Малко за мен :)

Прескочи до:

29.01.13
13:27

аз съм ти дал срок вече

29.01.13
13:30

Съгласен съм с първите две точки на инженера!!! Много ти взима силите тоя мост...
А иначе си ги пуска добре килата бе.
Дай един смолов, после още един и да те гледаме на Джонито с 130

29.01.13
13:41

И кортикостероидите за раменете после ти ли ще ги пиеш вместо него ? :D :D Истината не е само в смолов

29.01.13
13:49

Смолов за лег е кофти идея...много тежки опити на седмица и наистина раменете може и да не го понесат.

С тягата по се поема...но там много пържи ЦНС-то.

За клек е най-добре.

Вече според зависи от моментните нужди и цели.
Има и други разписани програми. Смолов просто е една от най-доказалите се.

29.01.13
14:00

дайте някакви идеи ... :)

29.01.13
14:13

Е, боговете на трибоя са около теб всяка седмица, ти идеи нямаш:)))

29.01.13
14:15

Амиии попринцип знам кой трябва ад питаш ама......да ви е8ба.... : )))
Намери си програмка в нета...знам че Теран беше по тях и много дръпна...с някви негативни беше и такива работи ама не си спомням...4-5 пъти на седмица

29.01.13
14:21

Не съм сигурен дали нас или него трябва да е8еш :D

29.01.13
14:22

:D

29.01.13
14:32

казано от valerious на 29.01.13, 14:15:

Амиии попринцип знам кой трябва ад питаш ама......да ви е8ба.... : )))
Намери си програмка в нета...знам че Теран беше по тях и много дръпна...с някви негативни беше и такива работи ама не си спомням...4-5 пъти на седмица

Теран винаги , който го е питал нещо сериозно , винаги се е лигавил сякаш е 6ти клас ... така , че май, той сам си се нае8ба : ))

казано от slavko на 29.01.13, 13:49:

Смолов за лег е кофти идея...

Говорят за Джуниър варианта , но пишат само Смолов.

29.01.13
14:45

Марине, не лъжи малките трибойци, признай си за 10-те буркана допинг които ти продадох :)

29.01.13
14:46

Като се прибера ще ти намеря системите.

29.01.13
17:15

Геца,моля,не коментирай неща,за които изобщо нямаш и на идея как и защо са се случили :) Принципно, теб никога ,ама никога не съм те взимал на сериозно ,поради очевадни за някои хора причини,които не искам да коментирам.Винаги съм помагал на хора,които ме уважават.Винаги!Който ме познава ,знае,че е така.В този форум пиша много рядко(почти не пиша),защото просто е безсмислено.Тук има само няколко човека,от които може да се научи нещо и си заслужава да се четат техните мнения.Контузията ми изобщо не е сериозна.Това си беше микротравма,а тези травми ,след възстановяването им,засилват доста мускула.Не искам нищо да обесняват,но “сам си се наеба” изобщо не е вярно.Преувеличенията на някои хора дори бяха,че съм скъсал гърда и не знам си какво,а всъщност нищо не е станало.Ти изобщо не знаеш сега на какво ниво съм ,за да се изказваш “сам си се наеба”.Всеки тренира както си иска.За това са състезанията - да се докаже кой е с най-силна воля и дух,и всеки да си покаже постигнатите през годината резултати.Не карам никой да тренира по този или по онзи начин :) Много скоро ще видим кой и как се е наебал :) Така че пак ти казвам - НЕ пиши за неща,които не са в твоето поле на компетентност :)

Мнението беше редактирано от FlashTerran на 29.01.13 17:18.

29.01.13
17:52

Много неща написах, но ще ти ги пусна във Фейсбуйка , тук ще оставя, само че си лиглио.

П,С, Това е Форум, и всеки може да пише каквото си иска, щом съответства на правилата, Гецата ако иска и снимка на бебе с биберон ще ти сложи. И докато нямаш нотариален акт за залата в която работи, и да ти се лигави и да не ти се,  не можеш да правиш каквото си искаш.

Мнението беше редактирано от Madboy на 29.01.13 18:20.

