Дневникът на Мая

Прескочи до:

06.03.13
21:47

Ставане - 7.20ч
49 кг

Трен в зала, хах:
1 - хоризонтален скрипец - 4х5@30кг / 1х2@35кг
2 - вертикален скрипец - 2х5@30кг / 2х5@35кг
3 - едностранно гребане с пудовка - 4х5@24кг
4 - трицепсово разгъване на горен скрипец - 3х7@15кг
5 - едностранно трицепсово зад глава с дъмбел - 3х6@7.5кг
6 - тяга(смесен хват) - 1х5@40кг / 1х5@45кг / 2х3@47.5кг / 2х3@50кг / 1х2@52.5кг / 1х1@55кг /
7 - гребане с щанга(надхват) - 2х5@30кг / 2х5@32.5кг / 2х4@35кг / 1х4@37.5кг
8 - трицепсово разгъване на горен скрипец зад глава - 1х7@15кг / 2х5@20кг
КАРДИО!!! - 5мин. вело :D

За около 70 мин....

Не съм сигурна, че всичко е коректно, но се постарах да запомня.
Падаше се гръб/трицепс.
На место да си сецна кръста с тягата, си претрепах краката. Под коленете са червени. Обикновено в нас си докарвам няколко безобидни синки...
Това не са баш максове - отбелязвам килограми, които не съм ползвала до сега...но са си почти максове последните, май.
Колелото беше на някаква степен, мисля, но не разбрах каква. Другото с повече джиджавки ми беше високо и не съумях да го смъкна....

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) -та + 300мл прясно мляко 3%
10.00 - 100гр свински език + 15гр кашкавал + 30гр заквасена сметана
10.30 - (coffee) + сметанка
12.00 - (coffee) + сметанка
13.30 - трен
15.00 - 170гр воденички + 70гр картофи
17.00 - 100гр пил. гърди + 30гр св. език + 15гр кашкавал + 20гр закв. сметана
Около 1250 ккал: пр - 135гр / м - 65гр / в - 35гр
(beer) (d)

Достатъчно е храната и доволно белтъци за гръПчето.

Днес нямаше ток на работа от 1 до 3, та скокнах до Power gym.
Отивам и оставям 2 кинта, а Владо(предполагам) ме уведомява, че вече е 3 лева. Стана ми притеснено, защото имах само още един лев на стотинки...мислех да си взема биричка след трен ;( Та му изръсих нЕкви с’тинки, ‘ба си. Не държеше да ги взима, де...хах. Ми то 2 лева си е подигравка за трен - залата е прилична.
Някакъв едър типаж в черен клин обясняваше на една мацка как да кляка - помислих, че и е треньор, но я запита за името, та...
На мен ми помогна да намеря едни малки дискове за тягата и да разтуря лоста, хах. Каза, че “стойката” ми е перфе на упражнението, но вдигам с горната част предимно( да не повярва човек :D ). Ако съм включела и краката, съм щяла едни 10 кила отгоре да сложа. Не знам как да ги включа, всъщност :D Зачуди се, че тренирам силово, както и няколко съвета(неща, които знам, но не спазвам) относно сецване и как тягата е добре да е последна. Взе от гребането...
Как да е...мисля да отскачам до залата...да вдигна тегавината на някои упражнения.

Като се върнах от фитнеса, колежки запитаха “че ти от къде пък ще сваляш?”. Викам “аз гръП правя :D”. Имам и да свалям, принципно...
Идеята е, че жена да ходи на фитнес = иска да свали мистериозните кантарни кила. И двете мацки днес там бяха по уредите за крака/упражнения за крака/упражнения за корем/вело/степер/сини и розови гири....може и друго да са правили, не знам...те си бяха ‘убави.

В работата...един ме почна още във фитнеса(звучи перверзно, хах), та до последно му формирах поръчката. Този, ‘дето си иска пак парфюма. Още не го беше взел, та и смс с тела на офиса, на куриерската фирма в града си, ми искаше. Номерът е един навсякъде, явно.
С едни пратки и шефката се ангажира да ми ги носи...
Тръгвам си и ми звъни клиент...разбрахме се, де. Хах, иска един комплект, който качих наскоро и барнах снимката, че липсваше един елемент. Като за предпразник е лежерно даже...

Настроение - неутрално :D Безсмислие...но съм доволна от трена :)

Лека вечер :)

07.03.13
22:48

Ставане - 7.20ч
48.5 кг

Трен - не!

Пропускам...
Имам мускулна на гърбината :) и трапеца (dull) . Малко ниско в кръста, ръце и като цяло гръден кош. Грам не съм ползвала долната част на тЕлото с тая тяга :D

Храна:
10.00 - 30гр свински език + 20гр кашкавал + 30гр закв. сметана + 20гр кафяв хляб
10.30 - (coffee) + сметанка
11.30 - 1 ябълка
13.00 - 200гр пилешко с кожа + 3 чери доматчета
15.00 - капучино
16.00 - 80гр воденички + 10гр кашкавал + 30гр закв. сметана + 40гр кафяв хляб
20.00 - 130гр извара (beer)
Около 1350ккал: пр - 120гр / м - 60гр / в - 70гр.....

Храна...като храна :)

Ух, днес грешки |-)
Жив да е Живко и да си взима парфюмите :D
Объркали от склада и аз не обърнах внимание!!!! (headbang) :( , че се взрях в друг артикул...за малко да пратя съвсем различен аромат. Това се поправи :)
Нооо...една тежка пратка не я пратих адекватно, като цена...  !!!!!
И малко не предвидих разни разкарвания, но никой не ми е виновен, че съм скарана с картата....ще почерпя :) ...|-)

Сега пека мЯсо, а съм почти сигурна, че моята кръвна група е вегетарианска :D Всъщност е напълно възможно, организмът ми да не понася толкова мръв’и...ще го замисля някой ден...примерно, хах. Ама са вкусни :D

Мернах се с Блага (sun) на портите на величествения 413 :D Само се поздравихме... явно отиваше на трен (devil) :)

Ииии... :x :D

Честит 8 март, Мая :) Бъди по-усмихната и по-позитивна :)

08.03.13
23:53

Благодаря, Херцоже (sun)

То денят мина, ама Честит 8-ми март на всички спортни дами тук! (F)

Ставане - 7.20ч.
48.5 кг

Трен:
1 - раменни преси с дъмбели - 3х5@2х10кг
2 - бицепсово с дъмбели(стоеж) - 3х5@2х10кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 3х5@2х8кг
4 - едностранно концентрирано сгъване - 3х5@8кг
5 - повдигане встрани(стоеж) - 3х5@2х7.5кг

За около 30 мин...

На 5-то с чийт....

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 300мл прясно мляко
10.00 - 100гр свинско + 10гр кашкавал + 30гр кафяв хляб
11.30 - (coffee) + сметанка
12.30 - (coffee) + сметанка
13.00 - 100гр пилешко + 10гр кашкавал + 50гр печена чушка + 30гр кафяв хляб
14.00 - (coffee) + сметанка
16.30 - 100гр пилешко + 10гр кашкавал + 50гр печена чушка
19.45 - трен
20.30 - 50гр пилешко + 100гр извара (beer)
Около 1300 ккал: пр - 140гр / м - 60гр / в - 50гр....

