31.01.13
10:04
Розовата вода ми е на Икаров и е ,според мен,много по-хубава от другата,която съм взимала - Agiva или нещо от тоя сорт.Маслото - все тая дали ще е от бадеми,макадамия,пшеница,жожоба,кайсии и т.н. - аз ще ги сменям.Ползвам го и за лице вече ,и кожата ми се хидратира,изчисти се стабилно,много съм щастлива и доволна :)
Когато се гримирам,използвам същото за почистване след това и пак е супер.
Поради разлика в плътността на двете съставки , трябва да се джурка :) преди всяко слагане на памук,сипване в ръка и т.н. :)
31.01.13
10:15
С кафето цялата баня мазало става. Аз нали сега си правя за стрийте вие предполагам нямате такива проблеми, ама аз съм навсякъде. Та почнах да се търкам с една скраб с кафе и направо банята става ужасна после. Една познати, ми каза че от кафето няма никакви стрий всички са се махнали. Доста ми е интерстно дали наистина се махат. Защото толкова статии съм изчела, че няма махане освен оперативна намеса. Пък ще видим би било чудо ако изчезнат. :D
31.01.13
10:24
Каква е таз вода с масло и рози? Нов мехлем срещу целулит ли е? Я светнете кака си 8-)
31.01.13
10:28
Ето Радостче, да прочетеш :) Аз също трябва да я пробвам, просто възстановява кожата.
31.01.13
10:30
Най-обикновена розова вода,смесена с масло от жожоба,примерно - не знам за целулит,но мисля,че би помогнало за предотвратяване на стрии,хидратира много добре,струва ми е да е много по-чист продукт от всеки лосион за тяло и от всяко гримопочистващо.Откакто го ползвам,съм като претапицирана :D
Иве , стриите ни мож ги махна , душко .Поне не по такива природосъобразни начини (shake)
31.01.13
10:32
И аз тъй знам Тодорова. Ще видим трябва поне 2-3 месеца макс да правя по 2 процедури на седмица. Кафе, мед, етерично масло от грейпфрут и хималайска сол, всичко смесено с душ гел. Пък ще да видим.
П.С Няма да спамя повече :D :x
Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 31.01.13 10:33.
Хм,момичета,аз съм си взела една био розова вода и се чудя дали да пробвам да си чистя грима с нея.Но знам,че се прибавя някакво масло,но не знам какво да си взема.С кокосово дали ще стане,или по-скоро не,защото се втърдява на по-ниска темп.?Чела съм и за почистване на лицето с мед,ама и това ми е малко странно.Все пак не вярвам,че розовата вода ще може добре да премахне грима или греша (wasntme)
А относно стриите една приятелка имаше много след бременност и се маза със свинска мас,сега няма и следа.Гадно звучи,но твърди,че действа.Аз имам мъничко по бедъра,ама не съм се навила да пробвам това,гнусно ми е :D
Сори за спамчето!
Мнението беше редактирано от DS* на 31.01.13 10:35.
Един познат получи стрии, защото много бързо порастнал като тийнейджър. И от това му станали.
Това възможно ли е—не знам :) Искам да кажа, не се коси за стриите, Ивче!
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 31.01.13 10:36.
31.01.13
10:41
Деситка :) Когато са червени като след бременността по лесно се лекуват, тоест заличават. Обаче моите са избеляли вече, като отслабнах. Аз ги получих от една тъпа безсмислена диета преди това нямах стрий, тия по коремчето направо ме убиват.... :@ Кико и да се кося и не, тази си е :D
31.01.13
10:43
Деси , разтваря го,като й прибавиш мазно.Е,не за половин секунда,както става съв специалните мазила,от които лично аз ставам бомбок,но става и не е трудно.Кокосовото масло не мисля,че е подходящо,именно поради причината,която си споменала.С всяко друго става.
Кико , може , те става от разпъванията на кожата .
Иве , след бременност съм виждала единствено да се заличи лилавото , иначе пак си остават .
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.01.13 10:44.
Дам,знам,че скоропоявилите се имат шанс да се махнат.И моите са бели ивици,не много,но си представям какъв тигър ще стана като надуя корема.Май ни остава само да лягаме под ножа.Егати несправедливостта!Моите ги получих в пубертета,щото и аз правих разни глупости,ма няма кой да ни каже,та сега ще си носим кръста :( Иначе като се поизпека хич не се виждат.Трябва да посетя солариума скоро.
(F) -последно беше :D
А,иначе аз от няколко месеца не ползвам крем за лице,а се мажа с кокосово масло.Иииии егати кожата,егати промяната-препоръчвам-уникално е т’ва чудо.Тогава ще пробвам с някакво др.масло,например от карите,ам? :)
Мнението беше редактирано от DS* на 31.01.13 10:49.
