Суроватъчен протеин,рибено масло и трибулус + храната и следната тренировъчна програма

02.03.13
10:58

Общо взето в заглавието се разбира какво искам да попитам.
Скоро ще си взема суроватъчен протеин,и вероятно трибулус на капсули и както си гледах видях и за прословутото рибено масло на капсули.

Идеята ми е да пия протеин сутрин,по-обяд една капсула fish oil (такава е дозировката на опаковката), и трибулус 1-2 пъти дневно по 625мг капсула.

Ако може съвети дали е добре да ги комбирнирам?

Програмата ми е за качване на маса,3 упражнения за мускулна група:
Вторник : бицепс трицепс предмишници
Четврътък: гърди гръб крака

82+- кг съм , 21г.

Храната ми от началото на тази година е добре според мен,ям редовно,5 хранения като карам на ВВД и минимален прием 3000kcal повечето идват от въглехидрати,ям пилешко месо 2-3 пъти седмично,телешко и свинско 2-3 пъти ,риба тон 2 пъти,фасул/боб 2-3 пъти,картофи 3 , спагети 2,прясно мляко 2 , кисело 2,яйца 3-4 и тн.

Нямам желание да я показвам цялата тъй като ми отне близо месец да си я изпипам изцяло и да се съобразя с бюджета ми.

Всякъкви съвети се приемат,но ще се доверя на хората които си добавят и информация от личен опит.
Благодаря!

02.03.13
11:05

Тренираш два пъти седмично и единия от тях е само за ръце?

EP

02.03.13
12:54

казано от Hardcore на 02.03.13, 11:05:

По-интересното е да видиш другият ден какво прави в един ден :D :D :D

02.03.13
13:50

Определено трябва да направиш корекция в:

1. тренировките - очевадно е какво
2. дозите на добавките - рибеното масло (2-3грама дневно) и трибулуса (2-3грама дневно)

02.03.13
13:52

2-3 грама рибено масло, дори и да е от най-концентрираните, е малка доза.

02.03.13
17:07

казано от Evtim Petrov на 02.03.13, 12:54:

казано от Hardcore на 02.03.13, 11:05:

По-интересното е да видиш другият ден какво прави в един ден :D :D :D

Да интересно е но съм опитвал всякакви сплитове и това ми върви най-добре за сега.
Бих искал да дадете мнения за добавките най-вече.
Благодаря. :)

ps:В интерес на истината за програмата от 2 дни гледам това: 10x10
и мисля да превключа на него.
Скоро.

Мнението беше редактирано от Excess на 02.03.13 21:08.

БО

03.03.13
18:09

Тренировъчната ти програма не става. Обърни се към професионален инструктор. Не може да тренираш гърди, гръб и крака в един ден. Не знам къде ги четеш тези програми, но така не се тренира!

03.03.13
19:05

Ето една примерна тема : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57239 която се тренира по подобен принцип.

Все пак искам някакво мнение за добавките ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1