Съгласен съм с първите две точки на инженера!!! Много ти взима силите тоя мост...
А иначе си ги пуска добре килата бе.
Дай един смолов, после още един и да те гледаме на Джонито с 130
И кортикостероидите за раменете после ти ли ще ги пиеш вместо него ? :D :D Истината не е само в смолов
Смолов за лег е кофти идея...много тежки опити на седмица и наистина раменете може и да не го понесат.
С тягата по се поема...но там много пържи ЦНС-то.
За клек е най-добре.
Вече според зависи от моментните нужди и цели.
Има и други разписани програми. Смолов просто е една от най-доказалите се.
Амиии попринцип знам кой трябва ад питаш ама......да ви е8ба.... : )))
Намери си програмка в нета...знам че Теран беше по тях и много дръпна...с някви негативни беше и такива работи ама не си спомням...4-5 пъти на седмица
казано от valerious на 29.01.13, 14:15:
Амиии попринцип знам кой трябва ад питаш ама......да ви е8ба.... : )))
Намери си програмка в нета...знам че Теран беше по тях и много дръпна...с някви негативни беше и такива работи ама не си спомням...4-5 пъти на седмица
Теран винаги , който го е питал нещо сериозно , винаги се е лигавил сякаш е 6ти клас ... така , че май, той сам си се нае8ба : ))
29.01.13
14:43
казано от slavko на 29.01.13, 13:49:
Смолов за лег е кофти идея...
Говорят за Джуниър варианта , но пишат само Смолов.
Марине, не лъжи малките трибойци, признай си за 10-те буркана допинг които ти продадох :)
29.01.13
17:15
Геца,моля,не коментирай неща,за които изобщо нямаш и на идея как и защо са се случили :) Принципно, теб никога ,ама никога не съм те взимал на сериозно ,поради очевадни за някои хора причини,които не искам да коментирам.Винаги съм помагал на хора,които ме уважават.Винаги!Който ме познава ,знае,че е така.В този форум пиша много рядко(почти не пиша),защото просто е безсмислено.Тук има само няколко човека,от които може да се научи нещо и си заслужава да се четат техните мнения.Контузията ми изобщо не е сериозна.Това си беше микротравма,а тези травми ,след възстановяването им,засилват доста мускула.Не искам нищо да обесняват,но “сам си се наеба” изобщо не е вярно.Преувеличенията на някои хора дори бяха,че съм скъсал гърда и не знам си какво,а всъщност нищо не е станало.Ти изобщо не знаеш сега на какво ниво съм ,за да се изказваш “сам си се наеба”.Всеки тренира както си иска.За това са състезанията - да се докаже кой е с най-силна воля и дух,и всеки да си покаже постигнатите през годината резултати.Не карам никой да тренира по този или по онзи начин :) Много скоро ще видим кой и как се е наебал :) Така че пак ти казвам - НЕ пиши за неща,които не са в твоето поле на компетентност :)
Мнението беше редактирано от FlashTerran на 29.01.13 17:18.
Много неща написах, но ще ти ги пусна във Фейсбуйка , тук ще оставя, само че си лиглио.
П,С, Това е Форум, и всеки може да пише каквото си иска, щом съответства на правилата, Гецата ако иска и снимка на бебе с биберон ще ти сложи. И докато нямаш нотариален акт за залата в която работи, и да ти се лигави и да не ти се, не можеш да правиш каквото си искаш.
Мнението беше редактирано от Madboy на 29.01.13 18:20.
казано от FlashTerran на 29.01.13, 17:15:
Ти изобщо не знаеш сега на какво ниво съм ,за да се изказваш “сам си се наеба”
Теодоре, като казах “сам си се наеба” имах предвид друго , а не контузията ти .... явно си много заблуден и неосъзнаваш нещата ... много жалко за теб ;)
.... и странно , че само ти не ме взимаш на сериозно и си измисляш някакви ” очевадни причини ” поради което е така ... хахаха жалък си !! :)
казано от FlashTerran на 29.01.13, 17:15:
Принципно, теб никога ,ама никога не съм те взимал на сериозно ,поради очевадни за някои хора причини,които не искам да коментирам.
... дай да ги чуем тези причини , че ми стана интересно :)
29.01.13
20:59
Хаха,направо се кефя :D Я ,я ,има ли още нещо ?
казано от FlashTerran на 29.01.13, 20:59:
Хаха,направо се кефя :D Я ,я ,има ли още нещо ?
не ме изненадваш с отговора си , точно подобен очаквах от твоя страна ... явно няма с какво да се защитиш и се опитваш да иронизираш хахаха трагедия :)
29.01.13
21:22
Естествено, и сега като спра да пиша сигурно вече нямам какво да кажа?Имам много,но не съм като вас пък и не искам да изказвам това,което мисля.По-добре да си го запазя :)
Мнението беше редактирано от FlashTerran на 29.01.13 21:23.
