казано от gotcha на 16.01.13, 15:50:
казано от Jikata на 16.01.13, 13:58:
Иначе Нвд-то много дава...Няма и 10-ина дни и кантара показа -4 кг. ;)
Не, че се опитвам да те дразня, но първите дни се сваля предимно вода ;)
да ти го върна за пастета хъхъ
Мен тва ми е ясно,аз съм качвал свалял,качвал свалял,ехеей...просто цифрите ме радват. ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 16.01.13 15:53.
16.01.13
18:58
Извинявай Веско!Ще ти дам някой път ,защото казах да правят още
Обещал си нещо Жика ! А да знаеш че аз помня като слон ! Ако не вярваш питай бат Сашо миналата година къде ме отведе в Пловдив кат се видяхме :)))
Тренировки няма!Доста служебни ангажименти...и мързел де.Остава ми единствено ракиеното време,ама аз не си го давам за друго! :D
Днес съдбата беше иронична към мен..заради горния пост с мързела и нетренирането..3,5 км преход с дънки и обувки по силно пресечен горски терен (puke) в дъжд..
Мнението беше редактирано от Jikata на 24.01.13 16:49.
24.01.13
16:49
За трактор ? ;)
казано от James Hinks на 24.01.13, 16:49:
За трактор ? ;)
Не,за кабелно трасе...60-65 градуса наклон + борове и елхи ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 25.01.13 20:21.
Днес рекох да вляза най-после в зала и ме затиснаха 100 кг на лежанката..добре ли е :D да се е8а в тюфлека
Мнението беше редактирано от Jikata на 01.02.13 13:31.
казано от Заболотная на 01.02.13, 13:36:
Подкрепата е важна! (y)
Мерси! :)
Държа да уточня,че не беше на 1-вото повторение :D
Е,то по тази логика и с лоста може да се затиснеш,щом не е на първото повторение :D
Така не вАжиии. . .
Няма нищо срамно да те затиснат 100 кила, ако не си тренирал дълго време. :) Важното е да започнеш все пак, щото иначе може и 60 да те затиснат по някое време. :D
01.02.13
15:08
Заеби, искам да видя Жиката как се затиска с лост, по възможност 10 кг...
01.02.13
16:06
Пф... аз съм се затискал с 40кг.. :D
Ситуацията се разигра така - правих си суперсерии лег+кофички и на първите серии няма проблем - 15х100,10х100,на третата правя 7,на четвъртата правя 6,и си викам айде 7-мо...да ама не :) търколих лоста до краката взех го и се изправих,отгоре на това нещо ме захапа отзад в левите ребра и сега не мога да си въртя торса ;)
Жика, внимавай, да не те апне отпред следващия път :D
Без майтап де, то 100кг са ти смешни на тебе, ама толкова ли па нема някой да те освободи :)
казано от gotcha на 01.02.13, 17:30:
Жика, внимавай, да не те апне отпред следващия път :D
Без майтап де, то 100кг са ти смешни на тебе, ама толкова ли па нема някой да те освободи :)
Еми немаше :)
Тоя дето дойде с мен да тренира,правеше военна преса с 30 кила...него ли да викна!? ;) и да му прекъсна великата серия :D
01.02.13
19:06
може би имаш предвид серия с 10чисти повторения последвани от 3-4форсирани... след това 3-4 половинки за изпомпване и разбира се почивка-пауза метода... с 30кила ! :D
Разтежението в гърба се оказа по сериозно отколкото си мислех...пия 2 вида обезболяващи ,лепя се с едни простотии(ленти) дето им забравих и името,мъча се да разтягам болното място,и 3-та сутрин пъшкам докато си обувам обувките,слизам/качвам се в колата,сядам,лягам и ставам..тъпа работа,а още не съм ходил и на лекар..
А всичко стана заради една смотана чанта с документи,която изпуснах,и за да не падне на земята се наведох рязко и я хванах..
Естествено всичко това стана,след като се бях надъхал и възобнових тренировки..е..пак ги спрях :) ама поне като седна на маса и подпра лакти,нищо не ме боли ;)
Жика, от битовизми стават най-големите контузии в кръста - факт. Само не го оставяй па съвсем да залинее, че по-лошо...
А за пиенето и йеденето последно теб ще те жалим :D
Абе тоя Стъки не мога да си обясня как загуби спечелен мач...всъщност мога..не е важно само да удряш силно,ами е важно и колко време можеш да го правиш :)
Това и срещу Тиаго Силва му беше проблема. Средата на втория рунд му свърши въздуха. Пълна мистерия. Абсурдно е да е с такава лоша кондиция.
