казано от gotcha на 08.01.13, 12:39:
Проблем... не знам кво да тренирам (като цяло), идеи? :)
Искам нещо ново и мотивиращо... имам предвид не нов спорт, макар че и това го обмислям, а нещо ново в залата и/или на стадиона.
Един (не много) мързелив MAX-OT, вместо deload? После пак се мяташ на програмите на Сашо и се размазваш. :)
Ай ако/като не те мързи прасни нещо с акцент за крака и рамене и ще си помисля :)
Може скритият билдър в мен да се събуди :D
08.01.13
15:28
5х5 с две преси вместо лежанките?
Не е лоша идея, като сплит ми харесва, ама протокола 5х5 го недолюбвам нещо...
Никъде не съм написал, че искам да делодвам или да се жаля, от смолов до сега това правя :)
Всъщност като се замисля тренировките, които правя от тогава до сега ми допадат... сигурно защото са толкова леки, че мога да тренирам всеки ден :D
Давайте идеи де, не се жалете :)
08.01.13
15:37
Предлагам моите предишни тренировки)) Набирания и кофички с тежест до където стигнеш. Един цикл. Структурата на тялото ще се измени, ако взимаш и протиен)). Пък ако имаш сила, може да вкараш и още нещо......
Долната част е с приоритет. Рамото още не ми е минало най-малкото, за да включа за горна част разни неща, но се надявам скоро да мине :)
Пепи, можеш ли с няколко изречения да ми опишаш сплита и идеята му като цяло, че аз нали съм тъп и нещо не я схващам напълно.
Като цяло търся сила и няма да откажа и обем в краката и раменете :)
08.01.13
15:52
Чакате ли ме :D
казано от James Hinks на 08.01.13, 15:52:
Ай стиа де :D
Събирам сега колкото се повече идеи и мнения и ще го измисля... а може и да не го :D
Сашо от теб очаквам нещо мега оригинално и да ми настръхне косъма :D
08.01.13
16:03
Като събереш мнения и идеи се обади :D
Ти си лесен - имаш скормни искания.
08.01.13
16:12
Защо ?
Ти търсиш, не аз. Никой не е казал, че моята идея ще е меганеотразима и гениална ;) Аз съм практичен, нищо повече.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.01.13 16:13.
Респектираш :)
Ще изчакам все пак да ми мине рамото, до тогава ще правя бегови + клекове и чат-пат тяга, горе-долу каквото беше до сега.
Но вие не се отказвайте хорица, приемам и идеи за тренировки на открито :)
казано от James Hinks на 08.01.13, 15:52:
А, ето кой, Ванка, може да обясни по-добре от мен :)))).
Офф: Я, земетресение ! (докато пиша това)
Мнението беше редактирано от Петър на 08.01.13 16:20.
08.01.13
16:20
Айде, айде, не се подмазвай толкова ;)
С кое точно респектирам ? Много хора тренират по начин, който няма нищо общо с моите виждания и пак са добре. Просто понякога един съвсем различен подход помага повече от стандартните.
Какво ти е на рамото ?
Жика, ям и пия без да спирам от 20 години деа ;(
Бате Сашо, аз се подмазах вече, не е нуждно повече :D
Не знам кво му е на рамото мисля, че е някво разтежение в предната глава, в определени движения не ме боли, други ме боли без тежест дори, понякога си ме боли и като си лежа само... два блистера диклак не помогнаха, сега взех глюкозамин. Чат-пат правя нещо за горна част и може и оттам да не го оставям на мира...
08.01.13
16:27
Странно, ако е разтежение би трябвало да ти мине от диклака и няма да се повлияе от препарат за стави. По-скоро е някакъв бурсит.
Еми и аз стигнах до този извод.
Не го усещам като ставна болка, но този е на нау с хондроитин и мсм и може пък и да помогне, винаги съм се чуствал по-добре докато съм го пил.
Сега ще прочета за бурсита.
казано от gotcha на 09.01.13, 16:39:
Тренировчица.
(bow) Новата схема е уникална! :D
09.01.13
21:43
казано от Петър на 09.01.13, 21:35:
казано от gotcha на 09.01.13, 16:39:
Тренировчица.
(bow) Новата схема е уникална! :D
ММм. Това изглежда много яко. Мое и аз да го пробвам... Много ще дава.
Ха, смейте се :D
Мързеше ме да разписвам, а и не е нищо особено, от утре почва новата схема :)
Тренировчицата беше в залата:
Клек - 5х3 @110кг. Кривички повторения особено накрая, ще сваля кг и ще се опитвам да ги ставам прав и с хубав бъмп.
Бедрени екстензии с 25кг по 6 на крак след това веднага лег преса на един крак с 50кг по 6 на крак. После малко бг клек без тежест, шибано упражнение крака ми който се подпира нещо изрева капачката.
