23.02.13
22:19
казано от Т. Тодорова на 23.02.13, 22:16:
Вече направих , каквото направих :D :D :D , (бисквити Траяна)
кажи поне какви бяха.... обикновени, с ябълка и канела или портокалови корички (wasntme)
и аз много ги обичаааамм, от малкаа (nlove5)
п.с Пак се вяснах първа (tmi) (F)
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 23.02.13 22:20.
23.02.13
22:32
С какао , щото мъжо най ги обича без добавки.За една бройка да не останат за него :D :D :D . Грух .
Нищо, утре ще ходя на протеста , та ще постудувам , ще повървя , едва ли ще ям ... ще си заминат, няма да мра сега за едни бисквити.
Оф,майка каза,че са съобщили,че масово се изкупуват бухалки и боксове ... сега банда футболни фенове , вместо да идат в някоя гора да се избият взаимно (заедно с всички други глупаци в тая държава,пък и не само в нея) , ще си намерят поле за изява и всичко ще опорочат и опропастят , тъпите медии ще снимат само тях , съответно само тях ще видят хората , които са си останали вкъщи , че и цяла Европа ; жандармерията ще помете протестите , ще има изпотрошени глави , бити жени и чичковци на над средна възраст , и накрая ще остане едно голямо г*мно.
Ей сега ще си изпсувам на ум ПЪК !
П.С. Дани,добре си ми дошла :*
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.02.13 22:32.
23.02.13
22:39
Тодорова, внимавай утре на протестите, щом ще ходиш! Аз от няколко дни съм се притеснила как ще прекося главната на Пловдив... дано не си изям някоя бухалка или нещо подобно :D налага ми се да мина от там... до колкото разбрах там се събират или съм в грешка? (wasntme)
п.с И аз да се оплача, че тази седмица ми гръмна главата от да слушам спорове на тема политика и то в у-ще (dull) Поне вкъщи не се коментира и няма толкоз размисли, ядове и страсти :)
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 23.02.13 22:41.
23.02.13
22:46
казано от Danniii :) на 23.02.13, 22:19:
казано от Т. Тодорова на 23.02.13, 22:16:
Вече направих , каквото направих :D :D :D , (бисквити Траяна)
кажи поне какви бяха.... обикновени, с ябълка и канела или портокалови корички (wasntme)
и аз много ги обичаааамм, от малкаа (nlove5)
п.с Пак се вяснах първа (tmi) (F)
Ехеее... Аз още като ядях таквиз неща нямаше видове - само обикновени. :D
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 23.02.13 22:50.
23.02.13
22:51
По време на моето детство също нямаше :D (казах го все едно сега съм на 100години и не съм дете все още :D ) Тези другите видове ги пуснаха от скоро (wasntme)
Тодорова, много съм нахална, ще ме извиняваш (blush) (F) :*
23.02.13
23:40
Ш’ та извинявам,ако искам :D :D :D
24.02.13
19:47
Днес , 24/02/2013 (03)
Протест,студ,обикаляне,2 бири,няк’ ъв салам,парче руло.
24.02.13
19:50
Къде се подвизава? Нийде не те видях, ама аз и позакъснях де :(
24.02.13
20:06
Със студентската група.Изврещях си врещялото :D
Що не каза,че ще ходиш,гадино :P
Установих,че имам ужасна фобия от тълпа в тунел и от тунел с тълпа :D - почти загубих съзнание,толкова ми прилоша вътре (и не,не преувеличавам)
24.02.13
21:31
Аз се реших спонтанно, докато ви гледах по тв-то. Подквасих набързо реколтата и хукнах да забирам малката от баба й. Късничко се присъединихме, бяхте вече на центрума, ама и понамаляла работа. Свеки отделно ме вбеси, че пак ми говореше за негативните енергии и т.н. Щях да изтрещя, ама дойде с нас да ни пази :D
И на мен тълпата и затворените пространства ми действат прилошаващо :D
Мнението беше редактирано от Deskameska на 25.02.13 08:49.
25.02.13
08:56
И твойта не е лесна (giggle)
25.02.13
19:57
25/02/2013 (4)
Без настроение,без тренировка (опитах,ама не ми се получи),с безразборна храна (бяла филия с лютеница и след нея тахан с мееед,примерно) и желание да си откъсна главата,и да я хвърля по стълбите на зикурата в Ур. Примерно.
Сутринта ще стана в 5 и ще тренирам,ако ще да пукна от зор.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.02.13 20:20.
