15.02.13
16:22
Знам го това и съм правила - сега като се замисля може да се изпровизира върху рецептата и да се направи без захар и с някакво яко брашно. Тъкмо си купих кокосово и се чудя къде да го ръгна и как да не го опропастя... :D
Днес определено ще ида на фитнес, че да съм заобиколена от хубави мъже като минава метеоритът. (wait) (tmi) (muscle)
Радостче, клафути мисля, че няма да стане без захар. Направи си го със захар, запоследно, че ... ша минава метеоритът (tmi)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 15.02.13 16:29.
казано от Кизомба Санчес на 15.02.13, 16:27:
Днес определено ще ида на фитнес, че да съм заобиколена от хубави мъже като минава метеоритът. (wait) (tmi) (muscle)
:D :D Днес мислех да почивам, но ще взема и аз да потренирам, че като ‘мине метеоритът’ не се знае утре дали изобщо ще може да се тренира... (giggle)
Мнението беше редактирано от Мари А. на 15.02.13 16:45.
16. февруари 2013
Закуска:
—две бутер банички от тези, но със спанак и сирене / вземам ги от Лидл замръзени /
—портокалов сок
Обяд:
—сандвич със салам
—плодово кисело мляко
—чийзкейк със стафиди (примерна снимка за Радостчето :) ) / в кафенето на университетската библиотека /
—кафе
Вечеря:
—гръцка салата (маруля, домат, краставица, лук, маслини, сирене, магданоз, зехтин)
—наденица
—портокалов сок
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 16.02.13 20:30.
16.02.13
15:45
(handshake)
(nlove10) (nlove3) (nlove2) (nmuchfun)
16.02.13
16:53
Що мари? Ко ти е напрайл? ;(
Добре, айдИ, връщам са (nmuchfun)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 16.02.13 18:42.
Ееее...стига, де. Кой яде зеле?!
Щях да те агитирам, но си се вразумила :D Пък и съм го препоръчала тоз’ дневник ;)
Хаха,за зелето го изтрих, да, точно така, тъкмо ми е препоръчан, хаха ... сега гледам плажна мода ... (wasntme)
Харесала съм си една неща ммм, дето и 100 кила да си, са толкова добри, че пак изглеждат много готино...
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 16.02.13 18:55.
Почвам начисто тоя дневник ... нови цели, вcичко нови, тъй и тъй са ме препоръчали вече, за което благодаря!!!!!
Значи:
Статус: 62 кг. май /страх ме е да се премеря/
Ръст: 1.58
Цел: 55 кг да съм—> 7 кг да отслабна до края на годината
Ще намаля калориите до 1400 на ден.
Ще ям к’вот си искам. (rock)
Давам старт на този чуден план!
И най-важната цел—като ги отслабна да сА оженя за Юри Бойка! (rock) Че иначе къв е смисълът да отслабвам ! (wasntme)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 17.02.13 11:08.
16.02.13
22:35
казано от Кизомба Санчес на 16.02.13, 21:20:
Почвам начисто тоя дневник ... нови цели, вcичко нови, тъй и тъй са ме препоръчали вече, за което благодаря!!!!!
Значи:
Статус: 62 кг. май /страх ме е да се премеря/
Ръст: 1.58
Цел: 55 кг да съм—> 7 кг да отслабна до края на годината
Ще намаля калориите до 1000 на ден.
Ще ям три пъти на ден.
Ще намаля екстремните тренировки и ще увелича движението.
Ще ям к’вот си искам. (rock)
Давам старт на този чуден план!
И най-важната цел—като ги отслабна да сА оженя за Юри Бойка! (rock) Че иначе къв е смисълът да отслабвам ! (wasntme)
1000 калории? По-добре си сметни колко трябва да са - щом почваш на чисто, нека е разумно (hug)
16.02.13
22:43
казано от Кизомба Санчес на 16.02.13, 22:39:
1000 ще са (wait)
аз първо видях 1400 (wasntme)
казано от Danniii :) на 16.02.13, 22:43:
казано от Кизомба Санчес на 16.02.13, 22:39:
1000 ще са (wait)
аз първо видях 1400 (wasntme)
По-после cмалих (wave)
17. февруари
Добро утро!
Днес започнах (нагладно) тренировката Кетълбел Бомшел от втората страница на дневника ми, но още на втората минута ми стана супер лошо при навежданията и прекратих. |-)
11.15 Закуска:
—“белгийска” гофрета с шоколадова глазура (снимка “Архив” :D)
—нескафе
Ииии ми стана по-добре.