Мързелива работа като цяло :)
Раницата след 19 часа пост:
Яйца с праз и салам, пръжки, кисели краставички и шуменско.
По късно протеинов десерт по идея на Марги - сурови какаови зърна, доза протеин, канела и мед в чопъра на кашичка. Вкусничко е но като цяло ми се повдига вече от всякакви добавки на прах, натам ще гледам да си взимам само капсули и таблетки.
Предстоят два вида домашни пици. Едната е с тесто от овесени трици, брашно, яйца и извара, а другата е с “тесто” от кайма :)
Сега поливам с уиски, тях ще ги полея с вино примерно...
Да ми е сладко (giggle)
Мнението беше редактирано от gotcha на 09.01.13 21:52.
казано от gotcha на 09.01.13, 21:52:
Да ми е сладко (giggle)
Ша спирам да ти влизам в дневника ми се струва...
С мойто стриктно НВД дето го почнах.. ;)
Ооо, найш ли аз къв протеинов десерт си правех миналото лято - трепач! Основната съставка в него - черен “Бакарди” 8-)! Ела да видиш повдига ли ти се :D !
Мнението беше редактирано от Петър на 09.01.13 21:57.
казано от gotcha на 09.01.13, 21:57:
Жика, пробай ВМ-ВВД - мноо дава човек (wait) :D
Ми на мен ми даде 133 кг..
казано от Jikata на 09.01.13, 21:58:
казано от gotcha на 09.01.13, 21:57:
Жика, пробай ВМ-ВВД - мноо дава човек (wait) :D
Ми на мен ми даде 133 кг..
Еми ето, много дава както ти казвам :D
Бтв днес менюто ми е доста нисковъглехидратно като се замисля... в тая пица има предимно трици :)
казано от Петър на 09.01.13, 21:57:
Ооо, найш ли аз къв протеинов десерт си правех миналото лято - трепач! Основната съставка в него - черен “Бакарди” 8-)! Ела да видиш повдига ли ти се :D !
Пепка, душице, такъв десертец бих си хапвал от пладне до изгрев (giggle)
10.01.13
16:36
За солетите или хубаво, или нищо, ей! :D
Първа тренировка в залата за крака.
4 кръга от:
Клек 5@90кг
Тяга 5@90кг
Бедрени екстензии 10@65кг
Бедрени сгъвания 10@всички плочки без две на уреда.
Загубил съм издръжливост, пораздишвах м/у кръговете и се поизпотих добре. Клека гледах да е дълбок, да съм прав и да правя хубав бъмп, но бях с гадния китайски лост и като цяло не съм мн доволен, тягата първите два кръга щангистка без да дърпам с трапеца много горе, уж да пазя рамото, тегава ми е бре бахти... вторите два хамалската не ги усещам тия кила... Твае засега като за първа опипваща тренировка.
Разтягане, планк с 50кг на гъзо.
Дойде една малка 14 годишна пишка и баща му му казал да тренира, ама в залата няма треньор, та му показах как да кляка и направи 10 кръга синди, но 1,3,10 повторения, беше леко ошамотен накрая :D
Нетренировъчен ден за крака (краката растат) :)
Хранене след цели 14ч. глад:
1.Две парчета пица с блат от кайма, извара с пастет от сьомга и кисели краставички (мразя да изхвърлям храна!), бисквитка с какаови зърна и мед.
2.Кафе с вит. Ц - четох на Джорджо блога, силно препоръчвам!
3..Ризото с праз и яйца, чаша тъмна бира.
4.Кафе с мед и чаша уиски.
5.Пръжки (боцам ги в шарена солчица :D) с кисели краставички и тъмна бира.
6.Домашна баклава
ВМ-ВВД на ротационен принцип в чист вид! (rock)
казано от Old Timer на 11.01.13, 22:15:
Ти сега само долната част ли тренираш?
(y)
казано от gotcha на 11.01.13, 22:39:
(y)
Зимен билдър такъв! (wait) :D
казано от Петър на 11.01.13, 22:40:
казано от gotcha на 11.01.13, 22:39:
(y)
Зимен билдър такъв! (wait) :D
Зиме краци, лете баници 8-)
11.01.13
22:47
Ще споделиш ли каква схема си избра?
Иначе за изискванията, които си поставил, добра идея ми се струват усложнени варианти на пистолет и стойка на ръце.
казано от Сгазен Помияр на 11.01.13, 22:47:
Ще споделиш ли каква схема си избра?
Иначе за изискванията, които си поставил, добра идея ми се струват усложнени варианти на пистолет и стойка на ръце.
Ще ги видиш тренировките направо като ги разпиша :)