Забравих за една пържола в храната, като количество...и с последното хранене ми дойде в повечко протеина. Нищо, хах.

Днес...трябваше да платя нет-а, защото от “умнотия” отлагах...мързел :D |-) Там ми дадоха едно лале (раздаваха).
И бащата на шефката ми подари цвете( почерпих го, де и за излишно разкарване), но малко се учудих, когато братът на колежката от съседното помещение ми даде карамфилче и ми пожела да съм усмихната и т.н. ...?!? Дори не му знам името, поздравяваме се...не съм давала повод...по-висока съм, някак(на ръст!)...
Може би е нормална процедура на празника, но не съм свикнала да ми подаряват цветя, хах...
Как да е...
Втрещиха ме с грандиозна(за мен) поръчка, за която два часа се рових и филмирах, че и със съдействие на шефката. Потвърдено (sun)
Продадох и една гривна в магазина...
Ще се облъчвам с RWJ…
Трябва да си купя гуменки...
Ам...такива ми ти...никакви, хах.

Хубава вечер :) (d)

09.03.13
21:19

Ставане - 8.30ч.
49- кг

Активност:
1 - преден клек с дъмбели - 3х8@2х10.5кг
2 - напади - 3х5@2х10.5кг
3 - страничен полуклек с крак на легло?! - 3х5@2х8кг
4 - повдигане на пръсти(стоеж) - 3х5@32кг

За около 30 мин...

Раздвижване...крака, хах...на нищо не мязат |-)

Храна:
8.30-10.30 - (coffee) -та + 300мл прясно мляко 3%
11.00 - активност
12.00 - 100гр свинско (beer)
15.00 - 130гр свинско + 10гр синьо сирене (beer)
16.00 - 60гр кафяв хляб + 20гр кашкавал (coffee) + сметанка
19.00 - 70гр свинско + 30гр извара (d)
Около 1400 ккал: пр - 115гр / м - 85гр / в - 45гр...

Ъъъъ...няма витамини и минерали :D Трябва да си взема някакъв замразен зеленчуков микс...хем и да засища там...гарнитура!
Не се храня здравословно...и не пия здравословно, някак :D И не тренирам крака! За това са в плачевна форма (dull) Това да ми е, хаха...бойлерът се повреди!!!!! Утре ще е ОК :) За сега ще се примиря с “къпане”, с помощта на електрическа кана.
Минах си ръцете с кола маска...ам...както обикновено - синки, т’ва ти-онова ти...ще отшуми.
:x

Хубава вечер :)

10.03.13
23:19

Ставане - 8.30ч
49 кг

Трен - не!

Ходих за копче за бойлера и кабелна обувка?!( букса, ‘ба си) и нещо ме домързя, пък и пак трябваше да излАзЯм...

Храна:
8.30-10.30 - (coffee) -та + 350мл прясно мляко 3%
12.30 - 130гр свинско (beer)
16.00 - 2 варени яйца (beer)
18.00 - 1 смучещ бонбон (coffee)
19.30 - 100гр пилешко с кожа + 1 филия кафяв хляб с кашкавал (d)
Около 1300 ккал: пр - 90гр / м - 80гр / в - 40гр

Днес се мернах с бест френдка, която ще пътува в сряда за Англия. Съвсем съм изключила за време и дати, хах.

За утре се очертават работни занимавки :)

Трябва да избягвам подобни пози и маниер, че ще си остана forever alone :D Пък и е преоръчително да направя поне 30см ръка, че да си позволявам подобни стойки, хаха. You talkin’ to me? WTF?! :D

Мнението беше редактирано от Мая на 10.03.13 23:19.

11.03.13
22:39

Ставане - 7.20ч
49+ кила

Трен - не!

Нямам настроение нещо...

Храна:
10.00 - 50гр свинско + 1 варено яйце + 1 филия кафЕв лЕб с кашкавал и луканка
11.30 - (coffee) + сметанка
13.30 - 130гр свинско + 100гр сурова червена чушка
14.30 - (coffee) + сметанка
17.30 - 100гр пилешко с кожа + филийя с кашкавал и луканка + 50гр чушка
Около 1400 ккал: пр - 110гр / м - 85гр / в - 50гр...
(beer) (d)

Смотана е храната, пък и статията за холестерола в сайта ме подсети, че не всеки мо’е да муа мазни мръв’и...особено аз.

Нямам настроение нещо...

WTF е  УДС ...за Глобул иде реч! Ще се провери това...какви услуги и sms-и...’бах!

Kак да е...ще си оправям кутийките :)

Мнението беше редактирано от Мая на 12.03.13 07:34.

12.03.13
22:22

Ставане - 7.20ч.
49 кг

Трен:
1 - лицеви - 4х7@11кг
2 - лег с дъмбели - 1х6@2х13кг / 3х5@2х14кг
3 - кофички - 3х5@8кг
4 - флайс - 3х5@2х8кг

За около 35 мин...

Кофите са плитки, затова са и “кофички” :D Мнее...плитки кофички са си, хах.
Не ми се тренваше...нямам настроение :D |-)

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) -та + 300мл мляко 3%
10.00 - 100гр свинско + 10гр луканка + 20гр заквасена сметана
11.00 - (coffee) + сметанка
13.00 - 100гр пилешки гърди + 1 морков + парче краставица + 20гр заквасена сметана
16.00 - 50гр шам фъстък
17.30 - 80гр пилешко + 10гр луканка + 10гр кашкавал + 20гр заквасена сметана
Около 1350 ккал: пр - 110гр / м - 80гр / в - 20гр...
(beer) (d)

Вярвам, данните за нутриенти и калории от шам фъстък, не включват и черупката. Донесох си фирата, барабар с пликчето - 20гр от 50гр. Та, явно съм хапнала 30гр..
Ох, пак ми се влошиха стомаси/черва...болки вече...
Мисля, че може да имам колит....гастрит или стрии :D За стеатоза и целулит :D съм сигурна, хах.
За кое по-напред да се преглеждам...дано да бъркам. За целулита и стриите нямам грешка обаче, хаха. И за стеатозата, ако не е прераснала в цироза :D
Възнамерявам да намаля мръвките, особено тлъстото свинско. Утре няма да ям месо( леле!!!!).
И яйца не са на оферта, но ще взема едно...и кисело млЕко, нещо...нз...
Имам и зеленчуков микс, но утре не ми се мъкнат по-големи кутии, поради ниската енергийна стойност на зеленчуците.

Ще скоквам до складче...то само до едно ходя понякога, защото е приблизително наблизо...
Раздвижи се в работата мартенски, май :) А дано...
УДС-то имам съмнения от какво е и в събота ще ида при тия от Глобул, да видим за к’о иде реч...какви конфигурации ми пращат, ‘ба си...поне занапред да се спрат!

Ам...нищо интересно.

