Пак си добавям масаж на гръб с бамбуковата птъчка (и без нея) и магнезий, и още огъване на ролера.
Сряда, 20.03
Движение:
загряване на китки, глезени
стойки на една ръка
поздрави А
уддияна и наули крия, дихателни упражнения
фристайл флоу
баланси на ръце
стойки на глава
Добавки:
сутринта - Б1 , Б6 , Б9
през деня - селен, вит. Е, Д3
след храна - хром
преди лягане - МСМ+Ц, Б3, магнезий, цинк
Храна до момента:
07.15 - лъжица-две тахан* с какаови зърна*, лен*, мед*, лимон
11.45 - 50 гр ръжени крекери*, 1 и 1/2 парче домашно брауни*
My daily inspiration!!!(sun)(sun)(sun)
Тъкмо се чудех какво да правя утре....
...и останалата храна:
17.00 - накиснати ръжени ядки* с чиа*, какаови зърна*, лен*, ов.трици, мед*
19.45 - 2 варени яйца*; голямо парче брауни*, вино*
Четвъртък, 21.03
Движение:
загрявка на китки, рамене, глезени, таз
Ащанга 1 - без стойка на глава и през обърнатите минах набързо, че в първи ден МЦ не са ми много комфортни
Добавки:
сутринта - Б1 , Б6 , Б9
през деня - селен, вит. Е, Д3
преди йогата - джинджифил на прах и жен шен на прах в лъжица лимонов сок
след храна - хром
преди лягане - МСМ+Ц, Б3, магнезий, цинк
Храна до момента:
08.00 - лъжица тахан* с какаови зърна*, лен*, мед*, лимон
13.30 - шейк от киви, лимон, спирулина*, мента*, мед*
Мнението беше редактирано от Margi на 21.03.13 13:45.
казано от Маргарита Манева на 21.03.13, 13:40:
джинджифил на прах и жен шен на прах в лъжица лимонов сок
Марги буустър:)))
Продължаваш безвъзмездно да издаваш семейните тайни:)))
Мнението беше редактирано от slavko на 21.03.13 13:53.
Работи безотказно ;) обикновено има и витамин Ц на кристали,но днес нямаше.
ПП: Заместих гуараната с жен шен, защото имаме количество за следващите 25-30 години... :D
Мнението беше редактирано от Margi на 21.03.13 13:52.
21.03.13
13:58
Какъв жен шен на прах взимате ?
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.03.13 13:58.
Ами, да ти кажа, търсих месеци наред и не намерих тук. Накрая намерихме в Турция и заредихме промишлени количества. :)
Мисля корейски беше, но не мога да твърдя със сигурност.
21.03.13
14:16
Ясно :) Щото и аз съм търсил, но никъде нищо, освен ако някой не ти донесе от Русия.
Като имаме път към Пловдив, ще те черпим. :)
...или ти ако имаш път към Плевен.
Мнението беше редактирано от Margi на 21.03.13 15:07.
21.03.13
15:19
Път има, пътуващи няма :)
казано от slavko на 21.03.13, 13:50:
казано от Маргарита Манева на 21.03.13, 13:40:
джинджифил на прах и жен шен на прах в лъжица лимонов сок
Марги буустър:)))
Продължаваш безвъзмездно да издаваш семейните тайни:)))
Защото не съм я черпил от моя боостер, с него ащангата става с щанга 8-)
Нямам никакво желание да опитвам дори твоите бустери със съмнителен произход и неясен химичен състав. Когато започнеш да можеш 1/10 от нещата, които аз правя всеки ден, тогава ще си говорим на кого добавките работят. ;)
Ама чакай сега, боостера първо, че няма нищо общо с уменията, второ, че за мен е по-важен ефекта от произхода.
И както ти не можеш и половината от нещата които аз правя, така също и аз не ги мога твоите. Не виждам какво ненормално виждаш, но пък да казвате на две треви боостер ...
То за нещата които правиш аз не виждам защо въобще ти трябват добавки някакви. Виж на Славко вече са му нужни.
До довечера така или иначе, ще напишеш още няколко пост-а защото не ти работи бутона ЕДИТ, така че може и в тях да ми отговориш ако имаш желание . Ако не - не държа.
Виждам, че си в заядлив период :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 21.03.13 15:47.
казано от Madboy на 21.03.13, 15:41:
Ама чакай сега, боостера първо, че няма нищо общо с уменията, второ, че за мен е по-важен ефекта от произхода.
И както ти не можеш и половината от нещата които аз правя, така също и аз не ги мога твоите. Не виждам какво ненормално виждаш, но пък да казвате на две треви боостер ...
То за нещата които правиш аз не виждам защо въобще ти трябват добавки някакви. Виж на Славко вече са му нужни.
Сашо, мисли малко преди да изакаш нещо, а за по-сигурно първо си го повтори два-три пъти наум преди изобщо да посегнеш към клавиатурата. Дори няма да коментирам изказването ти, и ще те оправдая с факта, че си още малък и доста неща не са ти ясни.
Мнението беше редактирано от Margi на 21.03.13 15:47.
На мен бутона Едит ми работи прекрасно, но на теб явно не ти работи бутона СТОП, особено когато пишеш глупости.
Не съм в заядлив период, просто имам светкавична реакция към простотии.
Забелязвам тенденция напоследък да се пишат каквито и да е постове, с единствената цел евентуално да станат жълти и да привлекат някакво внимание .
Еми като ти работи защо пишеш по 5-6 нови последователни поста на ден ?
(В общият случай 2 до 4. )
Мнението беше редактирано от Madboy на 21.03.13 15:55.
