НаТи "From skinny to fit"

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от diva 97 на 05.02.13, 14:26:

казано от Наталия Николова на 05.02.13, 09:46:

Х

Ще забравя за известно време за кантара, докато си регулирам нещата с цикъла, тъй като въобще не съм свикнала да имам такъв “глад” от 7месеца и трябва да започна да го контролирам :x

Н-)

страдам от същото/апетит/ в момента и повярвай ми не е лесно да се контролира нито пък се свиква, особено след такъв дълъг период на небалансирани хормони и липса на цикъл.  На първо време гледай да го поддържаш редовен пък после всичко ще си дойде на мястото. Честито все пак ;)

Дива, знам, че ще ми бъде трудно да го овладея, защото наистина доста дълъг период от време нямах цикъл :( , но ще се справя, надявам се :)

Дескаааа на теб благодаря за хубавите думи (F)

5.2.2013г - тренировка “Долна част + “забравенoто рамо”

1)Клек 10@20кг, 5@40кг, 3@50кг,  2Х20@60кг, 2Х20@55кг( тук трябваше да са 4Х20 на 60кг, но не успях да се справя..този МЦ .. какво да правиш (wasntme) ) - тук направоо размазах краката (whew)

2) + 3) в суперсерия - без почивка между 4те кръга:

2)Абдуктор 4Х20 с всички плочки, странна машина ... какви тежести има (dull)

3)Аддуктор 4Х20 отново с всички плочки

4)Пуш преса 5@20кг, 3@30кг, 2Х1@40кг (party) (party) (party), най-накрая успях отново да ги изтласкам тези кг, след 1седмицата, в която почивах бях загубила форма 8-) 2Х2@35кг

5) + 6) + 7) - трисет без почивка между 3те кръга :

5)Повдигане на пръсти на един крак на два диска, които са един върху друг с 20кг дъмбел 3Х30 с всеки крак

6)Коремни преси с 20кг дъмбел над гърди 3Х20

7)Повдигане на краката от стойка 3Х30

Общо време на силова тренировка : 50-55мин

Кардио на пътека - 10км distance за 54:16мин , със скорост между 10-11,5км/ч ; като това е без да си давам много зор и след тежката силова, която ми размаза краката :D

По отношение на кардиото - прочетох в доста дневници като този на vaniilka, Danii и т.н. за бягането на тези 10км и си казах “Хайде и аз да се пробвам”. За първи път в живота си правя толкова продължително кардио, по простата причина, че ми е ужаснооооо скучно. Направо нямам нерви :D . Днес на пътеката колкото си пях докато гледах телевизораа (giggle) (giggle)

Този номер мога да си го позволя 1път в месеца, с цел да си подобря времето, може би, но повече от 1път - нее :D

Леле, не съм очаквала да направя такава тежка тренировка в първия си ден от МЦ (wasntme) , лошото е, че по време на тренировката си бях супер, но като се прибрах и след 1час, коремът започна адски много да ме боли.. По принцип преди като си имах редовен МЦ, първите 2дни ми е с ужасни болки. Явно от тренировката съм се “позалъгала” (dull)

Утре - ден за активна почивка ! :D Предвиждам следобяда - мачкане с фоумролер,разтяжки + 3-4рунда от планк и колелце

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 05.02.13 18:22.

05.02.13
19:20

Браво за бягането, Наталия! (clap) Доста добре си се раздвижила след клякането (giggle) И на мен по принцип ми е доста скучно, докато бягам, но вчера не ги усетих... Изобщо не бях влезнала с намерението, че ще бягам 10км. Казвах си само айде 5мин на тази скорост, айде 5мин на онази и ги докарах до 40мин и реших да ги направя поне 10км, че да се мирясам :D
А иначе това МЦ е странно нещо (wasntme) И на мен вчера ми беше първи ден, а чувствах страшен прилив на енергия (giggle) Голямо нещо сме изпускали с липсата на цикъл :D

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 05.02.13 19:21.

05.02.13
19:23

казано от Наталия Николова на 05.02.13, 18:08:

Леле, не съм очаквала да направя такава тежка тренировка в първия си ден от МЦ (wasntme) ,

И аз съм така - идват ми някакви свръх-сили първия ден, ако не съм размазана и не ме боли. :) След тренировката болките са си по подразбиране.