29.01.13
20:19

казано от FlashTerran на 29.01.13, 17:15:

Ти изобщо не знаеш сега на какво ниво съм ,за да се изказваш “сам си се наеба”

Теодоре, като казах “сам си се наеба” имах предвид друго , а не контузията ти .... явно си много заблуден и неосъзнаваш нещата  ... много жалко за теб ;)

.... и странно , че само ти не ме взимаш на сериозно  и си измисляш някакви ” очевадни причини ” поради което е така ... хахаха жалък си !! :)

29.01.13
20:23

казано от FlashTerran на 29.01.13, 17:15:

Принципно, теб никога ,ама никога не съм те взимал на сериозно ,поради очевадни за някои хора причини,които не искам да коментирам.

... дай да ги чуем тези причини , че ми стана интересно :)

29.01.13
20:59

Хаха,направо се кефя :D Я ,я ,има ли още нещо ?

29.01.13
21:10

казано от FlashTerran на 29.01.13, 20:59:

Хаха,направо се кефя :D Я ,я ,има ли още нещо ?

не ме изненадваш с отговора си , точно подобен очаквах от твоя страна ... явно няма с какво да се защитиш и се опитваш да иронизираш хахаха  трагедия :)

29.01.13
21:22

Естествено, и сега като спра да пиша сигурно вече нямам какво да кажа?Имам много,но не съм като вас пък и не искам да изказвам това,което мисля.По-добре да си го запазя :)

Мнението беше редактирано от FlashTerran на 29.01.13 21:23.

29.01.13
22:36

казано от FlashTerran на 29.01.13, 21:22:

Естествено, и сега като спра да пиша сигурно вече нямам какво да кажа?Имам много,но не съм като вас пък и не искам да изказвам това,което мисля.По-добре да си го запазя :)

докажи , че имаш какво да кажеш , в противен случай няма какво друго да си помисля .... ии преди да ти се забрани да тренираш в “Заимов” не говореше така , едва след това почна да плюеш,много е грозно  , наистина ....  това , че си лигав и си мислиш , че може да се подиграваш с хората не те прави велик, а напротив , разкрива какъв си в същност ..... явно не си се замислял защо ти забраних да идваш в Заимов, но не ми даваш и надежди да си мисля ,че можеш да го осъзнаеш .... хората са казали ” щом не можеш да целуваш ръка , ще целуваш гъз ” ....  и преди да бъдеш или станеш ” някой си ” трябва да бъдеш на първо място ” човек” 
Спирам да пиша , защото не виждам смисъл от цялото това нещо. Запази си мислите , не ми трябват мнения  на някой , който е като кон с капаци и си мисли , че света се върти около него. Не се впечетлявам или засягам от хора които са по- ниско от мен :)
Поздрави  ; )

29.01.13
23:03

Днес. ..

Тяга : 3х3@150
Висока тяга : 2х5@160
Римска тяга : 3х8@70
Набиране : 3@10 ЛТ
Гребане с щанга : 3х10@60
Трапец : 3х10@50кг дъмбел

30.01.13
21:31

0 на 120 лежанка

казано от Кънин на 30.01.13, 21:31:

0 на 120 лежанка

Абе Геца, ти не ги ли беше бутнал веднъж преди няколко седмици тези 120 на лежанката?

31.01.13
09:38

Така пишете, все едно познавам други хора.

Големите кила Ви замъглиха съзнанието. Сега сигурно всеки сам ще си пътува по състезанията и ще се радва, ако другия се провали...

казано от slavko на 31.01.13, 09:38:

Големите кила Ви замъглиха съзнанието. Сега сигурно всеки сам ще си пътува по състезанията и ще се радва, ако другия се провали...

Толкова са малко хората, които се заминават със силов трибой и вместо да си помагат, те се карат ... И всичко от еднин неразтоварен лост за тага .... Такава хубава и ценна спортна групичка си бяхме създали, всички се подкрепяхме, а вие успяхте да прецакате нещата. Не е късно да ги оправите, защото се карате за глупости! Преглътнете си еготата, извинете се един на друг и забравете, че тези глупости са се случвали! Не е срамно да го направите това, даже точно обратното!!

