И да се спъвам, аз ще стигна до целта!

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.04.13
23:35

Дописвам :)

14:00 - 3 супени лъжици тахан с мед и лимон - yum yum yum.. после извращения с меда от буркана : (

21:00-22:00 - трен.-> корективни упражнения, ренегатско гребане, лицеви - но тоя път яко се изложих, серия китайски столчета, планкове.

23:00 - скрумрия във фолио, вода с лимонов сок+All flex /ще изместя добавката по-рано, защото иначе ми дразни стомаха/

Преди лягане ще размачкам тялото с фоумролер.

А сега видео. Вече получих забележки, че трябва да пускам по-контролирано и следващия път ще го взема под внимание.

15.04.13
15:57

06:30 - вода с лимон

09:40 -

<пълнозърнест сандвич с бекон,пилешко филе,краставици,домати,маруля ииии ...майонеза>

11:20 -

<200гр броколи (мазни), 2 кюфтета>

15:50 - зелена ябълка;

Уточнение за “лилавото” хранене: Днес се храних в заведението на университета, където макар и да има готвени манджи, те винаги са доста мазни, и то не по хубавия начин. Заради специфичната соленост заключвам, че е възможно и да съдържат мононатриев глутамат, “Вегета” и др. Ще подновя носенето на кутии в университета. Няма как. И ща, не ща, ще трябва да се примирявам със съжалително погнусените погледи, които ми отправят хората, когато си мъкна храна от вкъщи.
Сандвичът, който виждате рано сутрин, беше единственото читаво нещо, което можех да хапна в университета и не беше пакетирано. Всъщност беше пакетиран, готов сандвич беше - та нямаше как да извадя майонезата, но тя не беше толкова много. Но в сравнение с алтернатива домашен кекс, вафли или други ми се стори по-добър вариант. Просто рано сутрин кухнята не беше отворила, иначе си правих едни такива безумни планове да стартирам деня с пилешко месо и картофи :D

Към тоя момент изпих 1 термос зелен чай и малка бутилка вода. И още течности ще има, все пак денят не е свършил :)

Мнението беше редактирано от white-peacock на 15.04.13 15:59.

15.04.13
22:51

16:30 - 2 гигантски моркова, омлет от 3 яйца, в масло, с доста сирене.

17:30-18:30 - трен. - корективни упражнения, корем, единички клекове, скрипец, лицеви опори;
18:45 - протеинов шейк /pure whey - pure nutrition/

19:30 - 1 банан, малък и сладък

22:50 - 2 моркова - мънички //свърши ми торбата с гмо морковите :D/

Сега се чудя да хапна ли малко яйца или много белтък ще ми стане за едното нищо? Все пак кИфтета,яйца,шейкче,яйца.. чудА се дали няма да е загуба на ресурс, при положение, че ако предозирам, то това ще се превърне в захар. : (

Eдва ли. Иначе може да си сметнеш, горе-долу 1,5 - 2 гр. на килограм е напълно достатъчно.

15.04.13
23:18

Ама май трябва да го смЕтам кг/активно тегло? Иначе кантарът във фитнеса сочи 55кг с дрехи, с пълен тумбак с вода и т.н.; Абе винаги си е сочел около 55кг, така че приемаме, че съм толкоз.

55х2=110гр белтък ми трябва. Сега ще сметна толкова ли получавам.

Междувременно дописвам:
23:20 - 1 малка глава червено цвекло в лимон; 2 яйца на очи в масло, 2сл извара към тях /за гарнитура/

EDIT: +All flex капсула. Извара “Равдин” е доста приятна на вкус, като кисело мляко, харесва ми. Сайтът Фитдей е тъп. Няма опция за само кюфте. :О Е, карай да върви, така или така изядох днес каквото изядох, все тази дали ми превишава нуждите или не.
EDIT2: 86гр белтък, но преко сили. Не знам все пак тия кюфтета какво точно съдържаха, както и в едно яйце 7гр белтък ли се съдържа, или както Фитдей сочи, доста по-малко. Е, ‘ми че не е зле бе, няма да се натровя. Може и още да увелича ‘дет се вика : )

Мнението беше редактирано от white-peacock на 15.04.13 23:54.