05.02.13
20:01

Нати, поздравления за добрата новина.Искам обаче да направя едно уточнение...нормално е цикълът да ти дойде след прием на “Оргаметрил”, както и да го погледнеш това си е една стабилна доза прогестерон, която няма как да не предизвика цикъл.Проблемът е, че със спирането на “Оргаметрил”, цикълът отново изчезва...много се надявам това при теб да не се получи и следващия месец отново всичко да е наред, но бих искала все пак да те предупредя, защото знам колко е кофти да си мислиш,че всичко вече е решено и после проблемът пак да се появи.Каквото и да е решение има,важното е,че ти се чувстваш здрава и щастлива. :) :) :) ....пък и ние сме насреща!

5.2.2013г - Храна - тренировъчен

1)08:45 –
130гр пълнозърнести сухари с 70гр катък „Маджаров“ и с 45гр Био сладко от боровиники  + 105гр пуешко филе

- 13:45 - тренировка

2)17:30 - 400гр кисело мляко “Fresco” 2% с много канела и 1лъжичка ябълков пектин (взех идейката от Кат (blush))+ доза протеин “Scitec Whey” (30гр) + 36гр шоколад “Линд” 85%

3)19:00 -
200гр котидж “Excuisa”

4)20:00 - 20:35 - около 95гр сурови бадеми

Течности : 3л ( вкл. чайчета - билкови и плодови, 2кафета с общо 70мл пр.мл )

Суплементация :

след хранене 1) : 1табл.”Daily Vits” + 1табл.витамин С + 1табл.Родиола + 3табл.Papaya Enzymes + 1табл.Хром пиколинат  + 1табл. JAZZ

преди тренировка : доза BCAA (7гр) + 2табл.Нурофен експрес Х 200мг

след тренировка  :2Х200мг Магнезий

след хранене 2) : 1табл.Родиола + 3табл.Papaya Enzymes + 1табл.Хром пиколинат + 2табл.Нурофен експрес Х 200мг

след хранене 3) : 3табл..Papaya Enzymes

За мое щастие, струва ми се, че с изкуствения глад започвам да се разделям, дано не са напразни надежди, но нещо тази вечер нямам желание за въглехидрати, а и по принцип, ще поживеем и ще видим (sun) 8-)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 05.02.13 20:59.

Мен като ми дойде МЦ, се разделям с глада за въглехидрати веднага :D Желая ти успех Нат, дано всичко да се нормализира. Защото е наистина важно, да си здрава  пък другите нещата винаги се нареждат. Пък това за нас момичетата е винаги сигнал, че нещо не е наред.

06.02.13
14:25

Уау Нат, 20ки на 60кг браво - впечатляващо(rock). Аз едвам мъча 2ки. Колко ти е макса?

казано от Aleks S на 06.02.13, 14:25:

Уау Нат, 20ки на 60кг браво - впечатляващо(rock). Аз едвам мъча 2ки. Колко ти е макса?

Привет, Алекс (sun) ! Максът не ми е много - 72,5кг АТГ , пък и аз съм висока 1,70кг и не съм кой знае колко кг-и, така че съм доволна, нооо, разбира се, имам голямото желание за още. Това ми е целта с тези 20бр на 60кг, хубаво да затвърдя различните кг под макса ми :)

Хубав ден ! (sun)

06.02.13
14:39

Аз съм по същия начин,когато съм в МЦ по време на тренировката нямам проблем,всичко е ок обаче после .. или ме боли коремът,или съм адски уморена(така де повече от нормалното).Иначе поздравления и споко относно яденето - важно е как ти го приемаш (: С 5кг отгоре,какво..пак си ти-невъзможни неща няма.Досега съм сменила три визии .. първо бях кюфте,после скелет и сега съм на път да постигна това,което искам,но вече на първо място не е визията и кантара,а здравето.Него няма ли го - нищо няма да стане.

