02.02.13
21:28
(sun) 02/02/2013 (11)
09:00 Кафе с мака ; 3 какаови зърна , МСМ ,
(muscle) 10:30 Тренировка : (muscle)
* Корем
* 80 минути Кардио (Боб Харпър) :
- 5 минути загряване
- Punches
- Upper cuts
- Deadlift rows
- Deadlift single arm rows
- Deadlift rows
- Double arm swings
- Single arms swings
- Deadlifts
- Swings
- Suitcase swings
- Squats jumps (само се повдигах на пръсти)
- Squat combo (избутване на тежест с ръце напред )
- Handwalks
- Mountain climbers
- Push ups
- Mountain climbers
- Push ups
- Jumping jacks
- Wide squats
- Jumping jacks
- Wide squats
- Fast feet (с подскоци в различни посоки при команда)
- Squat holds
- Double arm swings
- Deadlifts
- Rack to overhead press + just overhead press
- Double arm swings
- Suitcase swings
- Double arm swings
- Handwalks & jumps
- Planks
- Knee raise squats
- Speed squats
- Weighted jump rope
- Overhead press
- Double arm swings
- Single arm swings
- Push ups
-Speed skaters- Mosh pit jumps
- Tuck jumps (ама без да скачам)
- Wide squats
- Standing ab rotation
- Standing oblique crunches
- Weighted core twists
- Iso front raise
- Разтягане
(nhappy2)
13:00 Банан
14:30 500мг Mg , Макмирор , 2бр рибено масло , фолиева киселина , женски Центрум
15:00 1 лъжица от пилешкото с топеното сирене
[strong16:00 4-5-6 лъжици от същата манджа,3 пълни лъжици цедено мляко & 25 гр стафиди
17:30 1 портокал
18:00 Чай - енърджи & гинко , мака , мсм , Макмирор
19:40 Няколко лъжици плънка от пълнени чушки.Заболя ме коремът едно такова...сигурно от белия ориз,щото не го ям принципно ?
20:30 Едно какаово зърно :D
21:00 Броколи /сложих в тавичка под фолио,без абсолютно нищо,освен мааалко сол,пуснах фурната на 100 градуса и го забравих :D , та малко меко стана , но беше много вкусно... ? / , 200гр кисело мляко Фрезко /2%/ с 1 с.л. мляни семена,МСМ и фибри , 30-40гр свинско филе „Маджаров“ ; 1 таб. Макмирор
2 л вода , не мога повече днес,ама сигурно ще ги докарам до 2,5 , по-долу пише защо.Може би ще си направя чай после.
Нещо сладко пак ми се яде и като мятам едни погледи на бурканчето с тахан :D .Ама се залъгвам с течности , хихи .
Edit : 3 сушени кайсии в 23:00 (wasntme)
Имам нужда от такава ми ти джаджа ... (fubar)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.02.13 00:09.
Тодорова, гледам, че маката я смесваш с кафе, как ти се отразява комбинацията?
02.02.13
23:25
Не знам...май никак.Уж имам повече енергия...но не мога да съм сигурна ,че е от това.
Да, за това питам, четох, че на някои им прескача сърцето повечко ако ги приемат заедно. Ще пробвам някой път преди тренировка, щом си жива още :D
02.02.13
23:48
Нищо не ми прескача засега (което не означава,че на теб няма да ти) , просто не знам дали се чувствам по-добре от маката,кафето и т.н.,или пмс,мц и цялата тая драма свърши,и съм в нормален за живеене период (giggle)
03.02.13
10:28
Добро ви утро (coffee) (sun)
Пак не успях да се наспя,събуждам се и край,повече не може.Усещам едно вътрешно парене в тила,много леко,същото положение е и с очите.Странна работа (giggle)
Мускулната треска е брутална след вчера :D - крака,ръце,гръб,гърди - мама миа :D . В средата на гърба (между лопатките) хем ме боли,хем като го пипна,е като изтръпнало ... /?/.Само на дупето нищо му няма,затова мисля да започна да му обръщам специално внимание след тренировките,които правя по програма /казвам след,защото те са ми с приоритет/.