26.02.13
06:06
Ей я биполярната ви съфорумничка - тази сутрин с настроение :D , но без особен физически пауър :) . Бих могла да спя цял ден. Хич не ми се университетства днес,ама к’во да правиш.
Гълтам един зелен чай и се заемам със Зузана.
Биполярна съфорумке, това за урската зикура направо разцепи мрака хаха (y)
За тези, които не са прочели в енциклопедиите като малки—това е древен шумерски храм.
Ама някакси, много приятно ми става като се присетя за картинките на шумерите в детската енциклопедия—особено техните терасирани къщи—на богатите по-специално и смешните женски дрехи със странни, но пищни деколтета (giggle)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 26.02.13 17:25.
26.02.13
20:47
(rock) 26/02/2013 (rock) (5)
06:00 Зелен чай с лотос и портокал
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
06:30 Тренировка :
Скромно загряване (много скромно)
ZWOW 2
3 рунда от :
10 лицеви опори от колене (Зузка прави дайв бомбърс,но ги замествам,че не ги умея)
5 бърпита
20 (на всяка страна) клека с копитно повдигане встрани
5 бърпита
10 (на всяка страна) повдигания от страничен планк
5 бърпита
10 (на всеки крак) напади ( във видеото са пистолети,ама ... нали (nbbq) )
Скромно разтягане
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Закуска : 3 варени яйца , сирене , сланина
Плодов чай
Закуска в унито : 80 гр кашу & бадеми (сурови)
Виенско кафе от машина
Късен обяд : 2 варени яйца , сирене , луканкова наденица
17:00 Много тахан с не много мед
22:30 Доза протеин (24г)
Водица : 1,5 л
Калории : 2059 (tmi)
Протеин : 117
Въглени : 52
Мазнини : 135 (nhappy2)
Тиудоръ в Страната на мазнината :D
Цялата долна част на тялото ме спуква от мускулни болки.Хау куул ис дат,а ? Утре пак Зузка (inlove)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.02.13 22:18.
27.02.13
09:37
Правила си ZWOD 1/ или ZWOW 30/, ама ще ги научиш де. И не бъди скромна :D
27.02.13
09:59
ZWOW 1 пише в сайта й (wasntme)
27.02.13
10:19
Да пише каквото ще, тя си се е объркала :D ZWOD 1 e :D А ти загрявай и разгрявай нескромно !!!
27.02.13
22:14
20/02/2013 (06)
Зелен чай с лотос и портокал & мака
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Тренировка :
Загряване с видео на Зузка,малко въртене на стави (общо 10 минути)
ZWOD 2 (с модификации)
- 5 Менмейкърс (без лицевата опора - сиреч,гребане от планк + изправяне и раменна преса - 5 кг дъмбели)
- 10 лицеви от колене (пълни - йеее,йее,йеее!))
- 20 бърпи без лицева + подскок ляво-дясно след изправяне (в полуклек)
- 25 competition sit ups
20 минути разтягане с йога елементи
13:30 4 бр. печено кашу & 25гр шоколад със стевия
14:00 50гр варен свински език
16:00 150 гр език в масло , 150 гр салата зеле §морков , 15гр суров слънчоглед , шарлан , малинов оцет , сос от заквасена сметана § горчица§кис.мляко§лимон
17:00 Останалото от шоколада със стевия
22:30 Manna & протеин
Калории : 1680
Мазнини : 103
Протеин : 131
Вглхдрт : 50
2,5 л вода
Тая сметка е съвсем горе-долу,щото нямам идея какво е съотношението Манна/протеин.Пак много мазнина,много чудо.
Което ме води до въпроса - какъв протеин да си купя ? Мисля си пак за Синтракс Медикъл , но ако има по-добро предложение , нямам търпение да го разгледам :P :P :P——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Тренировката не е ли много къса?Едва се събрах от пода след това,но много кратичко ми се чини.Викам да почна по две да правя..?
А,да - 250 мл вино на обяд , хлъц (nsleep) + 240 кал и 13 гр въгл.
Голямо съм прасе :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.02.13 22:27.
27.02.13
22:48
Хъ...няк’во парти с преспиване преди няколко години :) - с мойте две любими кокошки (inlove) и джънк (както се вижда) .
Някак си съм по-слаба,ама като си гледам ръката ... пирожка ньедна (b*tchslap)
Има и едни снимки по гащи,на които краката и Д-то ми изглеждат много добре,ама са прекалено одупени,за да влязат в ефир :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.02.13 22:49.
Здравей Теди! Може ли да ме ориентираш как се правят тези две рецепти (прикачени на френски)? Съставките ги разбрах, интересува ме методът. Набавих си агар-агар и бананов аромат, но не вдявам френски, а и няма как да копирам в онлайн преводач от картинката.