Храна - нетренировъчен - 6.2.2013г

1)13:00 - 2яйца с 20гр домашно овче сирене, с 40гр пуешко филе и с 3малки домата ( всичко бъркано в тиган ) + 85гр пуешко филе + 125гр маслини + 20гр черен шоколад “Линд” 85%

2)15:10 -
около 100гр пълнозърнести сухари с около 100гр катък “Маджаров”

3)17:30 - половин доза протеин “Scitec Whey”

4)19:00 - 120гр моцарела с домат, с хималайска сол и босилек + 3бр. малки маслини

Течности : 3л-3,5л вода ( включва билкови и плодови чайчета, 2кафета с около 100мл пр.мл )

Суплементация :

след хранене 1) :1табл.”Daily Vits” + 1табл.витамин С + 1табл.Родиола + 3табл.Papaya Enzymes + 1табл.Хром пиколинат  + 1табл. JAZZ

след хранене 2) : 1табл.Родиола + 3табл.Papaya Enzymes

след хранене  4) : 3табл.Papaya Enzymes

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 06.02.13 19:23.

06.02.13
19:44

Нати, каква моцарела си купуваш? Открай време се опитвам да намеря нещо хубаво (много обичам по принцип), но на 2 пъти попаднах на някакви моцарели с ужасен вкус на вкиснато, а днес пък намерих някаква с растителни мазнини в Пикадили и въобще не си направих труда да я купя и опитам...

Привет, Кат (sun) ! Ами едната, която я купуваме с Велико е от Кауфланд - “jager” , а има също една от Метро - синя опаковка е и пише “GMO free”, но не си спомням нейната марка :)

Дано съм ти била полезна ! Лека вечер ;)

06.02.13
21:18

казано от Наталия Николова на 06.02.13, 20:44:

Привет, Кат (sun) ! Ами едната, която я купуваме с Велико е от Кауфланд - “jager” , а има също една от Метро - синя опаковка е и пише “GMO free”, но не си спомням нейната марка :)

Дано съм ти била полезна ! Лека вечер ;)

Още утре ще мина през Кауфланд (даже ми е на път). Много мерси, Нати!

Мнението беше редактирано от Kath на 06.02.13 21:18.

7.2.2013г - тренировка на гладно “Горна част”

1)Лег 5@20кг, 3@30кг, 3Х2@40кг, 8-) 1@40кг, 4@35кг, 3@35кг - много доволно на лега, точно днес исках да направя 2ки, не 1ци като мин.тренировка

2) + 3) в суперсерия - без почивка между 4те кръга :

2)Гребане с дъмбел (едностранно) 4Х7@25кг дъмбел

3)Набиране подхват 2Х4, 2Х3

4) + 5) + 6) - трисет - без почивка между 3те кръга :

4)Флайс на машина 10, 12, 15

5)Чуково сгъване за бицепс 3Х12

6)Френско разгъване за трицепс 3Х12

7)Коремни преси с изпънати ръца с диск над глава 2Х10@20кг диск, 10@15кг диск

8) + 9) в суперсерия - без почивка между 3те кръга:

8)Коремни преси на машина (къси) 3Х20

9)Планк 3рунда : 1мин централен + 30сек десен + 30сек ляв

Кардио на пътека( въобще не съм се “напъвала” ) - 30мин, 5,6км distance > 15мин с 11км/ч + 15мин с 11,5км/ч

П.П. Сега бягам на лекции, по-късно ще описвам храната :)

Сутринта се премерих “просто така” > 57,9кг , а след тренировка бях 56,9кг - доволна съм предвид миналите 2дни :D

Още нещо : тази вечер не успях да спя добре, в смисъл спах 8часа, но на 3пъти се събуждах през нощта, болеше ме коремът. След тренировката съм по-добре (sun)  !

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 07.02.13 11:13.

Храна  - тренировъчен ден

1)10:30 - 11:30 - 2яйца(р-р Л), с 20гр домашно овче сирене, с 40гр пуешко филе, с 1голям домат - всичко бъркано в тиган + 60гр пълнозърнести сухари с 60гр катък “Маджаров”

2)15:30 - 16:30 - 200гр котидж “Excuisa” + 105гр био бисквити с шоколад от Феър Трейд и с кокос (nlove5) - уникални саа, но са и много скъпички (wasntme)  - снимките си в долната част на поста

3)20:00 - доза протеин “Scitec Whey” (30гр) + 50гр сурови лешници + 30гр 85% черен шоколад “Линд”

Течности : 3л ( вкл.2кафета с 70мл пр.мл )

Суплементация :

след тренировка - доза BCAA (7гр)

след хранене 1) : 1табл.”Daily Vits” + 1табл.витамин С + 1табл.Родиола + 3табл.Papaya Enzymes + 1табл.Хром пиколинат  + 1табл. JAZZ

след хранене 2) : 1табл.Родиола + 2табл.Papaya Enzymes + 1табл.Хром пиколинат

след хранене 3) : 3табл.Papaya Enzymes

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 07.02.13 20:00.

