29.01.13
17:17
Ако трябваше да избирате между класическа мъртва тяга и класически клек с щанга зад врат, кое бихте избрали и защо (държа да подчертая, че имате право само на едно от тези 2 упражнения, тоест без коментари от сорта на “и 2-те”) ?
Малко инфо за въпроса ми: Двете най тежки упражнения с тежести, познати на масовия трениращ (не говоря за по-специфичните тренировки). Сами по себе си имат съществени разлики и не са много удачни за сравнение, но ми е любопитно кое е по-полезно така да се каже ... таа от там идва и въпросът ми.
Темата беше редактирана от Николай на 29.01.13 17:21.
коя кола е по-добре - ФВ Поло или Ленд Роувър Дифендър?
Май зависи дали ще ходиш на планина, или ще въртиш градско.
29.01.13
17:35
Местя темата... при така поставен въпрос тя е за този раздел.
Мъртва тяга естествено, любимото ми упражнение.
Мнението беше редактирано от Old Timer на 29.01.13 19:06.
казано от umad brah на 29.01.13, 19:48:
разтваряне в страни
и навеждане встрани за обликуес
разтваряне в страни
квото и да напишете след тоя коментар, просто няма да направи впечатление :D
Eпичност лъха епичност :D
разтваряне в страни
И на мен това ми е любимото, НО аз го правя в суперсерия със хиперекстензии до отказ :D . Първо загрявам всички мускули внимателно, пулса се покачва, кръвта циркулира добре, малко стречинг, масажи и тогава пристъпваме към упражнението - едно разтваряне последвано от хиперекстензии до отказ, след това правим втора серия по желание и вече почивката м/у сериите е индивидуална, някой могат дори и без почивка да направят следваща серия :D
Много е важно редовно да се смазват буталата и кръста, инак оставиш ли ги да хванат ръжда, не е добре оти падат и конските сили, с две думи не допускате расовият ви автомобил да се превърне в москвич ;)
Opa Opa Gangnam Style (sun)
Мнението беше редактирано от Хри$то® на 29.01.13 20:49.
30.01.13
08:31
Слагам край на темата :D
30.01.13
16:33
казано от CarnalK на 29.01.13, 17:28:
коя кола е по-добре - ФВ Поло или Ленд Роувър Дифендър?
Май зависи дали ще ходиш на планина, или ще въртиш градско.
Пф, гледам името на темата и сега си викам, опа ще сложа тая снимка, ще ги закопая, но някой се изредил преди мен...
По темата: Мъртва тяга - няма да обяснявам защо. Трябваше анкета да сложиш, все пак стотици хора пишат, ако има толкова коментари, кво да ги броим ли? :) Или просто така.
Мнението беше редактирано от lordinario на 30.01.13 16:34.
30.01.13
16:35
казано от Vintage на 29.01.13, 19:52:
разтваряне в страни
и навеждане встрани за обликуес
и сгъване за предмишница за единици