31.01.13
10:51
Точно от тия глупости в пубертета. Тогава никой не ми е наливал акъл в главата, а сега от всякъде пръщат от акъл. Това ме най дразни. ТОдорова не знаех, че си осват бели и след бременност. Бе просто няма как да е махнат :D Колкото и кожата да се възстановява няма как да се случи. Понякога съм си мислила, дали с някакви кремове за белези от рани и подобни, няма да се махнат :D Ама предполагам са доста скъпи, за да се пробва и ефект като няма...
31.01.13
10:51
За стриите, вижте какво ви прецаква процесите с колагена. Много въглехидрати, недостиг на цинк, ....
Добре е да мажете местата където има заченки на стрии с цинкова мас (купува се от аптеката и е много евтина) и/или кокосово масло. Ако вече имате стрии, единственото, за което съм чувал, че може да помогне е кремче с DHEA прохормон.
31.01.13
10:56
казано от инж. Марин Маринов на 31.01.13, 10:51:
За стриите, вижте какво ви прецаква процесите с колагена. Много въглехидрати, недостиг на цинк, ....
Добре е да мажете местата където има заченки на стрии с цинкова мас (купува се от аптеката и е много евтина) и/или кокосово масло. Ако вече имате стрии, единственото, за което съм чувал, че може да помогне е кремче с DHEA прохормон.
Мерси за включването :)
Аз имам много малко такива “екстри” , не се виждат особено и са стари - та вече със сигурност не могат да се махнат.Но спряха да ми се появяват преди време,когато реших,че няма да свалям по 10кг на месец & се мажа с най-обикновени масла.Не знам дали при всяко тяло би се получило,но при мен работи :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.01.13 10:57.
31.01.13
10:58
И мен не ми се появяват нови, просто старите си седят. Но както казваш са доста стари и едва ли нещо може да помогне :D
31.01.13
12:00
Свинска мас, както е споменала Деси по-горе, помага.. стига да не ви е гнус :D Мирише ужасно, става много мазно... абе мазало... Майка ми на морето всеки ден се мажеше с мас и невен (домашен от бабката) и един ден и аз се престраших... На другия ден кожата ми беше мнооого хубава, но не бих пробвала отново :D
31.01.13
12:02
Бих си го причинила единствено , ако забременея :)
Пък и мъжът ми,както е гнуслив и едва преживява розовата вода,сигурно ще ме изгони да спя на изтривалката :D
P.S. Да бяхме си направили един конферентен разговор в скайп :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.01.13 12:02.
31.01.13
12:30
Б-комплекс ли да взема...Няма по-малка опаковка,за по-малко пари,демек .. ?Този е 250 таблетки,56лв.
Поръчах си мака,какаови зърна и какаов чай с джинджифил и канела от Зоя.бг и почти си изчерпах вече месечната дажба :D
******* Oф,сега го видях в магазина на ББ-Тийм - получих си отговор на въпроса :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.01.13 12:33.
казано от инж. Марин Маринов на 31.01.13, 10:51:
кокосово масло
Поправка: какаово :) ...предполагам него имаше предвид.
31.01.13
22:41
31/01/2013 , нетренировъчен (9)
09:30 Кафе с лимон ; палачинка от 1 яйце,1 белтък,1 с.л. тиквено брашно , 1 с.л. ленено брашно , фибри , ванилия , канела , 1 ч.л. от семената , които си слагам в хляба , 20мл прясно мляко 3% , 1 равна с.л. от кафявата захар , няколко капки ленено масло и малко кокосови стърготини . Сложих малко мед отгоре - беше вкусна , не очаквах , но я препекох , ‘щото я забравих :D
11:00 - 12:00 Кафе с мака и МСМ
12:00 200мл сок от портокал,лимон и джинджифил ; 1 масленка със счукан бадем…щеше да е идеална,ако нямаше толкова пудреста захар (puke)
13:20 Първи прием на чиста вода
14:00 Около 70-80гр баница (може и да няма толкова), която майка ми ни донесе - много бе яка,не можах да удържа.Поне се спрях :)
15:00 Свински дроб,готвен с лук,морков,домати,маслини,мащерка,босилек,червени пипери,черен пипер,хималайска сол,чесън,масло,което добавих накрая и 3 с.л. олио,понеже нямам вече друго,в които задуших лука&морковите & 1 препечена филия от моя си хляб . Стана много вкусно,само можеше малко повече от зелените подправки да има,ама нищо,пак ще го направя някой ден :)
17:00 B9 + B12
17:30-19:00 Работа,свързана с движение
19:00-20:00 Сериозен шопинг => носене на торби
20:30 Резенче помело
21:30 - 22:30 Сок от цвекло,морков,джинджифил и връзка магданоз & мсм , 500мг магнезий
Още по-късно - когато станат,2 печени кюфтета,малко топено сирене и много малко задушен картоф с масло и чесън... и няколко дребни маслинки :D
Вода : 2,5л
Прибрах се късно,не можах да тренирам и съм много гладна.
