31.03.13
15:06
Търся един филм- разказваше се за една мацка, която в колежа си хваща две гаджета, харесва и двамата еднакво и постепенно заживяват тримата без да имат нищо против под един покрив. Единият беше барабанист в рок група, а другият пишеше статии и книги. И двамата бяха големи лентяи и тя ги издържаше, докато един ден реши да ги зареже. Хареса се с един лекар, а те правеха всичко възможно да си я върнат.
Някой сеща ли се?
казано от introducer на 31.03.13, 15:06:
Търся един филм- разказваше се за една мацка, която в колежа си хваща две гаджета, харесва и двамата еднакво и постепенно заживяват тримата без да имат нищо против под един покрив. Единият беше барабанист в рок група, а другият пишеше статии и книги. И двамата бяха големи лентяи и тя ги издържаше, докато един ден реши да ги зареже. Хареса се с един лекар, а те правеха всичко възможно да си я върнат.
Някой сеща ли се?
Tая еб*ати метлата! :D
Абе тази реклама на Активиа в сайта да не е първоаприлска шега :D Всички вкупом обясняваме на новорегистрираните каква ш#$@%я е Активиа-та, а изведнъж реклама (blush)
аве пичове как може да го ядете т’ва сусамов тахан тва е отврат се1 ям подметка :Д
абе дали мога да си правя белтъци в микровълноваота, че в общежитието нема котлон :Д и нямам възможност да вкарам
Мнението беше редактирано от umad brah на 01.04.13 22:49.
казано от umad brah на 01.04.13, 22:47:
аве пичове как може да го ядете т’ва сусамов тахан тва е отврат се1 ям подметка :Д
Един буркан тахан, от големите- по 800 или 900 мл, го изяждам за 2-3 дена, така че колко да е отврат :D. За това и си купувам рядко, че много бързо отива.
Мнението беше редактирано от Петър на 01.04.13 22:55.
:Д нз аз днеска викам чакай да си купя не бях опитвал.. гледам че тук мн хора го хвалят ама нещо не ме кефи :Д ама ще го изям де ко да се прави
Аз тахана само намазан на филия с мед го ям. :) Но само така да го кусам... (puke)
да гледам че пише да се употребява 2:1 с мед :Д
аз мислих да го ползвам вместо сметана ама няма да е :Д гадно ми идва
02.04.13
06:36
казано от umad brah на 01.04.13, 22:47:
абе дали мога да си правя белтъци в микровълноваота, че в общежитието нема котлон :Д и нямам възможност да вкарам
ти един котлон неможеш да вкараш кво остава за пийнйе..... (dull) :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.04.13 06:37.
Къде си студент? Аз не съм на общежитие в студентски град, но тъпаците от СУ също не дават никакви уреди за готвене да се внасят, но ходих с 1 приятел да си взима котлон - няма гладен да седи, такъв скандал дигнахме на домакинката, че свят и се зави.... За мен т’ва е просто върха на безумието - конц лагер ли е кво е да не можеш да готвиш - ми ако няма големи магазини като Фантастико в Судентски какво ще си купиш да ядеш готово? Отделно ясно ли им е от тези готовите неща колко скъпо излизат..... трагедия.... Добре не съм на общежитие, ако ми забранят един вид да си готвя ще ги избия.
казано от Миsh0 на 02.04.13, 12:07:
Къде си студент? Аз не съм на общежитие в студентски град, но тъпаците от СУ също не дават никакви уреди за готвене да се внасят, но ходих с 1 приятел да си взима котлон - няма гладен да седи, такъв скандал дигнахме на домакинката, че свят и се зави.... За мен т’ва е просто върха на безумието - конц лагер ли е кво е да не можеш да готвиш - ми ако няма големи магазини като Фантастико в Судентски какво ще си купиш да ядеш готово? Отделно ясно ли им е от тези готовите неща колко скъпо излизат..... трагедия.... Добре не съм на общежитие, ако ми забранят един вид да си готвя ще ги избия.
