз съм правил по 500 преси ДНЕВНО и нямах преса. Има далеч по-трудни и ефективни упражнения за преса.

Мнението беше редактирано от Петко К на 07.01.13 21:49.

08.01.13
22:47

Мерси за отговорите , просто залагам на пресата ,защото с тази структура мисля ,че мога да я изваям доста добре.

blabanov… това е манталитета на българина да се присмее винаги когато има възможност вместо да даде стойностно мнение (може би, защото няма такова), ЖАЛКО.

08.01.13
22:55

Понякога да ти се присмеят може да подейстава по-мотивиращо от колкото нечие стойностно мнение.

Но и това на снимката е в пълна сила не само за нашето общество.

Мнението беше редактирано от megabolic x на 08.01.13 23:39.

08.01.13
23:01

казано от nqmam nqmam на 08.01.13, 22:47:

... това е манталитета на българина...

А това е една от причините да сме на тоя хал. “Ма той българина такъв, ма той българина онакъв, прост народ, робско племе”... Ти какъв си бе????? Американец? Британец? Марсианец? КАКЪВ СИ???
После що не ни уважавали? Ми кой да те уважава като сам не се уважаваш, като наричаш сам себе си с обидни думи?
Айде стига вече самоунижение бе!

09.01.13
07:47

Честно казано,боли ме шпека за тебе,братле.Стойностни мнение съм писал не малко,проблема е че ползата в 99% от случаите е нулева.Нулева е защото,масово дечицата сте идиоти.Начина,по който искате да ви се поднася информация е комичен - всичко с лъжичка,с мек тон - да не би да ви се увреди нежната психиката,а същевременно парадирате колко големи мъже сте и какви неща сте преживели.Пълна комедия.От какъв зор,тогава да продължавам да се хабя,да пиша по 30-40 реда постове като накрая резултата е нулев.Въобще мен смисъла на този форум ми се губи - хората които знаят какво правят - го правят,останалите искащи препоръки,мнение - след 21323 поста съвети,правят каквото си искат,което няма нищо общо с това което им е казано.После тренират с години,качват по 2 кг лично тегло при стартово лично тегло 50 кг,дигат по 10 кг лег за 2 години при стартов лег 20 кг или имат преса при висок ръст и женско тегло и  смятат че са професионалисти,понеже тренират от незнам си колко години.При такова положение и подобни десетки теми дневно имам два варианта - отварям темата =>пляскам се по челото,всеки път като видя подобна тема =>затварям темата,което не ме устройва понеже челото ми ще е вечно червено ИЛИ казваш нещата както ги чувстваш - с нотка сарказъм,присмех или както ти дойде,като цяло,понеже не съм длъжен на никой за нищо в тоя форум,а ако правя нещо нередно - има модератори,които могат да ме спрат.
Айде успех,дигни пресите на 3000 седмично,недей да клякаш и да вдигаш тяга,че това са упражнения за потни и дебели чичковци и се чуди що циклиш на едно място.

ПП
Съвети за в бъдеще,ако искаш някакви реални отзиви по програмата ти,можеш да я напишеш - това твоето е едно просто разделение на мускулни групи,по което няма как да се разбере какво точно ще правиш в залата.

Мнението беше редактирано от balabanov на 09.01.13 07:50.

09.01.13
13:24

И все пак форума е за съвети и мнения това дали АЗ ще ги приема или не си е мое решение. Клековете и лежанката ги правя по 6-8 повтрения с 60кг когато сложа повече повторенията падат :/ Тягата не я правя, защото натоварва мн здраво кръста.

09.01.13
13:42

казано от nqmam nqmam на 09.01.13, 13:24:

И все пак форума е за съвети и мнения това дали АЗ ще ги приема или не си е мое решение. Клековете и лежанката ги правя по 6-8 повтрения с 60кг когато сложа повече повторенията падат :/ Тягата не я правя, защото натоварва мн здраво кръста.

Не е ли това една от идеите. Как ще заякне, ако не го натоварваш?

09.01.13
15:36

пич предлагам ти да прочетеш всички статии в фитнес секцията на сайта ,доста неща ще ти се изяснят и се въздържай от глупави коментари от това което си написал си личи ,че си абсолутен аматиор .Няма смисал да се правиш на разбирач,защото не си такъв .Преса на 60 килограма е като ц**и при дебела жена ....

10.01.13
10:28

казано от balabanov на 09.01.13, 07:47:

Честно казано,боли ме шпека за тебе,братле...

Head_hunter is back!!! :D :D :D

10.01.13
10:30

Тягата не я правя, защото натоварва мн здраво кръста.

ПРОЧЕТИ МНОГО ВНИМАТЕЛНО

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1