Мога да се похваля,че съм станала осезаемо по-издръжлива и по-силна (muscle)
казано от Т. Тодорова на 02.02.13, 23:48:
не знам дали се чувствам по-добре от маката,кафето
Аз се чувствам най-добре, жизнена и енергична, откакто не близвам кафе - около 4 месеца. :)
казано от Маргарита Манева на 03.02.13, 10:35:
казано от Т. Тодорова на 02.02.13, 23:48:
не знам дали се чувствам по-добре от маката,кафето
Аз се чувствам най-добре, жизнена и енергична, откакто не близвам кафе - около 4 месеца. :)
Много странно нещо е кафето. Аз по принцип не пия, само в периоди, в които трябва да уча много. Ефектът е, че ме вдига за известно време, но после се чувствам СМАЗАНА, сякаш съм трошила камъни с голи ръце, малко като упойката ми действа - по време на процедурата не боли, ама после боли два пъти повече.
03.02.13
10:53
Заради това си търся нещо друго,което да ме стимулира успешно - ще ми се или изцяло да го елиминирам,или поне да не го пия всеки ден,защото и на мен не ми се нравят ефектите му напоследък.
казано от Т. Тодорова на 03.02.13, 10:53:
Заради това си търся нещо друго,което да ме стимулира успешно - ще ми се или изцяло да го елиминирам,или поне да не го пия всеки ден,защото и на мен не ми се нравят ефектите му напоследък.
Какао, зелен чай, ядкови шейкове...на всяко от тях можеш да добавяш мака, гуарана на прах, така че да те стимулира, но да не ти прегаря нервната система. :)
Toва, което karfi4ka казва и при мен е така. По принцип намалих кафето драстично от семптември - октомври и го заместих със зелен и черен чай. Когато обаче ми се събере много напрежение и работа, прибягвам до него макар и в не такива количества както преди. След като го пийна направо се изстрелвам, идва ми супер много енергия и концентрация и ме държи известно време. След това съм като пребита - сякаш по време на действието му съм работила на някакви много високи обороти и изведнъж “горивото” ми е свършило.
Пробвай да го заместиш със зелен чай. Има доста положителни свойства :)
03.02.13
13:59
И аз усещам същото,заради което се наливам,наливам...слагам огромни дози и т.н.
Зеленият и черният чай ме притесняват,защото не мога да ги пия на гладно (невинаги закусвам) - споменавала съм в преден дневник,че много ми дразнят стомаха и ги връщам моментално.
Мерси,момичета,за включването - ще разуча ядковите шейкове,които вече си представям,че са много,много вкусни :) , ще си пия маката и по-нататък ще взема гуарана (от няколко седмици й се чудя).
:)
03.02.13
17:45
(nlick) 03/02/2013 , нетренировъчен (nlick) (12)
09:30 2 ч.л. тахан, 1 ч.л. мед , 4-5 счукани какаови зърна , фибри , мака и МСМ ; Центрум , фолиева киселина , Макмирор
11:00 Черен чай с подправки
12:40 1 портокал , 1 банан , 2 мандарини ,4 какаови зърна,1 ч.л. мед ,малко ядки
14:20 2 резенчета свинско филе,малка хапка моцарела
15:30 – 16:00 Броколи и чушка в тавичка (колкото да се размразят),2 варени яйца ,30-40 гр сирене,7 маслини.Залях го това с 200гр кисело мляко,смесено с мляни семена,1 ч.л. конопено брашно,мака,малко олио от лен,коноп и кориандър (за аромат само) ; 1 таб. Макмирор с чаша чай от магданоз и суров джинджифил :D
17:30 4 сушени кайсии,тахан § мед (таханът сигурно отиде на стотина грама :D , положението с меда не е сериозно..Може и да се лъжа за стоте грама,ама не беше и една чаена лъжичка...)
Заради тая свинщина,спирам да се храня за днес.Ще си допия чая от магданоз и джинджифил,който противно на всички очаквания,се оказа почти приятен :D , ще си пия водица (топла) , имам още едно хапче да изпия за днес и така.Утре една по-ячка тренировка и ... бай-бай,таханец. :)
Поради неконтролируемото поведение в нетренировъчни дни,си назначавам дълги разходки,ако ще четене по пейките,с лаптопа сама на кафе - без значение,само да не съм седнала цял ден и около хладилника (giggle)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.02.13 17:48.