Мнението беше редактирано от Мая на 12.03.13 22:28.

13.03.13
22:56

Ставане - 7.20ч
49 кг

Трен - не!

Храна:
7.30-8.30 -  (coffee)-та + мляко 3%
10.30 - 400гр козе кисело мляко + 20гр овесени ядки
14.00 - 300гр биволско кисело мляко
16.00 - 1 варено яйце
17.00 - 50гр сурово кашу
Около 1200 ккал: пр - 60гр / м - 75гр / в - 80гр...
(d)

Млеката са купешки...и грешка, май. Да не “говоря” за прясното колко не е на място...
Пффф...загазих с тоя корем. Болеше си днес...над пъпа “реже” тъпо...
Пих и мента малко...и чай от мента пих, хах.
Ензими, полезни бактерии там май съм прецакала...да изкретам до събота...

За утре съм си приготвила 200гр пилешки флейки + 50гр свински мозък( имам наличен и е вкусотийка, хах) + 50гр извара + 1 пакет задушен зеленчуков микс( карфиол/броколи/моркови)....

Ам...лека вечер :)

14.03.13
22:37

Ставане - 7.20ч
49 кг

Трен - не!

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 300мл мляко 3%
12.00-17.00 -200гр пил. гърди + 50гр свински мозък + 200гр задушени зеленчуци( броколи, карфиол, моркови)
Около 850 ккал: пр - 70гр / м - 45гр / в - 35гр
(d)

Това не е вариация на циклично, хаха.

Към 12 се престраших да ям и на третата хапка ме преряза болчица.
Бая чай, малко мента again…и похапване по малко. В първата ми порция имаше извара и си мисля, че от нея ми стана кофти. Вчера от яйцето...а от ядките не бих казала. Ментата не ми се нрави, инак...по ред причини. Захар (puke)... и емотиконата драйфа в зелено :D .

Да отбележа, че нямам проблеми с “тоалета”. Ако пропусна ден ми е такава драма, че го отбелязвам задължително. Не съм и разстроена в този аспект.
По-скоро метеоризъм някакъв, но няма къркорене и отделяне. То май в това е проблемът...а бе възпалила съм се нещо...пареща болка.

Събота и неделя ще го мисля...и ще се разправям с тия от Глобул, че сутринта слушах за тия измами. Ще пращат конфигурации?! по 20 ст’инки те!

Много куц ден. От сутринта ми беше криво и една тъпа болка...само ми беше да тичам. Ама се затичах за рейса и се оказа грешен. Аз си се качих, де...какво ми се е видяло...
Е, прекачване и изгорях с един билет.
И за пустата болка ми стана криво...
Малко се въодушевих с една поръчка там...
Качих малко неща...
Отпаднало ми е и леко дискомфортно, та не съм много дейна :(
На место радио, днес си пускахх албумчета в тубата...Franz Ferdinand, STP, The Killers, Bush, Silverchair, Interpol…This is so gey/emo :D
Дано утре не съм по-зле. Мога да не ям, но не деяна на глад вече и ще съм неадекватна...

Настроение - никакво...сутринта ми беше ужасно, де. :D

14.03.13
23:26

казано от Мая на 10.03.13, 23:19:

[color=blue]

Трябва да избягвам подобни пози и маниер, че ще си остана forever alone :D Пък и е преоръчително да направя поне 30см ръка, че да си позволявам подобни стойки, хаха. You talkin’ to me? WTF?! :D

Супер си е позата! Върши чудесна работа, когато си в залата и някой се опита да ти вземе най-нахално дъмбела...Аз препоръчвам да се добави и ръмжене към това за по-сигурно и за повече респект. :D :D

14.03.13
23:34

Ама ние с теб се разминаваме поне 2 пъти вече и аз загрявам след 10 метра чак, но и ти не се обаждаш :D

14.03.13
23:40

казано от Витан на 14.03.13, 23:34:

Ама ние с теб се разминаваме поне 2 пъти вече и аз загрявам след 10 метра чак, но и ти не се обаждаш :D

Така се случва, когато не само ти загряваш бавно хахаха (wasntme)

15.03.13
22:52

Вито, аз за веднъж пред Фантастико се сещам...чаках на спирката и ти мина оттам и си пресече. Всъщност, имаше си компания :) Не върви да ида и да те ръчна за здрасти, хах.
И за друг път ми се върти нещо, но пак ще да си бил далече.
В повечето случаи, като се прибирам съм заета да псувам(тихичко) :D по коли и други неудобства, възпрепятсващи пътя ми...та може и да не съм те мернала. Най-малкото бих ти се усмихнала, ако сме в бърза крачка :) Следващия път ще внимавам, хах. :)

Мари, мерси за снимката (F) :) . В живота съм доста плаха, относно това което искам...било то и дъмбел :D
Това със загряването не го загрях :D :)

Благодаря, че се включихте тук (sun)

Ставане - 7.20ч
49кг

Трен - не!

Спирам с треновете! Бъзикам се - нямам настроение..утре...

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 300гр мляко 3%
11.00 - 200гр кисело мляко 3.6%
12.00 - 200гр кисело мляко 3.6%
13.00 - 130гр пилешко + 150гр картофена салата
16.00 - 100гр пилешко + 100гр картофена салата
Около 1100 ккал: пр - 100гр / м - 45гр / в - 60гр
(d)

Охх...студ днес.
Ходих до аптека за сироп, ама 10 кинта ми се досвидяха и при все че не знам, дали ще помогне.
Пропуснах ментата...нетипично за алкохолизирано прасе като мен, но не ми е благо да пия на работа + от толкова сладост ми се (puke) ...в зелено :D + отвратителен калориен източник( захаросан алкохолец). Биричката ми е вкусна, поне, хах.

А и съм изпуснала куриера с парички, за да си купувам мента (dull) Даде ми ги днес, но... |-) За 10 мин., ама задоволително отсъствие в случая! Предполагам не се е разкарвал/губил време в сградата само заради нас...

Но помага тъпата мента( временно). От киселото мляко нямах оплаквания...след другото - цял ден спазми. Като се прибирах щях да ревна от студ и болежки.

Пак слушах албумчета...NIN основно...

Като парцал съм...и от малко сън, и от възпаления?! там...малко калории...примерно..
Утре ще си взема нещо?! от аптека. И ще се разправям с Глобул :D

Ам...ще се облъчвам с нещо сега...

Приятна вечер :) (d)

Мнението беше редактирано от Мая на 15.03.13 22:55.

16.03.13
21:13

Ставане – 9.00ч
48.5 кг

Тренче:
1 – раменни преси с дъмбели – 3х5@2х11кг
2 – бицепсово с дъмбели(стоеж) – 3х5@2х10кг
3 – кик бек – 3х5@10кг
4 – повдигане встрани от наклон напред – 3х5@2х8кг
5 – едностранно консемтрирано сгъване – 3х5@2х8кг
6 – едностранно трицепсово зад глава – 3х5@8кг
7 – повдигане встрани(стоеж) – 3х5@2х7кг

За около 35 мин....

