***Тренировка:
клек- 2х100кг 2х100кг 1х120кг 0х130кг+1х130кг* 1х135кг* 1х140кг* 1х150кг*
висок клек- 3х180кг*
гоблет клек- 2х15х32кг
*колан
До 120 супер леки- после нещо стана на 130- клекнах и останах долу- даже не опитах да ставам. Натоварихме щангата пак и директно ги клекнах. 135 леки, 140 също- реших 150- много доволно според мен- мощно изправяне- не ми тежат на гърба. 180 си тегнат, ама са добре и те. Това му беше напрягането на клека- заедно с тягата почивка. Ще се направят 1-2 тренировки с леко. Само на лега ще напъна и в неделя до 90 както казах. Гоблета ми удари корема доста добре и отделно раздвижи кръвта. Сега- протеин с остатъка от ВСААто, фибри, креатин, фъстъчено 2 печени филийки с кашкавал или три. За обяд- пилешко, панирано сирене в свинска мас, зелева салата и там 1-2 филии черен хляб. а вечеря не знам още- вероятно яйца и сланина.
казано от Скота на 29.03.13, 09:49:
До 120 супер леки- после нещо стана на 130- клекнах и останах долу- даже не опитах да ставам.
Да не са пуснали реклами по радиото, бе Скоте ? :D :D :D
нЕкои хора много им знае устата :D Аз мога да вдигам на реклами, ама не искам ;)
29.03.13
12:03
I challenge you to do it! :D И всъщност се притесни от присъствието ми отзад :D
Днеска храната яко мръвки, картофи, печен черен хляб, банани. Ролер поне 2 пъти, магнезиево преди лягане- абе пълна програма :) Теглото е 79,5 :O хахах просто отбелязвам и да се съдера от ядене няма да стане повече от 80.
***тренировка:
лег- 2х70 2х1х80щг 2х1х90кг
клек 2х2х100кг 1х120кг
корем
На лега 90 много сигурни и стабилни- доволен съм. Направил малко клек да раздвижа- там излишно никога няма :D Еми ся почвам да ям- леща, дробчета, истинско сирене, кюфтета от дива свиня, ръчен хляб- абе свинщина :D
Базикайте се вие, но пробвах да клякам на няк’ва реклама за краставици в Кауфланд и въобще нищо не стана....
Ако краставицата не беше обидена от цената дето тлъстите бизнесмени са и лепнали, а излъчваше позитивизъм в гласа си- тогава щеше да ти се получи!
Днеска хванах тен, което е супер. Хапването стабилно и ролерче. Имам някакви гадни трески, които се надявам да отшумят. Гледам да се разтягам и така.
Днеска задачи с товаро-разтоварен характер- та няма да е пълен мързел. Хранта стабилна. Иначе се появи няква болка от на десния крак от дясно на коляното по продължението на крака... от къде и от какво мога само да гадая. Не е нещо страшно де- като опъване.
Ден приличен- свършиха се някои задачки. Хапването стабилно- врат, яйца, истинско сирене, малко хляб, тиквеник(не не ядох от себе си), кисело мляко домашно, масло, кашкавал, една фафла, авокадо. Добавки- гребанье с шепата от всичко по много и така. Утре ще взема да пораздвижа с леко и тва ше му е.
***Тренировка:
клек- 3х3х90кг
лег- 3х3х60кг
тяга- 3х3х100кг
добро утро от седеж
нисък обем корем
Толкоз- дълго и протяжно без бързане. Казано иначе- раздвижване.
04.04.13
10:33
Ставаш :D
Аз ли съм станал много здрав или нещата, които купуваме са все по-некачествени... днеска успях да разцепя чисто нов фитинг на нова смесителна батерия и то с обикновен ключ... нямам думи просто- като че беше от пластмаса, а дори не беше почнало да става трудно завиването...
04.04.13
19:14
Ти си станал много як 8-) Добре ти влияя 8-)
Храна и сие:
-витамин С 1гр
-400+гр свинско, 2 филии черен хляб печен, салата от лук, репи, домати и зехтин, 100мл червено вино, йоткер, 2 маслени сладки, фъстъчено масло ~10гр// 3гр рибено с витамин Е, магнезий 500мг, цинк 50мг, бетаин, витамин Д, витамин А
-протеин 40гр, фибри, фъстъчено масло ~10гр, 5гр креатин, 50мг цинк, 1/2 бетаин
-5 яйца, 50гр сланина, печена филия черен хляб, салата + 1/2 авокадо, 100мл червено вино //3гр рибено с витамин Е, 50мг цинк, бетаин
-500мг магнезий преди лягане
Днеска не е пълен мързел деня- почивен, но вкъщи свърших доста неща. През ролера до тука съм минал 2 пъти докато легна сигурно още толкова + магнезиево вечерта. Към вечерята може и да добавя нещо, а може и не. Калории не ми се смятат, ама трябва да имат 3000. Иначе се премерих- все още съм под 80кг, ама мяха се е отпуснал +няколко санта е. Не ме притеснява- като орежа сладките неща и допълнителните въглехидрати би трябвало да е в изходна позиция.
