02.03.13
10:58
Общо взето в заглавието се разбира какво искам да попитам.
Скоро ще си взема суроватъчен протеин,и вероятно трибулус на капсули и както си гледах видях и за прословутото рибено масло на капсули.
Идеята ми е да пия протеин сутрин,по-обяд една капсула fish oil (такава е дозировката на опаковката), и трибулус 1-2 пъти дневно по 625мг капсула.
Ако може съвети дали е добре да ги комбирнирам?
Програмата ми е за качване на маса,3 упражнения за мускулна група:
Вторник : бицепс трицепс предмишници
Четврътък: гърди гръб крака
82+- кг съм , 21г.
Храната ми от началото на тази година е добре според мен,ям редовно,5 хранения като карам на ВВД и минимален прием 3000kcal повечето идват от въглехидрати,ям пилешко месо 2-3 пъти седмично,телешко и свинско 2-3 пъти ,риба тон 2 пъти,фасул/боб 2-3 пъти,картофи 3 , спагети 2,прясно мляко 2 , кисело 2,яйца 3-4 и тн.
Нямам желание да я показвам цялата тъй като ми отне близо месец да си я изпипам изцяло и да се съобразя с бюджета ми.
Всякъкви съвети се приемат,но ще се доверя на хората които си добавят и информация от личен опит.
Благодаря!
02.03.13
12:54
казано от Hardcore на 02.03.13, 11:05:
Тренираш два пъти седмично и единия от тях е само за ръце?
По-интересното е да видиш другият ден какво прави в един ден :D :D :D
Определено трябва да направиш корекция в:
1. тренировките - очевадно е какво
2. дозите на добавките - рибеното масло (2-3грама дневно) и трибулуса (2-3грама дневно)
казано от Evtim Petrov на 02.03.13, 12:54:
казано от Hardcore на 02.03.13, 11:05:
Тренираш два пъти седмично и единия от тях е само за ръце?
По-интересното е да видиш другият ден какво прави в един ден :D :D :D
Да интересно е но съм опитвал всякакви сплитове и това ми върви най-добре за сега.
Бих искал да дадете мнения за добавките най-вече.
Благодаря. :)
ps:В интерес на истината за програмата от 2 дни гледам това: 10x10
и мисля да превключа на него.
Скоро.
Мнението беше редактирано от Excess на 02.03.13 21:08.
03.03.13
18:09
Тренировъчната ти програма не става. Обърни се към професионален инструктор. Не може да тренираш гърди, гръб и крака в един ден. Не знам къде ги четеш тези програми, но така не се тренира!