Благодаря ти!
*Смъкнах цялата патесария на Дюкан, май трябва да науча френски :)
Ако искаш, ще ти я пратя в благодарност :)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 28.02.13 01:37.
28.02.13
09:30
1)
- в няк’ва касерола стопляш вода и добавяш подсладител
- през това време , слагаш в купа 3 белтъка и ги биеш , докато станат на сняг (стегнат) ; добавяш щипка сол
- добавяш някакъв конкретен сгъстител в тенджерката + банановата есенция
- махаш от огъня
- разбъркваш белтъците и ги пльосваш в касеролата (без да спираш да бъркаш)
- сместа си увеличава обема
- спираш бъркането,когато се охлади
- изливаш в малки четвъртити форми ... тука не разбирам много,ама май ти казват,че ще си ги орязваш,ще ти остават някви ленти,които можеш да набуташ в някви форми от типа на...джоб-черво,де да знам и аз кво е...
- оставяш в хладилника за 2 часа + 24 часа сушене
- когато се изсушат добре,режеш на кубчета,слагаш в кутия с няква пудра...сигурно захар ... разджуркваш,за да се овъргалят и накрая ги минаваш през сито,за да опада излишното количество от тая пудра .
2)
- загряваш фурната на 210 градуса
- разбъркваш хубаво всички съставки
- слагаш във форма за кекс и печеш на 200 градуса
:)
Супер си, мерси!
Имаш едно черпене с дюкански десерти от мен :)
Аз така ще зауча по-важните ингредиенти и от обща култура ще гадая занапред за другите |-)
А сгъстителят е агар-агар—знам го! (handshake)
На френски знам само “Бонжур”, И “се жуст” и “се ла ви”. И “мерси боку”. С тези три фрази много добре се оправям, :D a в граничните райони разчитам на немско-говорящи :)
Мисля обаче да се запиша на курс—имам учебници, а и искам да си купя френски готварски книги.
... че има и дюкански локум да се прави пак от книгата (wasntme) (nrespect)
Много ми харесва хранителната им култура.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 28.02.13 10:08.
казано от Т. Тодорова на 28.02.13, 09:30:
1)
... тука не разбирам много,ама май ти казват,че ще си ги орязваш,ще ти остават някви ленти,които можеш да набуташ в някви форми от типа на...джоб-черво,де да знам и аз кво е...:)
Джоб—червото ще да е шлаух за печене (маркучеста кесия)—знам го, защото това се използва в немската ми дюканска книга. (y)
28.02.13
10:21
Пак заповядай :)
Мдааа,готин е и френският , ама на мен ми е труден ... щото не го уча :D
Голям съм мързел,ама сега съм се мобилизирала и до края на семестъра ще съм машина 8-)
И като каза шлаух за печене - да,убягна ми думата одеве.Сгъстителят не го знам.
Нидей мъ черпи с дюкански творби - напоследък кълва на зеленинки.Може да ми подариш една диня с панделка лятото :D (искам вече диняяяя и прасковкииии,и тиквички,и патладжани ;( )
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.02.13 10:23.
казано от Т. Тодорова на 03.01.13, 13:36:
Искрено се надявам да не кача от спирането на цигарите - много ще се изнервя. Днес ми е трети ден,засега не съм имала някакви пушителни пориви :)
Всичко е само и единствено на психическа основа. Аз съм горд непушач от 3 седмици като един път не съм изпадала в криза :))))
казано от Т. Тодорова на 28.02.13, 10:21:
Пак заповядай :)
Мдааа,готин е и френският , ама на мен ми е труден ... щото не го уча :D
Голям съм мързел,ама сега съм се мобилизирала и до края на семестъра ще съм машина 8-)
И като каза шлаух за печене - да,убягна ми думата одеве.Сгъстителят не го знам.
Нидей мъ черпи с дюкански творби - напоследък кълва на зеленинки.Може да ми подариш една диня с панделка лятото :D (искам вече диняяяя и прасковкииии,и тиквички,и патладжани ;( )
Да, аз много ти завиждам, че ги учиш в университета. Със сигурност ще се запиша на курс в бъдеще, но там е работата, че мисля да се изнасям в по-голям град и чак тогава ще мисля за курсове...
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 28.02.13 10:45.