03.02.13
19:46
Няма спасение, днес се разхождах, уж да не съм около хладилника и гозбите на мама и накрая се прибрах гладна, седнах и не спрях :( Чистият въздух така събужда апетита, че направо се чудя какво ще излезе от цялото това ядене. :(
03.02.13
19:55
Ако ида някъде на село,не бих се трогнала от някви правила и тинтири-минтирици :)
Домашни палачинки,сладка,банички,мекички,пататници,млека,мръвки и кво ли не - хич не би ми пукало,с чиста съвест ще ги ям :D
Въпросът е,че по къщите си много бухаме :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.02.13 19:57.
04.02.13
12:05
По повод коментарите в дневника на Деситка , Les Mills не са много лоши , свалих си много приятна тяхна програма,имат разни тае бо тренировки,ХИИТ-ове,тежести,разтягания...приятни са и ми се струва,че ще са доста натоварващи.Ако някой тръгне да ги сваля,да свирне,за да му пратя линк,че имат и страшно много спининг хореографии,които май са безполезни в домашни условия :)
БийчБоди най си ги харесвам от всичко,които съм виждала да се продава из нета.Стават за домашни тренировки,повечето неща са добре обяснени и нямам никакви проблеми,когато следвам инструкциите.
В интерес на истината,след Боб оня ден имам страшни болки в кръста и гърба (не мускулни,а някак...отвътре),не мислих,че може да е от лош инструктаж.Не ,че няма да го ползвам за разнообразие понякога..
:)
04.02.13
19:44
:) 04/02/2013 :) (13)
10:30 2-3 пълни супени лъжици цедено мляко с : фибри,мака,МСМ,4-5 нарязни на дребно сушени сливи,канела,7 счукани какаови зърна.Мляс!
11:00 Зелен чай с лъжичка мед
12:50 Резенче луканка
13:10 Тренировка :
• Корем
• 10 минути кардио - интервали 45:10
- Lateral jumps ( с ластик около глезените )
-Deep squats (този път използвах 5кг дъмбел)
- Plank tuck & back kick (отново въх .. )
- Side steps & center squats
- Up & out jacks
- Jumping oblique twists
- Squat jacks
- Side shuffle hops
- Plyometric push-ups (не много ползотворни,на стена)
- High knees
• Силова 1 с треперене на цялото тяло :D
• Дупе :
2 кръга от следното,с 30 сек почивка между тях :
- 10 глутеус ритник (ляв,десен)
- 15 глутеус мост
- 30 клека
3-ти кръг :
- 15 глутеус ритник (ляв,десен)
- 30 клека
- 20 глутеус мост
16:00 2 пържоли :D (свински котлет) , малко броколи с чушка , 7 маслинки , сок : 100мл цвекло,100мл морков,50мл джинджифил ; мака,МСМ
19:00 2 малки лъжички заквасена сметана и 1 лъжичка мед , 1 годжи бери
20:00 2 варени яйца,малко броколи (задушено само с вода) със сосче от заквасена сметана и горчица..и капка лимон ( една лоша жена ме научи на това :D ) , малко кашкавал с чубрица
2,5л вода
И ново бурканче тахан си купих...заради злата жена,която споменах по-горе :D . От началото на октомври до момента ,като гледам,май съм изпукала около 3кг (поне толкова празни бурканчета имам). :D :D :D
Спи ми се почти непрекъснато,мързи ме,не ми се чисти,не ми се готви,не ми се учи ... Като се пльосна и не правя нищо – става ми скучно и тъпо,и се чувствам безполезна,ит.н.,и т.н. :D
Искам да е пролет,да сложа една раничка на гърба и да се пошляя из Европа – между стари сгради,цветя,улици с художници,да се носи ефирна музичка и да ми приятно топличко...
Бла-бла-бла , нямам шансове да ми се случи такова чудо скоро ..Хлип-хлип...
Едит : последното папо отива за към 20:30 - 21:00 , че ще вечерям с една приятелка в скайп и трябва да я изчакам малко :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.02.13 20:08.
04.02.13
19:56
Още не съм отворила пакетите, а ти вече се наплющя. :D Много си бърза ... :D
04.02.13
19:58
Не съм,бе,удушaвам си броколито още :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.02.13 19:58.
04.02.13
21:31
Доядох си последнатото зърнено-медено блокче :D
04.02.13
21:38
Шшшшшшт, нИ ми говори! Аз се напуках, пълна съм догоре, ама още има едно такова чувство на глад. Малко ми е дошло масълцИтУ...