16.04.13
08:30

Ако едно яйце тежи 60 гр,има 7гр белтък вътре.Относително е колко усвояваш.Това зависи и от активността ти през деня.Между 20-60гр на едно ядене се усвояват.Имаше периоди,в които маах много белтък за целия ден,по 3гр на кг.Сега доста го намалих и не забелязвам нито мускулен разпад,нито други неща (wasntme).

16.04.13
10:41

‘Ам аз прекалявам с тия яйца бе :D Не знам колко е полезно за организма. Не заради холестерола - знам, че мога да ям колкото яйца си поискам, обаче пък да се храня така е някак еднообразно. Тая вечер сигурно ще ям рибка :*

Днеска пак не съм спала много, легнах в 4. И аз като типичния студент пиша курсови работи в последния момент, супер забавно е :D Кожата ми е в ужасно състояние и смятам, че е от системното недоспиване. Но ще се поправя!

А сега закуската:

10:40 - зелена ябълка
11:00 - голям морков,зелен чай

Мнението беше редактирано от white-peacock на 16.04.13 11:49.

16.04.13
17:55

Днеска е егати деня. След 11 си легнах да спя, че бях дроб - лекции друг път. Спах до 15:00 (shake)

Като се събудих хапнах един голям морков, след това айде до магазина. Така че:

15:30 - голям морков, банан, шепичка (една ръка) сурови лешници;

Направих си баница и боб чорба. Хапнах малко от киселото мляко, което остана неизползвано - 3-4 лъжици Верея 2%

Доста въглехидратен ден ще е днес :D Размразих си рибата, ама искам да си опитам баничката като стане, че и боб чорбата (постна)
Ух! Изглеждам и се чувствам като дроб. Нямам и апетит много-много. Само споделям, дори не се чувствам зле от това.

Ще се пробвам да си лягам по-рано,колкото и да ми е трудно, за да нямам такива дни и да не изтървам статистиката, щото сесията идва и подозирам как ще бъде страшна, поголовна сеч :D Пък и за да градя мускОл. Нали мускОла нощем се прави.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 16.04.13 17:55.

16.04.13
19:03

Айде, дописвам, че не се стърпях:

18:30 - купичка боб чорба (постна - вода,боб,морков,лук,чесън,киноа)
парче мазна баница - с масло е (олио има само по тавичката), извара и сирене; 3 яйца, почти цяла кофичка кис.мляко.. не уцелих много пропорциите, трябваше по-малко смес да направя, защото баницата ми е бая разкашкана :D но е ВКУСНА

16.04.13
23:09

8 Min Abs Workout
10 Min Abs Workout

малко раздвижване

17.04.13
15:38

Алоха, как сте?

10:00 - парче от баницата с извара

14:30-15:00 - ужасно много салата.. ПОНЕ 300гр (100гр маруля,връзка репички,средна глава цвекло,маслини,олио от гр.семки на око). Цяла пълна догоре дълбока купа.
-средно голяма скумрия на фолио

I’m fuckin’ full :D Ще ям и друг път така големи салатки, да ме засищат, пък и витаминки :*

Мнението беше редактирано от white-peacock на 17.04.13 15:39.

17.04.13
21:31

Днес очевидно ще е нетренировъчен ден, имам и ... стомашно разстройство : ((

20:30 - 1 банан, кремче (пасирано авокадо,банан,мака,чия гел+малко истинска кафява захар+лешник и орех)

Не много здравословно, амаа... и днеска пак спах цял ден. Ейй, ако не оправя това спане, не знам!

17.04.13
22:15

казано от mrynkalce на 17.04.13, 21:31:

(пасирано авокадо,банан,мака,чия гел+малко истинска кафява захар+лешник и орех)
...
Не много здравословно, амаа...