Както си личи,не броя калории и не смятам нищо,мъча да се ориентирам и да преценям на око.Със сигурност не ми се получава така,както би трябвало да е по “правило” , но сега нямам и желание да проверявам.Не ям по час,а когато съм гладна.Взимам си каквото ми се иска - така,като не си налагам забрани,ми е много по-лесно да удържам положението,иначе все в някой боклук ми е акълът.Чувствам се мнооого по-добре и смятам да продължавам така - само от време на време,за ориентир,ще нахвърлям по някоя сметка.
(sun)
Edit : Гледам,че съм забравила да спомена двата сурови бразилски ореха и петте печени лешника в 20:30 :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.02.13 09:17.
31.01.13
23:27
Прекрасно решение си взела за храната... иска ми се и на мен, но още съм твърде слаба психически (и дебела физически) да се оставя на “моята трезва преценка”. :D Поздравления! (hug)
31.01.13
23:40
Оф,като почнете така с Десито ... ще ви сритам,сериозно.
Изглеждате супер и само се оплаквате.Повечето от нас трябва да поработят върху психическата си стабилност , когато говорим за режими и хранене , не е болка за умиране , щото се оправя с промяна на нагласата.
Дано издържа дълго така ... да не се разплюскам на първата седмица :D , но опеделено се чувствам спокойна и хранително задоволена.Днес ми се дояде сладко,докато бях в магазина,ма викам : Ъ,то гадно..утре за закуска ще си направя нещо вкусно ..
И познай кво - мина ми.
(hug)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.01.13 23:41.
01.02.13
09:30
(coffee) Добро утро (coffee)
Събудих се в 9:00 , пак като с тежък махмурлук.Заспах късно и трудно.ПАК.
Ни нам какво да направя вече , изтощавам се така . :(
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.02.13 09:39.
01.02.13
10:26
Може да е от късната вечеря. На мен ми помага четенето /особено на приказки :D/ и вероятно маточината ????
01.02.13
10:44
Тия дни всяка вечер е така..и всяка сутрин.Спах с тапи за уши снощи - да не би заради някакви шумове да не мога да спя качествено,то пък по-крийпи се оказа (giggle) , щото чувах някакви неща в просъница,обаче все едно съм потопена във вода :D
Най-много насилствено да ставам в 6 всяка сутрин и ща-не ща,в някакъв момент тялото ми само ще сдаде багажа и ще започне да заспива по-рано (yawn)
01.02.13
20:29
01/02/2013 (10)
09:30 - 10:30 Кафе на джезве с лимон , мака и МСМ , 1 таб. Центрум и 1 таб. фолиева киселина
11:20 Тренировка
* Загряване (разни упражнения - колкото и да ми е симпатична Руми,не ми е достатъчно видеото)
* Корем
* ХИИТ , след който не можех да кажа една дума :D
- 3-4 минути загравяне
- Дрил 1 ,изпълнен 2 пъти , мисля , че беше 50 секунди с 50 секунди активна почивка
- Дрил 2 – същото
- Дрил 3 – 3 пъти , пак 50:50
- Постепенно нормализиране на пулс
- Разтягане
* Силова 3
- Клек с cross chop + 3 повторения клек с 20 кг
- Отпади с Арнолд преса + още 3 АП
- Чест-флай с повдигане на таз + 3 чест флайс
- Раменна преса от колене § крънч + 3 раменни преси
- Лицеви опори § страничен планк + 3 пъти трицепс над глава
- Мъртва тяга с ... предна преса (така ли е на български ? ) + 3 frontal presses
- Лицеви опори от колене
- Чест флай с повдигане на краката (с ластик около глезените) + 3 флайс
- Военно пълзене (коляно към лакът от преден планк) + 3 повдигания на ляв/десен изпънат крак , пак от планк
* Леко разтягане,вече и за него нямах сила
Готина тренировка се получи,цялата треперя и не мога да спра :D
14:00 Доза протеин
15:00 Броколи,чушка и малко царевица,задушени под фолио за някоя минута,а после им добавих топено сирене и масло ,тънка препечена филия , 2,5 с.л. цедено кисело мляко “Елит” , 7 дребни маслинки :) ; 1 таб. Макмирор
16:30 1 таб. Макмирор , 2 кап. рибено масло , допих си кафето , имах малко кафе от сутринта в канчето и си го допих (без нищо добавено)
17:00 Чай 2 пакетчета от един,който съдържа гинко билоба,мента и зелен чай & едно допълнително пакетче зелен чай с червена боровинка
18:00 1 портокал , 5 бразилски ореха , 5 бадема и 10бр кашу
18:40 Раздвижване,че ме заболя д-то от стола : ставна загрявка,50 клека,30 плиета,малко разтягане
20:00 Чаша вино с цигара + още веднъж от същото
21:00 Бяло пилешко месо,сготвено с лук,чесън,броколи,масло и топено сирене , няколко маслини
Edit : 4л вода
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.02.13 22:47.