Принципно, обмислям да ходя веднъж/дваж на зала за гръб и евентуално гърди, а другото в нас. И за гърди имам достатъчно тегавина, но за разнообразяване на упражнения нещо.

Храна:
9-10.30 - (coffee) -та + 300мл прясно мляко 3%
13.00 – тренче
14.00 – 120гр пилешко + 30гр пил. дроб + 50гр задушени карфиол/морков
(beer)
18.00 – 100гр пилешко + 60гр пил. дроб + 150гр тиквичка/морков с джоджен на пара
Около 900 ккал: пр - 90гр / м - 45гр / в - 35гр

Ако не смятам млякото сутринта и пиенето снощи съм направила 21-22 часов фаст :D

Така...преди трен-занимавки се разходих до Глобул, маркети и аптека.

Глобул - да звънна на тел-а на оператор и ще ме инструктират за stop sms.
Купих си гуменки, дом. чехли и Dave на прИмоция.

В аптеката - обясних оплакванията и фармацефтката ми предложи ензими, с което не се съгласих особено. Колежка ми бе споменала за един сироп, та го взех + алтернатива на помагащата мента + предложение от жената в аптеката. Тя остана с впечатление, че разбирам предоволно и по-добре сама да си чета листовките там и дали е ок. Сигурно ‘щото споменах лактоза и прости захари :D
Да, нищо ми няма от кисело и прясно мляко, но от извара и кашкавал филмира. Или казеинът дразни...мнеее...от всякаква твърда храна ми е болезнено. На**ала съм си лигавицата на червата...от липса на гарнитура и манджа/супа. То не е от вчера, де...от лятото започнаха оплакванията + мнооого ми беше стресирано още от тогава( стресът е важен фактор!) и така...
Това са предположения...

Та ето ми го “стака” :D
Almagel A - преди хранене. Принципно при гастрит се пие, май, но прави филм(баш филм) и предпазва раздразнените зони + трепе бактерии там...алкохолът неутрализира действието!
Cynemax - по време на хранене. Било за дисконфорт, подуване, газове, спомагало функцията на чер. дроб и жлъчка?! Дано (beer) ми е пазила бъбреците за него :D Да се приема с безалкохолна напитка!
Тинктура от люта мента - ще замести гадната мента, хах. Не се препоръчва за алкохолици! :D

Та, днес облекчиха тия шитове :) Пак тъпа болчица отвреме-навреме, но си хапнах нормално, ‘ба си. Да, пих и бира, с малка пауза около приема...
От понеделник ще ми е по-стриктно.
На работа не пия, а вкъщи не ям :D Всъщност, да отделя пиене от ядене е добра идея, май. При смесване товаря организма повече, а като ям имам повече енергия и пия more. Ей това са болни размисли вече, но може да има резон в тях.
Как да е, дано се оправи тоя проблем...

Ох, направила съм гаф с един дистрибутор :( Или по инерция съм сбъркала, или не съм уточнила...не е оправдание, че ми беше кофти. Не е, като да имам 15 000 задачи за 5 мин, ‘ба си...

Днес се облъчвах с RWJ…ще се спра с боядисване на перушина за известно време.
Изгледах едно интервю на Scott Weiland при Howerd Stern от 2011 ;(
Преди години се бъзикахме с френдове за всеки нов клип на Velvet Revolver, че Scott ще мре и е 20 кила, хах. То не това е тъжното в интервюто, ами изтормозения му вид и нещата за които се оплаква + разни кооофти тръпки, като изнасилване. Stern не мо’е да води.

Изписах роман. Чао :x (d)

17.03.13
20:45

Ставане – 8.30ч
48.5 кг

Тренче:
1 – преден клек с дъмбели – 4х10@2х9кг
2 – напади – 4х5@2х9кг
3 – плие – 3х10@18кг

За около 20 мин....

Следващ трен ще да е гръб у фитнес!

Храна:
9-10.30 - (coffee) -та + 300мл прясно мляко 3% + чай с мед
10.00 – тренче
12.00 – 1 рохко яйце + 30гр пил. дроб + 150гр тиквичка/моркови на пара + 30гр заквасена сметана
(beer)
15.00 – 170гр пилешко + зелена салата със зехтин
(beer)
19.30 – 300гр кисело мляко 3% + 20гр овесени ядки (d)
1100 ккал: пр – 80гр / м – 70гр / в – 55гр...

Ох, облекчават тия нещица чревцата и ми е въодушевено от вчера :) Няма странични ефекти - хапвам си без филм :)
Внимавам леко с храната, де. До края на работната седмица ще ги ползвам и по-стриктно, както се очертава.

Хмм..родителските тела се зарекоха да ми запишат час при лекар идната седмица. Нещо се стъмнаха от чревните ми несгоди, та за цикъла се присетиха. А дано да скалъпят нещо, че ако разчитам на себе си...за себе си, хаха. Ама те са почерпени тоз’ уикенд (giggle) ...so am i…

Изгледах, най-сетне, пропуснатото за близо 2 години от RWJ (whew) :D Не знам къде точно трябваше да имка запетайки |-)

Запарих си лицето с отвара от лайка( едва ли това е терминът...) за да отприщя порите...
Нъц...синузитът се разтече( и това не е правилно...и леко гнусно, почти колкото чревните ми “истории” :D ) ...so wrong…

Ам...простете (blush) :) Днес е за това :D

http://www.youtube.com/watch?v=IvfcnpJRf0Q

Лека :)

17.03.13
23:03

Малко оф-топик... това с лайката наистина е коварна работа за синузита.Казвам го от личен опит!
Благодаря,че ме подсети за DM. :] Btw… с интерес хвърлям око на “романите”.
Дано проблема с корема се оправи soon.

17.03.13
23:09

казано от Мая на 17.03.13, 20:45:

Запарих си лицето с отвара от лайка( едва ли това е терминът...) за да отприщя порите...
Нъц...синузитът се разтече( и това не е правилно...и леко гнусно, почти колкото чревните ми “истории” :D ) ...so wrong…

Ами, той по-добре да си се изтече, отколкото да си го държиш по синусите...мен като ме хване, си правя “запарки” с борово масло...обикновено ме хваща като седя на запрашени/задимени, и като цяло смрадливи места.

18.03.13
23:00

Lucifer, мерси за подкрепата и че четеш безумията ми. И аз мятам очо на твоя дневник ;)
Радваш, оределено :) и рисуваш много хубаво.
Лайката си е hard core :D

Марги, добре е, че се прочистих малко...просто продължи часове + кихане и просълзяване :D
Синузитът...не му обръщам особено внимание, но ако ме изфилмира ще го имам предвид това за боровото масло. Чувала съм за нагрята морска сол, която се слага м/у очите...и съм го правила...
Хмм...не съм отчитала, че се обостря от подобни фактори...и от това си взимам бележка :)

Благодаря за включването, момичета (F)

Ставане - 7.20ч
49 кг

Трен - не!