А аз забелязвам, че ти страдаш от болезнена липса на такова.
ПП: Всеки път когато видя, че последния коментар в дневника ми е твой, си казвам: “Пфффф...пак ще трябва да притеснявам Кольо да разчиства...”
ПП2: Интересно, защо когато пием кафе не ми ги редиш същите, както в интернет пространството...?
Ти ми броиш постовете ли? Пиша толкова, колкото ми е кеф. Сега като знам, че те дразни, може да започна да пиша и по повече. ;)
21.03.13
15:59
казано от Madboy на 21.03.13, 15:53:
Забелязвам тенденция напоследък да се пишат каквито и да е постове, с единствената цел евентуално да станат жълти и да привлекат някакво внимание .
Еми като ти работи защо пишеш по 5-6 нови последователни поста на ден ?
(В общият случай 2 до 4. )
във връзка само с този пост, ето нещо интересно (чисто психологически)
http://www.cracked.com/article_18461_5-creepy-ways-video-games-are-trying-to-get-you-addicted.html
има един пасаж за “трупането” :Д и кликането и визуалната стимулация...демек сме малко като хамстери ( не визирам никой, просто се сетих и пускам интересен линк, пийс)
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 21.03.13 16:00.
казано от Madboy на 21.03.13, 15:58:
За да не натоварвам хората дошли с нас : )
Спри тогава да натоварваш и дневника ми, и ако имаш да ми казваш нещо конкретно, може да го направиш лично.
Пиши Пиши, нека да се качват гледанията на дневничето ти, може да ти донесе някакво успокоение, определено ти липсва.
Иначе наистина снощи ти броих “дописванията” :D :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 21.03.13 16:07.
казано от Madboy на 21.03.13, 15:59:
Иначе наистина снощи ти броих “дописванията” :D :D
Мисля, че имаш прекалено малко неща, за които да мислиш. Имаш нужда да канализираш излишъка от енергия, който при теб се получава от прекалено много сън, и свръхколичества кока кола.
Тъкмо си помисля, че някои хора пораснаха и стават мъже и хоп, пак в изходна позиция...:)
21.03.13
16:26
казано от James Hinks на 21.03.13, 14:16:
Ясно :) Щото и аз съм търсил, но никъде нищо, освен ако някой не ти донесе от Русия.
Индийски женшен на прах:
тук (nod)
Мнението беше редактирано от Снежина Георгиева на 22.03.13 11:04.
21.03.13
16:36
Писах, писах поста си, но нещо обърках и не успях да го изпратя.
Сега на ново :)
Не мога да се въздържа от мнение, но не искам то да бъде катализатор за разни спорове:)
По повод това, което Сашо смята - че Маргаритка няма нужда от някакви добавки за това, което прави.
Тотално НЕ съм съгласна с това!
Подчертавам дебело, че нямам опит с йога и никога не съм практикувала нещо, свързано с нея, но от клипчетата, които Маргаритка качва, мога да си направя някои заключения.
А те са, че е нужен много голям самоконтрол - върху всяко мускулче. Едновременно да имаш сила, издръжливост, невероятен баланс...
Не е лесно и със сигурност не всеки би го направил.
Такава спортна активност иска своето възстановяване - дали ще е сън + изключително качествена храна и добавки, дали ще е нещо друго - зависи от индивидуалните нужди.
Но със сигурност добавките имат своето място.
Това е:)
Възхищавам се на Маргаритка.
Така става, когато Марги тръври, че боостерите ми не били екологично чисти :D
казано от veronique на 21.03.13, 16:36:
Не мога да се въздържа от мнение, но не искам то да бъде катализатор за разни спорове:)
То спор няма, има смях и тук-таме съжаление...но, нашо момче си е.
Може би, предстартова съботна треска ще да е, ама яка треска:)
казано от Madboy на 21.03.13, 16:47:
Така става, когато Марги тръври, че боостерите ми не били екологично чисти :D
За световното ще ти направим от наш’те, барем мирнеш:)
С вашите боостери от 10 човека ще трябва да направят специално 11 то място за мен :D
Те топ кросфитърите и топ йогите само на жен шен и бб тийн я карат, ще знаеш :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 21.03.13 16:54.
казано от slavko на 21.03.13, 16:49:
има смях и тук-таме съжаление...но, нашо момче си е.
...което за съжаление не заслужава и половината от подкрепата и помощта, която му се оказва...един ден ще съжалява жестоко за което...
А за останалото, само аз си знам (и Слави, де) какво ми коства това което правя, колко време, добавки, каква храна, колко сълзи и синини...
Много ясно, че ще ти коства, като нон стоп само за това мислиш и за нищо друго.
казано от Маргарита Манева на 21.03.13, 16:54:
казано от slavko на 21.03.13, 16:49:
има смях и тук-таме съжаление...но, нашо момче си е.
...което за съжаление не заслужава и половината от подкрепата и помощта, която му се оказва...един ден ще съжалява жестоко за което...
Сашо, за последен път ти подчертавам дебело, че няма абсолютно нищо, което да ти се полага. Нещата, които получаваш трябва да се заслужат, а ти, както Слави писа, копаеш все по-дълбоко и просто не се усещаш.
Че от кога пък ти си човека, който да ги определя тези неща ?
Аз пък винаги с каквото мога бих помогнал на Славко и на когото и да е, но пък истинското приятелство във форума няма как да го разбереш,трябват приятелчета и в реалният живот, нали се сещаш. ; )
Мнението беше редактирано от Madboy на 21.03.13 17:14.