една програмка

07.09.05
00:30

значи кво ще кажите за таз програма (изпълнявам е в домашни условия)

опитал сам да направя нещо такова(или да съчетая, да съм по точен)

I.Гърди, Крака / II.Рамо, Корем / III.Гръб, Ръце

ето ги и упражненията
I./ 1.кофички————-4х 20/17/15/15
    2.лицеви опори—-3х 30/30/30
    3.прасец
    4.бедра
II./1.повдигане на ръце напред (с дъмбел)—4х20/15/25/10
    2.разтваряне на ръце в страни(с дъмбел)-3х15/10/7-10
    3.коремни преси—————————————-3-4х40
    4.извиване с дъмбел в страни
    5.повдигане на краката от лег

III./ 1.гребане с дъмбел——————————-3х20/20/15
    2.Бицепсово сгъване с дъмбел————3х15/15/15
    3.Концентрично сгъване с дъмбел——3х15-17/15/10-15
    4.разгъване с дъмбел с една-две ръце
    5кик-бек———————————————-3х 15/15/10

Ако се сетите за някои друго упражнение допълнете(за жалост разполагам само с дъмбели и за тва сам подбрал такива упражнения)

тази “програма” е изпалнявам три последователни дни , на четвъртия на лостови (кофички,набирания) и петия можеби почивка (но не е 100% сигурно) и после отново .................пак така

ако можете да ми предложите нещо друго знам ли и аз , а след месец ще си вземам и лежанка  :wink:

07.09.05
00:48

Здравей,
какво да ти кажа. Големи групи ги съчетаваш с малки такива, което е безмислено, дори глупаво.

Пробвай например гърди с бицепс/трицепс, гръб с трицепс/бицепс и крака с рамена, това поне е класика.

07.09.05
02:55

[quote author=“NoChick!”]Здравей,
какво да ти кажа. Големи групи ги съчетаваш с малки такива, което е безмислено, дори глупаво.

Пробвай например гърди с бицепс/трицепс, гръб с трицепс/бицепс и крака с рамена, това поне е класика.

правилно казано
Пич ти яко се претоварваш и с тея листове и можеби почивката омазваш положението.Тренирай по 3-дневен или 4дневен сплит или през ден,прави почивка след тренировъчен ден или след 2
иначе упражненията са ти добре, бедрата може да ги сложиш преди прасеца

07.09.05
09:37

благодаря ви и на двамата за отговора  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1