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) -та + 300мл мляко 3%
11.00 - 1 рохко яйце + 70гр пил. дроб + 30гр заквасена сметана
13.30 - 170гр пилешко
16.30 - 400гр козе кисело мляко + 50гр сурово кашу
20.00 - 5 маслини (beer)
Около 1400 ккал: пр - 110гр / м - 80гр / в - 55гр

За утре съм си наготвила и гарнитура на пара :)
Нещо настроението....

19.03.13
22:01

Ставане - 7.15ч
49 кг

Събудих се преди алармата, в потрес, че съм забравила да я навия, хах. И трябва да си актуализирам мерките най-накрая. Не съм 48кг, явно!

Трен в зала( гръб):
1 - хоризонтален скрипец - 1х6@20кг / 3х5@30кг
2 - вертикален скрипец3х5@30кг / 1х4@35кг
3 - едностранно гребане с пудовка - 3х5@24кг
4 - гребане с щанга(надхват) - 2х5@28кг / 2х5@32кг
5 - тяга - 1х4@40кг / 1х3@45кг / 1х2@50кг / 1х0@55кг / 1х1@55кг / 1х1@55кг

За около 45 мин...

Мнооого зле. Никаква сила...
Скрипците са ми тегави, принципно. Пудовката ми тежеше този път |-)
Гребах с крив лост( тоя късия...за бицепс, хах), който го смятам 8 кг. Колко кила е кривият лост?
Изключително слабо гребане, последвано от посредствена(дори за мен) тяга...
Бая се уморих да редя дискове, та това ми е кардиото...

Храна:
10.00 - 80гр свинско + 50гр свински мозък + 120гр тиквичка/картоф/морков/чушка на пара + 25гр закв. сметана + 2 маслини
12.00 - 2 в 1
13.30 - трен
15.00 - 170гр пиле + 100гр тиквичка/картоф/морков/чушка на пара + 25гр закв. сметана + 3 маслини (beer)
Около 1000 ккал: пр - 75гр / м - 60гр / в - 40гр
(d)

Трябваше да има още едно хапване, но не си бях взела...
Вчера след третото пак се почнаха спазми...от киселото мляко още...
Днес имах болки и от няколко глътки 2 в 1…и от подсладени шитове ме филмира - дъвки и по-скоро бонбони(airwaves, примерно).
Взех си (beer) след трен (blush) Никакви оплаквания!

В залата се засякох с Блага и Тодорка :) Аз нещо съм станала много притеснителна и не се застоях при тях...филмирам се да не преча или дразня...то това са ми вечните притеснения :D
Не бях виждала Тодорка наживо - много е готина :)
Много съм непохватна и изтресках с един лост, в опита си да махна дисковете...
И като знам, че в залата не се толерира билдърството, хах. А то и моето е едно...

В работата...качвах безумия, позачиствах, имаше поръчки :)

Настроение - стандартно...

Т. Тодорова

19.03.13
22:25

казано от Мая на 19.03.13, 22:01:

.... Аз нещо съм станала много притеснителна и не се застоях при тях...филмирам се да не преча или дразня...то това са ми вечните притеснения :D
...

В един свят живеем значи :D

20.03.13
19:16

Майче, много добре изглеждаш, имаш здрав вид! (F)

20.03.13
23:21

Тодорова, да дирим паралелни светове нещо :D

Блага, мерси за милите думи (sun) (F)
Как ми се припуши, когато влизах в залата и ти спомена за фас, хах. :)

Поздрави, момичета (sun)

Ставане - 7.20ч
49 кг

Трен:
1 - лицеви - 4х6@12кг
2 - лег с дъмбели - 2х5@2х13кг / 2х5@2х14кг
3 - флайс - 5п@2х8кг
    кофички(плитки) - 5п@9кг
    х3

За около 35 мин...

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 250мл прясно мляко 3%
10.00 - 100гр пилешко + 20гр кашкавал
13.30 - 80гр пилешко + 100гр картофи + 25гр заквасена сметана + 2 маслини
16.30 - 100гр пилешко + 70гр картофи + 25гр заквасена сметана + 30гр(без черупките) шам-фъстък + 3 маслини
Около 1200 ккал: пр - 90гр / м - 65гр / в - 60гр...
19.45 - трен
(beer)

Днес...нямах коремни оплаквания, почти. Чак рискувах с шам-фъстък, но ми се отвори апетит нещо.

Утре ще скокна до склад, но не съм го съгласувала с шефката...само с баща и, та дано не е проблем (sweat) Да се разходя малко и да го отменя...и да стана с 20 мин. по-късно, хах. Имаше и малко филми с наличности там, но всичко точно :) От части и аз трябваше да помня за един продукт/непродукт и липса...не е съвсем лесно да се следят тия неща и от дистрибутори.
Любезни клиенти, инак. :)

Ох, поне този уикенд ще се мерна с френдове...социализация, хах. Пък ще има и истории :)

Утре ще да е свинско с карфиол, хах. И пилешко бутче, да речем.

Ведро, примерно :)

Лека :)

Мнението беше редактирано от Мая на 20.03.13 23:22.

21.03.13
23:05

Ставане - 7.40ч
49 кг

Трен:
1 - раменни преси с дъмбели - 1х6@2х9кг / 1х6@2х10кг / 1х6@2х10.5кг
2 - едностранни арнолд преси - 3х3@11кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 3х5@2х9кг
4 - повдигане встрани(соеж) - 3х5@2х8кг
5 - преден клек с дъмбели - 3х5@2х12кг

За около 35 мин...

Храна:
7.45-9.00 - (coffee) + 300мл мляко 3% + чай с мед
11.00 - 130гр свинско + 15гр кашкавал
14.30 - 100гр пилешко + 15гр кашкавал + 30гр шам-фъсък + 70гр карфиол
16.30 - (coffee) + 2 сметанки
17.30 - 100гр извара + 100гр карфиол
Около 1200 ккал: пр - 95гр / м - 75гр / в - 40гр
19.45 - трен
(beer) (d)

Днес ми беше сдухано...може би, защото слушах някакъв grunge/alternative playlist цял ден :D Ммнеее...криво си ми беше. И отпаднало?! Самотно ми е |-) От playlist-а ще да е :D

В работата - точно :) Скокнах до склад, качвах безумни часовници и...салфетки :D Надявам се “интимна вечеря” не е вулгарен израз, хах...за салфетки...с рози и сърчица...самотно ми е :D
Спокойно инак...

Тази нощ две френдки се прибират...от Англия и Шотландия, та ще разправят в събота. Има и подаръци за мен, хаха.

В понеделник май ще посетя видеозон...малко ме е страх. Вече ми се върти филмът в главата, как ми се казва, че всичко е закърняло и необратимо |-) Не съм дорасвла ментално и емоционално за деца и не това ме филмира...липсва ми пустия цикъл и тялото ми се тормози, защото не функционира адекватно. За нервна система, хормонални шитове и т.н. няма какво да споменавам...и не знам, всъщност. Все тая...

Ще си оправям кутийките :) Свинско, пилешко...гарнитурата ми бЕга, ама ще измисля нещо...

22.03.13
06:51

Много ще се радвам,ако споделиш плейлиста. :}
Иначе,ти желая всичко да е наред при прегледа...и напълно те разбирам,im the same.