Кое не му е здравословното? Продуктите са малко в повече, но е в пъти по-добре от обичайните ти храни.

Т. Тодорова

17.04.13
22:57

“me” обича много продукти на едно място :D

17.04.13
23:01

казано от Маргарита Манева на 17.04.13, 22:15:

казано от mrynkalce на 17.04.13, 21:31:

(пасирано авокадо,банан,мака,чия гел+малко истинска кафява захар+лешник и орех)
...
Не много здравословно, амаа...

Кое не му е здравословното? Продуктите са малко в повече, но е в пъти по-добре от обичайните ти храни.

Опи, имах предвид не е здравословно за разстройството.

Кои храни не са ми наред? Като изключим баницата, тя се подразбира, че не е наред. И пиците дето ги пуках последните дни, но може би от 3-4 не съм яла и не изпитвам желание да консумирам. (tmi)

18.04.13
07:59

Ти сама си отговори на въпроса. ;)
Е, кое да не му е здравословното на разстройството...поизчистваш малко червата от застояли пици и баници, нищо лошо не виждам. Малко повече вода след това и си ок. Радвай се че организма ти си има такива системи за самопочистване, защото иначе щеше да ти е по-трудно. ;)

18.04.13
09:12

Като спомена вода, мисля да си направя воден ден някой път - детокс, т’ва-онова.

Иначе то това разстройство ми от 4 дена вече (+днес), но го споменах едва вчера, защото мислех, че от само себе си ще мине.
Ще го погледна по тоя положителен начин - че наистина се прочиствам : D

18.04.13
23:00

Ето ме отново. Днес ям само препечени пълнозърнести филийки с обезсолено сирене. Хапвам и мед от буркана уж да ми успокои корема. Боли ме наистина много и връщам всичко, което ям. Сега пийнах чай от лайка и дори той ми подразни стомаха.
Това вече започна да ме дразни, защото ходя често до ВЦ и кой знае какво си мислят съквартирантите, особено като чуват разни неприятни неща. Наистина ми е безкрайно неудобно.

Утре мисля да гладувам до 13:30 и след това в 10 часа да си поместя някакви хранения. Нещо като вариант на ЦХ е това, сметнах го по следната схема:
Последното ми ядене на филийки със сирене беше в 20:30. Слагам 3 часа за смилане -> 23:30. От там броя 14 часа фаст и получавам 13:30 на обяд, че мога да ям.
Не знам дали няма да препаткам толкова време без храна, но ще се опитам. Дано това оправи корема и разстройството.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 18.04.13 23:03.

19.04.13
08:23

Рецептата,която пресича разстройство за половин час:
сока на един лимон в една чаша оригинална кола.
ИЗпитано.

19.04.13
11:59

прахчета “смекта” от аптеката-2 наведнъж и си ок
2 пъти ми се е налагало та са помогнали
не чакай да мине само, защото много ще се изтощи организма

19.04.13
12:15

Аз пък понеже съм фен на самолекуването,предприемам средства срещу разстройство само ако имам спешен,важен,неотложен ангажимент.Иначе оставям да мине само,обриви на същия принцип.
Това е начин организмът да изхвърли нещо,което е преценил,че е ненужно/вредно и не виждам защо трябва да се потиска,освен ако ,както казах,няма неотложна причина.
Приемът на достатъчно течности и храни,които подпомагат чревната флора,е напълно достатъчен за мен в такива случаи.

19.04.13
13:53

Хора, аз си фаствам смело и мисля, че ще реша проблема с разстройството. Сега ще хапна малко кисело мляко и излизам на тренировка, че ми е твърдо фиксирана и с пълен тумбак няма да ми се получи, така че.. малко мляко : )

До 13:30 плътно само на вода;
13:52 - кисело мляко Пършевица 2,9%

Мнението беше редактирано от white-peacock на 19.04.13 13:54.

