08.04.13
16:03
Изобщо къде има някакви клипове от състезанието и представянето на нашите хорица?
08.04.13
19:37
BRAVO !
08.04.13
19:41
абе туй дето ти го дадоха преди опита не те хвана май... трябват двойни дози... (devil)
08.04.13
19:45
Браво, стрешен лифт!
08.04.13
20:15
казано от kristiancho на 08.04.13, 19:41:
абе туй дето ти го дадоха преди опита не те хвана май... трябват двойни дози... (devil)
Май не си вдишвал амоняк ? :D
08.04.13
21:11
От Джонито ще качат във вбокс цялото състезание, така който е пропуснал, ще може да го види там. Наистина, тягата беше много добра, а за лега чак мен ме хвана яд като го гледах.
Честно казано, бях толкова разочарован от себе си след моята тяга, че мислех да си ходя, но Веско като каза, че ще пробва на 300 и останах :)
08.04.13
21:16
вдишвал съм всъщност... :D и си оцъклих очите и чак подкочих... а Веско не реагира много затова ти казвам, че му дойде малко :D
казано от Veselin Doichev на 08.04.13, 11:01:
Благодаря за хубавите думи :) Сашко не си прав братле .. знам до каква форма бях се докарал 3 дни преди състезанието в Стара Загора ... а и по важното е че знам какво да променя при следващата подготовка. А и да не говорим че ако добавим и хормон нещата се променят коренно . Просто за там ми трябва мн свободно време и много финанси ! Аз и на тая шибана работа дет ходя и тези диети и всичко се насабира братле ... много фактори има които ми пречеха . Сега ако правя нещо в културизма ще го правя ако имам възможност . Аз поради голямото си желание пренебрегнах всички лоши работи покрай мен и се опитах . Въпреки всичко бях в много добра форма преди състезанието ... но всичко си иска своето или както са казали старите хора Козата си сака Пръч :))А и със заплата от 700 лв с жена и дете и без никаква финансова помощ от никъде (пюр нутришън ми помогнаха с 1 протеин..благодарско на тях ! )знаеш ли каква подготовка се прави ... Детето не съм го лишавал , но жена ми сама се лишаваше заради мен ... огромно психическо натоварване имах . Да не говорим че позинг и съчетание си ги правех чисто сам, а това беше мн чужда материя . Аз затова и забравих да стягам корема на позинга и излезна че нямам преса.ДОбри Делев тогава ми помогна много , но той е на близо 300км от мен ... нали разбираш.Добри не ми взе 1 стотинка за хранителния режим , тренировъчната ми програма и т.н. Искам специално да благодаря и на него още веднъж ! Искам да ти кажа че това което си видял не е това което беше и да не си правиш погрешни изводи . Нещата са мн относителни кое ми се отдава повече. Момчетата които бяха с мен вчера знаеха в каква форма бях .. всичко се случваше пред тях :)Вчера видя как изглеждах а ръце не съм правил от мн време .... повторения за напомпване също . Вярно не бях напомпан и голям , но като смениш начина на тренира така става :) ти го знаеш това мн добре...Не се оправдам да не ме разбереш погрешно , просто ти обяснявам нещата точно както бяха !!!
Ужасно силно желание да се явиш на второ състезание по културизъм лъха от това, което си написал. В интерес на истината мислех, че си имал по-голяма подкрепа за състезанието в Стара Загора, но в крайна сметка, когато е помощ и малкото те радва, и ти е от полза. Предполагам, че във форума има хора, които макар и с малко, биха се включили в набавянето на суплиментацията ти примерно. Аз бих. Предполагам, че Пюр биха дали продуктите си на доставна цена, което пък ще е тяхната помощ в каузата. Мисля, че може да се помисли по въпроса от страна на екипа на ББ-тийм. Успех на теб!
казано от FaceOff на 08.04.13, 21:35:
Предполагам, че във форума има хора, които макар и с малко, биха се включили в набавянето на суплиментацията ти примерно. Аз бих.
И аз бих.
08.04.13
22:58
+ мен :)
Смая ме направо! (ndolars)
Като изпъна краката и огъна кръста си казах “Невъзможно е да ги вдигне така!” При това ЗНАЕХ предварително, че опита е бил успешен!
Имаш яка гърбина, Веско (y).
09.04.13
13:59
Благодаря отново за подкрепата ... но наистина няма нужда от такива неща приятели ...То да бях стигнал само до супелементацията да , но има още хиляди работи които пречат и са много по сериозни . Имам страхотно желание да го направя , но съм сигурен че и това време ще дойде .Кристиянчо ... амоняка вече не ме впечатлява братленце ,въпреки че Ники ми даде много силен , но съм привикнал та и на петорна доза няма да реагирам :) Ако има фенове на амоняка ще ви кажа да пробвате нещо интересно. Пресипете го в празно шише от половинка от минерална вода и затворете капачката . След известно време отворете и вдишайте от него ... многократно е по-силен . Само подходете внимателно да не припаднете :)))) Изпаренията са брутални в шишето ...
За тягата ... ще кажа само , че правя грешка в тръгването .. краката много ми избързват и от там е нормално да ми огъне гърба няма как ... въпреки че гледам долу в ниската част точно дет е кръста да е изправен .. гърба да се сгъва колкото си иска . Работя върху тази техника и скоро правих 270 с нея ... просто не ги усетих като си изчаках краката . Много .. изключително леко вдигане направих тогава . Има още много да се работи но хвана ли техниката от всеки път ще става СТРАШНО :) Накрая на състезанието бях мн изморен .. даже на загрявката 230 ми бяха тежки и бях се притеснил че с този опит първи опит на 270 ще хвана 0 на движението. ето и малко снимки от мен ... желязната пернишка бригада . Това сме момчета от една зала .. говоря и за агитка и за състезатели . Най-силната зала в перник с много шампиони !