145/90/180
Тотал:
415
Отбелязвам доста грешки и слабо представяне тази година- доволен съм, но не подходих добре. Клипове довечера.
07.04.13
20:01
:( :( :( . Сега ще черпиш здраво Жорито , заради провала, а лятото мен!!! :D
Мнението беше редактирано от lordinario на 07.04.13 20:01.
казано от Скота на 07.04.13, 19:42:
145/90/180
Тотал:
415
Отбелязвам доста грешки и слабо представяне тази година- доволен съм, но не подходих добре. Клипове довечера.
Аре за догодина трицифрена лежанка...
07.04.13
20:13
Догодина 500+ трибой :)
Ванка, аз за обещанията ти казах точно вчера- спазвам си ги. Потвърждение ще получиш ;)
Боби, ако доживея :D
Тръне, ^^ същото
Иначе най ме е яд, ама много ме е яд, че съм в най-добрата си силова форма изобщо- на всяко движение, а се осрах без извинения тотално. Още първия опит на клека ми беше нула на 140- щото просто клекнах плитко. В момента отчитам доста грешки и ще си правя сметката за натам. Тая година не правих висока тяга почти- щото заключването винаги ми е било проблем и там резил. Само за справка ще пусна клипа на 200кг да се види колко лесно отлепям- бтв това е след 195 и същата борба, но няма заключване... Нямам думи просто. В изблик на ярост и няколко бири и обилна вечеря на прибиране сега направих 19 набирания на успореден хват с яке и дрехи. Имам сила мамка му!!!
Ето и опита- крив и грозен е, ама на да се гледа и да седи тука.
http://www.youtube.com/watch?v=KOqRBzGqT3I
Между другото спирам дневника за известно време и минавам в ноутпад и без туй само на мен ми е полезен. Като си изясня какво и що сигурно ще пиша пак- все пак съм пристрастен...
07.04.13
23:24
Имаш сила, я! Як си, малко психика и ще станеш МНОГО як!!!!! :)
П.П. И наградата за най-якото дране зад камерата отива при ...... мен 8-)
П.П.2 Ще доживееш 500+ трибой, почваме яката подготовка за догодина 8-)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 07.04.13 23:25.
08.04.13
13:02
П.П 3 (продължение на Ники П.П.-тата)
И изглеждаш супер добре, като физика на живо;)
Мнението беше редактирано от Мила на 08.04.13 13:02.
казано от Мила на 08.04.13, 13:02:
П.П 3 (продължение на Ники П.П.-тата)
И изглеждаш супер добре, като физика на живо;)
И по “телевизията” :D!
Мнението беше редактирано от Петър на 08.04.13 16:53.
Мила, Петре, благодаря за хубавите думи. Доживях значи да ме излъчват някъде :D
Тва да се отърсиш от навик граден 3+ години не е лесно :) Говоря за писането на дневника. Той не че блика от остроумия и всеобща полезност ама...
Пробвах да тренирам днеска, ама не се получи добре- кръста е яко натегнат въпреки ролването.
50 суинга х16кг за минута и 20 спрях за малко прихванах за още 10 ама просто кръста ми каза не. После след 3-4 минути тръгнах за табата гоблет клек с 16ката, ама изкарах 3 рунда и... ми не :) Ще почивам явно още 1 ден поне.
Rest day
Много ходене имаше днеска де.
Храната:
-протеин 40гр, 3 филии печени с луканка и кашкавал, фибри и малко салата зелена
-свинска пържола, ориз около 200гр сготвен, зелева салата със зехтин, масло
-яйца 5, сланина около 50гр, зелева салата със зехтин
-2 бири
Не ми се смятат калории ама май ще трябва от време на време.
11.04.13
00:56
Теглото как се движи, диетата с каква цел е? А тренировките?