28.02.13
21:36
28/02/2013 , нетренировъчен (07)
- 70 гр сурови ядки (бадеми & кашу)
- зелен чай с лотос и портокал & мед
- салата от спанак и морков , олио лен , коноп и кориандър , лимон , хим. сол , 100гр карначе
- зелен чай с портокал & мед от пакетче
- 70-80гр сладолед (мислих да взема един дето е без захар,ама като видях кво има вътре,предпочетох обикновен…) , 3 фурми
- 150 гр пилешко филе (беше 200 преди да мине през огъня), изпечено на грил тигана ,овкусено със сол,черен пипер,пресен копър,малко бяло вино) ; салата от спанак и морков + конопено олио,малинов оцет и хим. сол
- 2 белтъка с горчица и заквасена сметана
- 150 мл домашно вино (червено)
Калории : 1338
Протеин : 82
Мазнини : 74
Вглхдрт : 64 (без спанака и моркова)
2,5 л вода
МСМ & сок от 1/2 лимон преди лягане
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.02.13 21:42.
01.03.13
10:12
казано от Женя Симеонова на 28.02.13, 10:35:
казано от Т. Тодорова на 03.01.13, 13:36:
Искрено се надявам да не кача от спирането на цигарите - много ще се изнервя. Днес ми е трети ден,засега не съм имала някакви пушителни пориви :)
Всичко е само и единствено на психическа основа. Аз съм горд непушач от 3 седмици като един път не съм изпадала в криза :))))
Браво,че не пушиш!
В криза и аз не изпадам,ама пуша от келешлък - по навик и от нямане къде да си държа ръцете....
01.03.13
14:37
Като отказах цигарите спрях да ходя по безмислени кафета и заведения, просто защото не ме свърташе и за 5 минути на едно място. :D Почвам 6-та година без цигари и ми е много добре, дори и с 5 кила отгоре. Толкова други неща могат да се правят вместо да се пуши.Само извинения си търсиш, душа!!!
01.03.13
17:51
Мисля,че току-що сготвих спанак с мас :D
Не знам що толкова странно ми се струва - нали животинските мазнини са по-устойчиви на температури и е по-добре да се готви с тях ... ? Имам чувството,че голям грях съм извършила . Ку-ку,ку-ку (nmuchfun) .
01.03.13
22:07
01/03/2013 (08)
- 12 гр какаови зърна,25 гр тахан,45 гр фурми,зелен чай & мед
- 20 гр сирене
- Б9 + Б12
- 2 яйца,50 гр сирене,40 гр карначе,салата от спанак & морков с конопено масло,лимон и хим.сол
- 40 гр шоколад Милмекс (със стевията)
Тренировка :
Загряване на Зузка + още малко въртене на стави
ZWOW 3
3 рунда (в първия рунд : 5 повторения , втори : 10 повторения , трети : 15 повторения) :
- One leg lunge (с 2х3кг)
- Push ups (от колене)
- Speed skaters (с ластик около глезените)
- Squat jumps с 5 кг (последните няколко в третия рунд само ги клкенах)
Не ми се видя достатъчно , затова направих и 15мин ХИИТ от Блендера :
- 3 рунда mountain climbers х 25 (или 20) секунди , с 10 сек почивка помежду им
- 3 рунда russian twists
- 30 секунди почивка
- 3 рунда бърпи
- 3 рунда squat jacks
- 3 рунда jack knife crunches
- 3 рунда back bow crossovers , които признавам , че правих по много измъчен начин - много ми е кекав кръстът
- 30 секунди почивка
- 3 рунда wide push ups
- 3 рунда supine push ups , които или не разбирам,или не мога да изпълня правилно (почес-почес по темето в недоумение)
- 30 секунди почивка
- 1 минута plank jacks , които не правих така , ами само си редувах краката (стоейки в планк,де) навън-навътре-десен-ляв… Страшно описание :D
40 клека с повдигане на крак встрани по време на изправяне.
20-25 минути разтягане от йога тип :)
- 2 с.л. спанак с кафяв ориз
- Манна с протеин
- 1 малка вратна пържола
- още от спанака § 20 гр сланина
Калории : 1920
Мазнини : 110
Протеин : 133
Вглхдрт : 76 (blush)
Това е без спанака и морковите.Малко са завишени като че ли тия цифри.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.03.13 22:09.
02.03.13
00:05
Ииии се напуках със сладолед току-що.
И кво, поне за нас има ли или го опука сичкия и чак тогава ни съобщаваш?!
Ей ама значи ... не може така бе Тодорова!
Стига вече с тези изцепки.
Има ли сладолед—ша ма викаш!
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 02.03.13 00:17.