09.04.13
14:02
ето снимки и от награждаването ...
снимка и с моята половинка , която много ми помага във всичко и е винаги зад мен :)
казано от slavko на 09.04.13, 14:09:
Абе оня якия от отбора, колко пъти бутна 150-те кила?
18
09.04.13
14:21
може и да бяха 16 не съм много сигурен . ще го питам и ще ви кажа :>
казано от Veselin Doichev на 09.04.13, 14:21:
може и да бяха 16 не съм много сигурен . ще го питам и ще ви кажа :>
Ние залагахме с Марин. Аз казах 15, той 20 ...и той беше по-близко до отговора. Това го помня :)))
Преброихте ли гънките на главата:)
Иначе ги сгъна тия 150 кила, бахти добичето.
10.04.13
18:37
Днес трен:
хоризонтален лег - 4по6,8,10,12-130кг,120кг,110кг,100кг
горен лег 3по 12 - 80кг
флайс с 30кг дъмбели 3по 10
бицепс
сгъване с прав лост - 4по8 -60кг
скорово сгъване на машина 3по10,10,15
Почнах да правя тягата с друга техника и днес правих до 170 ... всеки път при трен ще я включвам за по 20-30 мин и ще правя до 170 с тази техника .
От тук натам мисля по-леко да тренирам и с повторения . В момента с приоритет ще са ми нещата в личен план . заемам се сериозно с даскалото да го завърша че е срамота за няколко изпита да не мога да се дипломирам . Другото което ще правя е да си намеря по-лека и сериозна работа ! Така както е в момента няма да стане .. имам семейство и цели, които ще гоня до край ,а за да се осъществят трябва да ги свърша тези работи за които написах !
а за Никсата няма какво да говорим ! Много е як !!! Но ме е яд че на репа вдигна само 270кг с жилетка ,въпреки че стана 1 . Той без нея ще ги удари 255-260 . Видяхте как вдигна 250 в Неделя !
Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 10.04.13 18:38.
10.04.13
18:41
То не че да си инструктур е най-печелившата работа която може да хване човек но няма ли къде да се тикнеш... те поне не правят кой знае какво а и ти имаш състезание по културизъм, доста голям спектър от познания.... тука в Русе незнам какви пари взимат но като сложат и тренировките които провеждат с разни доброволци заработват прилични пари поне като ги гледам как са облечени и какви коли карат :) .. и как се хранят... :)
Сега гледах снимките.. тоя с уискито в ръка много радва.. то да не е било като награда от състезанието... :D :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.04.13 18:44.
10.04.13
18:42
А така братле! Ако имаш нужда от нещо, казвай! ;)
12.04.13
21:04
трен : гръб , трицепс
1.тяга - тук с новата техника вдигах до 180кг ... по-лесно е ,но краката не са ми свикнали и имам ужасни болки .Надявам се да отшуми този проблем
1.придърпване на скрипец - 4по12
2.гребане с дъмбел 40кг - 3по10
трицепс
разгъване на скрипец с тесна ръкохватка - 3по12
магарешки ритник с дъмбел 12кг 3по20
Имам възпаление на лакетната става , но не е сериозно . Просто и трябва почивка . Друго нещо ме изненадва ,че съм изгубил желание да тренирам с повторения .Грам не се кефя и от една страна се дразня .Нямах търпение да мине състезанието и да се върна към стария ми начин на трен , а то кво стана ...
14.04.13
00:19
Честит Рожден Ден, братле! Желая ти много здраве, късмет и успехи и да си изпълниш мечтите! :)
14.04.13
00:41
Честит рожден ден !
Честит Рожден Ден,Веско! Здраве,щастие,късмет и пари, защото всичко друго ще го постигнеш!! :)
14.04.13
12:21
Честит Рожден Ден, жив и здрав, и успех в живота!
14.04.13
12:30
Честит рожден ден. Да си жив и здрав! Много успехи в живота и тренировките.
14.04.13
12:51
Честито и от мен! Много здраве в семейството и не се спирай пред нищо!!!
14.04.13
13:01
Честит Рожден Ден, Веско, много щастие със семейството ти пожелавам :)
Честит рожден ден и от мен, макар и да не се познаваме =)
Искам да ти пожелая много здраве, късмет, воля и, разбира се, много сбъднати мечти. =)
Мнението беше редактирано от Кристина на 14.04.13 13:06.
14.04.13
17:51
Честит Рожден Ден Вескооо... първо и най-важно ти пожелавам да си жив и здрав както ти така и цялото ти семейство. На второ място ти пожелавам да не спираш да гониш мечтите си, защото по този начин освен, че си правиш кефа си голям пример за много хора тук ! ... вкл. и за мен :)
ПП: да не правя двоен пост ще кажа, че аз отдавна съм намразил твърде големите бройки.. 6цата си е баш силов бодибилдинг тъй, че що не жулиш 6ци или 8ци максимум...
14.04.13
18:08
Братле,Честит рожден ден! Жив и здрав,много успехи. Желая ти много щастие ,и да постигнеш всичките си цели :) ! Сега гледах клипа на тягата.Евала,страшно много сила имаш!
14.04.13
18:36
Честит рожден ден! :)
14.04.13
18:57
Честит рожден ден! Много здраве, успехи и още по-здрав и корав :)
Честит рожден ден, Веско! :) Здраве, щастие и повече спокойствие в работата!
Честит рожден ден, Веско!
Бъдете живи и здрави,ти и цялото ти семейство - всичко най-хубаво :) (party)