Т. Тодорова

19.04.13
14:24

19.04.13
17:02

Мили девойки, ще имам предвид това, в случай че нямам подобрение. Засега първото ми .... беше сутрин и си беше все така, ще видим след глада как ще е. Мисля и утре да си направя такъв глад, и дано устискам до 16 часа :)

Сега още отчет:
14:30-16:00 - тренировка!! правихме различни тяги днес, хиперекстензии, скрипец подхват, планкове и някакви вариации на коремни преси иии друго не се сещам, но се поизпОтих. като за корективна трен. се натоварих добре; /отделно в унито бях на 2 класа Хатха йога, но занапред няма да си ги броя,когато ходя, защото не натоварваме добре и предимно разтягаме. Като за университетска йога толкова/

16:20 - прот.шейк MyoFusion
17:00 - 250гр кисело мляко Пършевица 2,9% /остатъка от кофичката/

Мнението беше редактирано от white-peacock на 19.04.13 17:02.

19.04.13
17:06

щом можеш да правиш тяга със стомашно неразположение, значи не е толкова зле :) поздрави и се лекувай :)

19.04.13
20:07

Хммм...

17:40 - 4 малки моркова - сурови; 1 филия бял хляб препечен;

След морковите коремът пак се разбунтува и во-а-ла! ......... Ох, не знам как да го опиша, без да звучи доста гнусно, но вече констистенцията не беше течна. Не беше обаче и такава, каквато трябва да бъде. Заболя ме отново коремът. Направих си билков чай (някакъв от пакетче) и след 2-3 глътки коремът ме заболя.

Отидох веднага до аптеката да си взема пробиотици, нали сме много алтернативни, няма да си купуваме типичните средства :D Re-comfort - пробиотици за “моя случай” - по 2 таблетки изсмуках и следващите 2 дни трябва пак да смуча 2, но не наведнъж.
Ефект - никакъв.

Има нещо тук, има нещо тук нередно!

Изводите, които си направих към тоя момент, е, че: 1. не трябва да ям сурови зеленчуци 2. тр’ебе си глад /всяка храна почти ме дразни/
3. И нишесте трябва (сиреч хляб и т.н.)
4. Позитивното и ентусиазирано отношение помага
5. Ако с глад и пробиотик не се оправят нещата, лекар.

Като върна назад, от доста време имах някакъв дискомфорт в тялото, може и да е от МСМ-а, не знам, но често имах газове,подувания и неестествен цвят на отпадъците. Сега пък и диария. Ееее, ми баси тъпото дето е т’ва. Глад и туй то, ама явно трябва да е пълен. С тия дискомфорти не виждам как ще си направя прием ~1500 калории за прозореца, при положение, че всичко ме дразни.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 19.04.13 20:08.

19.04.13
20:44

Ако приемаш МСМ-а с храна е много вероятно подуването и газовете да са от това. Не се комбинира добре с повечето от храните.

19.04.13
21:04

От магазина ми казаха да го приемам с храна и по-точно след храна, защото самостоятелно можел да ми подразни стомаха.
Иначе не съм приемала МСМ от 15.04.

Абе, ще пробвам каквото мога, пък каквото стане. Взех си току-що тахан и нар. Да си имам, и двата биха могли да ми помогнат, но само в прозорците. Върти ми се една идея утре да го карам само на вода и чай евентуално (от бял равнец), ама не знам, ще видим. Ще реша спонтанно утре. Щото си имам иначе вече сготвени манджички и доста обичам да похапвам, но може би цял ден без храна ще е по-добре за стомахчо :*

Мнението беше редактирано от white-peacock на 19.04.13 21:05.

Свари си чай от кората на нара. Страхотна горчилка е, но запича безотказно!

19.04.13
22:19

^Аз затова го взех :) Освен че плодът запича, очаквам че и кората ще ме запече. Само че подозирам, че нещо не е наред и със самата флора, затова малко глад и пробиотик (и чай от бял равнец) и надявам се да закрепим нещата. Защото и газове, бе не си е работа, Злати. Мерси и за твоето включване.