01.02.13
21:41
Манджата стана...убийствена.Сложих много топено сирене и малко вино,и то кво да се получи :D
Имам проблем сега - яде ми се сладолед , ама няк’ъв много як и с бисквитка :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.02.13 21:41.
02.02.13
09:43
Малко мотивация и ориентировъчна визуализация на крайната цел (sun)
02.02.13
11:09
казано от Т. Тодорова на 02.02.13, 09:43:
Малко мотивация и ориентировъчна визуализация на крайната цел (sun)
Добре си се ориентирала, Тодорова (wasntme)
02.02.13
11:11
Не съм виждала такъв секси и готин образ (като мацките от снимките) в моето огледало, но съм сигурна, че няма толкова вкусен сладолед на света който да се сравни с усещането да го видя. Даже и бисквитка да има. :D
казано от Т. Тодорова на 01.02.13, 21:41:
Манджата стана...убийствена.Сложих много топено сирене и малко вино,и то кво да се получи :D
Имам проблем сега - яде ми се сладолед , ама няк’ъв много як и с бисквитка :D
Има една рецепта с кофичка сметана и кофичка кондензирано мляко подлсадено и вътре слагаш каквито искаш бисквитки.
В камерата и на другия ден става много готино.
Или
Шарлота—ред бишкоти, накистани в ром, редуваш с ред смес от:
—яйце
—захар
—краве масло
—сметана
Отгоре поръсваш със смлени орехи.
И пак в камерата.
Правила съм и двете—много са вкусни :)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 02.02.13 11:50.
02.02.13
12:14
Хех,да,Дани,готина е мацката...За мен май това е оптималната визия (тя по принцип е малко по-мускулеста,де,ама тук не си личи,щото така и не си купи телефон с по-хубава камера :D) - нито е кльощава,нито е обемна,нито е прекалено нацепена,не е и гладка...и освен това,като съм я чувала да говори разни неща,изглежда адски мила и готина :) (hug)
Радостче , резултати ще има за всички ни , ако сме упорити и не изпадаме в състояния като познатите нам :D
Кико , остави таз песен любовна :D - по-добре да си упражнявам въздържателните способности - снощи си видях едни нови мускулчета и много се мотивирах (sun) . Първото може и да го пробвам някой ден :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.02.13 12:16.
02.02.13
12:16
Алоооу какви са тея рецепти (giggle) ша са стягаме или ша са глезим...
Тодорова, за такава крайна цел и с по две бебета на гърба ще клякам :D
Успех, вярвам, че ще изглеждаш и по-добре от мацката (F)
02.02.13
16:35
Хайде,хайде,за такава крайна цел - тя за теб не е много далече (muscle) 8-)
Голям прилив на енергия мотивация чувствам...сигурно е от маката :D :D :D
Днес ми пристигна пакетът от Зоя.бг , заедно с 200гр какаови зърна , които не знам как е подходящо да комбинирам - не искам да е с тахан , че май само с него не мога да се спра и ще стана като ония риби... блоу фиш :D (ох,не мога да се сетя как е на български,пробвах с гуугъл преводач и го преведе като “взриви риба” :D ). Може с кисело млекце или .. ни нам,ама така да ги хрупам не ме кефи :)
Тююююю...к’во правят хората,пък ние тука (някои от нас) с по 1 пръст сланинка ореваваме орталъка,вместо да спрем да гъчим :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.02.13 16:40.
02.02.13
16:53
Аз много обичам да си се оплаквам, мрънкам, рева :D и да си тъпкам на едно мястоо (sun) ааа най-обичам да си развалям постигнатото... в това поне никой не може да ме бие :D Тодорова, днес с тези мотивации и на мен ми повдигаш духа :P (F)
Иначе за какаовите зърна задължително да ги пробваш със сусамово таханче, лимон и какaовии зърна (inlove) yummyyy… A гледам в на Весито дневника, тя ги хапва с фурми. Аз не съм пробвала, но сигурно е вкусно. (nod)
02.02.13
16:57
риба-балон :D
02.02.13
17:10
Ей ме и мен преди да ме стреснат :D - млада,зелена,не много дебела и гледам на беля :D
02.02.13
17:34
Пу пу ... :D
02.02.13
17:40
И всички кокошки в бойна готовност ... :D