05.02.13
10:33
Добро ви утро (coffee) (има чай в тая чаша..)
Заспах към 12:30 и се събудих в 6 - въртях се,въртях се,докато накрая пак се събудих,този път в 9:30,умряла от студ,въпреки че бях забравила климатика на 26 градуса (поне 22-3 е било в спалнята),с лека температура,парене в очите,запушен нос,гърлото - както си му е ред...абе,зле.
Няма да тренирам,че утре съм на изпит,а между 5 и 7 съм “на работа”,и там ще замине време.
(n)
05.02.13
10:40
Ауч, кога успя да я свършиш таз беля? Много си бърза, ама то щото се разхождаш без яке в Лекси :D
05.02.13
10:47
Не знам...предните пъти успявах да ги надвия тия състояния,ама мисля,че тоя път ще се предам... Подсмрък.
Ти пък като по-голяма,трябваше да се погрижиш да се облека ! (mooning)
05.02.13
14:22
05/01/2013 , нетренировъчен (14)
10:00 Тахан,мед,7 какаови зърна,мака,МСМ
12:00 1 голям портокал,Центрум,фолиева киселина,500мг магнезий
13:30 2 резена свинско филе “Орехите”,малко сосче от цедено и кисело мляко,горчица и му добавих 3-4 капки олио от лен,коноп и кориандър (много готин аромат му придаде) , сирене , кашкавал...2 филии хляб,не много големи,препечени и с масло,7 маслинки , енържди чай
14:30 В крайна сметка си направих кафе,защото усещам,че заспивам права,а имам много неща за правене - всичките в седнало,полу-легнало положение (пльоснала съм се с лаптопа в спалнята,че е по-слънчево).Очите ми парят от текстовете на монитора,хич не ме кефи,ама няма начин.Та .. в кафето има 2ч.л. мед,1 ч.л. мака и малко мляко.Самата доза нес е ... груба :)
Явно съм си болна,друг път ми минават симптомите до това време от деня.
Ще дописвам /очевидно/ .
И така ... дописвам си :)
Не тренирах,но обикалях и носих торби,соу...все е нещо.
Удържах се да не си купя бисквитки Белвита с мед и лешници,прескочих Киндер Буено и Линдчето с портокал :D ,но пък ей сега ще се напращя с едно охлювче карначе (читаво е,сигурна съм почти) ,салата от цвекло и царевица (с олиВУ ,щото е купешка - имам тонове цвекло в нас,но мразя да го варя и бля,бля)...Кашкавал “Равдин” с маслини ,малко сосче от заквасена сметана,горчица и няколко капки олио от лен,коноп и кориандър...А,да - резен кайзерован врат на Маджаров,че майка си взе и нямаше как да не заровя физиономия в тарелката :D ... Aaaa,и няколко лъжици жътварска салата (зеле,домат,краставица,царевица,магданоз) :D
Деска,още ли искаш да си говорим за смесване :D :D :D ? И между другото,кашкавалът с чубрицата е супер,одеве взех да пробваме и този с маслините,ама той по-малко ме впечатли :)
1,5л вода и съвсем евентуално - чаша вино,ако си завърша курсовата работа преди да се прибере мон амур :)
+ малко лютеница с праз :D
+ 4 сушени кайсии с една равна чаена лъжичка тахан :D
Егати !
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.02.13 21:26.
05.02.13
20:46
А,да,купих си няк’ва кашкавалена извара,която изглежда толкова плътна и мазна,че едва се удържам да не я нападна :D
В к’во се превърнах покрай тоя форум - преди ми се гадеше от мазното на пържолата , пък сега ... (nbbq) (nhappy2)
06.02.13
11:03
Боже, като хапвах мазно всеки път ми беше ужасно лошо. Като прекалявах с него. Сега нямам такива проблеми :) Понеже ядем качествено мазно :D
06.02.13
11:35
:D Абе и аз преди не можех да гледам каймака на домашно кисело мляко, ама сега първа го обирам, че иначе ме изпреварват. (tmi)
06.02.13
11:55
Е, излишно е да говорим колко много неща не сме и поглеждали, а сега си хапваме. :D Понякога не разбирам каква е причината, може би като се откажеш от боклуците и виждаш колко истински храни има, а дори не си си и помислял да ги пробваш. Или от що няма какво да си хапнеш разнообразяваш. :D Чудна работа си е това...