Аз дописвам малко тахан с мед, който леко облекчи стомаха, ама аз, глупавичката, защо да не си хапна и от пилето с ориз на фурна :D /мъничко/ Ааа, и преди тахана и пилето - една бяла филия препечена.
Значи лакомията ще ме умори мен.
Ама нали човек от опит се учел!

Последно ядене - смятам го в 22:00. 22:00+3=01:00; 01:00+14часа=15:00 утре ще мога да ям; Ако ми прищрака на умната главица, може и да гладувам до 17 или цял ден. Но не знам утре какво ще ми хрумне и дали няма да се нахвърля на тахана с меда, но може би било добре за мен да устискам и да си изгладувам деня (само на пробиотик - трябва да го пия сутрин и вечер)

Мнението беше редактирано от white-peacock на 19.04.13 22:20.

20.04.13
16:37

Познайте днес дали фастих... :D Не.

Сутринта бях на йога демонстрация в едно училище, щото инструкторът ми в университета ме помоли да представям клуба му. Занимавахме се с дечица, беше доста забавно, правихме лесни неща и то някак се разбира, нали (поне аз) не сме големите про-та, а и да не силим децата. Как да кажа, доста аматьорско, и не говори мн. добре за клуба да избира начинаещи за представления, но все пак. Беше доста хубаво времето, приятно беше да се занимаваш с деца и т.н. Това много оправи настроението ми.
Като всяко масово мероприятие, то беше зле организирано. Нямаше ред на всички спортни клубове, нито нищо - аматьорска работа, и раздаваха сладки и кексове след него ... е, е** му и спортното събитие, но дали не си поядох джънк на корем! За щастие стомахът ми не реагира остро, но не е като да не си бях превишила дневната доза пробиотик за деня.
От тогава (ранен обяд) не съм яла нищо и не възнамерявам да ям, защото не съм убедена, че съм закрепила положението, а и с тоя джънк сутринта сигурно съм прекалила с калориите. Ходенето на лекар все пак остава под въпрос, защото има някои неща, които ме притесняват (свързани с цвета на ........)

Минавам да ви поздравя и да се опитам да обещая да радвам себе си и вас с готини постове и готина храна, а не като днес :D

Мнението беше редактирано от white-peacock на 20.04.13 16:38.

21.04.13
00:16

:D Поздрав.
Исках да споделя някъде. Тук, че е фитнес форум.

//пишем деня “зареждащ” очевидно; по обед хапнах сандвич от Събуей, но пък оттам нататък - нищо.
Абе и аз съм човек бе. Понякога е голямо удоволствие да си отвориш вафла,шоколад и т.н. Дразнещи са насилените опити да си супер healthy и т.н. Окей е да слушаме себе си и от време на време да се чувстваме хора. Като това, разбира, не е извинение да се оливаш и да подкрепяш слабата воля (reminder to self), а просто опозиция на пренавиването и т.н.
Нека сме просто хора и да се радваме на живота, на движението, на слънцето и на телата си, и на това, че сме хора.

Лека нощ :*

Мнението беше редактирано от white-peacock на 21.04.13 00:17.

21.04.13
08:36

казано от mrynkalce на 21.04.13, 00:16:

Дразнещи са насилените опити да си супер healthy и т.н. Окей е да слушаме себе си и от време на време да се чувстваме хора.
Нека сме просто хора и да се радваме на живота, на движението, на слънцето и на телата си, и на това, че сме хора.

Колкото по-супер хелти си, толкова по-дълго ще се радваш на живота, движението и тялото си. ;)
Опитите не би трябвало да са насилени, освен ако свинщината не ти идва отвътре. (F)

Мнението беше редактирано от Margi на 21.04.13 08:46.

21.04.13
09:59

Идва ми :( Голям  съм чревоугодник.

Но имам предвид друго.. постоянното мислене как да се замести някаква кофти храна с друга, по-хелти... понякога идва в повече
Когато усетиш, че става пренавито това усещане и трябва да релакснеш малко, нещата някак се нареждат!