Е рано е да се каже теглото как се движи- беше 81кг в събота на кантара. Вчера сутрин пак толкова- точно. Ще меря всеки вторник- целта е да изчистя мазното и ще работя върху техника и слаби звена и повече метаболик работа- сиреч кардио/колело/тичане/въже. 3те силови движения остават но ще вкарам и други неща. ЗА сега поне 1 месец ще тренирам без схема точна- а както усетя за деня- според резултата ще видя дали ще продължа. Иначе го виждам около 5-6кг минус и съм ок. Имам и доста добавки- днеска направих ревизия та ще се пият и така.
ПП Понеже тягата ти е коронно движение и разбираш- я кажи къде ми е слабото звено според теб- вижда се на горния клип лесно отлепяне и безпроблемност в хвата, но не съумявам да заключа. Вероятно в момента така до колена и 210 ще отлепя, ама няма да мога да заключа.
11.04.13
01:11
Добре, ще ти помогна. Кажи сега, как дърпаш, как се подготвяш, какво усещаш точно преди да дръпнеш, по време на вдигането как го усещаш и горе какъв е според теб проблема. Ако има нещо добави, щото така гадая какво ти е в главата.
казано от Скота на 11.04.13, 01:01:
Е рано е да се каже теглото как се движи- беше 81кг в събота на кантара. Вчера сутрин пак толкова- точно. Ще меря всеки вторник- целта е да изчистя мазното и ще работя върху техника и слаби звена и повече метаболик работа- сиреч кардио/колело/тичане/въже. 3те силови движения остават но ще вкарам и други неща. ЗА сега поне 1 месец ще тренирам без схема точна- а както усетя за деня- според резултата ще видя дали ще продължа. Иначе го виждам около 5-6кг минус и съм ок. Имам и доста добавки- днеска направих ревизия та ще се пият и така.
ПП Понеже тягата ти е коронно движение и разбираш- я кажи къде ми е слабото звено според теб- вижда се на горния клип лесно отлепяне и безпроблемност в хвата, но не съумявам да заключа. Вероятно в момента така до колена и 210 ще отлепя, ама няма да мога да заключа.
Аз на твое място бих променил стартовата позиция (set-up ритуалите) на първо място. После ще вкарам малко работа с фитили за горната част. И повече работа на тежко (идентично на състезание), но с хубава техника. Според мен нямаш някакъв “хроничен” проблем, или нещо, за което да ти трябват “строго секретни” методи- просто повечко работа и на малко по-високо качество.
И доста допълнителна работа бих добавил- суингове, обръщания (без чукване в краката), набирабия с тежест, тяга от дефицит, клек с гири, че дори и преден клек, за да стоиш малко по-прав- според мен много си позволяваш да дърпаш на еректори, което неизбежно в някакъв момент от живота се наказва :).
Но ти си знаеш, сигурен съм че ще работиш съвестно, а това е нещото, което всъщност дава резултатите :)
Поздрави.
11.04.13
10:00
казано от jalokin на 11.04.13, 09:41:
Аз на твое място бих променил стартовата позиция (set-up ритуалите) на първо място. После ще вкарам малко работа с фитили за горната част. И повече работа на тежко (идентично на състезание), но с хубава техника. Според мен нямаш някакъв “хроничен” проблем, или нещо, за което да ти трябват “строго секретни” методи- просто повечко работа и на малко по-високо качество.
И доста допълнителна работа бих добавил- суингове, обръщания (без чукване в краката), набирабия с тежест, тяга от дефицит, клек с гири, че дори и преден клек
Аз пък бих те посъвевал да направиш точно обратното - само висока тяга от съсвем малко над коляното като и сменяш широчината на хвата - от широк към тесен и широка тяга с идеално прав гръб.
11.04.13
10:02
http://www.t-nation.com/free_online_article/most…/kroc_rows_101
Бях чел доста положителни мнения за това упражнение и съответно, помага за заключването .
***Тренировка:
лег преса- 12х130кг 10х170кг 10х200кг 5х220кг
бедрено разгъване- 3х12х30кг
бедрено сгъване- 12х20кг 20х20кг 12х30кг
хиптръст- 9х70кг 10х70кг 7х90кг
клек- 3х6х70кг
прасец- 4 серии
корем- 10 серии
между сериите скачане на въже
На клека колкото мога до долу и разтягане- яко опъват натегнатите места. Въжето ще го утежня с още 2 гайки и трябва да стане точно- още е доста леко и се вее. Мислех, че краката са ми свежи горе долу докато не почнах. На хиптръста е странно някво, а и доста убива, ама глутеуса усети товара.
Виждам, че сте писали- ще прочета и ще отговоря след малко. Благодаря за включването.