22.03.13
17:14

казано от Lucifer на 22.03.13, 06:51:

Много ще се радвам,ако споделиш плейлиста. :}
Иначе,ти желая всичко да е наред при прегледа...и напълно те разбирам,im the same.

Зддравей, Lucifer :)
Плейлиста...ам...първият резултат в тубата при търсене на “grunge playlist”, хаха. Soundgarden, Audioslave, STP, Velvet Revolver…Mudhoney, Pearl Jam, Alice in Chains….абе гръндж и пост гръндж...нищо мега депресарско :D

“The same”?! Нямаш цикъл?! От кога? Тия неща са сериозни!!! Колкото по-рано се вземат мерки, толкова по-добре...
Благодаря за подкрепата, инак (F)

Сега съм на инди и брит поп...хах...
По-късно ще описвам...може и да няма трен.

22.03.13
17:23

Ммм Благодаря!Мега депресарско + Alice in Chains - правят за мен “Down in a Hole”. ;D Все пак на пръв поглед,някой парчета внасят смут и меланхолия,по една или друга причина.Отделна дума,звук,скрито настроение...
Иначе няма за какво да ми благодариш. : ) Удрям по едно морално и подкрепящо рамо.Нужно е.
Аз съм взела мерки,предполагам.Лекувам се уж... чакам резултати от лекарствата.
Извинявай,че наспамих така.Голям съм паразит.

22.03.13
23:05

@Lucifer - дамм...и Down in a Hole го имаше в ‘листата... и Creep на STP…следващия път - NIN, хах..
Харесва ми, как си описала настроението, което този тип музика носи...зависи и от пречупването през личната призма, да. :)
Спомням си, че когато разбрах за смъртта на Layne Staley се поразплаках. Ама тогава бях в разни депресии( нищо ново/старо), било то и без пиене и + цикъл, хах...
Като вметнах цикъл, явно съм го пропуснала в дневника ти. Удрям и аз едно рамо, с лека мускулна, хах. Сигурна съм, че ще се оправи този проблем при теб и се радвам, че си взела мерки навреме. Храниш се чудесно, бързо си реагирала( не знам какъв точно е проблемът/причината за него, та ме извини ) - скоро всичко ще е наред :) По-малко нерви и ядове за дреболии само...стресът е кофти фактор...
Иии...НЕ спамиш! Радвам се да те мерна тук ;)

Поздрави (F) :)

Ставане - 7.20ч
49 кг

Малко крака...
1 - преден клек с дъмбели - 3х5@2х11кг
2 - напади - 3х5@2х11кг
3 - повдигане на пръсти - 3х25@32кг

За около 15 мин...

Амм...не мислех да тренирам, та...раздвижих...

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 300мл прясно мляко 3%
10.00 - 130гр свинско + 20гр кашкавал
12-13.00 - 2х 2 в 1 + 50гр ром(общо) :D (blush)
14.00 - 100гр пилешко + 200гр задушени тиквички/моркови
17.00 - 30гр суров бадем
Около 1200 ккал: пр - 75гр / м - 75гр / в - 50гр
19.30 - малко крака...
(beer)

За ромът и 2 в 1-то - почерпи ме бащата на шефката. Бе обещал, че го отмених вчера за склада. Ей, ще ме развали тоя човек :D Бъзикам се - много свеж типаж за възрастта си. :)

Не знам за моите цели, до колко е адекватно да не ям след трен в нас(за днешното раздвижване не иде реч). Трябва да си припомня за катаболните процеси :D ...примерно...

В работата...от времето ли...много убито от към клиенти...пусто даже. Оправях си лежерно разни цени...
Нещо ми стана забавно, да си проследявам пратките на сайта на куриерската фирма, хах.

Аууу...днес студ...и вЕтър (dull)

Дръпнала съм си Mama ...сигурно утре ще го гледам...

Приятна вечер :) (d)

23.03.13
22:29

Ставане – 8.30ч
48.5 кг

Малко ръце...
1 – бицепсово с дъмбели -1х10@2х8кг / 1х7@2х9кг / 1х5@2х10кг / 1х4@2х10.5кг
2 – кик бек – 1х5@10.5кг / 3х5@12.5кг
3 – едностранно концентрирано сгъване -3х3@9кг
4 - едностранно трицепсово зад глава – 3х5@9кг

За около 35 мин...

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 100мл прясно мляко 3% + 3 сметанки
10.45 - малко ръце
11.30 - 100гр пилешко + 100гр картофи (beer)
14.30 - 100гр свинско + 20гр синьо сирене + 100гр картофи (beer)
15.30 – 25гр суров бадем (beer)
17.00 – 50гр свинско (beer)
18.00 - (coffee) + 100мл прясно мляко 3%
19.00 – 2 в 1
Около 1250 ккал: пр - 85гр / м - 70гр / в - 70гр

Много (beer) , но се разприказвах с френдка :) Много готин тюркоазен гердан ми подари (sun) За това ще да е :D

Готина вечер :)

24.03.13
19:51

Ставане - 9.30ч
49 кг

Трен - не!

Храна:
9.30-11.30 - (coffee) + 300мл прясно мляко 3%
12.00 - омлет от 1 яйце + 30гр кашкавал
14.00 - 120гр свинско + 100гр грах (beer)
17.00 - 150гр извара + 150гр карфиол + 100гр домат (beer)
Около 1200 ккал: пр - 80гр /’ м - 75гр / в - 40гр....

Гаден ден...
От сутринта скандали. обръщане на маси и налитане...пропуснах “тоалета” по този повод, което ме филомира повече от нещата, с които ме занимаха. Не, че нямам вина и аз, за една грешка, която ще струва около 400 лева...но да си измиваш ръцете с най-възрастния в апартамента и да му налиташ (dull) Хора на 50+ години не знаели, че ги пЕрат на база, като не са си сменили водомера. Как да знаят, като не плащат. Всъщност бяха предупредени, ама здраве да е...
Аз имам някакви доходи от тази година, а когато сменяваха водомерите във входа/блока карах на пенсията на баба ми + куче и плащане на нет...ама тя трябвало да свали водомера и да го носи на проверка...а разни типажи да се търкалят в тая теснотия...
Как да е, ще трябва да втикна пари там...

Не съм сигурна дали утре ще ходя на преглед и не съм предупредила шефката. Няма да е проблем, вярвам, та като разбера ще и звънна. Има поръчки, които мога и в движение да оправя...

Ам...утре съм на работа и това ме радва, хаха. :) Лошото е, че не мога да контролирам нещата в нас...но и няма да съм в нас :)

25.03.13
21:46

Ставане - 7.00ч
49 кг

Трен - не!