8.2.2013г - тренировка “Долна част + рамо “

1)Преден клек (от много време не бях правила и както винаги ми върви повече от задния (dull) ) 3@40кг, 2Х1@60кг 8-) , 2Х2@55кг 8-) , 4@50кг, 3@50кг - всички повт. са АТГ 8-)

2) + 3) + 4) - трисет - без почивка между 3те кръга :

2)Отпади с щанга 3Х5 с всеки крак @ 35кг

3)Суинг до вертикала 3Х20@15кг дъмбел

4)Плие 3Х10@30кг дъмбел

5)Прасец на калф машина(къси, не с цяла амплитуда) 35@60кг, 3Х30@80кг

6)Военна преса 4@20кг, 1@32,5кг, след което се отказах, защото рамото ми беше много изморено от суинговете,явно, смених с 2серии Х 10повт с всяка ръка “Разтваряне за средно рамо с 8кг дъмбел “

7) + 8) + 9) + 10) - четирисет - без почивка между 3те кръга :

7)Хиперекстензии с 15кг диск 3Х15

8)Колелце (Ab wheel) 3Х12

9)Къси коремни преси на римско столче(под голям наклон) 3Х25

10)Повдигане на краката от лег 3Х15

Реших да пропусна кардиото, защото смених залата при тази тренировка. Съответната зала ми действа многооооо успиващо, самата обстановка е предразполагаща към сън (dull) , музиката >> само любовни балади и заспиващи ритми.... нямам коментар просто и това допълнително ме изнерви и както написах реших да го пропусна :D

Утре, ако не ме мързи, ще направя едно кардио на гладно (wasntme) , но не в тази зала, разбира се (giggle)

Храна - тренировъчен ден - 8.2.2013г

1)08:30 - 100гр пуешко филе върху 60гр пълнозърнести сухари с 60гр катък “Маджаров” + 50гр маслини + 50гр Био черен шоколад

- тренировка

2)15:30 - доза протеин “Scitec Whey” (30гр) + 60гр пуешко филе върху 53гр(толкова ги премерих (wasntme) ) пълнозърнести сухари с 55гр катък “Маджаров”  + 50гр Био черен шоколад

3)18:10 - 380гр кисело мляко “Fresco” 2% с много канела и 5гр ябълков пектин + 50гр катък “Маджаров”

Течности : 3л-3,5л ( вкл. 2кафета с 70гр пр. мл. )

Суплементация :

преди тренировка - 7гр BCAA

след хранене 2) : 1табл.Родиола + 3табл.Papaya Enzymes + 1табл.Хром пиколинат

след хранен 3) : 3табл.Papaya Enzymes

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 08.02.13 20:48.

08.02.13
18:41

Нати, от известно време се чудя как я приемаш въпросната “доза протеин Scitec Whey”.. с какво е тази доза? Вода ?
И още един въпрос - след като не броиш калории, защо толкова стриктно следиш грамажа на храната си?

Т. Тодорова

08.02.13
18:42

казано от Наталия Николова на 08.02.13, 18:17:

[color=green][size=3] 53гр(толкова ги премерих (wasntme) ) пълнозърнести сухари

Според мен са били 53,06 гр , ама се скатаваш :D

казано от Kath на 08.02.13, 18:41:

Нати, от известно време се чудя как я приемаш въпросната “доза протеин Scitec Whey”.. с какво е тази доза? Вода ?
И още един въпрос - след като не броиш калории, защо толкова стриктно следиш грамажа на храната си?

Е една мерителна лъжица, Кат, това е дозата, просто аз я уточнявам, че е 30гр :D

По отношение на втория въпрос : вече от 3год сигурно по навик си меря всичко, е като излизам понякога, макар и рядко, да хапвам навън, не си меря нищо, но когато  съм си в нас, по навик всичко се мери :) А калориите, не се уточних, имах предвид, че няма да се вкарвам във “филми” колко точно съм изяла, но оритировъчно няма как да не си ги броя, аз каквато съм лакомна мога и 4000ккл да си изям и да съм си пич 8-) Но като имаш предвид, че генът не ми е да съм слаба, ако се запознаееш с мама ще видиш :D, няма как да се отпускам тотално :) Аз никога не съм била слаба, като ученичка съм била между 60-64кг винаги (dull)

Поздрави (F) !