Мисля, че ще мога да продължа тренировката по-късно през деня. :D
15.00 Обяд:
—ориз с тиквичка, риба и лук ( Снимка: “Архив” :D)
—Десерт в чаша: мус от лимет и сметана ( Снимка: “Архив” :D)
Оригиналната рецепта е с един странен за мен, но ароматен зеленчук (резене), но нямах и заместих с лук, както ме съветва готварската ми книга “Да си сготвим за необвързани” (wasntme)
19.00 Вечеря:
—омлет oт две яйца, зелен боб, пиперка, лук и провансалски билки, маслини (nmuchfun) (снимка “Архив” :D)
—зелена салата (снимка “Архив” :D)
—Десерт: белгийска гофрета с шоколад
Калории: 1552 и за днес ще е това.
Няма да има тренировка, че утре ще е напрегнат ден.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 17.02.13 19:14.
Развитието на теглото ми през изминалата година.
Синя крива: реални стойности на тегло
Червена крива: вторично изчислената тенденция
Какво прави впечатление: (wait) всяко рязко покачване е предвещано от рязко смъкване и след всяко рязко смъкване следва труднопреодолимо и рязко покачване. С две думи: ясно изразен йо - йо ефект. Всяко рязко смъкване го постигнах с ядене на 1000 и по-малко калории. Затва ще гледам да са 1400—1700 :)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 17.02.13 12:37.
За 18. февруари (цял ден пътуване), без тренировка
Както и да е. В утрешия ден ще ям сандвичи. Ще пиша после.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 17.02.13 20:10.
17.02.13
20:23
хихих, добра мотивация Кико :) Успех мила :*
Избирам да съм дебела! (nmuchfun)
Аз направих своят избор! (nmuchfun) (nok)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 17.02.13 21:46.
21. февруари 2013
Днес ядох риба и чипс във вестник, пържени кюфтета, една кутия милхшнити и други, затова няма да описвам.
Почвам от утре наново.
И нещо готино от фейсбук... прикачено
Българи, обичам България и всички българи! (hug) (y) (sun)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 21.02.13 23:34.
По-долу снимки на моменти от балетната постановка “Отелло” в националния театър в Манхайм, която посетихме вчера.
—-> Според калкулатора на Дюкан идеалното ми тегло е 52,42 и мога да го постигна до 06.05.2013.
В момента тежа 62 килограма.
Ударна фаза: 3 дни
От 25.02 до 28.02—-> с очакван резултат -1.14 кг
Същинска фаза: 67 дни
От 28.02 до 06.05—-> очакван резултат -8,44 кг
Фаза на стабилизиране: 95 дни
От 06.05 до 09.08
Фаза на отстояване и пддържане на теглото: от 09.08 нататък
24. февруари 2013
Първи ден преди Дюкан :)
Закуска:
—кроасан с шоколад и кафе
Обяд:
—скумрия в доматен сос
—150 гр. шунка
—варено яйце с червен пипер
—две кисели краставички
—100 гр. обезмаслена извара с ванилия и подсладител
Вечеря:
—сладък галет
Стана много пухкав и вкусен.
Рецепта “Сладък Галет”
Продукти:
—3 яйца
—3 лъжици пшенични трици
—3 лъжици обезмаслена екскуиза
—1 лъжица подсладител
—1 лъжица аромат на масло и ванилия
Белтъците се разбиват на сняг и се смесват с другите продукти.
Изсипва се във форма за кекс. Пече се 5 мин. в загрята фурна на най-силната степен.
После се покрива с фолио и се пече още 5-10 минути на 160 градуса.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 24.02.13 22:22.
24.02.13
20:28
Не ми харесва решението ти :) Този Дюкан само като го чуя и ми призлява... По-добре се ориентирай към НВХ, РБД, ВМ-НВХ, ако си решила да си стриктна. С постоянство и воля, повярвай ми, има резултат с всеки режим.. но въпроса е до колко е полезен всеки един от тях и дали ще ти донесе ползи, или повечето “ползи” ще са вреди??
п.с Това е моето лично мнение, а от там нататък ти си свободна да прецениш дали това ще е добре за теб, или не...
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 24.02.13 20:29.
казано от Danniii :) на 24.02.13, 20:28:
Не ми харесва решението ти :) Този Дюкан само като го чуя и ми призлява... По-добре се ориентирай към НВХ, РБД, ВМ-НВХ, ако си решила да си стриктна. С постоянство и воля, повярвай ми, има резултат с всеки режим.. но въпроса е до колко е полезен всеки един от тях и дали ще ти донесе ползи, или повечето “ползи” ще са вреди??