Храна:
7-8.00 - (coffee) + 200мл прясно мляко 3%
11.30 - 1 рохко яйце + 15гр кашкавал + 15гр орехи + 20гр заквасена сметана
12.30 - 2 в 1
13.30 - 70гр свинско + 15гр кашкавал + 20гр орехи + 20гр заквасена сметана + 50гр карфиол
15.30 - (coffee) + 1 сметанка
16.30 - 130гр свинско + 150гр грах + 20гр заквасена сметана
Около 1500 ккал: пр - 85гр / м - 100гр / в - 50гр...
(beer)

Ходих на ехограф. Не съм бременна :D
Гинеколожката каза, че всичко ми е чук :)
Мен нещо матката ме съмнява...че е малка и разкривена :D К’ви са тия размери - 30/35/36мм.?! Абе...жената каза, че всичко си е перфе.
Дуфастон. Пет дни го пия и чакам 20-30. Ако не стане - пак. Ако и след втория опит няма нищо - ендокринолог/изследвания.
И на други момичета от форума е предписван Дуфастон. Petya ми е пресен пример, но нещо не можах да проследя нещата там...
James Hinks се бе изказал обнадеждаващо и относно евентуално пълнеене, при приема на тоя прогестеронен шит :D
Как да е...от сряда ще го пия.
Предписа ми и витамини и антиоксиданти...някакъв микс, предполагам на фирма, която поддържа...може да пропусна.
До колкото знам - Омега 3 и витамин Д ми трябват. И натурален шоколад, пише в нета :D

Следващият трен е за зала. Сега ми е малко неудобно да щипна, че днес отидох на работа с 2 часа закъснение |-) . Добре, че за куриера бях на линия, че касата пустееше...

Храната ми е мнооого...мазнините. Ама как бях прегладняла...не си бях оправила поръчките, а вече награбих кутийката (blush) |-)

Вчера гледах The Lair of the White Worm :D Снобарски забавен и леко дистърбинг, хах.

Мнението беше редактирано от Мая на 25.03.13 21:48.

26.03.13
22:40

Ставане - 7.20ч
49 кг

Трен - не!

ТРЕТИ ДЕН БЕЗ ТРЕН!!!
Срам ме е и нямам извинение! |-) Още един-два дни и ще се разплуя :D (dull)
Нещо не ми е ентусиазирано и ведро...и ми влияе на желанието за трен...а не трябва!!!

Утре и да са две сгъвания за бицепс, ще да са...че без активност съвсем ми е умряло настроението. Всъщност, сгъванията за бицепс са важни (wait) !!! :D

Храна:
10.00 - 1 яйце + 30гр пилешко + 15гр кашкавал + 20гр заквасена сметана
11.00 - (coffee) + сметанка
13.30 - 150гр пилешко + 50гр зелен фасул =+ 20гр закв. сметана
17.30 - 100гр свинско + 15гр кашкавал + 30гр шам-фъстък + 20гр закв. сметана
Около 1350 ккал: пр - 100гр / м - 90гр / в - 30гр
(d)

Днес...нормално :)
Най-наякрая един нов парфюм, ‘дето редовен клиент ‘дири е наличен и малко се втрещих от описанието. Естествено, малоумно преведено и интерпретирано от моя страна :D |-) Ще се коригирам малко...
Утре ще скокна да доставя нещо, че ми е наблизо...имам да качвам разни играчки...

И бицепсово сгъване :D

Започвам и Дуфастон-а. Слаби надежди, ама..
Предписаните витамини и антиоксиданти са Неоксид. Едва ли ще пречат, та може да ги взема. Ще си подиря рибено мАсло.

Нещо ми е безсмислено - от асоциализация ще да е. Все се каня да изляза някой уикенд...в клубчето, където бачка френдка поне.

Втикнах пари за водата...

Ох, пиша безумства (dull) Ще си оправям кутийките :)

27.03.13
22:04

Ставане - 7.20ч
49 кг

Тренче:
1 - раменни преси с дъмбели - 1х5@2х9кг / 2х5@2х10.5кг
2 - бицепсово с дъмбели - 3х5@2х10.5кг
3 - кик бек - 3х6@10.5кг
4 - повдигане встрани от наклон напред - 3х5@2х9кг
5 - едностранно трицепсово зад глава - 3х5@9кг
6 - чуково - 3х5@2х9кг

За около 35 мин...

Разчупих мързела и липсата на ентусиазъм лекинко :)

Храна:
10.00 - 1 варено яйце + 20гр бекон + 15гр кашкавал + 30гр заквасена сметана
12.00 - 2 в 1
13.30 - 100гр свинско + 15гр кашкавал + 10гр бекон
17.00 - 50гр сурово кашу
18.45 - тренче
19.30 - 100гр пилешко + 1 варено яйце (beer)
Около 1500 ккал: пр - 100гр / м - 100гр / в - 40гр...
(d)

Много калории...много мазнини...глобални бедра :D Ся ше кажете, да ги тренирам нещо (dull) :D

Денят започна ужасно...с домашни конфликти...
Едни тупани за малко да ме опръскат пред блока...на нЕква си скорост, още от мястото си за паркиране. Ама ми беше сдух и чак ми се стори несправедливо, че не успяха :D

В работата...настроението се пооправи следобеда. Качих малко неща, позабърсах витрини.
Ходих да метна пратката...в 120 е борба за оцеляване :D

Тамън си викам, утре не очаквам ни пратки, ни куриери и мога да скокна до фитнеса...то един клиент иска да мине и да види един артикул. Ще се разберем, предполагам.

Ще пържа мръв’и и ще оправям кутийки :)

Мнението беше редактирано от Мая на 27.03.13 22:05.

28.03.13
22:53

Ставане - 7.20ч
?! кг

Забравих да се премеря...

Тренче:
1 - лицеви опори - 4х5@13кг
2 - лег с дъмбели - 4х5@2х14кг
3 - пулоувър - 1х5@14кг / 2х5@13кг
4 - преден клек с дънбели - 3х5@2х11кг

За около 35 мин...

Пулоувър-ът нещо ме озори...и удари в раменете?!
Филмация ми е “обръщането” на дъмбелите за лега, хах.

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 300мл прясно мляко 3%
10.00 - 1 яйце + 50гр извара + 30гр бекон + 30гр заквасена сметана
12.00 - (coffee) + сметанка + 330ml Кока Кола Zero
13.00 - 130гр пилешко + 50гр извара + 30гр шам-фъстък
16.00 - 120гр свинско
18.30 - 5гр натурален шоколад
Около 1500 ккал: пр - 105гр / м - 105гр / в - 30гр...
19.30 - тренче
(d)

Храната...бях гладна :D |-)
Колата е на прИмоция и не бях пила Zero…сякаш не съм пила Лайт, хах.
Щоколадът...уморено ми беше, а бабата ми е дала един, защото споменах, че е ОК за мен...в което не вярвам...
Не обичам натурален шоколад, а и този не е от най-натуралните. То и баш от шоколад ще ми стане неуморено, хах.

Днес...на някои хора им е станало съвестно за вчера, педполагам, та сутринта ми мина спокойно.
Никакъв клиент не се вясна, но пък бях решила гърди да правя...в нас.
Утре ми се ще гръб у зала :) Като си пратя пратките, може да скокна...

29.03.13
21:41

Ставане - 7.20ч
48.5 кг ?!