02.03.13
09:50
Кико,в интерес на истината,въпреки поривите ми да се омажа до смърт с няк’ъв такъв боклук,не мога да прекаля кой знае колко,щото ми става гадно от тях .Преди съм омитала по ... абе,по много сладолед,снощи от 2-3 топки (не съм го теглила,не съм го смятала,не съм го и правила на топки-на око до преценям,че е горе-долу толкоз) щях да пукна (giggle)
Ей сега ще му прасна една Зузана и ще го разкарам :)
И не,за теб сладолед няма,нали си на диета :P
казано от Т. Тодорова на 02.03.13, 09:50:
Тъй ще кажеш ти—аз понякога чийтвам за регулация (wait)
02.03.13
18:21
казано от Кико Сан на 02.03.13, 18:06:
Ще чийтваш У трета фаза! :D
казано от Златина Цонева на 02.03.13, 18:21:
казано от Кико Сан на 02.03.13, 18:06:
Ще чийтваш У трета фаза! :D
(dull) (blush)
02.03.13
20:53
02/03/2013 (09)
- зелен чай с лотос и портокал + сок от лимон
- 3 фурми
Тренировка :
* Загряване (доста стабилно като за мен - скок-подскок,разтягания,стави - поне 20 минути)
* ZWOW 4 , 3 рунда от :
- 50 pendulums
- 20 бърпита
- 15 суинга с 5кг
- 1 лицеви от колене
- 5 клека с лост над глава
- 2 минути високи колене
Простиране на прането :) и след това :
* 100 подскока на въже
* Ръчички , 3 кръга от :
- 12 лицеви опори от колене
- 12 bent over reverse fly - 3,5 кг
- 12 раменна преса - 3,5 кг
- 12 дъмбел пулоувър - в първия кръг с 5 кг , във втори и трети - с 6кг
- 12 трицепс над глава - в първия кръг с 5 кг , във втори и трети - с 6кг
- 12 бицепсово сгъване - в първи кръг с 5 кг, , във втори и трети - с 4кг
* Разтягане
* Малко от нещата на Маргарита за глезени и таз (Марги,много са ми зорни,признавам,обаче установих,че когато ги правиш бавно и внимателно,и с мисъл,усещаш кога трябва да спреш и е по-трудно да се пребиеш).
- Салата от маруля и репичка + хим.сол , малинов оцет & 15гр конопено масло + 3 гр фибри и 15 гр суров слънчоглед ; 50 гр свински врат,паприкован,печен
- 40 гр шоколад Милмекс
- 50 гр Манна с протеин (в сметката ги вкарвам 50/50 , щото не знам кое колко е,както вече съм споменавала) + мака и 50мл мляко
- 200 гр пилешко филе на скара , зелена салата
2,5л вода
Калории : 1550
Протеин : 116
Мазнини : 87
Вглхдрт : 70
Tоя шоколад трябва да го спра.Не ми дъхва доверие малтитолът (tmi)
Опитвам се да накарам половинката да спортува,щото знам,че ще се почувства по-добре.Ама само чувам оправдания от сорта на “Ако не работех тая работа” , “Ако имах повече време” и т.н.,и т.н. По-хубаво да ми каже,че го мързи и тва е най-тъпото нещо на света,ще съм по-доволна,отколкото да слушам тия оправдания.
Днес обяснявах как една 10-минутка ще му даде енергия за целия ден,той вика,че тва не било амфетамин и нямало да има ефект за повече от час,и после щял да рухне,видите ли ... Все едно няколко цигари под аспиратора повече помагат.
Не искам да се налагам или да си бъдем спортни другарчета (няма да ми издържи на темпото 8-) , хехе , майтапя се) , искам да се почувства малко по-добре - аз знам как се чувствам,когато тренирам и когато не го правя.Не знам какво да кажа вече,пък не ми е гот да го гледам все смачкан :(
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.03.13 20:57.
02.03.13
21:47
Ти си го познаваш най-добре и трябва да действаш по начин, който ще му повлияе най-силно. Дали ще гледаш плочкести мъжища (за да предзвикаш ревност) или ще подхвърлиш неща от рода “Сексуалното удоволствие при спортуващите хора е с 30% по-голямо” или като просто кажеш, че по този начин ще е здрав и ще се радвате на по-добър и качествен живот заедно по-дълго (ама май това не проработи разбрах) та... действай! Не се отказвай (y)
Мен половинът ме запали по спорта и съм му супер благодарна. При мен стана като ми подари супер якото колело и аз се кефех да си го карам и да се “фръцкам” с него. (blush) Тъпо, ама проработи... Сега не се фръцкам, а съм надъхана да правя “големи неща” (giggle)