п.с Това е моето лично мнение, а от там нататък ти си свободна да прецениш дали това ще е добре за теб, или не...
Мерси за мнението, но ще си спазвам Дюкан :)
24.02.13
20:35
Успех! Ще ми е интересно да те следя :) (не че до сега не ми е било (giggle) )
24.02.13
20:59
Ако ще спазваш Дюкан, задължително пий много вода! Задължително!
24.02.13
21:02
Аз пък ще те подкрепя, като се надявам да намериш верният път и да го следваш. (hug)
Това май е единствената диета, която не съм правила и сега я погледнах - ами да, не е най-добрата, но пък резултатите ще са бързи и ще те мотивират да продължиш по-късно с нещо по-здравословно, което да стане начин на живот, а не 2-месечна диета. Успех!
Мерси много на всички за мненията.
От една книжарница на гарата във Фракфурт си купих книгата на Дюкан, докато чаках и почти цялата я прочетох по път.
Също така си купих и друга негова книга с рецепти за всяка фаза—мисля, че има доста добри.
Мисля да си набавя разни аромати от магазина на сайта му—аромат на масло, аромат на орех и аромат на портокалов цвят, малина и този на шам фъстък и кокос. За Дюкан се намалят мазнините до минимум, затова ще използвам аромати :)
казано от Златина Цонева на 24.02.13, 20:59:
Ако ще спазваш Дюкан, задължително пий много вода! Задължително!
Да, така пише и в книгата—това е едно от най-важните правила.
Интересо е, че Дюкан казва, че кафето също се брои към водата за деня. Това, че обезводнявало, било мит.
Много ми харесва тази гледна точка! (wasntme)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 24.02.13 21:35.
Приготви си и хапчета против главоболие. Аз реших да спазвам веднъж безвъглехидратна (дори не само белтъчна) диета и с такова зверско главоболие се сдобих, че прекратих още следобяда.
Това НЕ е нормално, но ако ще си блъскаш сама главата: давай.
казано от Anelia на 24.02.13, 21:44:
Приготви си и хапчета против главоболие. Аз реших да спазвам веднъж безвъглехидратна (дори не само белтъчна) диета и с такова зверско главоболие се сдобих, че прекратих още следобяда.
Това НЕ е нормално, но ако ще си блъскаш сама главата: давай.
То аз главоболието всеки ден си го имам—поради ред причини—така че, поемам риска :) Иначе съм спазвала някои дни НВД и се чувствах добре. Явно си е индивидуално.
Мерси за мнението!
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 24.02.13 21:47.
Общо конкретно казано и аз те подкрепям за ДюкЯнъ.
Имам известен опит с него. Туй за колата лайт обаче нещо не съм съгласна. Иначе на мен ми беше понесъл добре, нямах оплаквания (щото къде ли не се чу че хората имали проблеми с бъбреци, дробове ли, какво ли не)... Отдавна съм го пробвала и само знам, че бях доволна, просто тогава не ми беше уврял акъла и за спорт (finger) Та така. И особено ако си го комбинираш със спорт ще е напълно ОК. И по мое скромно мнение няма нужда да се минават всичките фази, просто си избери някоя и така. (rock)
казано от Membaris на 24.02.13, 21:46:
Общо конкретно казано и аз те подкрепям за ДюкЯнъ.
Имам известен опит с него. Туй за колата лайт обаче нещо не съм съгласна. Иначе на мен ми беше понесъл добре, нямах оплаквания (щото къде ли не се чу че хората имали проблеми с бъбреци, дробове ли, какво ли не)... Отдавна съм го пробвала и само знам, че бях доволна, просто тогава не ми беше уврял акъла и за спорт (finger) Та така. И особено ако си го комбинираш със спорт ще е напълно ОК. И по мое скромно мнение няма нужда да се минават всичките фази, просто си избери някоя и така. (rock)
Според мен са си важни фазите, а това, че подкрепя колата лайт, също ми е добре дошло (wasntme)
Като се замисля във всяка фаза има нещо от тези режими, за които всички говорим- дали ще е НВД, РВД, ОХМГРБД, БЙХШДК или там каквото още се сетиш, така че хубу си ги мини всичките, ама накрая ще ти стане ясно на коя се чувстваш най-добре и може даже да си ти остане...
PS: Просто не съм фен на газираното... (освен на бириШката).
Мнението беше редактирано от Membaris на 24.02.13 21:53.