П.П. Тодорова не се бъзикай с мен :D

Т. Тодорова

08.02.13
19:05

казано от Наталия Николова на 08.02.13, 18:54:

...  е като излизам понякога, макар и рядко, да хапвам навън, не си меря нищо...
П.П. Тодорова не се бъзикай с мен :D

E как да не се :D . Много весело ми става - отива наш’та мила Нати на ресторант и вади кантара от джоба , за да изтегли колко сиренце са й настъргали на салатката :D

Луда работа с тая храна - много ми е трудно да ям навън,все си представям как приготвят манджите,какво слагат вътре,КОЙ го слага вътре,нещо се повредих :) .Оная вечер след изпита имаше разни пържени картофи на масата - изобщо не си взех,а като видях ,че са от бланшираните - нямах и желание. Пакетираните стоки са ми още по-противни - миналия ден се засилих до едно магазинче пред унито,за да си взема кроасан,щото много гладна бях,ама само като видях пред мен,ми стана гадно и реших,че е по-добре да изтърпя,докато се прибера :x .
Кукуригу-кудкудяк :D

08.02.13
19:05

Нее..относно дозата, имах предвид с какво я приемаш - дали разтваряш протеина във вода, понеже не съм забелязвала да споменаваш мляко или нещо такова..

П.П. И сега, като не се “втелясваш” по броенето, колко г/д ги поддържаш? Аз онзи ден “ориентировъчно” въведох някоя друга храница в caloriecounter-а и като “плеснах” 2000, направо лошо ми стана...та набързо се отказах :D :D (rock)

Мнението беше редактирано от Kath на 08.02.13 19:13.

Kат, във вода го разтварям, съжалявам, не те разбрах първия път (F)

Тодорова ама многоооооо ти се кефя на коментарите (nlove5) :D Много готин и забавен човек ми изглеждаш ;)

Дескаа, за съжаление съм убедена, че съм на майка, от малка съм си кръгло детенце, никогааааа в живота си не съм била така слаба като последните 4години :) до 18год.възраст си бях “якичка” (grin) Така, че не ми харесва действителността, но е такава (F)

Мъжът ми е по същия начин, нищо, че не му личи също от снимките, едри натури сме си по принцип, но просто се храним добре, доколкото е възможно и тренираме стабилно (muscle)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 08.02.13 20:47.

Т. Тодорова

08.02.13
21:14

казано от Наталия Николова на 08.02.13, 20:45:

Kат, във вода го разтварям, съжалявам, не те разбрах първия път (F)

Тодорова ама многоооооо ти се кефя на коментарите (nlove5) :D Много готин и забавен човек ми изглеждаш ;)

Дескаа, за съжаление съм убедена, че съм на майка, от малка съм си кръгло детенце, никогааааа в живота си не съм била така слаба като последните 4години :) до 18год.възраст си бях “якичка” (grin) Така, че не ми харесва действителността, но е такава (F)

Мъжът ми е по същия начин, нищо, че не му личи също от снимките, едри натури сме си по принцип, но просто се храним добре, доколкото е възможно и тренираме стабилно (muscle)

Палячото на компанията,as usual :D . И вие ме радвате :*

Викам вчера на мъжо : Лятото,форум...среща,уикенд някъде (то съвсем евентуално,де)... И той : Ъъъ,чудесно,да се съберете някъде,за да варите броколи и да си мерите квадрицепсите цял ден :D :D :D

По повод структурата - мен пък насилствено ме окръглиха :@ . Докато поумнея достатъчно,за да се сетя , че т’ва не е нормално - отиде конят у рЯката.Сега предполагам,че до края на живота си ще трябва да полагам безумни усилия,за да не се превърна в Джаба.

Забравих какво исках да кажа :D , сори за спама ! :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.02.13 21:15.

