23.02.13 - Нетренировъчен
Премерих се като станах - 46кг. хмм 8-)
Днеска чийт дей, mm yummy :D
Значи в рамките на 2 часа :D :D :D : кафе, 2 фпх с масло; фъстъци; 4-5 овесени бисквитки; варено яйце; половин ръжено рогче, котидж :D
И изпитвам още глад, това не е нормално (shake)
Значи оплесках се и хапнах бая работи, направо ми става лошо кат си помисля.. Малко ще спра с дневника, понеже постоянно мисля за храна иии се ояждам. Ще си го продължа по-натам обещавам :)
Мнението беше редактирано от Виктория на 24.02.13 08:32.
казано от Стоян на 23.02.13, 09:23:
Що не станеш едни 50 3/4кг. ?
Ммм, аз съм дребничка, такива кила няма да ми седят добре. В момента се харесвам, остава само малко да се постегна и орелефя и сигурно ще кача някое и друго килце :)
Ако ги сложиш килата , където трябва ще изглеждаш още по-добре. Но ти си знаеш какво да бъде най-добре за теб , аз само ти предлагам нещо : )
П.С Вкусен чийт ден
казано от Стоян на 23.02.13, 09:30:
Ако ги сложиш килата , където трябва ще изглеждаш още по-добре. Но ти си знаеш какво да бъде най-добре за теб , аз само ти предлагам нещо : )
П.С Вкусен чийт ден
Разбира се, едни 48 кила, хубави и стегнати ще са ми перфектни, благодаря ти, със сигурност ще е :D :)
Здравейте :) След доста дълго отсъствие, реших да започна да водя дневника си отново. Доста неща ми се случиха, прекъсвах за около месец и нещо фитнеса, миналата седмица почнах отново и се чувствам страхотно! (sun) Днес ще направя някоя актуална снимка за да видите как изглеждам в момента.. Ще направя и някои корекции в мерките.
Предстоят ми много неща този месец: изпращане другата седмица, матури, бал .. Ще влизам вечер най-вероятно да си попълвам :P
Храна:
10:10 - 1 фпх с кайма + 1 бисквитка Белвита + чаша мляко
12:00 - 13:00 - тренировка
13:30 - дробчета с лук + половин моцарела
17:30 - салата + останалата моцарела + малко пилешко месо
22:30 - извара + няколко бадема
Поздравче:
Мнението беше редактирано от Виктория на 06.05.13 22:49.