казано от FlashTerran на 29.01.13, 21:22:
Естествено, и сега като спра да пиша сигурно вече нямам какво да кажа?Имам много,но не съм като вас пък и не искам да изказвам това,което мисля.По-добре да си го запазя :)
докажи , че имаш какво да кажеш , в противен случай няма какво друго да си помисля .... ии преди да ти се забрани да тренираш в “Заимов” не говореше така , едва след това почна да плюеш,много е грозно , наистина .... това , че си лигав и си мислиш , че може да се подиграваш с хората не те прави велик, а напротив , разкрива какъв си в същност ..... явно не си се замислял защо ти забраних да идваш в Заимов, но не ми даваш и надежди да си мисля ,че можеш да го осъзнаеш .... хората са казали ” щом не можеш да целуваш ръка , ще целуваш гъз ” .... и преди да бъдеш или станеш ” някой си ” трябва да бъдеш на първо място ” човек”
Спирам да пиша , защото не виждам смисъл от цялото това нещо. Запази си мислите , не ми трябват мнения на някой , който е като кон с капаци и си мисли , че света се върти около него. Не се впечетлявам или засягам от хора които са по- ниско от мен :)
Поздрави ; )
Днес. ..
Тяга : 3х3@150
Висока тяга : 2х5@160
Римска тяга : 3х8@70
Набиране : 3@10 ЛТ
Гребане с щанга : 3х10@60
Трапец : 3х10@50кг дъмбел
31.01.13
09:23
казано от Кънин на 30.01.13, 21:31:
0 на 120 лежанка
Абе Геца, ти не ги ли беше бутнал веднъж преди няколко седмици тези 120 на лежанката?
Така пишете, все едно познавам други хора.
Големите кила Ви замъглиха съзнанието. Сега сигурно всеки сам ще си пътува по състезанията и ще се радва, ако другия се провали...
31.01.13
10:05
казано от slavko на 31.01.13, 09:38:
Големите кила Ви замъглиха съзнанието. Сега сигурно всеки сам ще си пътува по състезанията и ще се радва, ако другия се провали...
Толкова са малко хората, които се заминават със силов трибой и вместо да си помагат, те се карат ... И всичко от еднин неразтоварен лост за тага .... Такава хубава и ценна спортна групичка си бяхме създали, всички се подкрепяхме, а вие успяхте да прецакате нещата. Не е късно да ги оправите, защото се карате за глупости! Преглътнете си еготата, извинете се един на друг и забравете, че тези глупости са се случвали! Не е срамно да го направите това, даже точно обратното!!
казано от инж. Марин Маринов на 31.01.13, 09:23:
казано от Кънин на 30.01.13, 21:31:
0 на 120 лежанка
Абе Геца, ти не ги ли беше бутнал веднъж преди няколко седмици тези 120 на лежанката?
не , не съм ги бутал преди :)
казано от инж. Марин Маринов на 31.01.13, 10:05:
казано от slavko на 31.01.13, 09:38:
Толкова са малко хората, които се заминават със силов трибой и вместо да си помагат, те се карат ... И всичко от еднин неразтоварен лост за тага .... Такава хубава и ценна спортна групичка си бяхме създали, всички се подкрепяхме, а вие успяхте да прецакате нещата. Не е късно да ги оправите, защото се карате за глупости! Преглътнете си еготата, извинете се един на друг и забравете, че тези глупости са се случвали! Не е срамно да го направите това, даже точно обратното!!
Марине, ти ако позволяваш някой да се подиграва с теб , ОК , аз няма да го допускам ;).... когато беше времето за извинения, Теодор изрично отказа и праща Валката да ме моли, да съм пуснал Теодор за една тренировка В Заимов ( ти това много добре го знаеш) ... ама това време мина , а още повече след като написа няколко неща тук ! Каквото зависеше от мен го правех, но всичко си има граници ;)
31.01.13
21:21
Това с Валката изобщо не е така.100 пъти обеснявах как беше,повече няма да обеснявам.В Заимов,последно време,тренирах само заради няколко човека,но като цяло в града има 10-тина зали ...не знам защо си мислите ,че съм имал такова голямо желание да тренирам там и съм се молел на колене на боговете Гецата да ме пусне...Има много просто решение....залата просто се намира до мястото,където живея.... :D Аз обаче не знам защо продължавам да пиша...И никога не съм пращал Валката....Той сам ме накара да идем и да тренираме в Заимов,но аз му казах,че няма да стане.Въпреки това ,той реши да опита,а аз изобщо не исках да влизам там.Просто не исках той да дава пари за друга зала заради мен и за това отидох до Заимов,за да се увери сам ,че там няма да тренирам .....Защо замесвате и Валката не ми е ясно....
Аз повече няма да пиша :) Мислете и пишете каквото си искате ;)
Мнението беше редактирано от FlashTerran на 31.01.13 21:34.
Теодоре, дадох този пример с Валката, не защото искам да го намесвам и него , а поради причината , че когато го попитах, ” къде е Теодор и защо не дойде да се извини и всичко да е ОК ” той ми отговори ” Теодор е отвън, но не иска да се извинява “
еее аз нямам друга възможност освен да постъпя по начина, по който постъвам сега .... а Инженера ми говори за сприятелявания хахаха ... как да стане като ТИ си твърде ” голям “
Мнението беше редактирано от Кънин на 01.02.13 12:17.
Дум, 200 това е числото. Кара ме и аз да ги ставам
Клипа утре, да има напрежение
ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ С 100 КИЛА ПО ДВЕ :D
Мнението беше редактирано от Дока на 01.02.13 19:44.
Ти не ми се обяснявай, че с екипировката полу клек ще правиш, щом сега клякаш високо.