06.02.13
18:24
06/02/2013 , нетренировъчен,супер смотан (15)
8:30 Банан,лъжичка тахан,мед,7 какаови зърна,кафе
12:00 Палачинка със сирене и кашкавал
16:00 1 Колелце Бейкролс
18:15 2 ГОЛЕМИ (НАИСТИНА) филии пълнозърнест хляб,луканка,филе,кашкавал,лютеница с праз,белия сос...парче слънчогледова халва (малко).
Къпя се и отивам да пия бири,мисля и да попуша,щото по-кошмарен и изнервящ,и изморителен ден ... оф...Пък и изпращаме милата ми зълвичка за Франция - трябва да й полеем,та да й върви “по бира” :D
Мда,бях на изпит - не сме спали,яли и пили,а ни държаха от 11:00 до 18:00 (като тръгнах,имаше още 10 човека,които чакаха и подозирам,че ще откарат там поне до 19:30) пред залата,насядали и нялягали по земята , при положение,че университетът беше ПРАЗЕН ....Половин час преди да тръгна,преподавателят каза,че може да идем да седнем на столове в 8-ма аудитория...сетила се Мара .... Отношението към много хора беше гадно и базирано на лични преживявания,и супер демонстративно,и грозно ги наказа,заради проблемите им с жена му (тя също ни преподава).Не мисля,че беше обективен в оценяването,въпреки че оценката ми е хубава (сиреч,не се оплаквам,щото си е изсипал негативите лично върху мен).
Ако не звуча особено грамотно и адекватно,извинявам се,ама съм спала 3 часа снощи,така че...
Та ... мили дЯца,дето сте още в училище,идея си нямате с какво разполагате в тоя един момент (wait)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.02.13 18:25.
06.02.13
18:37
казано от Т. Тодорова на 06.02.13, 18:24:
Отношението към много хора беше гадно и базирано на лични преживявания,и супер демонстративно,и грозно ги наказа,заради проблемите им с жена му (тя също ни преподава).Не мисля,че беше обективен в оценяването,въпреки че оценката ми е хубава (сиреч,не се оплаквам,щото си е изсипал негативите лично върху мен).
Ако не звуча особено грамотно и адекватно,извинявам се,ама съм спала 3 часа снощи,така че...
Та ... мили дЯца,дето сте още в училище,идея си нямате с какво разполагате в тоя един момент (wait)
Привет (sun) ! Навсякъде явно е така :D. Ти къде учеше :) , аз уча в УНСС и нещата стоят по същия “прекрасен” начин :D. Да не ти обяснявам, че вече 2ра седмица този по “Банково дело” и по “Трудово и осигур.право” все още не са благоволили да дойдат да ни видят в университета, голяма сериозност (dull) Добре, че съм 3та година и не им се “връзвам” вече 8-)
06.02.13
18:45
В ПУ съм аз...А,мани...исках да записвам една доп. квалификация - цял семестър не мина факултативен съвет,за да стане ясно дали ще има такса или не , не можахме да намерим двамата преподаватели , за да говорим с тях , абе... :-x
Големи идиоти и неуредици , но най-много се дразня , когато някой , който заслужава нещо хубаво , бива ощетен .
И що,м**ка му,ще викнеш сто и кусур човека за устен изпит в един и същ час,при положение,че ще влизат един по един.Хитрец.
Много наведнъж се натъпкотих и ми стана гадно...пуста лакомия.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.02.13 18:46.
06.02.13
18:55
Навсякъде се подиграват. Просто е ужас и безумие това наше образование. Не вярвах, че е така честно казано се надявах да излезе нещо по приятно ама няма начин просто. Тодорова няма какво да се ядосваш мила :) Ясно е, че е пълна пародия и се бориш за едно листче наречено диплома, ама и с него и без него пак нищо не става.
06.02.13
19:05
Бе не е само нашето образование такова.Все тая,изморих се адски и ме избива на злоба :D
Никога не съм бързала повече , за да докопам чаша студена бира :D ,изкъпах се за 4 минути , облякох се за 2 суша козината и тичам с изплезен език :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.02.13 19:06.
06.02.13
19:31
Бягай се забавлявай и него мисли :*
06.02.13
20:24
Грънчаров????