08.02.13
21:15

Просто си мисля....аз в момента съм към 63 кг. и съм 172 см някъде (wasntme)

Мила

08.02.13
21:19

казано от Наталия Николова на 08.02.13, 20:45:

Абе на Велико си му личи, че си е едричък особено по бицарите:), ама ти да кажеш, че си едра натура, това директно ме праща в графа дебела ;Д

E как да не се :D . Много весело ми става - отива наш’та мила Нати на ресторант и вади кантара от джоба , за да изтегли колко сиренце са й настъргали на салатката :D

Абе и това сме го правили в началото :D сега вече не правим така де,но и като цяло вече доста рядко ходим по ресторанти,поради няколко причини:
1)първо 3 часа гледаме менюто и се чудим и накрая винаги се спираме на почти едни и същи неща,пържоли,риби и салати,които си ядем без друго редовно
2)често си представяме по един начин това което поръчваме ,а те ни носят някви пръжки от 20-та несменяна мазнина или ни удрят в грамажа,пише 400-500гр те ти носят някво спаружено нещо 150гр което никога не можеш да си сигурен дали е приготвено както трябва
3)и не на последно място цяната е 3-4 пъти по-висока от това да си го направим вкъщи и като те ударят в грамажа или качеството и...общо взето затова спряхме да ходим има си и хубави заведения,но на излизане по 40+ лева не ни стигат и някак не е оправдано без повод

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 09.02.13 08:18.

09.02.13
08:22

казано от Велико Иванов на 09.02.13, 08:17:

Абе и това сме го правили в началото :D сега вече не правим така де,но и като цяло вече доста рядко ходим по ресторанти,поради няколко причини:
1)първо 3 часа гледаме менюто и се чудим и накрая винаги се спираме на почти едни и същи неща,пържоли,риби и салати,които си ядем без друго редовно
2)често си представяме по един начин това което поръчваме ,а те ни носят някви пръжки от 20-та несменяна мазнина или ни удрят в грамажа,пише 400-500гр те ти носят някво спаружено нещо 150гр което никога не можеш да си сигурен дали е приготвено както трябва
3)и не на последно място цяната е 3-4 пъти по-висока от това да си го направим вкъщи и като те ударят в грамажа или качеството и...общо взето затова спряхме да ходим има си и хубави заведения,но на излизане по 40+ лева не ни стигат и някак не е оправдано без повод

Май такива като вас (и нас) са най-голямата заплаха за бизнеса на ресторантьорите, не забраната за пушене. :D
Дано да има повече такива хора, че да се усетят къде са им проблемите, а да не обвиняват някой друг за липсата на клиенти.
ПП: Извинявам се за лиричното отклонение. :)

Ами трябва да има раздел в менюто за Фитнес мазняци,йоги,сачове за тия на циклично,точен грамаж и коректност при приготвянето :)

09.02.13
08:31

Мммда...като цяло не е зле да обърнат внимание на качеството и количеството на това, което предлагат. Малко е странно да си поръчам фреш лимон и да ми сервират разреден сок от лимонов концентрат (този - от малките бутилчици).... (wasntme)

Друг е въпросът,че който и да се остави на произвола на ... собствената си прасещина , ще се окаже “с едра структура” в някой момент :)

При Нати сподед мен е малко до мислене,защото по мое мнение си има приличен ген,нормално е като ученичка,като ми е обяснявала колко сладко е тъпчела да е била повечко кг-ми,просто лакомията и е в повече,дори и сега я мъчи това (прост пример:понеже е прието че калории от зеленчуци не се смятат,като съм правел по 1 лиген салата-целия се изяжда,ако и бях казал че калории от баница не се броят,по една тавичка не и мърда)... също и на мен :)

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 09.02.13 08:33.