Мисля го като много тънък баланс - х ем да не си човек, търсещ си извинения за слабата воля, хем понякога обаче да не преливаш от вина, че си хапнал някакъв вкусен джънк. Щото джънкът си е вкусен. И домашното е вкусно, но И джънкът може да е вкусен :о

Като се замисля мен ме прави щастлива движението, слънцето, живота.. да кипя от енергия, а не да смятам калории и нутриенти, но нещата трябва да са в баланс - нещо,което трудно се постига, но си струва!

Иначе съм много съгласна. На организма - най-доброто.

//Май закрепих нещата с корема, но да не се урочасвам. Към момента “тайната” е превишаване на дозата пробиотици, упоменати в опаковката. И гладът също очевидно действа, трябва 1 ден поне в седмицата да си фаствам или само на вода. Само че е трудно човек да се накани, когато вече нищо не го боли, да го прави. Но би било хубаво (F)

//Ще си пиша закуската,обяда и вечерята когато свърши деня, че иначе ще се наложи да си изпонаспамя дневника.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 21.04.13 09:59.

21.04.13
12:46

Да ти кажа честно... джънкът е вкусен, когато си му свикнал. Аз не че съм голямата светица в храненето (за справка дневника ми) обаче някой като отвори пакет чипс или някоя торта/паста пред мен и ми се гади от химичния, изкуствен, парфюмиран аромат; сигурна съм че и вкуса е подобен.
Аз може да “друсам” с тахан яко, ама поне е истинска храна :D

Ти и дневникът ти много ме радвате и с този коментар искам само да ти дам сили да разкараш от храната си “излишното”. (F) Имам усещането, че хората са забравили значението на думата джънк и го употребяват като различна хранителна група. То не  е храна, то е боклук!!

21.04.13
14:15

казано от mrynkalce на 21.04.13, 09:59:

Но имам предвид друго.. постоянното мислене как да се замести някаква кофти храна с друга, по-хелти... понякога идва в повече
Когато усетиш, че става пренавито това усещане и трябва да релакснеш малко, нещата някак се нареждат!

Не мисли да изключваш кофти храната. Мисли за това хубавата храна да заема по-голяма част от менюто ти. Тялото ти само ще започне да отхвърля боклуците.
Аз съм голям чревоугодник, но най-голямо удоволствие ми доставя приготвянето на хубава храна. Дори не ми е кеф да готвя нещо, което знам че е некачествено, или пък да ям нещо с неизвестни съставки, и винаги ми е криво, когато по една или друга причина това се случва.

Мнението беше редактирано от Margi на 21.04.13 14:29.

21.04.13
15:40

@Радост
Изпитвала съм това отвращение към химичния вкус и аромат на джънкове и т.н., хапването вчера беше инцидентно и така се случи, че дори му се насладих. Иначе знам за какво говориш.
Като цяло съм отвикнала от купешки джънк, като си върна назад у дневникО не виждам да съм консумирала купешки боклуци, освен вчера. Просто някак времето беше слънчево, почерпиха ме с кексчета и си хапнах и не ми сториха толкова ужасни. Но, да, иначе те разбирам. И аз съм имала такива моменти, в които след много време неконсумирано сладко като похапна и ми се струва едно такова безвкусно, дори не ми е сладко и т.н. /солени неща не ме влекат/ Малко е и до психика, и до навикване на езика. Дай на всекиму езикът така да се обостри, че да не иска боклуци. Ставам все по-калена в тези работи, независимо, че имам изцепки! Като каза “друсане с тахан”, ето - и аз го обожавам (най-вече с мед), но навикнах на вкуса и мисля че съм готова да си го ям и само така или с малко лимон.

@Марги, и аз обичам да готвя. Наистина много обичам, даже за утре съм си харесала една рецепта. Като я направя, ще ви я споделя и напиша (от сайта на Руми е). И, между другото, замислих се над думите ти, права си. Ако искам пълноценно здраве, трябва си и пълноценна храна, за да мога да се движа повече.

09:30 - много тахан с мед
14:40 - порция пиле с ориз /фурна/, подправено с домашна лютеница (най-вкусната!)