07.02.13
12:22
Цъ.Руси Николов :)
Не,че не му разбирам болката на човечеца - и аз на негово място бих си отмъстила на мизерните студенти за всичко,което правят и не правят,ама не всеки заслужава да виси като сопол цял ден.
07.02.13
15:04
07/02/2013 , нетренировъчен (16)
- Кафе с мляко,мака и МСМ
- 1 портокал
- Кашкавалена извара
- Катастрофа от животински произход,гарнирана с пуфнат ориз :D : кашкавалена извара,две яйца на очи,заквасена сметана с гоччица,1 резен свинско филе , 2 оризови шайби , няколко маслини , мака , МСМ
- 1 сушена смокиня за десерт
- 1000мг магнезий,фолиева киселина
Това до 15:00 :)
Викам да си изкарам до довечера на водица и сокове - я от портокал&лимон и джинджифил , я зеленчукови…Подозирам,че ще има лъжица тахан с мед по някое време,но ще гледам да се кротна по някакъв друг начин.
Разцентровах се нещо с това безсъние - смотано ми е , болят ме крайниците , главата ми се върти,отпаднало ми е едно...Преди какви многодневни маратони бяха , сега се скапвам на първото денонощие - старост-нерадост :D
07.02.13
16:51
Хъ-хъъъъ , след като прекарах малко quality time над буркана с тахан (nhappy2) , реших , че ще прекарам остатъка от днешния ден само на водица.И без това се чувствам добре след толко дълъг период без храна , нищо няма да ми стане до утре сутринта.
08.02.13
15:05
08.02.2013 (17)
Ихуууу :) , май ме почва ПМС пак по-рано от необходимото :D . Една съм нервна и кисела , не се търпя :D . И ми се спи , естествено - то иначе няма да е обикновен ден , ако мога да свърша нещо без да ми коства неимоверни усилия.Искам пауъъъррррр!! (nmuchfun)
Имам си едни два изпита - на 12ти и на 14ти - и двата супер тежки и гадни,и честно казано,нямам никакв аидея как ще ги взема ... единият май съм го прежалила и ще крънкам да ме изпитат по-нататък пак..или пък през лятната сесия...Не искам за септември,че за там си имам два вече - още по-тежки и гадни , които оставих за поправка , защото искам хубави оценки по тия конкретни дисциплини.Ама как да знам , че ще почне такава сеч сега ?!?! Отврат , усещам как очите ще ми станат като пържени яйца до 14-ти вечерта :D . И както мога да се концентрирам ... с медец да ме намаже човек :D
12:30 Чай - зелен & гинко
13:00 13:30 - Сок от цвекло,ябълка,морков и джинджи,мака,МСМ
14:00 Голяма,хубава,вкусна чиния свинско със зеле и ориз - бял басмати & кафяв (1:1) , 1/2 препечена филия пзх
Сега съм си направила една тенджера кафе (буквално в тенджера,че джезвето ми е малко :D) , не е много силно , де ,ама имам нужда нещо да ме държи будна , с друго не става.Чувала съм за студенти в англия (пък и тук) ,дето се поддържат с разни синтетични вещества :D , ама съм прекалено задръстена явно за такива методи :D . Оф,шегувам се,притеснена и изморена съм,и се чудя к’ва тъпотия да измисля.По повод предното изречение - мили деца,които четете и сте достатъчно глупави ,за да допуснете,че гореспоменатите похвати са подходящи & ви правят “one of the cool kids” (за тия,които знаят,че е тъпа шега,не важи :D ) - най-лесният и удобен начин да си свършите работата,е като я вършите системно и умно,а не в последния момент,’щото сте предпочели цял семестър да четете форуми и да си бъркате по нУслетЪтЪ - дори няма да ви се наложи да се лишите от сън,разходка или дневната доза търкаляне по диваните.
Към 18:00 ще гръцна още малко манджа (с шарлан е) , а пък към 20:30 ще спретна една силова,по-точно номер 2 , която трябваше да направя в сряда,ама нали ..
Водица,магнезий,фолиева киселина - това ще е,освен храната :)
Може и някое чайче,ако не умра от кофеиново натравяне,докато дойде време за него.
ЕДИТ : Добавям си в 16:30 - 10 счукани какаови зърна,кокосови стърготини,канела и мед (nlove4)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.02.13 16:26.