Днес да опиша,че имаше малко сутрешна активност:
2х20 кофички
2х10 набирания подхват
10-ина отсечки по 50 м лек спринт,разтягане,малко бягане - лежерно,не повече от 1000 м
30 мин интензивно футбол(тук се скапах) и сега ме болят тибиалисите.
Използвам случайното раздвижване за да започна най-после да тренирам...било то и горното.Дневникът не знам дали ще го водя редовно.
кратко раздвижване
3х20,15,10 кофи
2х25,15 обръщане от коляно + тласкане с 2х16 пудовки
1х20(?) лицеви опори
Само не знам дали това подобие на тренировка е за харесване,ама щом сте решили.. ;) сега отивам да тренирам по същество!
11.03.13
19:35
имам два въпроса:
1.какъв играеш в мача ?
2.футбола... американски ли е ? :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.03.13 19:35.
Мач с борцови правила играл ли си?! :D
Иначе 15 мин напред,15 мин назад ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 11.03.13 19:39.
Днес направих една лигня,дето май ще съжалявам за нея...заради един тъп бас,не загрял,сутринта направих 22-23 пистолета на десния крак и сега ме боли коляното точно над капачката... (headbang)
21.03.13
16:40
поне взе ли ядене или пари.. :D да почерпиш не за друго :D
Отностно мача... играл съм срещу селски отбори.. правилата са доста борцови а съдята си е заврял свирката в гъза... хем да не влиза толкова навътре хем да не се обърка и да свири нарушение за нас... :D Сега си представих мач в който участва елита на бб тийм... брутално ще бъде... :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.03.13 16:43.
21.03.13
16:46
казано от kristiancho на 21.03.13, 16:40:
поне взе ли ядене или пари.. :D да почерпиш не за друго :D
Отностно мача... играл съм срещу селски отбори.. правилата са доста борцови а съдята си е заврял свирката в гъза... хем да не влиза толкова навътре хем да не се обърка и да свири нарушение за нас... :D Сега си представих мач в който участва елита на бб тийм... брутално ще бъде... :D
Ако трябва вратар, свиркайте :D
А съдията винаги може да го накараш да я изхвърли от задника с едно влизане с двата крака в ребрата :D
Не съм лекар, но от (за съжаление) богатия си опит на тежки коленни травми - бих препоръчал един немски балсам, зелен на цвят с кон на етикета, има го в аптеките ~ 5 лв. На мен лично ми помага при подобни ситуации (когато пренатоваря слабото си коляно и усетя болки).
Пожелавам да е кратка тази болка и нищо сериозно.
Спечелих..таратанци и няколко цъкания и ахвания :D
Иначе мач с борцови правила явно не си виждал... ;) Жокер: както си водиш топката и изведнъж тя остава сама :D
казано от CarnalK на 21.03.13, 17:01:
Мача с борцови правила не му ли се вика ръгби?
Някъде така му казват... :)
Мач с борцови правила играхме когато тренирах борба.Беше много яко,имаш право да спираш противника както намериш за добре,с всякакви прийоми.Топката можеш да я отиграваш и с ръцете,и с краката,наблягаше се на единоборството.Познах ли,Жика?
А мазилото с коня се казва Масажен гел с конски кестен,марката е Krauterhof,pferdebalsam.И на мен ми помага при болки в ставите.
Да се включа и аз като бившо ренде.Да споделя идея за съдията как да свири за вас.Едно приятелче толкова му беше писнало от тесли,че укроти съдията по следния начин: Почна да тича само до съдията и казва,центрирайте при него.При една висока той вместо задна ножица на топката в главата на съдията :).5 минути пауза докато го свестят и му казва вместо извинявай....”внимавай повече сега”.
казано от metalex на 21.03.13, 17:28:
Мач с борцови правила играхме когато тренирах борба.Беше много яко,имаш право да спираш противника както намериш за добре,с всякакви прийоми.Топката можеш да я отиграваш и с ръцете,и с краката,наблягаше се на единоборството.Познах ли,Жика?
А мазилото с коня се казва Масажен гел с конски кестен,марката е Krauterhof,pferdebalsam.И на мен ми помага при болки в ставите.
Баш :) А на мен първата ми тренировка започна точно с такъв мач...за който,докато не започна си мислех,че ще е нормален...ама уви :D
Потренирах макло ас :D ...Завръщане в залата....беше по дънки,ама важното е,че почвам вече. ;)