Няма ли кухни-мухни нещо във въпросното общежитие? Едно време аз като бях на общежитие, имаше една “стая” (силно казано стая - помещение с контакт, мивка и “Раховец”), където готвехме.
Има ги тези “стаички” но отдавна се използват за килери или антре.... не може да се готви в общежитията, а за по-сигурно в някой нови блокове слагат детектори за дим, един приятел си беше внесъл тайно едно малко котлонче и като задейства детектора спира тока на целия блок... безумна простотия просто...
02.04.13
12:22
казано от introducer на 31.03.13, 15:06:
Някой сеща ли се?
казано от Петър на 02.04.13, 12:14:
Няма ли кухни-мухни нещо във въпросното общежитие? Едно време аз като бях на общежитие, имаше една “стая” (силно казано стая - помещение с контакт, мивка и “Раховец”), където готвехме.
Aз готвя в банята :D, като ползвам един котлон и парти грил.
Мнението беше редактирано от Петър на 02.04.13 12:46.
във ВТУ съм студент ..иначе миналата година си бяхме вкарали котлон ама той беше на 1 от съквартирантите та ся няя изпадам в подробности :Д
http://www.youtube.com/watch?v=4cS6x7KwtPg
е тва ще пробвам утре дано не изгърми микрото хехе
иначе няма каде да си готвя тук.. има стол ама правят само паниран кашкавал :Д:Д мръсни педали и е мега скъпото.. добре че съм за 4 дена тук
02.04.13
18:52
02.04.13
20:48
umad brah, забърквай си тахана с лимон (nod) на мен поне ми харесва (на мен ми харесва и само така де).. Слагам 3-4 с.л тахан със сока от 1/2 лимон, а ако е повече тахана си сложи и повече сок :) А с мед също е хубаво. На филия ми звучи брутално :D Мноого калории, много нещо ще стане, но според целите, разбира се :)
ше проам, ся издъних 3 лъжици на екс
с мед мн калории и въглен треа да се ставва 8 боди фет не мога да си позволя такива работи :@
Мнението беше редактирано от umad brah на 02.04.13 20:54.
02.04.13
21:30
Trea trea
Ба снощи, ПСЖ-то дали не извади късмет...а каква засада на Ибра-та...баси, значи не е само нашето съдийство толкова зле:)))
А който го е пускал този мач, не знам как е заспал:)))
03.04.13
11:38
казано от slavko на 03.04.13, 10:42:
Ба снощи, ПСЖ-то дали не извади късмет...а каква засада на Ибра-та...баси, значи не е само нашето съдийство толкова зле:)))
А който го е пускал този мач, не знам как е заспал:)))
А Валдес за пореден път доказа колко слаб вратар е..
03.04.13
15:37
мамута дали не разказа играта на чинията....
Баси абсурда.Отивам вчера да тренирам и накрая собственика ми казва или да почвам да тренирам с по-нормални(к’вото и да означава т’ва)тежести или да си търся нова зала.И т’ва в една от най-старите зали в Бургас,в която са тренирали добичета на които не мога да стъпя на малкия пръст.Само дето пича речил да си прави залата за фешън-тинейджъри и застаряващи чичаци,за който вдигането на задника от канапето, за да се замъкнат до залата само по себе си е подвиг и от такива клиенти като мене нямал нужда - последното, точен цитат.
Пълна трагикомедия,все си мислих че тежестите са за да се вдигат.
Мнението беше редактирано от balabanov на 03.04.13 20:18.
03.04.13
17:47
ти сериозно ли... в наща лятно-билдърска зала аз съм един от малкото които правят тяга и клек ( калпав клек ама клек ) и съм издигнат на пиадестал :D щом един собственик няма нужда от даден тип клиенти които биха могли да му бъдат полезни със своите пари и евентуалната реклама ( е брат в мойта зала тренирам много добре тъ тъ тъ ) значи нещо се е сбъркал.. аз не бих стъпил повече там.. а и кажи, че примерно 140-150кг щанги са нормални тежести.. за Фил Хийт, Рони Колман, Стронгмените а ти си надут тинейджър какъвто той иска да посещава залата му и затова се мъчиш с тези тежести :D тъй де бъди под прикритие.. ... :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=369323796514265&set=a.270992166347429.61573.270964606350185&type=1&theater;
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.04.13 18:04.