Трен в зала(гръб):
1 - вертикален скрипец - 1х6@25кг / 2х5@30кг / 1х4@35кг
2 - гребане с щанга(надхват) - 1х5@28кг(ТХ) / 1х5@33кг(ТХ) / 1х5@33кг(ШХ) / 1х5@38кг(ТХ) / 1х5@38кг(ШХ) 
3 - тяга - 1х2@45кг / 1х3@50кг / 1х1@55кг / 1х2@55кг / 1х1@57.5кг
4 - хоризонтален скрипец - 2х5@25кг / 1х4@30кг
5 - едностранно гребане с пудовка - 3х4@24кг
За около 45 мин...

TХ/ШХ - тесен/широк хват. Тягата е със смесен. Правя я само с едно разположение на ръцете...опитах на 45 да сменя и не се получи - по-лесно ми е лява отдолу и дясна отгоре...ако се разбра :D На 57.5 усетих, че гърбината в кръста се поизви...
Залата беше празна :) Позагледах един странен  железови елемент там, но от дневника на Боби ми се разясни, че е нова придобижка - “пудовка” с регулируема тегавина?! Гледах я аз и си викам, мне...не ще да е за гръП - няма да барам :D

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + прясно мляко 3% + чай с мед
10.00 - 60гр свинско + 1 варено яйце + 30гр заквасена сметана + 10гр кашкавал
12.00 - (coffee) + 2 сметанки
13.00 - (coffee) + сметанка
14.00 - трен
15.00 - 150гр свинско + 150гр картофена салата (beer) (blush)
17.30 - 100гр свинско + 100гр картофена салата
Около: 1500 ккал: пр - 100гр / м - 95гр / в - 60гр....
(beer) (d)

Картофената е купешка...
Относно Дуфастон-а...
До колкото мернах, повишава секретирането на прогестерон. Реално, не би следвало пълнеене, предвид че не съм и 50 кила след “бях гладна” тия дни. Черпене от мазнините за енергия, освобождаване от вода, ведро настроение и...повишено либидо :D би следвало да се наблюдава. Е, и други процеси, които може и да не са все позитивни, контрастиращи на естрогенните следствия, които не мо’е да са все лоши...примерно...и май да не се опитвам да мисля :D Засмяна съм, не съм 50 кила...само да не се разгоня :D

В работата...Живко ще си получи парфюма, по който е полудЕл :D
Вече си пускам плейлисти от http://grooveshark.com/...

Мнението беше редактирано от Мая на 29.03.13 21:50.

30.03.13
18:46

Ставане - 9.00ч
48+ кг ?!

Активност:
1 - преден клек с дъмбели - 4х5@2х11кг
2 - напади - 4х5@2х11кг
3 - бицепсово с дъмбели - 3х3@2х11кг
...трябва си, по м/у другото :D
4 - повдигане на пръсти - 4х25@32кг
За около 25 мин....

Храна:
9-10.30 - (coffee) + 300 прясно мляко 3%
10.45 - активност
11.30 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр бекон (beer)
15.30 - 100гр свинско + 5гр кашкавало + 20гр заквасена сметана (beer)
18.30 - 100гр пилешко с кожа + 30гр заквасена сметана (d)
Около 1200 ккиал: пр - 80гр / м - 80гр / в - 25гр....

Снощи излязох за малко и сгафих!!! |-) Нищо сериозно и ентусиазиращо, като случка, ама лек филм...
Излишно...

Ъъъ...нещо съм си съмнителна и почти съм склонна да повярвам, че е от хаповете?! Чак пък да влияят, ‘ба си. Енергична и в настроение - да не би да са ме балансирали там нещо :D
Мммне...много  (beer) :D
Не вярвам на хапове. Казаха ми, да ги взимам по-често :D Ведра съм била...

Кръстът ме понаболва...от тягата, вероятно...

За убиване !!!

Приятна вечер :)

Т. Тодорова

30.03.13
19:05

казано от Мая на 30.03.13, 18:46:

...
Ъъъ...нещо съм си съмнителна и почти съм склонна да повярвам, че е от хаповете?! Чак пък да влияят, ‘ба си. Енергична и в настроение - да не би да са ме балансирали там нещо :D

За Дуфастона ли говорим ? Аз ги пих преди няколко години и ми се отразиха ужасно,ма то си е според организЪма.Даже не съм убедена,че имаше нужда да ги пия,ама т’ва е един друг въпрос...

30.03.13
19:30

Едва ли имат някакъв ефекит/влияние...Дуфастаните :D Безумствам again :)
Мацка от съседното помещение вметна, че е имала липса на цикъл...към 6 месеца и по предписание е приемала 3 дни...възстановено, хах...
Моя случай е по-бизарен...
Едва ли се отразяват някак...не знам, всъщност?!

Поздрави и усмивки, Тодорова ;) (sun)

31.03.13
21:30

Ставане 10.30ч
49кг

Трен - не!

Храна:
10.30-11.30 - (coffee) + 300мл прясно мляко 3%
12.30 - 80гр свинско + 5гр кашкавал
15.30 - 50гр фъстъци (beer)
14.00 - 2 в 1
17.00 - 130гр свинско + 5гр кашкавал (beer)
19.00 - (coffee) + 100мло мляко 3%
Около 1250 ккиал: пр -80гр / м - 90гр / в - 40гр...

Мернах се с френдка днес... :)
Има поръчки... :)
Приключих с Дуфастон-а... :) Ся ше се разхождам с превръзка у джЕба :D ...бъзикам се, неуспешно...

01.04.13
22:24

Ставане - 8.15ч!!!! (tmi) (headbang) (swear) |-)
?! кила...

Трен - не!

Храна:
8.30-9.15 - (coffee) + 300мл прясно мляко
11.00 - 50гр свинско + 30гр кашкавал + 50гр заквасена сметана
14.00 - 150гр пилешко + 30гр шам фъстък
17.00 - 120гр свинско + 30гр заквасена сметана
Около 1600 ккал: пр - 110гр / м - 110гр / в - 30гр....
(beer)

Ох, днес просто...
Забравих да си сверя часовника на телефона...нали някои сами се актуализираха :( ...това дори не е опит за оправдание ;(
Варянтът беше да ме закарат до работа и се сетих, че мога да взема разни парфюми от близкия склад, като единия май скоро не са го имали и не знам какви оферти съм гледала. На път за там установих, че съм забравила служебния телефон в нас...и трябваше след като взема стоката да се връщаме...
Леко в потрес, “нахлух” да диря парфюми и добре, че им беше налично всичко. Не искаха да ми дават този, за който се бях объркала...че не му знаели цената още( да не ме прецакат)...ама аз си исках парфюмите!!! :D Всичко точно и цената е чук....
Куриерът подрани и не си бях оправила пратките...втрещтяващо за мен, реши да почака?! И сервира, че вече няма да е той в нашия район (dull) Бях свикнала...

Пропуснах трен...

Храня се така, че ще пукна преди да напълнея...и кола Zero пих :D

Ох, утре по-прилежно и прилично!!!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1