Между тахана и обяда - почистване у нас - стая,коридор,кухня,баня+тераса;
Сега ще поуча малко по АЕ - тъкмо да ми се уталожи храната за поне няколко часа и ще се раздвижа в нас.
Вписвам се най-накрая, защото явно трудно устисквам да не пиша във форума. Ще дописвам за вечерта.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 21.04.13 15:41.

21.04.13
22:20

16:30 - 3 големи ягоди

19:00 ->трен

<- ;

100 бърпита за време - 8:31, подобрих времето. Реших да не си почивам толкова, въпреки че пак много си почивах, защото точно на последните трябваше още яко да натисна и можех да съм чисто 8 или 7:40-50 някъде...
+ корективни упражнения; мъчих лицевите и 3х10 флайс@3кг;
Ама накрая бях изтормозена и само гледах часовника кога ще ям :д

21:30 - салата малко цвекло,1 краставица,доста маслинки,1сл олио от гр.семки,1 лимон;
2 яйца на очи в масло; голям дебел резен кашкавал

^Тук е моментът да похваля Bulgarea. Баси якия кашкавал, брато : О

Размишления: Поизнервих се на самата себе си. Много се назландисвам докато си направя тренировката, и все се снимам и отива много време и винаги вечерите ми са късни, късниии.. не ми харесва така. Не ми харесва, че съм толкова дезорганизирана, но ето - поставям си го за цел! Да съм по-организирана и да планирам!

Мнението беше редактирано от white-peacock на 21.04.13 22:20.

22.04.13
15:37

Оох, най-накрая ми приключи фаста! (sweat) 14 часа плътно, отброени от момента, в който предполагаемо храната ми се е смелила от вечерята!

Този път освен вода, пийнах и две малки чашки чай. Тук е моментът да питам защо е за предпочитане фастът да е изцяло воден, без чайове? /за кафето е ясно/

15:10 - шепичка суров лешник (колкото ръката ми);+вода с лимон;
15:30 - 6 кюфтенца (~150гр) с малко кисело мляко Борчвор Пробиотик 3,6% и една супена лъжица извара Равдин (много е добра; кашкавалена); вода със саше пробиотик

Кюфтенцата са зеленчукови и са печени, не пържени. Въпреки че пръжнати масълце не вярвам нещо да им се случи :Р
От сайта на Руми са, но тъй като е Blacklisted сами ще трябва да си ги намерите - в търсачка: “Кюфтета от тиквички”; Аз използвах ръжено брашно и предупреждавам - слагайте повече сирене/извара, губят се в сместа! Моите на вкус са приятни и леки, но трябваше още сирене и извара да сложа.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 22.04.13 16:08.

22.04.13
21:08

17:30-18:30 ТРЕН - (sweat) Този ще ме измори днеска :D Стори ми, че тренировката продължава цяла вечност, а то само час, че може и по-малко. Гоблет клекове,скрипци,хиперекстензии,различни видове разходки, по мое желание сгъвах и разгъвах за бицепс и трицепс, +корем :D Наистина яко пот и пуфтене.. аз съм доволна. Не описвам много впечатляващи тренировки, но пък знам че съм на прав път.

19:30-20:00 /not sure/- 3 огромни,преливащи лъжици тахан с 1сл мед +малък лимон - мммм,че вкуснооо!
шепичка лешнцици (сурови,офк) - би трябвало да не са повече от 30гр.

И пиша отсега една вечеря, която би трябвало да се състои около 22:00 и ще включва шопска салата и 350гр пилешки шашлик; поръчана е от ресторант, просто кухнята е заета, рууммейтовете имат гости, тя е доста малка, не се виждам как ще готвя и приготвям без да ги подразня.
ужасно е да се живее с много хора, но това е положението, а аз съм МНОГО гладна, просто зверски, трябва да възстановя и ще лягам да спя!

//едит: състоя се в 21:30 и приключи в 22;

Мнението беше редактирано от white-peacock на 22.04.13 22:09.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1