03.04.13
18:24
Queue
03.04.13
18:51
какви калории бе ? в сайта има формулата :)
03.04.13
20:07
BB-Team има такава база данни...
да знам ама ми трябва нещо като fitday ( май така беше ) да ми ги изчислява след като въведя съответната храна :Д
Хаха, какви гадости можело да се получат от некадърни готвачи :D
казано от kristiancho на 03.04.13, 17:47:
а и кажи, че примерно 140-150кг щанги са нормални тежести.. за Фил Хийт, Рони Колман, Стронгмените а ти си надут тинейджър какъвто той иска да посещава залата му и затова се мъчиш с тези тежести :D тъй де бъди под прикритие.. ... :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=369323796514265&set=a.270992166347429.61573.270964606350185&type=1&theater;
Нямаше какво да му кажа,а и ако ставаше въпрос за подобни тежести сигурно би си затворил очите,ама въпросния ден правих тяга с 220-30,след което мечка и понеже няма място за мечка,аз слагам лоста на земята и го подпирам в стената - щял съм до ожуля бетона ;).После пък знаеш ли какво се изцепи(малко предистория - от около 10тина дена по големи дъмбели от 25 кг няма),пак точен цитат - “тия дъмбели заради тебе ги скрих,сам да се махнеш,да не се налага аз да те гоня”“каква е тая твойта мания,да вдигаш тежко” - явно вече не е на мода да се тренира силово.В случая мене ми е още по-тъпо щото се познаваме от 5-6 години,работил съм за въпросния човек, и НИКОЙ,ама АБСОЛЮТНО НИКОЙ в залата(а с 99% от хората се знаем на малки имена) не може да каже лошо нещо за мен.И можеше да ми го каже като на човек,не да цирика като малка путка “ще ми счупиш лоста,ще ми одраскаш стената.....снощи ми го вкараха накриво”
Както и да е,жив и здрав да е и дано вече като няма такива хора като мене(такива дето плашели хората,по негови думи) да му се напълни залата и да спи спокойно вечер гушнал юргана с пачките.
03.04.13
23:49
казано от balabanov на 03.04.13, 21:37:
....
Този пък...?! Може да не е заради тежестите, може просто да имаш лош дъх (grin)
:D :D
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5658231&fb_action_ids=10151329872210793&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action;_object_map={\"10151329872210793\":108829989312991}&action;_type_map={\"10151329872210793\":\"og.recommends\"}&action;_ref_map=[]
04.04.13
06:41
хаха... е то мечка като правиш не е задължително да има стена... просто трябва някой да стъпи на лоста отзад... както и да е и при нас инструктура направи забележка но просто лоста беше поставен върху кабел и нормално ... каза да преместим лоста.. а иначе V хватката си я взимам от горния етаж like a boss и ако някой иска да прави хоризонтален или вертикален скрипец .. тъй де хубаво му става... ама аз предлагам да ползват две отделни хватки... така амплитудата е по-голяма и се развиват по-добре ... :)
Един ден като станеш милионер ще му купиш залата и ще го направиш чистач :) и готово :)
гледайки горния пост си вика... ще се мре..
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.04.13 06:46.
04.04.13
09:37
а колко забавни коментари има след тая новина на петър стоянов
например :
“Това са пълни глупости!Повече от ясно е ,че сме деца на доста по-напреднала извънземна цивилизация!Да не забравяме ,че благодарение на тях ние сме еволюирали от маймуни в хора”
знаех си, че крият за извънземните :) ХАХАХАХАХА :)
04.04.13
11:22
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6975680_460s_v1.jpg
да се запиша и аз тука :)
04.04.13
15:40
http://25.media.tumblr.com/8ab3ade7a15c0022fb8085ca4edb124e/tumblr_mkey9n0h381rje6l4o1_250.gif земи веее....