31.01.13
11:58

Ние все още си се подкрепяме, а ти знаеш приказката за колектива :)

31.01.13
19:06

казано от инж. Марин Маринов на 31.01.13, 09:23:

казано от Кънин на 30.01.13, 21:31:

0 на 120 лежанка

Абе Геца, ти не ги ли беше бутнал веднъж преди няколко седмици тези 120 на лежанката?

не , не съм ги бутал преди :)

31.01.13
19:17

казано от инж. Марин Маринов на 31.01.13, 10:05:

казано от slavko на 31.01.13, 09:38:

Толкова са малко хората, които се заминават със силов трибой и вместо да си помагат, те се карат ... И всичко от еднин неразтоварен лост за тага .... Такава хубава и ценна спортна групичка си бяхме създали, всички се подкрепяхме, а вие успяхте да прецакате нещата. Не е късно да ги оправите, защото се карате за глупости! Преглътнете си еготата, извинете се един на друг и забравете, че тези глупости са се случвали! Не е срамно да го направите това, даже точно обратното!!

Марине, ти ако позволяваш някой да се подиграва с теб , ОК ,  аз няма да го допускам ;).... когато беше времето за извинения, Теодор изрично отказа и праща Валката да ме моли, да съм пуснал Теодор за една тренировка В Заимов ( ти това много добре го знаеш) ... ама това време мина , а още повече след като написа няколко неща тук ! Каквото зависеше от мен го правех, но всичко си има граници ;)

31.01.13
21:21

Това с Валката изобщо не е така.100 пъти обеснявах как беше,повече няма да обеснявам.В Заимов,последно време,тренирах само заради няколко човека,но като цяло в града има 10-тина зали ...не знам защо си мислите ,че съм имал такова голямо желание да тренирам там и съм се молел на колене на боговете Гецата да ме пусне...Има много просто решение....залата просто се намира до мястото,където живея.... :D Аз обаче не знам защо продължавам да пиша...И никога не съм пращал Валката....Той сам ме накара да идем и да тренираме в Заимов,но аз му казах,че няма да стане.Въпреки това ,той реши да опита,а аз изобщо не исках да влизам там.Просто не исках той да дава пари за друга зала заради мен и за това отидох до Заимов,за да се увери сам ,че там няма да тренирам .....Защо замесвате и Валката не ми е ясно....
Аз повече няма да пиша :) Мислете и пишете каквото си искате ;)

Мнението беше редактирано от FlashTerran на 31.01.13 21:34.

31.01.13
21:33

. Няма смисъл.

Мнението беше редактирано от Madboy на 31.01.13 21:40.

01.02.13
12:16

Теодоре, дадох този пример с Валката, не защото искам да го намесвам и него , а поради причината , че когато го попитах, ” къде е Теодор  и защо не дойде да се извини и всичко да е ОК ” той ми отговори ” Теодор е отвън, но не иска да се извинява “
еее аз нямам друга възможност освен да постъпя по начина, по който постъвам сега ....  а Инженера ми говори за сприятелявания хахаха  ... как  да стане като ТИ си твърде  ” голям “

Мнението беше редактирано от Кънин на 01.02.13 12:17.

01.02.13
19:41

200 клек , но може би леко високи. Чакам Доктора да качи клипа :)

01.02.13
19:42

Дум, 200 това е числото. Кара ме и аз да ги ставам
Клипа утре, да има напрежение

ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ С 100 КИЛА ПО ДВЕ :D

Мнението беше редактирано от Дока на 01.02.13 19:44.

01.02.13
19:47

Ето още 1 поздрав -

ФСБ - ВИСОКО !

01.02.13
20:06

:D :D :D

02.02.13
01:04

хахаха Санде , това и за теб се отнася :D

02.02.13
10:42

Ти не ми се обяснявай, че с екипировката полу клек ще правиш, щом сега клякаш високо.

02.02.13
17:24

02.02.13
17:25

Не са високи бе

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1