Веси на теб, мисля, че ти писах, че според мен изглеждаш чудесно (F) не си обяснявам защо сега пишеш такива глупости, че си дебела (dull) Мила, за теб мнението ми е същото. По отношение на кг-те - важно е от какво идват те, а и при двете ви е от мускул. Аз писах за период, в който около 64кг съм била,  но без капчица мускул :( Съгласете се, че има разлика между 64кг мускул и 64кг от мазнина. Това имах предвид (F)

Предлагам да приключим темата, че стана една дългаааааа и широкаааа :D

Сега да се оплача малко. Снощи реших да си легна по-рано т.е. в 21:00, за да мога да стане в 06:00 и да си направя някакво кардио там... но какво се случи..Не успях да заспя от 21:00 до 00:00 :( мъкааааааааааа, мъкаааааа ...в последно време имам проблеми от време на време с този сън. А да не говорим, че като заспах в 00:00 се събуждах отново през нощта. Сутринта като се събудих в 07:20, бях цялата схваната и с болки навсякъде :@

Хайде, това е от мен за днес (sun) . Днес ме чакат много неща : английски - уроци от 11:00 до 13:15, след това лекция от 14:15 до 15:45 ииии за финал 2 часа пътуване с влакчето ( от 17:30 до 19:30 ), защото отивам на гости на мамии (sun)

Оффф и аз не спах добре снощи,будих се 3-4 пъти,потих се ,после пък ми стана хладно и в 6 айййде на работа-схванат,явно трябва да вземем мерки.Абе носът ми е леко запушен още и от възглавницата май похърквам от време на време и мазилката пада,това ли е причината за проблемите ти със съня :D
ПС:тая топлофикация,не стига че баси високите сметки,ами заради тях ме обливат-ту топли,ту студени вълни,нощем...

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 09.02.13 08:47.

Направо си похъркваш “like a boss” (muscle) :D Но за съжаление не си ми проблем, аз ако си заспя веднага въобще не те чувам, но проблемът ми е в съня. Хайдееееее стига с лирическите отклонения, това стана клюкарник (dull) :D

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 09.02.13 08:51.

Храна - нетренровъчен ден - 9.2.2013г

1)08:15 - 150гр пуешко филе + 60гр катък “Маджаров”

09:15 - 1грейпфрут ( 230гр )

2)17:10 - 50гр печена соя

3)20:00 - 200гр пилешка пържола филе + огромнаааа салата от зелена салата,зеле,домат,репички,краставички и т.н. с 10гр студенопресовано олио Шарлан + 200гр маслини

Течности : 3л
( вкл. 2 кафета с 70мл пр. мл. , чайчета )

Суплементация : същатата без БЦА, което го пия в тренировъчни дни :)

Днес по-малко храна, но от сърце :D Много ходене днес, както написах в по-горния ми пост (dull)

Лека вечер на всички ! (yawn)

Храна - нетренировъчен ден - 10.2.2013г

към 17 часа фаст

1)12:35 - 200гр пилешка пържола филе + 300гр задушени зеленчуцу + 3печени чушки на скара + 40гр черен шоколад “Линд” 85 %

2)14:30 - 50гр пълнозърнести сухари с 50гр катък “Маджаров”

3)15:40 по време на филмче - 20гр пълнозърнести сухари с 20гр катък “Маджаров” + 200гр кисело мляко 2% “Fresco”

4)18:10 - огромнаааааааа салата от зеле,зелена салата,репичка,малко домат,лук с 10гр студенопресовано олио Шарлан + 100гр пилешка пържола филе + около 250гр задушени зеленчуци + 3печени чушки на скара + 60гр черен шоколад “Линд” 85%

Мисля, че затвърдих тезата на мъжа ми, че обичам да ям огромни количества салатка :D особено при мама (giggle)

Течности : 3л ( 2кафета с 50-70мл пр. мл. , чайчета )

Суплементация : същата, присъща за нетренировъчен ден

П.П.Майка ми като опита шоколада на Линд, стигна до извода, че по-добре да не била яла шоколад, ако ще яде тази горчилка (giggle) . Тя си хапва някакъв “”черен”” шоколад 45% какао (wasntme) - колко ли е черен ?! (dull)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 10.02.13 18:51.

10.02.13
17:37

Моят праг е 75%, макс 80%, оттам нататък вече ми е не толкова горчиво, т.е. не горчивината ми е неприятна, колкото това, че ми киселее и е безвкусно като пясък (не че съм яла пясък :D)

10.02.13
18:21

Аз съм хвърлила око на един ето такъв - Heidi… има 75% и 85%, досега не съм опитвала нищо на тази марка...

10.02.13
18:24

казано от Катето на 10.02.13, 18:21:

Аз съм хвърлила око на един ето такъв - Heidi… има 75% и 85%, досега не съм опитвала нищо на тази марка...

Не са лоши :) опитвала съм ги :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1